- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.461
Canım Numan beyden memnundum bi sıkıntı yaşamadım ama normal doğuma teşvik eden biriai olduğu için çok methettiler ben de yine Ailekonak ta Ahmet Coşkan'a gitmeye başladım iyi ki de bu seçimi yapmışım, o kadar işini severek yapan sıcakkanlı bir doktor ki anlatamam, sen sormadan ne varsa anlatıyor bilgilendiriyor ayrıntılı, dört boyutludan kastın renkli ultrasonsa evet her gittiğimde bakmıştık ama çıktısını hep siyah beyaz vermişti, ama Ahmet bey renkli olarak verdi, imkanın varsa ahmet beyi mutlaka dene çok memnun kalacaksın :)dilekdilek41 canim ben 7 kilo falan aldım ama nereye aldım bilmiyorum göbeğim sivri ve çok şişti. Bu arada Ben şu an kendi evimdeyim bende tam karar veremedim numan beye de doğuma gidebilirim annemler de kalmaya karar verirsem. Numan bey 3 yada 4 boyutlu sekilde bebegi gösterdi mi canim sana. Bana gittiğim süre içersin de hiç göstermedi. Diğer gittiğim doktorlar açıyor boyutluyu ultrason kağıdı da veriyor .
Kızlar nabzım yüksek yine. Az önce 111
Evet biz zaten ilgisiz davranislarindan dolayı bıraktık doktoru.yani gelseniz de olur gelmesenizde tavırları vardı. Ahmet beyde arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı. Ismini çok duydum canım. Teşekkür ederim aydınlattığın için .Canım Numan beyden memnundum bi sıkıntı yaşamadım ama normal doğuma teşvik eden biriai olduğu için çok methettiler ben de yine Ailekonak ta Ahmet Coşkan'a gitmeye başladım iyi ki de bu seçimi yapmışım, o kadar işini severek yapan sıcakkanlı bir doktor ki anlatamam, sen sormadan ne varsa anlatıyor bilgilendiriyor ayrıntılı, dört boyutludan kastın renkli ultrasonsa evet her gittiğimde bakmıştık ama çıktısını hep siyah beyaz vermişti, ama Ahmet bey renkli olarak verdi, imkanın varsa ahmet beyi mutlaka dene çok memnun kalacaksın :)
Hamilelikte okadar masraf oluyorki,bende gereksiz oldugunu dusunuyorum.mevlüdünü babyshower gibi yapmak istiyorum ben.he yabanci ulkelerde arkadaslar yapiyomus habersiz bizim burdaki gibi kendin yapmiyosun oyle olursa olurKızlar baby shower yapmayı düşünen var mı ? Bugün ki hamilelik günlüğümde bahsetmiş ben sevmiom öyle şeyleri siz ne düşünüosun j
Ben de lıerac duydum ablama da aldık çok işe yarıyor internetten aldık siz nerden aldınız acabaVucudunuza krem sürmeye başladınız mı?
Hindistan cevizi yagım var ondan sürmeye başlıcam ben artık.
Ekstra olarak bio oil ve lıerac önerildi bana baya bunlarıda kullanıcam.
Evet canim. Acikcasi ben hep dogumdan sonra nemlendirdim. Hele ilk dogumdan sonra cok aciyor emzirirken. Gogus kalkani yerinede limon kabugunu ikiye bolup icini tamamen cikartmjstim. Gogus ucunu nemlendirip ucerine limon kabugunu kapatmistim. Dogal gogus kalkani yapmistim yanin :)Tesekkur ederim canim ilk gebelik olduğu icin bilmiyorum boyle seyleri sagol cevabin icin :) peki bu gogus ucunu nemlendirmenin amaci ilerde emzirirken acimasin diye mi?
Kızlar nabzım yüksek yine. Az önce 111 di biraz dinlendim tekrar ölçtüm 124 oldu. Bebeğime bir zararı olur mu acaba yüksek nabızın? Bir de ne yapsam düşer bi fikriniz var mı?
Canim bende de oldu enfeksiyon. Oglumdan da oldu ve bize ayni ilaci verdiler. Ben gozlerimi hergun duzenli cayin demi ile sabah aksam temizledim. Ve en son goz kontrolune gittim doktor hic enfeksiyon kalmamis dedi. Bu arada sabah yuzunu bebek sampuani ile yika. Bunuda doktorum onermisti :)kızlar netira göz damlası verdi doktor içinde hamilelikte ciddi tıbbi denetimle kullanın diyor. mecbur damlattım ama korkmadı değilim malum 10 gün kullanacaksın dedi neyse ki 12 gün sonra da doktoruma gideceğim. bir şey olmaz değil mi?
baldan_madam canım gebelikte nabız 140 a kadar normal diye biliyorum ben, sıkıntı yapma gündelik işlerine adapte olmaya çalış.
nabız 140ı geçmediği sürece sorun yok demişti bana oğlumda. benimde 2 gün önce dinlenir pozisyonda olduğum halde 124tü.ama sorun olmaz canım. korkulacak bir durum yok. malum 2 kalp var bedenimizde..
Canim bende de oldu enfeksiyon. Oglumdan da oldu ve bize ayni ilaci verdiler. Ben gozlerimi hergun duzenli cayin demi ile sabah aksam temizledim. Ve en son goz kontrolune gittim doktor hic enfeksiyon kalmamis dedi. Bu arada sabah yuzunu bebek sampuani ile yika. Bunuda doktorum onermisti :)
Teşekkürler kızlar. Daha iyiyim şimdi çok şükür. Biraz daha dinlendim iyi geldi.
Canım göz damlası için doktorunu ara sor. Tedirgin olmaktansa bilgisi olsun. İçinde nasıl yazdığını da söyle. İçin rahat etsin kullanacaksan.
Bende sicak uygulamadim canim. Ilik yada soguk uyguladim. Ve iki gozumde pancar gibi olmustu cok sukur onla gecirdim. Cayin demi antibakteriyel ozellige sahip.bana soğuk uygulama yapacaksın dedi.. benim de oğlumdan bulaştı zaten şans işte.. bebek şampuanı mı aa iyiymiş ben bilmeden de olsa hep bebe şampuanı kullanırım göz yüz temizliğimde sevindim valla..
Bende sicak uygulamadim canim. Ilik yada soguk uyguladim. Ve iki gozumde pancar gibi olmustu cok sukur onla gecirdim. Cayin demi antibakteriyel ozellige sahip.
Sabah kalkinca daha fazla olur zaten. Aksama azalir. Sabah demledigin cayi dokme onla gunde 2-3 kere yapabilirsin.çay soğuk uygulanıyorsa denerim o zaman canım teşekkür ederim. kızarıklık suni göz yaşı ile azaldı baya. ağrım var benim çok. o da geçer. bi çay demleyim şimdi soğusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?