temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim ilk bebekte ve ikincide olmadi. Yanliz ikinci bebek ilkinden daha kilolu olursa o zaman catlayabiliyorsun yada daha fazla kilo alirsan da catlayabilirsin.

Göğüs pedini bi süre kullanmasan daha iyi olur canım onlar daha çok yara yapiyor
Önerin için ve uyardığın için teşekkür ederim canım, benim de ilk bebeğim olduğu için bilgim yok araştırarak yorumlara göre hareket ediyorum. Kullanayım diyordum ben de. Tekrar teşekkürler :))

Ya kızlar ben mustelayı göğsüme de sürüyorum her akşam acaba yanlış birşey mi yapıyorum ama içinde öyle yazıyor. Ayrıca göğüs ucu kremi de mi sürmem gerekiyor? Ne alıcam onun için?
Ben de mustela, bebe yağı, nivea vaselin göğsüme göbeğime sürüyorum ..umarım bir sakıncası yoktır

Ben de mustela, bebe yağı, nivea vaselin göğsüme göbeğime sürüyorum ..umarım bir sakıncası yoktır
İnşallah canım. Bence bel kısmına da biraz sür. Doğum için kalçanın üst kısımları ve bel de genişliyor. Oralarda da çatlak oluyormuş.

İnşallah canım. Bence bel kısmına da biraz sür. Doğum için kalçanın üst kısımları ve bel de genişliyor. Oralarda da çatlak oluyormuş.
Doğru diyorsun üşenöeden yapmak lazım her gün.... Ben Her banyodan sonra komple yağlanıyorum :) ama sabah ve akşamları hemen karnıma sürüveriyorum... İnsan üşeniyor.bi de sabahları okula gitmeden çok vaktimi alıyor ondan...

Teşekkürler çok canım tatlı çekiyor buara hergün yiyordum bıraktım bugünden itibaren
canım bal ye bir tatlı kasıgı
Benim ilk bebekte ve ikincide olmadi. Yanliz ikinci bebek ilkinden daha kilolu olursa o zaman catlayabiliyorsun yada daha fazla kilo alirsan da catlayabilirsin.
30 Kilo almıştım ilkinde şimdi daha 7 kilo aldım inşallah bu sefer çok kilo almam . Yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyor. Ne güzel senin 3. Gücüm olsa 3 .yüde dogururdum kıskandım seni bak şimdi ama yaş geçtikçe hamilelikte evrim değiştiriyor zorlaşıyor.

Kızlar baby shower yapmayı düşünen var mı ? Bugün ki hamilelik günlüğümde bahsetmiş ben sevmiom öyle şeyleri siz ne düşünüosun j

Önerin için ve uyardığın için teşekkür ederim canım, benim de ilk bebeğim olduğu için bilgim yok araştırarak yorumlara göre hareket ediyorum. Kullanayım diyordum ben de. Tekrar teşekkürler :))
Canim gogusun ucu büyük yada kuçuk olmadi fark etmez olacağı varsa oluyor ama bunu en kolay göğüs kalkanı yla atlatabikirsin

Kızlar baby shower yapmayı düşünen var mı ? Bugün ki hamilelik günlüğümde bahsetmiş ben sevmiom öyle şeyleri siz ne düşünüosun j

aslaaa :) bana da gereksiz geliyor. eskiden yoktu bunlar şimdi şimdi moda oldu valla.. doğum yapacak olan aileye masraf ve eziyet başka bir şey değil bana göre yani.

Sen yine iyi uğraşıyormuşaun canım ben sadece akşamları yapıyorum. Aslında vücudum çok kuru bacaklara da yapmak lazım arada bir bebe yağı :)

Hamile hamile uğraşmak zor ve gereksiz geliyor bana da canım. Böyle şeyler bize süpriz olarak yapılırsa güzel olur
Şaka bir yana zaten burda amacına uygun da yapılmıyor. İhtiyaç listesi olayları falan yok bizde
Açıkcası ben mevlüdünü bile düşünüyorum nasıl altından kalkıcam tek başıma bebişle diye

Ben de düşünmüyordum canim ama arkadaşlarım cok hevesli konsept bile bulmuslar ama zaten bel agrisindam ölüyorum bi de o hazirliklarla ugrasmak zor olur gibi. Hem bizde ihtiyac listesi olmuyo ki yine herkes zibin kiyafet getircek ne anladim o zaman bu isten hatira olarak guzel olabilir ama cocuk dogmadan bana da pek uygun gelmiyor.

Bende şimdiden bebek mevlüdünü düşünüyorum.Kalabalık olur mu kaç kişi gelir ne kadar hazırlık yapmam lazım.Az kişi gelirse yapılanlar ziyan olur vs. vs :) Eşimin cevresi var genelde burada kimsem yok

Tesekkur ederim canim ilk gebelik olduğu icin bilmiyorum boyle seyleri sagol cevabin icin :) peki bu gogus ucunu nemlendirmenin amaci ilerde emzirirken acimasin diye mi?

Aynen canım. Bizim de öyle benim hiç kimsem yok yaşadığım yerde. Bir de ailemin olduğu yerde bu tarz bişey yapcam bebek görmeye. Topluca aradan çıksın diye. Öbür türlü her gittiğimizde parça parça gelen giden çok zor olur. İşimiz zor

Artık bi gelsinde bebeğimiz sonrasını düşünürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…