- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.421
Ikincide ilki kadar aci olmuyor.Kızlar krem kullanın ama mutlaka göğüs kalkanı alın kendinize özellikle ilk doğum yapanlar için diyorum göğüs pediden bi süre uzak durun en azından 40 cikana kadar tecrubeyle sabittir
İlk defa duyuyorum cnm kimse söylemedi böyle birşey yemgen biryeremi başvurmuşKızlar bu süt parasıyla ilgili bilginiz var mı ? yengem benden 1 ay önde ona koli ile süt vermeye başlamışlar .ben parasını veriyorlar sanıyordum 120 tl gibi bişeydi. Süt almak istemiyorum ne yapacağım o kadar sütü içmem
Önceden veriyorlardı ablam 3 sene önce doğum yaptı ona da koli koli süt vermişlerdi.Artık parası veriliyor biliyordum ama yengeme 30. haftada süt vermeye başlamışlar merak ettim.Bir yere başvurdular mı bilmiyorum.Onlar Gebze de yaşıyor .İlk defa duyuyorum cnm kimse söylemedi böyle birşey yemgen biryeremi başvurmuş
Amin inşallah sorun çıkmaz. Teşekkür ederim bende içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Ama işte anca bu kadarCanim git diyorlae cunku takipte tutmak istiyorlar. Anne karninda bile iyilesebilir. Buyuklugu de onemli cok buyukse dogumdan sonra mudehale etmek istiyorlar. O yuzden gidip kontrol ettir. Doktor ne dicek bir bak. Ola ki buyuk dedi hemen mudehalw gerekiyor sende vakit kaybetmezsin dogum sonrasi. Ama rahat ol. Icini ferah tutmaya calis. Allah baska sorun vermesin.
kızlar ben arardım hastaneyi şeker yükleme ücreti 20 tl dediler. bana normal geldi. soran var mıydı hatırlamıyorum ama yazayım dedim. gerçi şehre göre değişiyor
Kaçıncı haftada yapılıyordu şeker yüklemesi ?
20 TL iyiymiş özelde mi bu ücret?
Kandaki şeker normal görünüyor. İdrarda pozitif çıkmış ama bence bir problem yok cnm. İnşallah doktor da olumlu yorumlar.Merhaba ben şeker yükleme yaptırdım bugün sonuç böyle çıktı ptesi dr göstericem ama şimdiden merak ettim nasıl siz yaptırdıysanız yorumlarmısınız?
Ben hiç duymamistim bunu ne oluyor ki oKızlar bu süt parasıyla ilgili bilginiz var mı ? yengem benden 1 ay önde ona koli ile süt vermeye başlamışlar .ben parasını veriyorlar sanıyordum 120 tl gibi bişeydi. Süt almak istemiyorum ne yapacağım o kadar sütü içmem
Fişi almamisim malesef:) neyse artık dediğiniz gibi degerlendirmeye çalışırım canım:)A101 den aldiysan fiş te varsa geri aliyorlar
Birde alezi iyiyse bebek yatagina ustune serebilirsin.
Merhaba ben şeker yükleme yaptırdım bugün sonuç böyle çıktı ptesi dr göstericem ama şimdiden merak ettim nasıl siz yaptırdıysanız yorumlarmısınız?
Canım ben hiç süt yada süt parası diye bişey duymadım ne bir önceki gebeligimde ne simdı. Belki sehire göre değişiyordur yada başvurmam mı gerekiyor acaba araştır derim bizim burda böyle bişey yok tatlimKızlar bu süt parasıyla ilgili bilginiz var mı ? yengem benden 1 ay önde ona koli ile süt vermeye başlamışlar .ben parasını veriyorlar sanıyordum 120 tl gibi bişeydi. Süt almak istemiyorum ne yapacağım o kadar sütü içmem
Merhaba ben şeker yükleme yaptırdım bugün sonuç böyle çıktı ptesi dr göstericem ama şimdiden merak ettim nasıl siz yaptırdıysanız yorumlarmısınız?
Normalde asla haklı olduğum yerde alttan alma gibi bir huyum yoktur ama karnımda bir melek varken kalbim kırılmış olsa da başkasının kalbini kıracak biri olamam ben. Sizin içiniz rahat olabilir belki bilmiyorum ama benim içim rahat etmediği için size bu mesaji yazıyorum. Tatsiz konuşma için kusura bakmayın.Laflarına dikkat et uzattıkça uzatıyorsun kes artık ya kaos seven sensin bence. Yeter aartık hakkımda yorum yapma .
Üfurum önemli bişey değil kan kaçağı oluyor kalp pompalanirken bende de var geçmişte spor yaptıgimdan sporcu kalbi diyorlar zaten. Evet zamanla iyileşiyorbu durumda bile %90 sağlam kalp kabul ediolar tatlım .kafana takmaBugün detaylıya girdim yine yüzünü göstermedi. Ama sanırım bir sorun var. Foramen ıvalr geniştir diye yazı vardı. Doktoruma gösterdim ekokardiolojiden randevu al dedi. Ya dörtçelikten alıcağım ya özel bir muayahane var oraya gideceğim. Eşimdede küçükken kalp delik üflemr var gibi şeyler demişlet kapanmış. Gerildim sabah sabah. Eğer bir sorun varsa doğumdan sonra ameliyat için sıra almak lazım dedi. Bir yanım git diyor, bir yanım gitme birşey yoktur. Off nerden nasıl randevu alcağım hangi bölümden onuda bilmiyorum. Evede çok uzak dedikleri hastahane. kimsede böyle sorun göründümü acaba
Ben 4.5 kilo verdim şuan artı 1.5 2 kilodayim hangisini baz almalıyım mutlu olmak için bir iki kilo aldım diyorum
Benim ilkinde çatlağim olmadı bunda da olmaz diolar ama bilemedim insan tedirgin oluyor ama çok sık yağda sürmüyorum. Arkadaslarimdan son hafta çatladigini söyleyen olmuştu canım olacağı varsa engel olunmuyor maalesef . Insallah catlamayizBen musteladan memnunum canım. Akşamları göbeğime göğüslerime ve bel kısmıma sürüyorum. Henüz çatlağım yok ama ilerde ne olur bilmiyorum :) göğüs ucu kremini nasıl kullanıcaz acaba? Ay ne zor işler
Teşekkürler çok canım tatlı çekiyor buara hergün yiyordum bıraktım bugünden itibarenmutluym değerlerin normal gorunuyor referans aralığında ama idrarda şeker çıkmış belki doktor bu sebepten diyetisyene yönlendirebilir seni canım.
Ne olduğuda belli değil belli olsa belki bu kadar önemsemiyeceğim. Ama korkuyor işte insan.teşekkür ederim ama içimi rahatlattınız.Üfurum önemli bişey değil kan kaçağı oluyor kalp pompalanirken bende de var geçmişte spor yaptıgimdan sporcu kalbi diyorlar zaten. Evet zamanla iyileşiyorbu durumda bile %90 sağlam kalp kabul ediolar tatlım .kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?