temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim kisiye gore degisiyor. Benim 3. Hamileligim ve hicbirinde kullanmadim. En son ay 11 e dustu. Suan kan degerim 12.8 ve kan ilaci kullanmaya baslamadim henuz. Eger sinira gelirse kullanirim ama.
Eger kiside kansizliga meyil varsa gercekten toparlamasi zor oluyor sonradan. Ben kullanmiyorum sizde kullaayin demiyorum :)

Tesekkur ederim canim hepsiburadaya bakmistim bulamamistim, n11 e bakmamistim :) sagol cok

Kızlar kendinize dikkat edin bayilmalar olabilirmiş aç kalmayın yorulmayin ve dışarı yalnız çıkmayın. ben 22. Haftadayim bugün aniden bayıldım
Ben de son bir haftadır çok fazla baş dönmesi yaşıyorum. Okulda ders anlatırken bahçede evde is yaparken hatta uzanırken bile başım dönüyor. Tansiyonu genelde 9 a 6 ondan mi acaba.

Bizimde 2.ismi alp olacak ilk isme daha karar vermedik. Daha hamile kalmadan alp ismi hazırdı bizde .alp ismini koyan fazla galiba .

Mide yanmasına sakız çiğne çok iyu gelio

Biodermanin güneş kremini alabilirsin canım tavsiye ederim. Bende çatlak kreminine fazla para vermem olanın oluyor zaten.ilk gebeliğimde olmadı benim tatlı badem yağı kullandım bide banyodan sonra bebek yağı. Ama annem ve ablalarım da çatlak oluştu ki 30 Kilo almistim.bu sefer olur mu bilmiyorum unutmassam sürüyorum yağı unutursamda ertesi güne kalıyor artık.

Bende badem yağı tüylenme yapmadı canım yapsada bence çatlak olmasından iyidir diye düşünüyorum. Bebek yağı bende de sivilce gibi kabartı yapıyor ama suruyorum banyo sonraları nasıl olsa geçici bir durum bence banyo sonrası kullan derim canım ama sen bilirsin yine de .

Evet uygun ama ,bu baston hangi yaştan sonra kullanılıyor.Aldığımız bebek arabası yeterli olmuyor mu daha sonra da ? benim kafam çok karışıyor bu konuda
Canım bebek arabası 1.5 yaşına kadar kullandık sonra baston aldık Hafif olduğundan yer kaplamiyor. Zaten küçük gelir bebek arabası rahat olmuyor çocuk büyüdükçe. Bastonum kraft london xl çok memnumum tavsiye ederim ileride almayı dusunursen

Bir kaç kişiden son aylarda vitamin ilaçının bebeğe gereksiz kilo aldırdığını duymuştum onlara da doktorları demiş bunu ,tabi ki doktora sorupta bırakacağım.
Kan ilacını bebek için değil kendin için kullanıyorsun canım. Bebek zaten hersekilde alacağını alıyor kemiriyor bizi. Doğum komplikasyonu olmasın diye veriyor doktor kan hapını annenin sağlığını tehlikeye atmamak için. Yani bebeğin kilo alımıyla herhangi bir ilgisi yok sen kendi sağlığın icin kullanicaksin. Mesela kalsiyum da kendin için aliosun bebek senden alio zaten diş çürümesini dış kayıplarını ve kemik erimesini engellemek için alıyoruz kalsiyum ve magnezyumu

Duştan sonra arada sürüyorum canım. Dediğin gibi sürebilirim aslında. Badem yağından korktum çünkü benim göbeğim zaten tüylendi durup dururken
Alternatifsiz olsa mecbur ben de sürerdim ama şuan o riaki göze alamadım

Günaydın kızlar.. Dikkat edin kramplara benim bu gece başladı fenayım ağrıdan öldüm. Parol aldım bacağıma kantoron yağı sürüp sardım..umarım geçer de yürürüm

canım çok iyi de siteyi açınca 449 diyor
bir de ana kucağı bakıyor musun? ya da aldın mı? Travel sistem alıp almama konusunda hala kararsızım
canım eşim travel istiyor ben istemiyorum aracımızın bagaj kısmı çok geniş olmadığı için yer konusunda sıkıntı travel sistem bizim için . baston bebek arabası ile bir de araba koltuğu almayı düşünüyorum. attığım bebek arabasını kullanan birinden olumlu yorum alsam alacam aslında bu fiyata kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…