temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bizde bir prens bekliyoruz canım inşallah:)

sende de mi öyle canım bende büyüdükçe daha hareketlenir diye bekliyorum önceleri daha hissediyordum elimi koyunca zaman geçtikçe daha az hissediyorum bazen hissetmiyorum çok korkutuyo beni.
Aynen canim ya ben ilk hamilelik olmasina ragmen 16. haftada net hissetmiştim kipir kipirdi o zamanlar ama simdi herkes hissederken benimki kipirdamaz oldu. Bazen hic hissetmedigim gunler oluyo korkuyorum ben de :/ kalp atislarini duydukca rahatliyorum. Keske hep kipirdasalar da rahat etsek.

aynı korkuyu bende sürekli yaşıyorum canım

şeker yüklemesini nasıl yaptılar cnm bende yaptıracağımda
Canim doktor bana ac gel demisti tahliller icin, seker yuklemesi gidince surpriz oldu :) bana 75 lik yapti. Ilk önce açlık sekeri icin kan aldilar sonra karisimi ictim, tadi cok guzeldi bence hic midem bulanmadi ac susuz olmama ragmen. Limonata icmis gibi oldum :) sonra hemsire hastane icinde istirahat halinde bekle dedi. 1 saat sonra kan verdim, tekrar 1 saat bekledim son kani da o zaman verdim. 2 saat beklemis oldum yani. Sonlara dogru biraz zorladi ama giristeki koltuklara oturdum gelen geceni izledim zaman gecti :) kollarim mosmor oldu sadece 3 kere kan alininca, onun disinda bir sıkıntı yasamadim, darisi basina canim :)

Canım geçmiş olsun öncelikle, aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum. Bio oilin yağını kullanıyordum, önceleri çok düzenli kullanamıyordum da bi haftadır düzenli kullanmıştım. Küçük sivilce tarzı şeyler çıktı artmaya başladı ve şu an çok şiddetli kaşınıyor. Doktorumu aradım sordum bio oil alerji yapmış olabilir vazelin sür dedi. Ben de vazelini deneyecem, geçer inşallah.

teşekkür ederim canım. dün o kadar kötü oldum ki bu sabah dr. gaviscon yazdırdım. ama dün ve bugün aralıklı süt içiyorum yanmam hiç olmadı çok şükür dr. çok zor da kalmadıkça kullanma dedi inşallah ihtiyacım olmaz. çok teşekkür ederim

Sagol canim sana da gecmis olsun, kasintidan aksamlari uyuyamiyorum cok fena. Ben de bebe yagimi degistiricem. Doktorum vazelin onermedi bana, earth mama diye bi markanin vucut yagini yazdi onu kullan nemlemdirmek icin diye ama hicbi yerde bulamadim. Bu aralar bisey surmuyorum artik.

Canım doktorunun önerdiği ürün n11.com da var.
120ml 116 tl. Bulamıyorum diyince baktım :) boş bırakma bence tam çatlama büyüme zamanı bu aralar bir de çatlarken de kaşıntı artıyor çok zorlanırsın

Kızlar kendinize dikkat edin bayilmalar olabilirmiş aç kalmayın yorulmayin ve dışarı yalnız çıkmayın. ben 22. Haftadayim bugün aniden bayıldım

Kızlar kendinize dikkat edin bayilmalar olabilirmiş aç kalmayın yorulmayin ve dışarı yalnız çıkmayın. ben 22. Haftadayim bugün aniden bayıldım
Canim tansiyondan falan mi oldu? Doktorunla konuştun mu normal miymis

Kızlar beni huzursuz eden başka bir şey daha var .. bu kullandığımız cep telefonu , internet, evdeki modemler acaba bebeği etkiler mı etkiler de ne kadar.. cep telefonu hep yanımda uzak durmaya çalışıyorum ama hep elim gidiyor.bu konu beni çok huzursuz ediyor. Eşim de çok kızıyor.. sizin kendinize koydugunuz bir kota var mı ya da bu konuda bir fikriniz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…