temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Göğüs ucu kremi de günde bir ya da iki kez yeterli oluyormuş. Sürdükten sonra nemli kalması ve çamaşıra da bulaşmaması için göğüs pedlerini öneriyorlar. Göğüs ucu nemli kaldığı Zaman acıma sorunu olmuyormuş. Yine lansinoh markanın göğüs pedini aldım. Kremi kullanmaya başladığımda deneyeceğim onu da.

Kızlar krem kullanın ama mutlaka göğüs kalkanı alın kendinize özellikle ilk doğum yapanlar için diyorum göğüs pediden bi süre uzak durun en azından 40 cikana kadar tecrubeyle sabittir

Göğüs pedini bi süre kullanmasan daha iyi olur canım onlar daha çok yara yapiyor

Kızlar krem kullanın ama mutlaka göğüs kalkanı alın kendinize özellikle ilk doğum yapanlar için diyorum göğüs pediden bi süre uzak durun en azından 40 cikana kadar tecrubeyle sabittir
Selam canım, göğüs kalkanı dediğin silikon göğüs ucu olarak geçiyor. Onlardan mı acaba?

Selam canım, göğüs kalkanı dediğin silikon göğüs ucu olarak geçiyor. Onlardan mı acaba?
YOK değil canım philips avent gogus kalkani var netten bak bulursun krem surdukten sonra gogusune koyuyorsun hem içindeki halkalar masaj yapıyor gogusune üstü de açık olduğu icin göğüs un hava alıyor göğüs ucu bi yere degmedigi için sürekli nemli kalıyor

Konu evlat olunca normal zamanki davranışlarımiz da değişir oluyor değil mi :) Uzmeyin kendinizi inşallah geçer dua edelim :)
Aynen öyle canından can denen bu olsa gerek. İlk kez anne oluncak olunca birde işte demek böyle olunuyormuş. İnşallah düzelir. Allah razı olsun
Hepimizinki sağlıkla doğsun inşallah

Kizlar gogus ucu kremini hic duymamistim ben. Normal catlak kremini oraya da mi suruyoruz? Benim gogsumun ucu sari sari oldu bu arada iltihap gibi duruyo ama normal mi acaba. Temizlemeli miyim? Ben gogus ucuma hic dokunmuyordum nolur nolmaz diye.
Canim benim göğüs ucumda aynı ilk8ndede olmuştu bir sik8nti olmadı 30 haftadan sonra göğüs ucu kremi kullan benimki kabuk gibi sari arada temizliyor um banyodan sonra

:) Bana önce kız dediler ,sonra erkek dediler.Haftaya yeniden baktırcam inşallah değişmez çünkü bizde aldık baya mavişler

Bende daha hic kilo almadım 68 le gemiler kaldim başlarda çok kötü mide bulantısı çektiğim icin 63 kadar düştüm suan işte 65 kiloyum hala doğru dürüst iştahım yok yiyebilen arkadaşlar yesin valla sonra verirsiniz çok imreniyorum biri yemek yerken hickafaniza takmayin

Kızlar bu süt parasıyla ilgili bilginiz var mı ? yengem benden 1 ay önde ona koli ile süt vermeye başlamışlar .ben parasını veriyorlar sanıyordum 120 tl gibi bişeydi. Süt almak istemiyorum ne yapacağım o kadar sütü içmem

Kızlar doğum için tek kişilik alez lazım oluyor mu. Oluyorsa hastanede mi oluyor

Canim ufurum denen deligin buyuklugu onemli birde hemen ameliyat yapilmiyor genelde. Kendiliginden kapanabiliyor. Hemen strese sokma kendini.

Kızlar doğum için tek kişilik alez lazım oluyor mu. Oluyorsa hastanede mi oluyor
Hic kullanmadim canim. Hastanelerde zaten gerek olmuyor ki. Evde de yatagimda zaten alez var. Dogumdan sonra bir iki gun kanama yogun olursa oluyor yoksa adet kanamasi gibi devam ediyor ve giderek azaliyor.

Kizlar gogus ucu kremini hic duymamistim ben. Normal catlak kremini oraya da mi suruyoruz? Benim gogsumun ucu sari sari oldu bu arada iltihap gibi duruyo ama normal mi acaba. Temizlemeli miyim? Ben gogus ucuma hic dokunmuyordum nolur nolmaz diye.
Canim oyle olmasi cok normal vucut kendini doguma hazirliyor. Temizlemene gerek yok. Normal catlak kremini kullanmani tavsiye etmem zeytinyagi kullanabilirsin. Gogus ucuna pamukla sur zaten vucut hemen emiyor. Dogumdan sonra da gogus ucunu temizleden bebegi bu sekilde emzirebilirsin.

Hic kullanmadim canim. Hastanelerde zaten gerek olmuyor ki. Evde de yatagimda zaten alez var. Dogumdan sonra bir iki gun kanama yogun olursa oluyor yoksa adet kanamasi gibi devam ediyor ve giderek azaliyor.
Gene kime inandim da aldım bilmiyorum ki geri de almazlar heralde gene boşuna aldığım şeylerden biri olarak kaldı

Canim ufurum denen deligin buyuklugu onemli birde hemen ameliyat yapilmiyor genelde. Kendiliginden kapanabiliyor. Hemen strese sokma kendini.
Bunlar tutturdu git diye bana madem öyle doğumdan sonra kontrol etseler daha mantıklı değilmi. Ben anlamıyorum ki. Zaten olması gereken bir delikmiş bu. Sadece olduğundan daha genişmiş. Oda net bilgi değil. Boşu boşuna strese sokuyorlar insanı.

Canim hem mustela hemee lansinoh u dogum sonrasi kullandim ve fayda goremedim. Onemli olan ozellikle dogumdan sonra gogus ucunu surekli nemli tutmak. Gogus kalkani gibi hava aldirmicak birsey ile gogus ucunu nemlendirip kapali tutmak hava aldirmadigi icin surekli nemli kaliyor.

Canim git diyorlae cunku takipte tutmak istiyorlar. Anne karninda bile iyilesebilir. Buyuklugu de onemli cok buyukse dogumdan sonra mudehale etmek istiyorlar. O yuzden gidip kontrol ettir. Doktor ne dicek bir bak. Ola ki buyuk dedi hemen mudehalw gerekiyor sende vakit kaybetmezsin dogum sonrasi. Ama rahat ol. Icini ferah tutmaya calis. Allah baska sorun vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…