- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.081
Ayy ne guzelKızlar benim oğlum dondurmaya bayılıyor galibaYiyince yerinde durmuyor bir hareketler bir şekiller artislikler
Az önce babasıyla resmen oyun oynadılar o vuruyor o cevap veriyor oynamaya doyamadık çok tatlılardı
Allah olmayanlara da nasip etsin bizlere de sağlıkla kavuşmayı inşallah
Ay ne zor işimiz. Dün gece ilk defa bende de garip bi sancı oldu. Tam kasıktan iğne saplantisi gibi batip bacagima kadar acıdı. Bende korktum çok. Allah korusun bebislerimiziŞu zamana kadar sadece göğüs kafesime batma oluyordu ,herşey çok iyi gidiyordu .İlk defa başıma gelince korktuk valla .Bebeğim hareket edince hastaneye gitmekten vazgectik.
ben Allah nasip ederse bebeğim doğunca da yağlayacam:)Doktor bana da zeytinyagi onermisti ama bana alerji yaptı. Alerji yapmamasi icin kaynatip kullanmak gerekiyormus. Eger oyle bi durum olursa aklinizda bulunsun :) ben nasil kaynatacagimi bilemedigim icin surmuyorum.
sende de mi öyle canım bende büyüdükçe daha hareketlenir diye bekliyorum önceleri daha hissediyordum elimi koyunca zaman geçtikçe daha az hissediyorum bazen hissetmiyorum çok korkutuyo beni.Ayy ne guzelbizimki babasi elini koyunca tekme atmayi bırakıyor resmen. Esim de beni sevmiyo cocugumuz diyo :) onceden daha hareketliydi buyudukce hareketlerini zor hisseder oldum ben de dondurma deniyeyim bari
Bende badem yağı kullanıyorum. dediğin gibi çatlayacaksa çatlıyor. Ama kaşıntı ve pul pul dökülen derime iyi geliyor.Daha yeni badem yağına başladım başka bişey de düşünmüyorum ,çok fazla araştırdım o kadar araştırdım ki master yapabiliim bu konu dasonuç çatlayacaksa çatlıyor
Bebegin seklide cok onemli canim artik buyuyorlar ve surekli sekil degistiyorlar benim bazen cok agrim oluyo nereye toplanirsa orasi agriyor,yukari dogru kafasini falan koyup uyumussa ondan olmustur.benim bazen igne batmasi gibi oluyo diyom tirnaklarini geciriyo heralde bana,büyüyolar kuzucuklarkızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum; eşim gidelim doktora dedi ben gitmedim.Tam olarak anlatamam belki ama; çünkü ağrının tam olarak nerede olduğunu bilemiyorum.Dün akşam yemeğe oturduğumda göğüs altımdan göbek deliğime kadar olan kısımda kramp mı ağrı mı ne olduğunu bilmediğim sancı şeklinde ağrılarım oldu .Mide krampı gibiydi ama dokunduğumda bütün karnım acıyordu .sancı sadece midemin olduğu kısımdaydı ve bütün karnımda kasılıyordu,çok kötü oldum korktum 1 saat sonra gecti .Sabah kalktım hala biraz gerilme var karnımda .Bilmiyorum anlata bildim mi ,bende anlamadım ne oluyor
:)oğlumdan gelsin ne gelirse.Başka bişey olmasından .Bebegin seklide cok onemli canim artik buyuyorlar ve surekli sekil degistiyorlar benim bazen cok agrim oluyo nereye toplanirsa orasi agriyor,yukari dogru kafasini falan koyup uyumussa ondan olmustur.benim bazen igne batmasi gibi oluyo diyom tirnaklarini geciriyo heralde bana,büyüyolar kuzucuklar
Doğru canım,rabbim hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin dogumdan cikip birbirimize yazalim insallah.:)oğlumdan gelsin ne gelirse.Başka bişey olmasından .
Malesef canım öyle bir dünya yok benceben çok tedirgin oluyorum bu konuda her dokunduğumda hareket hissedeyim istiyorum.
Bizimki de normalde öyleydi. Dün çok güzel oynadılar canımAyy ne guzelbizimki babasi elini koyunca tekme atmayi bırakıyor resmen. Esim de beni sevmiyo cocugumuz diyo :) onceden daha hareketliydi buyudukce hareketlerini zor hisseder oldum ben de dondurma deniyeyim bari
hayırlı olsun canımBiz beşiğimizi kurdukkEki Görüntüle 1977107
Teşekkür ederizzz canımmhayırlı olsun canım
Evet uygun ama ,bu baston hangi yaştan sonra kullanılıyor.Aldığımız bebek arabası yeterli olmuyor mu daha sonra da ? benim kafam çok karışıyor bu konudahttps://www.joker.com.tr/urun/pierr...mpaign=scn_618585d34246e000&_sgm_action=click kızlar sizce çok uygun değil mı
altıncı aydan sonra falan kullanılır canım. ben baston düşünüyorum diğerleri çok yer kaplıyo.Evet uygun ama ,bu baston hangi yaştan sonra kullanılıyor.Aldığımız bebek arabası yeterli olmuyor mu daha sonra da ? benim kafam çok karışıyor bu konuda
https://www.joker.com.tr/urun/pierr...mpaign=scn_618585d34246e000&_sgm_action=click kızlar sizce çok uygun değil mı
Merhaba canım, eskisi kadar sık giremediğimden yeni gördüm mesajını. Tarihlerimizin de hemen hemen aynı olması çok hoş bir tesadüf olmuş gerçekten. Ağırlaştıkça iş güç ev derken fazla vakit ayıramıyorum nete. Bebeğinin cinsiyeti ne peki? Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah, bir Prenses bekliyoruz biz :))))Sen de ebru ben de ebru. Tarihlerimiz de 1 gün arayla tesadüfler tesadüfler :) :)
şeker yüklemesini nasıl yaptılar cnm bende yaptıracağımdaKizlar az once tetanoz asimin 2. dozunu da oldum boylece asilar ve seker yuklemesi bitmis oldu, baska prosedur kalmadi sanirim :)) bundan sonra sorunsuz bi 3 ay geciririz insallah.
şeker yüklemesini nasıl yaptılar cnm bende yaptıracağımda
teşekkkürler cnm :)gece 9dan sonra bir şey yemedim ben. sabah doktora erken gittim. 9.30da açlık için kan aldılar 50 gr glikozu 2 bardak suyla hazırladı içtim. 1 saat sonra yeniden kan alındı. 1 saat sonra tekrar alındı. toplamda 3 kere kan aldılar. bende böyle oldu. soruya ben de cevapp verdim ama görünce yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?