- 25 Aralık 2011
- 195
- 157
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.161
Kizlar acil yardim. Kulagim agriyo ve icinde sivi var gibi. Dr a gittim takip edelim dedi. Damla yazcakti emin olamadi vazgecti. Bitkisel onerisi olan var mi
Canım benim de öyle ama doğumdan sonra düzelir diye düşünüyorum bebek emdikçe. Vücut vakti geldikçe herşeyi bebeğe göre ayarlıyor. Göğüslerim küçük diye de korkuyordum şimdi maşallahkızlar doğumdan önce anne ve bebek ihtiyaçlarının listesini yapan olduysa buraya da yazar mı? Birde meme ucu olmayan anne adayları var mı benim gibizorlanmaktan çok korkuyorum
Canım bana ilk aylarda uzak dur demişti tablet telefon Xrayler falan. Bir de mikrodalgayı çok tembihledi. Hala dikkat ediyorum çalışırken mutfağa girmiyorum. Ama tlf hep elimdeKızlar doktorumuzun bu konuda söylediği bir şey var mi
Canim olcumler doktordan doktora gore degisiyor. Ben ayni gun ayni hastanenin iki doltoruna gorundum ve benimkinin de arasinda bir haftadan fazla fark vardi. Kendi doktorum 6 gun onde derken diger doktor 1- 2 gun geriden dediSaol canım ya fena çarpıldım. Doktor 2 gün istirahat verdi burun spreyi falan idare edicez inş. Ya bide benim doktorum normalde başka ama böyle durumlarda hep geldiğim hastane doktoruma geliyorum ölçümler arasında 1 hafta oynuyor. Bu doktora göre 2 hafta önde çıktı kilosu boyu falan normal mi ya
Canim silikon gogus uclari var. Bazi annelerin ilk bebekte hemen cikmiyor onu kullaniyorlar.kızlar doğumdan önce anne ve bebek ihtiyaçlarının listesini yapan olduysa buraya da yazar mı? Birde meme ucu olmayan anne adayları var mı benim gibizorlanmaktan çok korkuyorum
Anladım cnm yok çok şükür herşey yokunda çok saol içim rahatladı .Canim olcumler doktordan doktora gore degisiyor. Ben ayni gun ayni hastanenin iki doltoruna gorundum ve benimkinin de arasinda bir haftadan fazla fark vardi. Kendi doktorum 6 gun onde derken diger doktor 1- 2 gun geriden dedi
Arada 3 hafta kadar fark yoksa cok sorun degil. Birde benim kizima butun doktorlar kucuk olcak 2800 anca dogar 46 cm civari dediler ve 3125 gr ve 50 cm dogdu . Bazi arkadaslarima ds 3500 den fazla dedikleri halde cocuklar 3 kg anca dogdu. Olcumlere cok takilmayin. Onemli olan cocugun ultrasyonda herhanhgi bir sorunu olmamasi
Ya çağla çok yedim şiştim walla.bir baktım kalorisi ne 100grminda 600 kalori var .almayı kestim açıkçası kalorisi çok fazla
göğsünün küçüklüğü sütünün azlığına filan sebep olmuyor canım hatta büyük göğüslerde süt olmuyor diyorlar genelde. Bu durum kişiye göre de değişebilir tabi. benim göğüslerimde büyük, hamilelikte daha da büyüdü :sCanım benim de öyle ama doğumdan sonra düzelir diye düşünüyorum bebek emdikçe. Vücut vakti geldikçe herşeyi bebeğe göre ayarlıyor. Göğüslerim küçük diye de korkuyordum şimdi maşallah
Canım bana ilk aylarda uzak dur demişti tablet telefon Xrayler falan. Bir de mikrodalgayı çok tembihledi. Hala dikkat ediyorum çalışırken mutfağa girmiyorum. Ama tlf hep elimde
Canim 30 kiloyu almana doktorun bişey demedi mi. Benim doktorum çok dikkat ettiriyir bana. Bide normal doğum mu yaptınız sezeryan mı. Çok kilo alınca sezeryan yaptiriyormus galiba doktorlar öyle duymustumBiodermanin güneş kremini alabilirsin canım tavsiye ederim. Bende çatlak kreminine fazla para vermem olanın oluyor zaten.ilk gebeliğimde olmadı benim tatlı badem yağı kullandım bide banyodan sonra bebek yağı. Ama annem ve ablalarım da çatlak oluştu ki 30 Kilo almistim.bu sefer olur mu bilmiyorum unutmassam sürüyorum yağı unutursamda ertesi güne kalıyor artık.
Kızlar zencefil denediniz mi? Ben onunla iyileştim de soyliyim dedim. Gerci boğaz agrim için de pekmez ve bala karabiber atıp yemistim baya yumuşatmisti ama o gün şekerim cok çıktı bal pekmez yüzünden. Geçmiş olsun hepinize inşallah. Benim çok şükür bi burun akintim kaldıCanim gecmis olsun benim de boğazım iltihaplandi cok aciyor :/ ilac da kullanmak istemiyorum. Dr un dediklerini paylasabilir misin benimle de?
benim göğüslerim de çok büyüdü yagöğsünün küçüklüğü sütünün azlığına filan sebep olmuyor canım hatta büyük göğüslerde süt olmuyor diyorlar genelde. Bu durum kişiye göre de değişebilir tabi. benim göğüslerimde büyük, hamilelikte daha da büyüdü :s
Benim de telefon surekli elimde canim. Her gun 2 saati gecmiyim diyorum ama olmuyo aliskanlik iste..isim geregi de bilgisayarda vakit geciriyorum gunde 3 4 saat. Insallah zarari olmaz. Doktor bana aksamlari wireless i kapatin dinlenin demisti ama kapatmiyoruz hic.Kızlar doktorumuzun bu konuda söylediği bir şey var mi
Zencefili nasil yedin canim toz olanlardan mi? Balla toz zencefili karistirsam diye dusunuyodum ben de ama zarari olursa diye korktum.Kızlar zencefil denediniz mi? Ben onunla iyileştim de soyliyim dedim. Gerci boğaz agrim için de pekmez ve bala karabiber atıp yemistim baya yumuşatmisti ama o gün şekerim cok çıktı bal pekmez yüzünden. Geçmiş olsun hepinize inşallah. Benim çok şükür bi burun akintim kaldı
Oluyor canım oluyor. Bende decavit ve balık yağı kullanıyorum sadece. Kan değerlerim normal olduğu için kan ilacına başlamami istemedi doktorum. Ama demir düşebilir diye daha yeni verdi ama başlamadim bile daha. Magnezyum falan bende kullanmıyorumBugün karnım açıyor egilince fonların her gün ağrıyı bana sadece decavit verdiler mangeznum felan vermediler karın ağrısı kalça ağrısı oluyomu sizdede haftaya şeker yüklemesi ne gircem
Yok canım toz olanlardan almadım ben. Normal taze şeklinde marketlerde var artık. Aldım biraz. Küçük küçük doğrayıp cezvede kaynattim içtim. Zaten içerken boğazıni yakiyor hele bir gün dinlenince iyi çıkıyor tadı daha keskin oluyor. Ben balla yapmadım böyle yapınca geçince. Doktoruma sormuştum zencefil icebilirsin dedi canım. Ama balla nasıl olur bilemedim bişey demiyim:)Zencefili nasil yedin canim toz olanlardan mi? Balla toz zencefili karistirsam diye dusunuyodum ben de ama zarari olursa diye korktum.
Kiloya bağlı olsaydı bende çıkmazdi canım :) doktorum da aynısını söyledi senin gibi zayiflarda bile çıkabiliyor işte dedi. Şekeri her şey etkiliyor ki yedigimiz beyaz ekmek makarna vs günlük hep elimizin altında olan yiyecekler çıkarabiliyor. Ki benim babaannem şekerden vefat ettiği için genlerde de olabilir dendi. Diyet sonrasında gizli şeker mi diye bakacaklar bu ay sonunda. Şeker yüklemesine neden atılıyor suç onu anlamış değilim. Hangi doktorun gücü var bile bile bebeğe anneyr zarar verecek bir işlem uygulamaya. Sacmaliktan öte bu düşüncekızlar yakın bi arkadaşım şeker hastası..Öyle ki inüsilin kullanıyor.. Hayırdır nerden çıktı bu hastalık diye sorduğumda hamilelikte şeker yüklemesine bağladı her şeyi ancak kiosu bayağı varr..90 üzerinde kilosu vardır. Hamilelikteki fotoğraflarıı ve hamilelik sonrasındaki fotoğraflarını gördüm bayağı kilolu..Ben kiloya bağlıyorum ama o da diyor ki Hamilelikteki şeker yüklemesi çok zararlı asla yaptırmayın diyorlar o tetikledi.Hamilelik şekerim çıkmadı ama 1 yıl sonra şeker hastası oldum
Kiloya bağlı olsaydı bende çıkmazdi canım :) doktorum da aynısını söyledi senin gibi zayiflarda bile çıkabiliyor işte dedi. Şekeri her şey etkiliyor ki yedigimiz beyaz ekmek makarna vs günlük hep elimizin altında olan yiyecekler çıkarabiliyor. Ki benim babaannem şekerden vefat ettiği için genlerde de olabilir dendi. Diyet sonrasında gizli şeker mi diye bakacaklar bu ay sonunda. Şeker yüklemesine neden atılıyor suç onu anlamış değilim. Hangi doktorun gücü var bile bile bebeğe anneyr zarar verecek bir işlem uygulamaya. Sacmaliktan öte bu düşünce
Balık hapı var bende hergunmu kullanıyor balık yagini yoksa arasamiOluyor canım oluyor. Bende decavit ve balık yağı kullanıyorum sadece. Kan değerlerim normal olduğu için kan ilacına başlamami istemedi doktorum. Ama demir düşebilir diye daha yeni verdi ama başlamadim bile daha. Magnezyum falan bende kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?