- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.141
çok teşekkürler cnm cevap için bende yaptıracağım inşallah en kısa zamanda . bu arada şekerin çıkmadı sanırım bu güzel haber :)Canim doktor bana ac gel demisti tahliller icin, seker yuklemesi gidince surpriz oldu :) bana 75 lik yapti. Ilk önce açlık sekeri icin kan aldilar sonra karisimi ictim, tadi cok guzeldi bence hic midem bulanmadi ac susuz olmama ragmen. Limonata icmis gibi oldum :) sonra hemsire hastane icinde istirahat halinde bekle dedi. 1 saat sonra kan verdim, tekrar 1 saat bekledim son kani da o zaman verdim. 2 saat beklemis oldum yani. Sonlara dogru biraz zorladi ama giristeki koltuklara oturdum gelen geceni izledim zaman gecti :) kollarim mosmor oldu sadece 3 kere kan alininca, onun disinda bir sıkıntı yasamadim, darisi basina canim :)
geçmiş olsun canım.Kızlar gribim geçmiyor ve öksürüğüm başladı yarın ilk iş hastaneye gidicem dua edin çabucak iyileşeyim :/
gece uyanmaları bende de varGünaydın kızlar gece çok fazla uyanıyorum sabah hiç dinlenmiş hissetmiyorum
Benimde bu hafta öyle oldu canım .çok fena gerilme vardı 2 gün felan sürdü şimdi geçti .kızlar karnım bu hafta birden büyüdü ve hep sert. Sizcede normal mi?
Aynen benim de uykudan uyandırıyor kaşıntı, dün vazelini denedim. İlk sürdüğümde biraz hafifletti de sonra gece yine başladı. Ben de doktoruma başka ne kullanayım dedim, şimdilik başka bir şey kullanma dedi. Alerjik durum bir geçsin diye heralde. İnşallah çok uzun sürmeden geçer. Bir formül bulursam yazarım sana da.Sagol canim sana da gecmis olsun, kasintidan aksamlari uyuyamiyorum cok fena. Ben de bebe yagimi degistiricem. Doktorum vazelin onermedi bana, earth mama diye bi markanin vucut yagini yazdi onu kullan nemlemdirmek icin diye ama hicbi yerde bulamadim. Bu aralar bisey surmuyorum artik.
Benim de aklima yatti aslinda canim. Hatta sepete attim satin al a geldim hala 449.99 yaziyodu. Kredi karti bilgilerini girsem 449 cekicekti vazgectim.canım eşim travel istiyor ben istemiyorum aracımızın bagaj kısmı çok geniş olmadığı için yer konusunda sıkıntı travel sistem bizim için . baston bebek arabası ile bir de araba koltuğu almayı düşünüyorum. attığım bebek arabasını kullanan birinden olumlu yorum alsam alacam aslında bu fiyata kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.
indirim uygulamadı mıBenim de aklima yatti aslinda canim. Hatta sepete attim satin al a geldim hala 449.99 yaziyodu. Kredi karti bilgilerini girsem 449 cekicekti vazgectim.
Saol canım ya fena çarpıldım. Doktor 2 gün istirahat verdi burun spreyi falan idare edicez inş. Ya bide benim doktorum normalde başka ama böyle durumlarda hep geldiğim hastane doktoruma geliyorum ölçümler arasında 1 hafta oynuyor. Bu doktora göre 2 hafta önde çıktı kilosu boyu falan normal mi yageçmiş olsun canım.
Canım travel sistem onermiyorum. Dünya kadar para verdim hicsevmedim herşeyi geçtim tenteleri komple inmiyor ve sürekli güneş gelince arabanın içini kaldırıp bebekle birlikte yönünü değiştiriyordum. Tek başına kolay olmuyordu çünkü güneşin yönü değişiyordu hep. Ben dünya kadar para vericem hem düzgün kullanAmayacagim başkasına verdik hatta hamile de kalırsam yenisini alırız diye düşündük. Ana kucagini verdiğim kişi işi bitince geri verdi şu an bizde. Bende kullanışlı duzgun bir model almayı düşünüyorum çok büyük ebatlarda olmayancanım eşim travel istiyor ben istemiyorum aracımızın bagaj kısmı çok geniş olmadığı için yer konusunda sıkıntı travel sistem bizim için . baston bebek arabası ile bir de araba koltuğu almayı düşünüyorum. attığım bebek arabasını kullanan birinden olumlu yorum alsam alacam aslında bu fiyata kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.
Geçmiş olsun canım cok acı veriyor bana da oluyor bacak kramlari yatmadan bebe yağı yla masaj yaptığımda olmuyorGünaydın kızlar.. Dikkat edin kramplara benim bu gece başladı fenayımağrıdan öldüm. Parol aldım bacağıma kantoron yağı sürüp sardım..umarım geçer de yürürüm
Benimlede paylaşın ltf mahvoldum iki haftada bir faranjit grip yüzünden kusmaktan helak oldum su içemiyorum yemek zor yiyorum kusucam dieCanim gecmis olsun benim de boğazım iltihaplandi cok aciyor :/ ilac da kullanmak istemiyorum. Dr un dediklerini paylasabilir misin benimle de?
Rica ederim canim evet cikmadi şükür sevindim, senin de cikmaz insallah :)çok teşekkürler cnm cevap için bende yaptıracağım inşallah en kısa zamanda . bu arada şekerin çıkmadı sanırım bu güzel haber :)
Bende her gece 3 te uyanıp 7 ye kadar oturuyorum sora bidaha yatıp 9 dda kalkıyorumgece uyanmaları bende de var
Bizim de bagajimiz kucuk ama travel da cok kullanisli geldi, tam marka ve model belirledik almaya gittik, bebek magazasinda hem travel sistem olan hem de baston seklinde katlanan modeller gorduk sevindik :) Causal vista ve chicco lite way plus. Chicconun puseti cok agirdi biz casual vistayi aldik fiyati da 900 tl diger travel sistemlere gore daha uygun. Bir bak istersen canim. Bagajda az yer kapliyor hem de surusu rahat.canım eşim travel istiyor ben istemiyorum aracımızın bagaj kısmı çok geniş olmadığı için yer konusunda sıkıntı travel sistem bizim için . baston bebek arabası ile bir de araba koltuğu almayı düşünüyorum. attığım bebek arabasını kullanan birinden olumlu yorum alsam alacam aslında bu fiyata kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.
Geçmiş olsun canım cok acı veriyor bana da oluyor bacak kramlari yatmadan bebe yağı yla masaj yaptığımda olmuyor
Kızlar beni huzursuz eden başka bir şey daha var .. bu kullandığımız cep telefonu , internet, evdeki modemler acaba bebeği etkiler mı etkiler de ne kadar.. cep telefonu hep yanımda uzak durmaya çalışıyorum ama hep elim gidiyor.bu konu beni çok huzursuz ediyor. Eşim de çok kızıyor.. sizin kendinize koydugunuz bir kota var mı ya da bu konuda bir fikriniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?