temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

nasıl gerek görmez? bence detaylı ultrason çok önemli. kendi ultrason cihazları ile göremediklerini detaylı ultrason cihazıyla görülebiliyor. kalp odacıklarına, damarlarına varana kadar bakıyorlar, gelişmeyen eksik olan birşey var mı diye. bak ben bilmiyordum mesela Safra Kesesi çok önemliymiş. eğer gelişmemişse daha sonra ciğerlerin gelişiminde sıkıntı olurmuş. otistik veya sipastik olup olmayacağına dair çok küçük ayrıntılar var, bazı damarların ince yada kalın olması ile tespit edilen. bu nedenle ben detaylı ultrasonun önemli olduğunu düşünüyorum. sen bilirsin ama doktorunla konuş bir daha.

Canım normal doğumda sanciyi fazla hissetmek için belden yapılan bir iğneyle bacaklar uyuşturuyor, buna epidural anestezi deniyor. Kişinin isteği ve tercihine kalmış. Ben herşeyin normal gitmesi tarafındayim. Bence anesteziye çok gerek yok. Çekilmez bir sancı değil, Allah insana kaldıramayacağı yükü vermez. Doğum yüzyıllardır yapılabilen bir doğal olay, nefes almak gibi.

Benim 20 haftalikken ayrintilida rahimi kapatmamis Ama yakin demisti 22 haftadayim dun gittim cekilmis bile dedi yukari,bende normal dogum istiyorum cekilir canim merak etme:)

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben 17 haftalik hamileyim 3kontroldur bebegim ayni pozisyonda ve ultrasonda hic hareket etmiyor surekli oturur pozisyonda boynu dik degil cinsiyetini de gostermiyor cok uzuluyorum neden bu kadar hareketsz daha ultrasonda hic bi hareketini yakalayamadm ama kalp atisi iyi ayni durumu yasayan var mi

Benimde ilk dogumum normal zor bi dogumdu çok korkuyorum ama yinede normal olsun istiyorum bebek çıktıktan sonra ağrı sizi bitiyor inşallah senin dediğin gibi benim ikincide kolay olur içime su serptin

safra kesesine falan hepsine baktı en ince ayrıntısına kadar sonra radyolojiye gönderdi bi de o baksın diye o da kalbini iç organlarını inceledi ama ayrıntılı gerek yok dedi radyoloji dr u da sktıntı görünmüyo falan dedi ya zaten ben ayrıntılı usg yi araştırdım dr herhangi bişeyden süphe ettiğinde falan gönderiyomuş doğum yapan ark lar öyle dedi

bol bol çikolata tatlı şeyler tüket enerji versin bebeğe benim ne zaman gitsem hareketliydi ultrasona girmeden bi saat öncesinden çikolata tatlı şeyler tüketiyodum denedin mi hiç

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben 17 haftalik hamileyim 3kontroldur bebegim ayni pozisyonda ve ultrasonda hic hareket etmiyor surekli oturur pozisyonda boynu dik degil cinsiyetini de gostermiyor cok uzuluyorum neden bu kadar hareketsz daha ultrasonda hic bi hareketini yakalayamadm ama kalp atisi iyi ayni durumu yasayan var mi

Buyumesi herseyi normalse dert etme canim benim.oyle seviyo demekki benimkide bazen inadi tutuyo hic pozisyonunu degistirmiyo,uyudugunda da degistirmez ilk zamanlar hep uyuyodu benimkide nedense hep uyurken denk geliyo yada ben diyorum bilerek yapiyolar.doktor bazi bebekler kendini gostermeyi sevmiyo demisti bana bazilarida oynarmis cok heryerini gosterirmis.20 haftadan sonra baslar hareketlenmeye canim.

Kızlar selam ben süt içmek istiyorum fakat icemiyorum midem hazmetmiyor. ?bugün pınar laktozsuz süt aldım denemek icin icsem bi zararı olur mu ya da faydası ?

Benim de basindan beri oyle canim. 24. haftaya kadar yukari cikar dedi bana bekliyorum bakalim. Eskiden tamamen rahmi kapatiyordu benim, simdi yarim kapatiyor. Insallah tamamen acilir. Ben de normal dogumu denemek istiyorum oncelikli olarak cok korksam da :)

Kızlar selam ben süt içmek istiyorum fakat icemiyorum midem hazmetmiyor. ?bugün pınar laktozsuz süt aldım denemek icin icsem bi zararı olur mu ya da faydası ?
Merhaba canım. Bende de aşırı gaz ve mide ağrısı yapıyor normal süt. İçimin Laktozsuz sütünü aldım onu tüketiyorum. Zararı olmaz ama faydasını etkiliyormu çok bilmiyorum. Ama hiç içememekten iyidir. Kalsiyum sonuçta. Laktoz dediği süt şekeri. Faydasını azaltacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…