temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy ne guzel bizimki babasi elini koyunca tekme atmayi bırakıyor resmen. Esim de beni sevmiyo cocugumuz diyo :) onceden daha hareketliydi buyudukce hareketlerini zor hisseder oldum ben de dondurma deniyeyim bari

Şu zamana kadar sadece göğüs kafesime batma oluyordu ,herşey çok iyi gidiyordu .İlk defa başıma gelince korktuk valla .Bebeğim hareket edince hastaneye gitmekten vazgectik.
Ay ne zor işimiz. Dün gece ilk defa bende de garip bi sancı oldu. Tam kasıktan iğne saplantisi gibi batip bacagima kadar acıdı. Bende korktum çok. Allah korusun bebislerimizi

Doktor bana da zeytinyagi onermisti ama bana alerji yaptı. Alerji yapmamasi icin kaynatip kullanmak gerekiyormus. Eger oyle bi durum olursa aklinizda bulunsun :) ben nasil kaynatacagimi bilemedigim icin surmuyorum.
ben Allah nasip ederse bebeğim doğunca da yağlayacam:)

Ayy ne guzel bizimki babasi elini koyunca tekme atmayi bırakıyor resmen. Esim de beni sevmiyo cocugumuz diyo :) onceden daha hareketliydi buyudukce hareketlerini zor hisseder oldum ben de dondurma deniyeyim bari
sende de mi öyle canım bende büyüdükçe daha hareketlenir diye bekliyorum önceleri daha hissediyordum elimi koyunca zaman geçtikçe daha az hissediyorum bazen hissetmiyorum çok korkutuyo beni.

Daha yeni badem yağına başladım başka bişey de düşünmüyorum ,çok fazla araştırdım o kadar araştırdım ki master yapabiliim bu konu da sonuç çatlayacaksa çatlıyor
Bende badem yağı kullanıyorum. dediğin gibi çatlayacaksa çatlıyor. Ama kaşıntı ve pul pul dökülen derime iyi geliyor.

Bebegin seklide cok onemli canim artik buyuyorlar ve surekli sekil degistiyorlar benim bazen cok agrim oluyo nereye toplanirsa orasi agriyor,yukari dogru kafasini falan koyup uyumussa ondan olmustur.benim bazen igne batmasi gibi oluyo diyom tirnaklarini geciriyo heralde bana,büyüyolar kuzucuklar

:)oğlumdan gelsin ne gelirse.Başka bişey olmasından .

ben çok tedirgin oluyorum bu konuda her dokunduğumda hareket hissedeyim istiyorum.
Malesef canım öyle bir dünya yok bence bazen ben bikaç saat hissetmediğimde dokunuyorum seviyorum sesleniyorum ama yok. Çoğu zaman tepki vermiyor sıpa :) keyifleri olacak da tepki verecekler :) hiç kafana takma iyiler çok şükür

Bizimki de normalde öyleydi. Dün çok güzel oynadılar canım Ben çok hissediyorum hareketlerini ama bence kafaya takma her bebek farklıdır. Seninki sakin olacaktır belki de ne güzel yerinde de rahatsa elleme çocuğu cool takılıyor belki de

Evet uygun ama ,bu baston hangi yaştan sonra kullanılıyor.Aldığımız bebek arabası yeterli olmuyor mu daha sonra da ? benim kafam çok karışıyor bu konuda
altıncı aydan sonra falan kullanılır canım. ben baston düşünüyorum diğerleri çok yer kaplıyo.

Sen de ebru ben de ebru. Tarihlerimiz de 1 gün arayla tesadüfler tesadüfler :) :)
Merhaba canım, eskisi kadar sık giremediğimden yeni gördüm mesajını. Tarihlerimizin de hemen hemen aynı olması çok hoş bir tesadüf olmuş gerçekten. Ağırlaştıkça iş güç ev derken fazla vakit ayıramıyorum nete. Bebeğinin cinsiyeti ne peki? Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah, bir Prenses bekliyoruz biz :))))

şeker yüklemesini nasıl yaptılar cnm bende yaptıracağımda

gece 9dan sonra bir şey yemedim ben. sabah doktora erken gittim. 9.30da açlık için kan aldılar 50 gr glikozu 2 bardak suyla hazırladı içtim. 1 saat sonra yeniden kan alındı. 1 saat sonra tekrar alındı. toplamda 3 kere kan aldılar. bende böyle oldu. soruya ben de cevapp verdim ama görünce yazayım dedim

teşekkkürler cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…