temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İlk defa duyuyorum cnm kimse söylemedi böyle birşey yemgen biryeremi başvurmuş

İlk defa duyuyorum cnm kimse söylemedi böyle birşey yemgen biryeremi başvurmuş
Önceden veriyorlardı ablam 3 sene önce doğum yaptı ona da koli koli süt vermişlerdi.Artık parası veriliyor biliyordum ama yengeme 30. haftada süt vermeye başlamışlar merak ettim.Bir yere başvurdular mı bilmiyorum.Onlar Gebze de yaşıyor .

Benim karşı komşum 3 cocugunda tam 4 ay çekti yapmadigi kalmamıştı bi türlü geçmedi en son bi doktora gitti o söyledi bu göğüs kalkanı olayını 4 ay üstüne onu alıp kullandıktan sonra düzeldi kadın bana da o tavsiye etti ben hastaneye falan goturmedim ama benimkilerde yara oldu sonra bende alıp kullandım hemen toparladım şimdi ikinciye hamileyim mutlaka çantan da olucak bi arkadaşıma söylemiştim oda çantasına koydu ve hiç yara olmadı

Amin inşallah sorun çıkmaz. Teşekkür ederim bende içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Ama işte anca bu kadar

kızlar ben arardım hastaneyi şeker yükleme ücreti 20 tl dediler. bana normal geldi. soran var mıydı hatırlamıyorum ama yazayım dedim. gerçi şehre göre değişiyor

Kaçıncı haftada yapılıyordu şeker yüklemesi ?
20 TL iyiymiş özelde mi bu ücret?

Merhaba ben şeker yükleme yaptırdım bugün sonuç böyle çıktı ptesi dr göstericem ama şimdiden merak ettim nasıl siz yaptırdıysanız yorumlarmısınız?

Eklentiler

• IMG_3852.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba ben şeker yükleme yaptırdım bugün sonuç böyle çıktı ptesi dr göstericem ama şimdiden merak ettim nasıl siz yaptırdıysanız yorumlarmısınız?
Kandaki şeker normal görünüyor. İdrarda pozitif çıkmış ama bence bir problem yok cnm. İnşallah doktor da olumlu yorumlar.

Ben hiç duymamistim bunu ne oluyor ki o

A101 den aldiysan fiş te varsa geri aliyorlar
Birde alezi iyiyse bebek yatagina ustune serebilirsin.
Fişi almamisim malesef:) neyse artık dediğiniz gibi degerlendirmeye çalışırım canım:)

Canım ben henüz yaptırmadım 24. Haftada çağırdı doktor. Sonuçlar hakkında bir fikrim yok üzgünüm..insalalh her şey yolundadır adınıza..

Canım ben hiç süt yada süt parası diye bişey duymadım ne bir önceki gebeligimde ne simdı. Belki sehire göre değişiyordur yada başvurmam mı gerekiyor acaba araştır derim bizim burda böyle bişey yok tatlim

canım hba1c kandaki 3 aylık şeker iyi çıkmış. insülin de iyi değer aralığında. kaçlık yükleme yapıldı bilmiyorum ama onlar da iyi. idrarda pozitif çıkmış onun da sorun olduğunu sanmıyorum. bence sonuçlar güzel. doktorun da iyi şeyler söyler büyük ihtimalle

dilekdilek41 canim ben 7 kilo falan aldım ama nereye aldım bilmiyorum göbeğim sivri ve çok şişti. Bu arada Ben şu an kendi evimdeyim bende tam karar veremedim numan beye de doğuma gidebilirim annemler de kalmaya karar verirsem. Numan bey 3 yada 4 boyutlu sekilde bebegi gösterdi mi canim sana. Bana gittiğim süre içersin de hiç göstermedi. Diğer gittiğim doktorlar açıyor boyutluyu ultrason kağıdı da veriyor .

Laflarına dikkat et uzattıkça uzatıyorsun kes artık ya kaos seven sensin bence. Yeter aartık hakkımda yorum yapma .
Normalde asla haklı olduğum yerde alttan alma gibi bir huyum yoktur ama karnımda bir melek varken kalbim kırılmış olsa da başkasının kalbini kıracak biri olamam ben. Sizin içiniz rahat olabilir belki bilmiyorum ama benim içim rahat etmediği için size bu mesaji yazıyorum. Tatsiz konuşma için kusura bakmayın.

Üfurum önemli bişey değil kan kaçağı oluyor kalp pompalanirken bende de var geçmişte spor yaptıgimdan sporcu kalbi diyorlar zaten. Evet zamanla iyileşiyorbu durumda bile %90 sağlam kalp kabul ediolar tatlım .kafana takma

Benim ilkinde çatlağim olmadı bunda da olmaz diolar ama bilemedim insan tedirgin oluyor ama çok sık yağda sürmüyorum. Arkadaslarimdan son hafta çatladigini söyleyen olmuştu canım olacağı varsa engel olunmuyor maalesef . Insallah catlamayiz

mutluym değerlerin normal gorunuyor referans aralığında ama idrarda şeker çıkmış belki doktor bu sebepten diyetisyene yönlendirebilir seni canım.

Ne olduğuda belli değil belli olsa belki bu kadar önemsemiyeceğim. Ama korkuyor işte insan.teşekkür ederim ama içimi rahatlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…