- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.121
Canim kisiye gore degisiyor. Benim 3. Hamileligim ve hicbirinde kullanmadim. En son ay 11 e dustu. Suan kan degerim 12.8 ve kan ilaci kullanmaya baslamadim henuz. Eger sinira gelirse kullanirim ama.kızlar merhaba
@beyazyalan @fizikcii25 bende gynoferro ve decavitle devam edıyorum. kan ılacının sonuna kadar bırakılmaması gerektıgını bılıyorum. arkadasımda son ay da bırakmıstı doguma kadar kan degerı cok düşmüş hatta dogumda 4e düşmüş cok zorlandı toparlanmakta. kan verdıler dogumdan sonra. kesinlikle kan haplarınızı bırakmayın derim.
Tesekkur ederim canim hepsiburadaya bakmistim bulamamistim, n11 e bakmamistim :) sagol cokCanım doktorunun önerdiği ürün n11.com da var.
120ml 116 tl. Bulamıyorum diyince baktım :) boş bırakma bence tam çatlama büyüme zamanı bu aralarbir de çatlarken de kaşıntı artıyor çok zorlanırsın
Rica ederim canım şifa olsun inşallahTesekkur ederim canim hepsiburadaya bakmistim bulamamistim, n11 e bakmamistim :) sagol cok
Ben de son bir haftadır çok fazla baş dönmesi yaşıyorum. Okulda ders anlatırken bahçede evde is yaparken hatta uzanırken bile başım dönüyor. Tansiyonu genelde 9 a 6 ondan mi acaba.Kızlar kendinize dikkat edin bayilmalar olabilirmiş aç kalmayın yorulmayin ve dışarı yalnız çıkmayın. ben 22. Haftadayim bugün aniden bayıldım
Bizimde 2.ismi alp olacak ilk isme daha karar vermedik. Daha hamile kalmadan alp ismi hazırdı bizde .alp ismini koyan fazla galiba .Kızlar duvar kağıdımı daha doğrusu dev duvar stickerı alarak başladım sonunda. yurtdışından bir siteden sipariş verdim sorun olmaz umarım bakalım yapıştırınca paylaşacağım kendiminkini ama ektekini aldım ismi Alp olacağından dağ teması olsun istedim
Ya çağla çok yedim şiştim walla.bir baktım kalorisi ne 100grminda 600 kalori var .almayı kestim açıkçası kalorisi çok fazlayaz meyveleri çıktı bide onu dene istersen çağla benim işime baya yaradı:)))
Mide yanmasına sakız çiğne çok iyu gelioBende 2-3 gün ara verdim Kan ve vitamin ilacıma. Bagırsak sorunum ve mide yanmam cok kötüydü.
Biraz dinlendireyim dedim vucudumu
Ay çok geçmiş olsun canım. Oda ayrı sorun valalhi.
Bende bugün az iyiyim.
Perşembe'den bu yana mide yanmasıyl auğraşıyorum. Üstüne birazda bagırsak problemi.
Biodermanin güneş kremini alabilirsin canım tavsiye ederim. Bende çatlak kreminine fazla para vermem olanın oluyor zaten.ilk gebeliğimde olmadı benim tatlı badem yağı kullandım bide banyodan sonra bebek yağı. Ama annem ve ablalarım da çatlak oluştu ki 30 Kilo almistim.bu sefer olur mu bilmiyorum unutmassam sürüyorum yağı unutursamda ertesi güne kalıyor artık.kızlar çatlak genetik bukadar yatırım yapmamak lazım çok pahalıymış evdeki zeytinyagı bile yeterli nemlendirmek için.
güneş kremi evet lazım bende organik almayı düşünüyorum ama lekeleride geçiyor hamilelikten sonra diyorlar gerek varmı diye düşünür oldum
Bende badem yağı tüylenme yapmadı canım yapsada bence çatlak olmasından iyidir diye düşünüyorum. Bebek yağı bende de sivilce gibi kabartı yapıyor ama suruyorum banyo sonraları nasıl olsa geçici bir durum bence banyo sonrası kullan derim canım ama sen bilirsin yine de .Canım ben de mustela kullanıyorum memnunum. Çok düzenli kullanmamama rapmen henüz hiç çatlağım yok. İlerde ne olur bilmiyorum amahindistan cevizi yağı aldım bi iki kez onu sürdüm. Bir ara da bebe yağı kullandım dalinin. Ama sivilce gibi kabardı göbeğim bıraktım. Şimdi akşamdan akşama (üşenmedikçe ) mustela sürüyorum göbek göğüs ve bel bölgeme. ben eczaneden 150 ml olanı 70 tlye aldım. trendyolda falan da 100 tl civarı. Sen iki kutuya mı verdin 157 yi? Uygun almışsın sen de.
Bu arada badem yağını bana da kullanma dedi doktorum. Tüylenme yapıyormuş
Canım bebek arabası 1.5 yaşına kadar kullandık sonra baston aldık Hafif olduğundan yer kaplamiyor. Zaten küçük gelir bebek arabası rahat olmuyor çocuk büyüdükçe. Bastonum kraft london xl çok memnumum tavsiye ederim ileride almayı dusunursenEvet uygun ama ,bu baston hangi yaştan sonra kullanılıyor.Aldığımız bebek arabası yeterli olmuyor mu daha sonra da ? benim kafam çok karışıyor bu konuda
Kan ilacını bebek için değil kendin için kullanıyorsun canım. Bebek zaten hersekilde alacağını alıyor kemiriyor bizi. Doğum komplikasyonu olmasın diye veriyor doktor kan hapını annenin sağlığını tehlikeye atmamak için. Yani bebeğin kilo alımıyla herhangi bir ilgisi yok sen kendi sağlığın icin kullanicaksin. Mesela kalsiyum da kendin için aliosun bebek senden alio zaten diş çürümesini dış kayıplarını ve kemik erimesini engellemek için alıyoruz kalsiyum ve magnezyumuBir kaç kişiden son aylarda vitamin ilaçının bebeğe gereksiz kilo aldırdığını duymuştum onlara da doktorları demiş bunu ,tabi ki doktora sorupta bırakacağım.
Geçmiş olsun canım inşallah tek değildin o andaKızlar kendinize dikkat edin bayilmalar olabilirmiş aç kalmayın yorulmayin ve dışarı yalnız çıkmayın. ben 22. Haftadayim bugün aniden bayıldım
İsimleri uğurlu gelsin hepsine. Ben çok duymuyorum cnm Alp ismini etrafımda.Bizimde 2.ismi alp olacak ilk isme daha karar vermedik. Daha hamile kalmadan alp ismi hazırdı bizde .alp ismini koyan fazla galiba .
Duştan sonra arada sürüyorum canım. Dediğin gibi sürebilirim aslında. Badem yağından korktum çünkü benim göbeğim zaten tüylendi durup dururkenBende badem yağı tüylenme yapmadı canım yapsada bence çatlak olmasından iyidir diye düşünüyorum. Bebek yağı bende de sivilce gibi kabartı yapıyor ama suruyorum banyo sonraları nasıl olsa geçici bir durum bence banyo sonrası kullan derim canım ama sen bilirsin yine de .
Canim gecmis olsun benim de boğazım iltihaplandi cok aciyor :/ ilac da kullanmak istemiyorum. Dr un dediklerini paylasabilir misin benimle de?Kızlar gribim geçmiyor ve öksürüğüm başladı yarın ilk iş hastaneye gidicem dua edin çabucak iyileşeyim :/
canım eşim travel istiyor ben istemiyorum aracımızın bagaj kısmı çok geniş olmadığı için yer konusunda sıkıntı travel sistem bizim için . baston bebek arabası ile bir de araba koltuğu almayı düşünüyorum. attığım bebek arabasını kullanan birinden olumlu yorum alsam alacam aslında bu fiyata kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.canım çok iyi de siteyi açınca 449 diyor
bir de ana kucağı bakıyor musun? ya da aldın mı? Travel sistem alıp almama konusunda hala kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?