- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.381
ben ne kadar düzgün konuştukça siz o kadar terbiyesizlesiyorsunuz. Ağır geliyorsa okumayiverin canım yorumumu. Sizinle ugrasacak gerçekten vaktim yok :) şu tavriniza bakilirsa da en baştan beri kimin yanlış şekilde yorumlar yaptığı belli oluyor. Lütfen muhattap olmayın.Laflarına dikkat et uzattıkça uzatıyorsun kes artık ya kaos seven sensin bence. Yeter aartık hakkımda yorum yapma .
Can boğazdan geliyorŞimdi ben de sizdenim canım
Yaşasın yemek yemek
Açıkcası kendimi tutmuyorum da valla. Şeker diyetine zarar vereceklere dikkat ediyorum bir tek gerisi allah ne verdiyse
Canim söylediğin şey ne anlama geliyor bilmiyorum ama eğer kalbin delik olmasi falan ise çocukların genelinde oluyor bu sorun benim kuzenlerjmde falan da olmuştu sonra kapanmıştı. Üzme kendini bu kadar. Vardır bir çaresi canımBugün detaylıya girdim yine yüzünü göstermedi. Ama sanırım bir sorun var. Foramen ıvalr geniştir diye yazı vardı. Doktoruma gösterdim ekokardiolojiden randevu al dedi. Ya dörtçelikten alıcağım ya özel bir muayahane var oraya gideceğim. Eşimdede küçükken kalp delik üflemr var gibi şeyler demişlet kapanmış. Gerildim sabah sabah. Eğer bir sorun varsa doğumdan sonra ameliyat için sıra almak lazım dedi. Bir yanım git diyor, bir yanım gitme birşey yoktur. Off nerden nasıl randevu alcağım hangi bölümden onuda bilmiyorum. Evede çok uzak dedikleri hastahane. kimsede böyle sorun göründümü acaba
Ya kızlar ben mustelayı göğsüme de sürüyorum her akşamBana sağlık ocağında ebe arada sürmeye başla artık dedi çok fazla ovalamadan ben de sürüyorum nemlendirmek için gerçekten kuruyo kaşınıyor soyuluyor
Canım ne doktoru bu? Anlattığın durumla ilgili hiç bilgim yok ama en iyisi Üniversite bence ordan bir randevu ayarlamaya çalış.Özel muayeneyi aradım 300 dedi bu nedir yasinirden ağlıcağım.
Canim ya 101de bebek için alez var mıydı ben görmedim belki de bitmiştibizde bugün beşiği aldik jokerdeki agashi besikten aldik fiyat çok uygun a101dende bebek yorganiyla alezini aldik nevresim gecen sefer bimden almıştım o kısım tamamlandı şükür ya kizlar ayrintilida cinsiyet değişmez dimi pipiyi net gördük ama basta değişince insan panik oluyo
Evet canim bendim :) aa oyle mi hic duymamistim deniyeyim cok tesekkur ederim canimCanım, iyi akşamlar. Nasılsın? Karnında kabarcık ve kaşıntı yaşayan sendin değil mi? Ben bi yöntem buldum netten uyguladım çok şükür baya rahatlattı. Senin de hala devam ediyorsa yap. Limonu makyaj temizleme pamuğunun üzerine sıktım ve kaşınan bölgelerin üzerine koydum. Yarım saat 40 dakka kadar durdu. Sonra yine makyaj temizleme pamuğuyla ılık suyla sildim. İnternette yıkayın diyor da ben sildim bir sorun olmadı. Rahatladım da. İnşallah senin de işine yarar :))
Ben normal nemlendirici sürüyorum ama alıcam krem deYa kızlar ben mustelayı göğsüme de sürüyorum her akşamacaba yanlış birşey mi yapıyorum ama içinde öyle yazıyor. Ayrıca göğüs ucu kremi de mi sürmem gerekiyor? Ne alıcam onun için?
İnşallah geçer canım, çok gıcık bir durum. Ben de kestim zaten bio oil kullanmayı. Başka yöntemler de vardı da limon bebişim için de zararsız olur diye deneyeyim dedim işe yaradı çok şükür. Bir de doktorumun dediği gibi kabarcık olmayan yerlere vazelin sürüyorum şimdilik. Biraz rahatlayayım mustelanın ya da lieracın kremini almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar. Rica ederim ne demek :) yardımcı olabilirsem sevinirim.Evet canim bendim :) aa oyle mi hic duymamistim deniyeyim cok tesekkur ederim canimbebe yagini azaltinca kasintilarim da azaldi ama tamamen gecmedi. Insallah gecer bu yontemle :)
Canım merhabalar, mustela kullanıyormuşun ya memnun musun? Bir de göğüs ucu için lansinoh krem var zararı olan bir krem değilmiş hatta Bebek emerken bile kullanılıyormuş. Çoğu yerde doğuma bir iki ay kala kullanmaya başlayın diye öneri okumuştum. Aldım ben de, kısmet olursa doğuma iki ay kala kullanmaya başlayacam. Bebişlerimizi hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza :))Ya kızlar ben mustelayı göğsüme de sürüyorum her akşamacaba yanlış birşey mi yapıyorum ama içinde öyle yazıyor. Ayrıca göğüs ucu kremi de mi sürmem gerekiyor? Ne alıcam onun için?
Kardiyoloji doktoru. Kalpte bir yerde anladığım kadarıyla genişleme gördüler. İnşallah bir sorun yoktur. Telefonla randevuda alınmıyor devlete. Okadar parada veremiceğim şimdi. İnşallah bir sorın yoktur. Allah razı olsun.Canım ne doktoru bu? Anlattığın durumla ilgili hiç bilgim yok ama en iyisi Üniversite bence ordan bir randevu ayarlamaya çalış.
Allah yardımcın olsun. Önemli bir aorun değildir halledilir inşallah
Olması gerekenden geniş gibi birşey. Oda delik demek sanırım.inşallah birşey olmaz dediğiniz gibi. Aslında bu kadar panik yapmam ama nedense gerildim birazCanim söylediğin şey ne anlama geliyor bilmiyorum ama eğer kalbin delik olmasi falan ise çocukların genelinde oluyor bu sorun benim kuzenlerjmde falan da olmuştu sonra kapanmıştı. Üzme kendini bu kadar. Vardır bir çaresi canım
Göğüs ucu için de baya araştırma yaptım ben lansinoh öneriliyor. Sen bi bak da canım, iltihap gibi bişeyse hafiften bi temizlemeye çalış ve krem kullan bence. Doğum sonrası emzirmede sıkıntı yaşama.Kizlar gogus ucu kremini hic duymamistim ben. Normal catlak kremini oraya da mi suruyoruz? Benim gogsumun ucu sari sari oldu bu arada iltihap gibi duruyo ama normal mi acaba. Temizlemeli miyim? Ben gogus ucuma hic dokunmuyordum nolur nolmaz diye.
70×140 mikrofiber bebek alezi yaziyo 8tlydi bak istersen bulursun belkiCanim ya 101de bebek için alez var mıydı ben görmedim belki de bitmiştitek kişilik alez gördüm sadece. Bebeğinki ne kadardi bide canım ona göre tekrar gider bakarım
Ben musteladan memnunum canım. Akşamları göbeğime göğüslerime ve bel kısmıma sürüyorum. Henüz çatlağım yok ama ilerde ne olur bilmiyorum :) göğüs ucu kremini nasıl kullanıcaz acaba? Ay ne zor işlerCanım merhabalar, mustela kullanıyormuşun ya memnun musun? Bir de göğüs ucu için lansinoh krem var zararı olan bir krem değilmiş hatta Bebek emerken bile kullanılıyormuş. Çoğu yerde doğuma bir iki ay kala kullanmaya başlayın diye öneri okumuştum. Aldım ben de, kısmet olursa doğuma iki ay kala kullanmaya başlayacam. Bebişlerimizi hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza :))
Konu evlat olunca normal zamanki davranışlarımiz da değişir oluyor değil mi :) Uzmeyin kendinizi inşallah geçer dua edelim :)Olması gerekenden geniş gibi birşey. Oda delik demek sanırım.inşallah birşey olmaz dediğiniz gibi. Aslında bu kadar panik yapmam ama nedense gerildim biraz
Ay çok sağol canım bakayim inşallah bulurum70×140 mikrofiber bebek alezi yaziyo 8tlydi bak istersen bulursun belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?