- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.101
Bizde bir prens bekliyoruz canım inşallah:)Merhaba canım, eskisi kadar sık giremediğimden yeni gördüm mesajını. Tarihlerimizin de hemen hemen aynı olması çok hoş bir tesadüf olmuş gerçekten. Ağırlaştıkça iş güç ev derken fazla vakit ayıramıyorum nete. Bebeğinin cinsiyeti ne peki? Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah, bir Prenses bekliyoruz biz :))))
Aynen canim ya ben ilk hamilelik olmasina ragmen 16. haftada net hissetmiştim kipir kipirdi o zamanlar ama simdi herkes hissederken benimki kipirdamaz oldu. Bazen hic hissetmedigim gunler oluyo korkuyorum ben de :/ kalp atislarini duydukca rahatliyorum. Keske hep kipirdasalar da rahat etsek.sende de mi öyle canım bende büyüdükçe daha hareketlenir diye bekliyorum önceleri daha hissediyordum elimi koyunca zaman geçtikçe daha az hissediyorum bazen hissetmiyorum çok korkutuyo beni.
Neden birakacasiniz bir nedeni var mı?Kan ilaçı önemliymiş duydum ama bilmiyorum . vitamin felan hepsini bırakacağım son ay .
Bir kaç kişiden son aylarda vitamin ilaçının bebeğe gereksiz kilo aldırdığını duymuştum onlara da doktorları demiş bunu ,tabi ki doktora sorupta bırakacağım.Neden birakacasiniz bir nedeni var mı?
aynı korkuyu bende sürekli yaşıyorum canımAynen canim ya ben ilk hamilelik olmasina ragmen 16. haftada net hissetmiştim kipir kipirdi o zamanlar ama simdi herkes hissederken benimki kipirdamaz oldu. Bazen hic hissetmedigim gunler oluyo korkuyorum ben de :/ kalp atislarini duydukca rahatliyorum. Keske hep kipirdasalar da rahat etsek.
Canim doktor bana ac gel demisti tahliller icin, seker yuklemesi gidince surpriz oldu :) bana 75 lik yapti. Ilk önce açlık sekeri icin kan aldilar sonra karisimi ictim, tadi cok guzeldi bence hic midem bulanmadi ac susuz olmama ragmen. Limonata icmis gibi oldum :) sonra hemsire hastane icinde istirahat halinde bekle dedi. 1 saat sonra kan verdim, tekrar 1 saat bekledim son kani da o zaman verdim. 2 saat beklemis oldum yani. Sonlara dogru biraz zorladi ama giristeki koltuklara oturdum gelen geceni izledim zaman gecti :) kollarim mosmor oldu sadece 3 kere kan alininca, onun disinda bir sıkıntı yasamadim, darisi basina canim :)şeker yüklemesini nasıl yaptılar cnm bende yaptıracağımda
Himmmmm çok teşekkürler, ben de sorarım Dr ABir kaç kişiden son aylarda vitamin ilaçının bebeğe gereksiz kilo aldırdığını duymuştum onlara da doktorları demiş bunu ,tabi ki doktora sorupta bırakacağım.
canım çok iyi de siteyi açınca 449 diyorhttps://www.joker.com.tr/urun/pierr...mpaign=scn_618585d34246e000&_sgm_action=click kızlar sizce çok uygun değil mı
Çok teşekkür ederim. Süt gerçekten iyi geldi. ara ara azar içiyorum bugün midem çok iyi :)soğuk süt benim mide yanmamı bir süre geçiriyor.içebiliyorsan dene istersen
Canım geçmiş olsun öncelikle, aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum. Bio oilin yağını kullanıyordum, önceleri çok düzenli kullanamıyordum da bi haftadır düzenli kullanmıştım. Küçük sivilce tarzı şeyler çıktı artmaya başladı ve şu an çok şiddetli kaşınıyor. Doktorumu aradım sordum bio oil alerji yapmış olabilir vazelin sür dedi. Ben de vazelini deneyecem, geçer inşallah.Aa benim de gobegim kucuk kucuk sivilcelerle doldu acaba bebe yagindan mi ki..ama en iyi de o nemlendiriyodu napsam bilemedim :) hatta doktor alerjilerimi gorunce losyon yazdi ama icerigini okudum plasentaya gecebilir dedigi icin kullanmadim. Simdi kasinip duruyorum. Senin kendiliginden mi gecti canim?
teşekkür ederim canım. dün o kadar kötü oldum ki bu sabah dr. gaviscon yazdırdım. ama dün ve bugün aralıklı süt içiyorum yanmam hiç olmadı çok şükürCanim bana sormamissin ama o acıyı çok çektiğim için yazmak istedim. Ben normalde gaviscon kullaniyordum ama yanmalar artinca gaviscon advance yazdı doktorum. Digerini günde 4 ölçek içerken bunda 1e düştü çok şükür. Dene istersen
Maşallah size deeee :))) rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah.Bizde bir prens bekliyoruz canım inşallah:)
Sagol canim sana da gecmis olsun, kasintidan aksamlari uyuyamiyorum cok fena. Ben de bebe yagimi degistiricem. Doktorum vazelin onermedi bana, earth mama diye bi markanin vucut yagini yazdi onu kullan nemlemdirmek icin diye ama hicbi yerde bulamadim. Bu aralar bisey surmuyorum artik.Canım geçmiş olsun öncelikle, aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum. Bio oilin yağını kullanıyordum, önceleri çok düzenli kullanamıyordum da bi haftadır düzenli kullanmıştım. Küçük sivilce tarzı şeyler çıktı artmaya başladı ve şu an çok şiddetli kaşınıyor. Doktorumu aradım sordum bio oil alerji yapmış olabilir vazelin sür dedi. Ben de vazelini deneyecem, geçer inşallah.
Canım doktorunun önerdiği ürün n11.com da var.Sagol canim sana da gecmis olsun, kasintidan aksamlari uyuyamiyorum cok fena. Ben de bebe yagimi degistiricem. Doktorum vazelin onermedi bana, earth mama diye bi markanin vucut yagini yazdi onu kullan nemlemdirmek icin diye ama hicbi yerde bulamadim. Bu aralar bisey surmuyorum artik.
Canim tansiyondan falan mi oldu? Doktorunla konuştun mu normal miymisKızlar kendinize dikkat edin bayilmalar olabilirmiş aç kalmayın yorulmayin ve dışarı yalnız çıkmayın. ben 22. Haftadayim bugün aniden bayıldım
Merhaba bende Gyno Ferooyu günde bir kere kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?