temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

çok teşekkürler cnm cevap için bende yaptıracağım inşallah en kısa zamanda . bu arada şekerin çıkmadı sanırım bu güzel haber :)

Günaydın kızlar gece çok fazla uyanıyorum sabah hiç dinlenmiş hissetmiyorum

Aynen benim de uykudan uyandırıyor kaşıntı, dün vazelini denedim. İlk sürdüğümde biraz hafifletti de sonra gece yine başladı. Ben de doktoruma başka ne kullanayım dedim, şimdilik başka bir şey kullanma dedi. Alerjik durum bir geçsin diye heralde. İnşallah çok uzun sürmeden geçer. Bir formül bulursam yazarım sana da.

Benim de aklima yatti aslinda canim. Hatta sepete attim satin al a geldim hala 449.99 yaziyodu. Kredi karti bilgilerini girsem 449 cekicekti vazgectim.

Kizlar acil yardim. Kulagim agriyo ve icinde sivi var gibi. Dr a gittim takip edelim dedi. Damla yazcakti emin olamadi vazgecti. Bitkisel onerisi olan var mi

geçmiş olsun canım.
Saol canım ya fena çarpıldım. Doktor 2 gün istirahat verdi burun spreyi falan idare edicez inş. Ya bide benim doktorum normalde başka ama böyle durumlarda hep geldiğim hastane doktoruma geliyorum ölçümler arasında 1 hafta oynuyor. Bu doktora göre 2 hafta önde çıktı kilosu boyu falan normal mi ya

Canım travel sistem onermiyorum. Dünya kadar para verdim hicsevmedim herşeyi geçtim tenteleri komple inmiyor ve sürekli güneş gelince arabanın içini kaldırıp bebekle birlikte yönünü değiştiriyordum. Tek başına kolay olmuyordu çünkü güneşin yönü değişiyordu hep. Ben dünya kadar para vericem hem düzgün kullanAmayacagim başkasına verdik hatta hamile de kalırsam yenisini alırız diye düşündük. Ana kucagini verdiğim kişi işi bitince geri verdi şu an bizde. Bende kullanışlı duzgun bir model almayı düşünüyorum çok büyük ebatlarda olmayan

kızlar doğumdan önce anne ve bebek ihtiyaçlarının listesini yapan olduysa buraya da yazar mı? Birde meme ucu olmayan anne adayları var mı benim gibi zorlanmaktan çok korkuyorum

Günaydın kızlar.. Dikkat edin kramplara benim bu gece başladı fenayım ağrıdan öldüm. Parol aldım bacağıma kantoron yağı sürüp sardım..umarım geçer de yürürüm
Geçmiş olsun canım cok acı veriyor bana da oluyor bacak kramlari yatmadan bebe yağı yla masaj yaptığımda olmuyor

Canim gecmis olsun benim de boğazım iltihaplandi cok aciyor :/ ilac da kullanmak istemiyorum. Dr un dediklerini paylasabilir misin benimle de?
Benimlede paylaşın ltf mahvoldum iki haftada bir faranjit grip yüzünden kusmaktan helak oldum su içemiyorum yemek zor yiyorum kusucam die

Bizim de bagajimiz kucuk ama travel da cok kullanisli geldi, tam marka ve model belirledik almaya gittik, bebek magazasinda hem travel sistem olan hem de baston seklinde katlanan modeller gorduk sevindik :) Causal vista ve chicco lite way plus. Chicconun puseti cok agirdi biz casual vistayi aldik fiyati da 900 tl diger travel sistemlere gore daha uygun. Bir bak istersen canim. Bagajda az yer kapliyor hem de surusu rahat.

Geçmiş olsun canım cok acı veriyor bana da oluyor bacak kramlari yatmadan bebe yağı yla masaj yaptığımda olmuyor

Sağol canım yapsam da fark etmiyor ki benim her gün bacaklarımı yukarı kaldırırım hatta o şekilde yatıyorum ama magnezyumdab kaynaklı sanırım benim durum

Kızlar doktorumuzun bu konuda söylediği bir şey var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…