- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.401
Göğüs ucu kremi de günde bir ya da iki kez yeterli oluyormuş. Sürdükten sonra nemli kalması ve çamaşıra da bulaşmaması için göğüs pedlerini öneriyorlar. Göğüs ucu nemli kaldığı Zaman acıma sorunu olmuyormuş. Yine lansinoh markanın göğüs pedini aldım. Kremi kullanmaya başladığımda deneyeceğim onu da.Ben musteladan memnunum canım. Akşamları göbeğime göğüslerime ve bel kısmıma sürüyorum. Henüz çatlağım yok ama ilerde ne olur bilmiyorum :) göğüs ucu kremini nasıl kullanıcaz acaba? Ay ne zor işler
Göğüs pedini bi süre kullanmasan daha iyi olur canım onlar daha çok yara yapiyorGöğüs ucu kremi de günde bir ya da iki kez yeterli oluyormuş. Sürdükten sonra nemli kalması ve çamaşıra da bulaşmaması için göğüs pedlerini öneriyorlar. Göğüs ucu nemli kaldığı Zaman acıma sorunu olmuyormuş. Yine lansinoh markanın göğüs pedini aldım. Kremi kullanmaya başladığımda deneyeceğim onu da.
Selam canım, göğüs kalkanı dediğin silikon göğüs ucu olarak geçiyor. Onlardan mı acaba?Kızlar krem kullanın ama mutlaka göğüs kalkanı alın kendinize özellikle ilk doğum yapanlar için diyorum göğüs pediden bi süre uzak durun en azından 40 cikana kadar tecrubeyle sabittir
YOK değil canım philips avent gogus kalkani var netten bak bulursun krem surdukten sonra gogusune koyuyorsun hem içindeki halkalar masaj yapıyor gogusune üstü de açık olduğu icin göğüs un hava alıyor göğüs ucu bi yere degmedigi için sürekli nemli kalıyorSelam canım, göğüs kalkanı dediğin silikon göğüs ucu olarak geçiyor. Onlardan mı acaba?
Aynen öyle canından can denen bu olsa gerek. İlk kez anne oluncak olunca birde işte demek böyle olunuyormuş. İnşallah düzelir. Allah razı olsunKonu evlat olunca normal zamanki davranışlarımiz da değişir oluyor değil mi :) Uzmeyin kendinizi inşallah geçer dua edelim :)
Canim benim göğüs ucumda aynı ilk8ndede olmuştu bir sik8nti olmadı 30 haftadan sonra göğüs ucu kremi kullan benimki kabuk gibi sari arada temizliyor um banyodan sonraKizlar gogus ucu kremini hic duymamistim ben. Normal catlak kremini oraya da mi suruyoruz? Benim gogsumun ucu sari sari oldu bu arada iltihap gibi duruyo ama normal mi acaba. Temizlemeli miyim? Ben gogus ucuma hic dokunmuyordum nolur nolmaz diye.
:) Bana önce kız dediler ,sonra erkek dediler.Haftaya yeniden baktırcam inşallah değişmez çünkü bizde aldık baya mavişlerUMARIM DEGISMEZ CANIMBIZ PİPİYİ GOREMEDIK AYRINTILIDA AMA KABARIKLIK VAR DEMISTI DOKTOR.TESTİSLERİ VAR KIZDA BU KADAR KABARIK OLMAZ DEMISTI. KENDI DOKTORUMDA KORDON DEDIGI SEYIN PİPİ OLDUGUNA KARAR VERDI ORDA BELIRGINDI ZATEN. OGLUMUZ OLCAGI FIKRINEDE ALISTIK ARTIK HERSEYIMIZ MASMAVI INSALLAH BI SURPRIZ YOKTUR SONUNDA BIZI BEKLEYEN
8 :)Şuan da ortalama alınan kilolar ne alemde kızlar :) Ben 6 ya yanaştım
Canim ufurum denen deligin buyuklugu onemli birde hemen ameliyat yapilmiyor genelde. Kendiliginden kapanabiliyor. Hemen strese sokma kendini.Bugün detaylıya girdim yine yüzünü göstermedi. Ama sanırım bir sorun var. Foramen ıvalr geniştir diye yazı vardı. Doktoruma gösterdim ekokardiolojiden randevu al dedi. Ya dörtçelikten alıcağım ya özel bir muayahane var oraya gideceğim. Eşimdede küçükken kalp delik üflemr var gibi şeyler demişlet kapanmış. Gerildim sabah sabah. Eğer bir sorun varsa doğumdan sonra ameliyat için sıra almak lazım dedi. Bir yanım git diyor, bir yanım gitme birşey yoktur. Off nerden nasıl randevu alcağım hangi bölümden onuda bilmiyorum. Evede çok uzak dedikleri hastahane. kimsede böyle sorun göründümü acaba
Hic kullanmadim canim. Hastanelerde zaten gerek olmuyor ki. Evde de yatagimda zaten alez var. Dogumdan sonra bir iki gun kanama yogun olursa oluyor yoksa adet kanamasi gibi devam ediyor ve giderek azaliyor.Kızlar doğum için tek kişilik alez lazım oluyor mu. Oluyorsa hastanede mi oluyor
Canim oyle olmasi cok normal vucut kendini doguma hazirliyor. Temizlemene gerek yok. Normal catlak kremini kullanmani tavsiye etmem zeytinyagi kullanabilirsin. Gogus ucuna pamukla sur zaten vucut hemen emiyor. Dogumdan sonra da gogus ucunu temizleden bebegi bu sekilde emzirebilirsin.Kizlar gogus ucu kremini hic duymamistim ben. Normal catlak kremini oraya da mi suruyoruz? Benim gogsumun ucu sari sari oldu bu arada iltihap gibi duruyo ama normal mi acaba. Temizlemeli miyim? Ben gogus ucuma hic dokunmuyordum nolur nolmaz diye.
Gene kime inandim da aldım bilmiyorum ki geri de almazlar heralde gene boşuna aldığım şeylerden biri olarak kaldıHic kullanmadim canim. Hastanelerde zaten gerek olmuyor ki. Evde de yatagimda zaten alez var. Dogumdan sonra bir iki gun kanama yogun olursa oluyor yoksa adet kanamasi gibi devam ediyor ve giderek azaliyor.
Bunlar tutturdu git diye bana madem öyle doğumdan sonra kontrol etseler daha mantıklı değilmi. Ben anlamıyorum ki. Zaten olması gereken bir delikmiş bu. Sadece olduğundan daha genişmiş. Oda net bilgi değil. Boşu boşuna strese sokuyorlar insanı.Canim ufurum denen deligin buyuklugu onemli birde hemen ameliyat yapilmiyor genelde. Kendiliginden kapanabiliyor. Hemen strese sokma kendini.
Canim hem mustela hemee lansinoh u dogum sonrasi kullandim ve fayda goremedim. Onemli olan ozellikle dogumdan sonra gogus ucunu surekli nemli tutmak. Gogus kalkani gibi hava aldirmicak birsey ile gogus ucunu nemlendirip kapali tutmak hava aldirmadigi icin surekli nemli kaliyor.Canım merhabalar, mustela kullanıyormuşun ya memnun musun? Bir de göğüs ucu için lansinoh krem var zararı olan bir krem değilmiş hatta Bebek emerken bile kullanılıyormuş. Çoğu yerde doğuma bir iki ay kala kullanmaya başlayın diye öneri okumuştum. Aldım ben de, kısmet olursa doğuma iki ay kala kullanmaya başlayacam. Bebişlerimizi hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza :))
A101 den aldiysan fiş te varsa geri aliyorlarGene kime inandim da aldım bilmiyorum ki geri de almazlar heralde gene boşuna aldığım şeylerden biri olarak kaldı
Canim git diyorlae cunku takipte tutmak istiyorlar. Anne karninda bile iyilesebilir. Buyuklugu de onemli cok buyukse dogumdan sonra mudehale etmek istiyorlar. O yuzden gidip kontrol ettir. Doktor ne dicek bir bak. Ola ki buyuk dedi hemen mudehalw gerekiyor sende vakit kaybetmezsin dogum sonrasi. Ama rahat ol. Icini ferah tutmaya calis. Allah baska sorun vermesin.Bunlar tutturdu git diye bana madem öyle doğumdan sonra kontrol etseler daha mantıklı değilmi. Ben anlamıyorum ki. Zaten olması gereken bir delikmiş bu. Sadece olduğundan daha genişmiş. Oda net bilgi değil. Boşu boşuna strese sokuyorlar insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?