temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla mevlüt bile yapmıcam. Herkes birbiriyle küs zaten parça parça gelicekler. Kuran okutucam ama zaten parça parça gelicekleri için.mevlit yapmaktan yana değilim. 40 ım çıktıktan sonra gelirler çaya. Babyshower yapalım dedi kuzenim hehe dedim geçtim dalga geçtim hatta istanbulda yapalım dedi 3 kişimi yapcaz diye
Yeni yeni biraz iş yapınca belim ağrıyor. Yavaş yavaş bahar temizliğini bitirmeye çalışıyorum. Yok bebek eşyalarını düzenke.kendi odamı kışlık yazlım derken herşeyi bitirmeye çalışıyorum ona pek zamanım yok
Gelsin görmek isteyen bebeği görmeye. :) eşimin benim ailemiz istanbulda bursada az kişi var zaten. Herkes mecbur teker teker gelicek. Hatta derin donrucu almayı düşünuyorum börek poğaça yapar buzluğa atarım grlince birş atarım fırına diye. :)

kızlar göz doktorundan geliyorum. enfeksiyon olmuş bir o eksikti yani gözüm çok ağrıyor.. damla verdi kullanmam lazım. doktorumu öncesinde aramıştım kullanabilirsin dedi.. bu hamileliğimde ne çok ilaç kullandım Temmuz gelsin artık valla zor dayanıyorum. dikkat edin sizde salgın varmış öyle dedi doktor.

Kızlar nabzım yüksek yine. Az önce 111 di biraz dinlendim tekrar ölçtüm 124 oldu. Bebeğime bir zararı olur mu acaba yüksek nabızın? Bir de ne yapsam düşer bi fikriniz var mı?

Canım Numan beyden memnundum bi sıkıntı yaşamadım ama normal doğuma teşvik eden biriai olduğu için çok methettiler ben de yine Ailekonak ta Ahmet Coşkan'a gitmeye başladım iyi ki de bu seçimi yapmışım, o kadar işini severek yapan sıcakkanlı bir doktor ki anlatamam, sen sormadan ne varsa anlatıyor bilgilendiriyor ayrıntılı, dört boyutludan kastın renkli ultrasonsa evet her gittiğimde bakmıştık ama çıktısını hep siyah beyaz vermişti, ama Ahmet bey renkli olarak verdi, imkanın varsa ahmet beyi mutlaka dene çok memnun kalacaksın :)

Kızlar 4momsın breeze diye park yatağını keşfettim belki içimizden birinin işine yarar ben çok beğendim jokerde varmış biraz pahalı gibi ama %25 indirim varmış

Kızlar baby shower yapmayı düşünen var mı ? Bugün ki hamilelik günlüğümde bahsetmiş ben sevmiom öyle şeyleri siz ne düşünüosun j
Hamilelikte okadar masraf oluyorki,bende gereksiz oldugunu dusunuyorum.mevlüdünü babyshower gibi yapmak istiyorum ben.he yabanci ulkelerde arkadaslar yapiyomus habersiz bizim burdaki gibi kendin yapmiyosun oyle olursa olur hahaaa

Tesekkur ederim canim ilk gebelik olduğu icin bilmiyorum boyle seyleri sagol cevabin icin :) peki bu gogus ucunu nemlendirmenin amaci ilerde emzirirken acimasin diye mi?
Evet canim. Acikcasi ben hep dogumdan sonra nemlendirdim. Hele ilk dogumdan sonra cok aciyor emzirirken. Gogus kalkani yerinede limon kabugunu ikiye bolup icini tamamen cikartmjstim. Gogus ucunu nemlendirip ucerine limon kabugunu kapatmistim. Dogal gogus kalkani yapmistim yanin :)

Kızlar nabzım yüksek yine. Az önce 111 di biraz dinlendim tekrar ölçtüm 124 oldu. Bebeğime bir zararı olur mu acaba yüksek nabızın? Bir de ne yapsam düşer bi fikriniz var mı?

nabız 140ı geçmediği sürece sorun yok demişti bana oğlumda. benimde 2 gün önce dinlenir pozisyonda olduğum halde 124tü.ama sorun olmaz canım. korkulacak bir durum yok. malum 2 kalp var bedenimizde..

kızlar netira göz damlası verdi doktor içinde hamilelikte ciddi tıbbi denetimle kullanın diyor. mecbur damlattım ama korkmadı değilim malum 10 gün kullanacaksın dedi neyse ki 12 gün sonra da doktoruma gideceğim. bir şey olmaz değil mi?

Canim bende de oldu enfeksiyon. Oglumdan da oldu ve bize ayni ilaci verdiler. Ben gozlerimi hergun duzenli cayin demi ile sabah aksam temizledim. Ve en son goz kontrolune gittim doktor hic enfeksiyon kalmamis dedi. Bu arada sabah yuzunu bebek sampuani ile yika. Bunuda doktorum onermisti :)

baldan_madam canım gebelikte nabız 140 a kadar normal diye biliyorum ben, sıkıntı yapma gündelik işlerine adapte olmaya çalış.

nabız 140ı geçmediği sürece sorun yok demişti bana oğlumda. benimde 2 gün önce dinlenir pozisyonda olduğum halde 124tü.ama sorun olmaz canım. korkulacak bir durum yok. malum 2 kalp var bedenimizde..

Teşekkürler kızlar. Daha iyiyim şimdi çok şükür. Biraz daha dinlendim iyi geldi.

Canım göz damlası için doktorunu ara sor. Tedirgin olmaktansa bilgisi olsun. İçinde nasıl yazdığını da söyle. İçin rahat etsin kullanacaksan.

bana soğuk uygulama yapacaksın dedi.. benim de oğlumdan bulaştı zaten şans işte.. bebek şampuanı mı aa iyiymiş ben bilmeden de olsa hep bebe şampuanı kullanırım göz yüz temizliğimde sevindim valla..

acile gitmiştim perşembe gözüm için doktorumu öncesinde aradım damla verse kullanabilir miyim diye. hamile olduğunu söylersin o da ona göre yazar ve kullanırsın kullan demişti. içimde öyle yazınca bi garip geldi kategori yazmıyor çünkü. iyi olmana çok sevindim uzan dinlen öyle olduğunda

Bende sicak uygulamadim canim. Ilik yada soguk uyguladim. Ve iki gozumde pancar gibi olmustu cok sukur onla gecirdim. Cayin demi antibakteriyel ozellige sahip.

Bende sicak uygulamadim canim. Ilik yada soguk uyguladim. Ve iki gozumde pancar gibi olmustu cok sukur onla gecirdim. Cayin demi antibakteriyel ozellige sahip.

çay soğuk uygulanıyorsa denerim o zaman canım teşekkür ederim. kızarıklık suni göz yaşı ile azaldı baya. ağrım var benim çok. o da geçer. bi çay demleyim şimdi soğusun :)

çay soğuk uygulanıyorsa denerim o zaman canım teşekkür ederim. kızarıklık suni göz yaşı ile azaldı baya. ağrım var benim çok. o da geçer. bi çay demleyim şimdi soğusun :)
Sabah kalkinca daha fazla olur zaten. Aksama azalir. Sabah demledigin cayi dokme onla gunde 2-3 kere yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…