- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.481
Evet sürpriz olması gerekiyor aslında ihtiyaç listesi çıkarmaları lazım bi de .Hamilelikte okadar masraf oluyorki,bende gereksiz oldugunu dusunuyorum.mevlüdünü babyshower gibi yapmak istiyorum ben.he yabanci ulkelerde arkadaslar yapiyomus habersiz bizim burdaki gibi kendin yapmiyosun oyle olursa olurhahaaa
Sabah kalkinca daha fazla olur zaten. Aksama azalir. Sabah demledigin cayi dokme onla gunde 2-3 kere yapabilirsin.
Benimde uyuyup uyaninca hem kizarip hemde capak oluyordu. Gece de uyumadan yeniden kizariyordu.sabah çay içmiyorum canım. bardak poşet demledim. soğudu birazdan yapacağım. akşam kalırsa çay atmam onu da ayrı bir kavanoza alır soğuturum. sabah kızarmıyor gece fena benim. gözümü açamıyorum şişiyor sanki
Bu sira bide temizlik yapiyorum sagol dusuncen icin bir sikinti yok dedi hersey yolunda dedi.Doktor sana plasenta aşağıda gibi şeyler söyledi mi ?risk konusunda uyardı mi ?dikkat et diye. Başağrisi normal canım beyne kan akımı azaldığından daha az oksijen taşıyor kan .uzun süredır konusuyoruz bebeğin zaten önde gidio boşuna üzme kendini kuruntu yapma bol su iç. Öpüyorum çok. Bu arada çok arayi açma merak ettim hemserimiyokluğunu farkettim sık soru cevap yapinca
Canim ya 101de bebek için alez var mıydı ben görmedim belki de bitmiştitek kişilik alez gördüm sadece. Bebeğinki ne kadardi bide canım ona göre tekrar gider bakarım
Normalde asla haklı olduğum yerde alttan alma gibi bir huyum yoktur ama karnımda bir melek varken kalbim kırılmış olsa da başkasının kalbini kıracak biri olamam ben. Sizin içiniz rahat olabilir belki bilmiyorum ama benim içim rahat etmediği için size bu mesaji yazıyorum. Tatsiz konuşma için kusura bakmayın.
Ben birinde buldum canım 1 tane kalmıştı orada da şansa buldum yani. Ama bulunduğun yerde gelmemistir belki. Çünkü buraya da bebek çantası gelmemiş firmayla sorun oluşuyor gelmeyebiliyor ama arasıra uğrayın gelebilir dedi onun için bana. İnşallah sende bulursun bakalım:)caniko ben de a101 e baktım sürekli bebek alezi gelecek diye ancak hiçbrinde bulamadım.Çalışanlar ara ara bakın sonradan da gelebiliyor dedi. Hafta sonu da baktım ancak yoktu sanırım gelmeyecek
Canim ben mesaji yazarak üzerime düşeni yaptigimi düşünüyorum ama insanlarin kalbi kin dolu olunca cevap dahi gelmiyor :) farketmez bende böyle alttan alacak biri değilim ama ne kadar kinli olursam bebegime vereceğim duygu da o olur. 22 yaşımda büyüklüğumu gösterdiğimi düşünüyorum gerisi beni ilgilendirmiyor :) bu mesajin üzerine de cevap gelecekse şahıs tarafından okunmayacagini bildiriyorm. Sende bende üzerimize düşeni yaptık canım gerisini boşver :)kıyamam yaaaçok mu içerledin sen haklısın kırmaya ve kırılmaya gerek yok hepimizin bir çok sıkıntısı var zaten hiç gerek yok tatsızlıklara.. Bu arada bibikhatun kırmaya kırılmaya gerek yok..Ben de kırdıysa kusura bakmayınız
Temizliği yüzeysel yap canım .benim oğlan çok dagitio ortalığı daha dün temizledim evi bugün baktım sanki hiç temizlik yapılmamış gibi . Bugün bi de altına kaka yaptı daha yeni öğrendi kaçırio halinin üstüne gelmiş halıları kaldırcam yıkamaya vericem yaymayi düşünmüyorum işese ne yaptığı nereye yaptığı belli degil.zor walla şimdi oglanlarda doğunca Biz herşeye sıfırdan başlıcaz asıl o zaman yorulucaz canım .Bu sira bide temizlik yapiyorum sagol dusuncen icin bir sikinti yok dedi hersey yolunda dedi.
Benimde aylardır feci kanıyorKızlar bi de dış etlerim fırçalarken çok kanıyor böyle bir sorun yaşayan var mı ? Tabi bi de çözümü bilen var mı ?
Ya korkum dış kaybımız olmasinda canım. Şimdi aklıma geldi tuzlu suyu da duymuştum ben . Karanfiiili deneyeceğim sağol canımBenimde aylardır feci kanıyor
Ben karanfil kaynatıp agzımı çalkalıyorum hergün oldukça azaldı eskiden tamamen geçmişti 1 ay yaptıgımda. Yine devam ediyorum geçer inş
Canim guzel alezler var. Alti naylon gibi olmayan. Cocugu terletmeyen. Onlarlardan alinabilir. Tabi fiyatlari daha pahali oluyor.Şu anda alezi onermiyorum çocuk dönse Alezten dolayı nefes alamaz Allah korusun altı naylon çünkü ayrıca çocuk terler alezten dolayı.
Benimde uyuyup uyaninca hem kizarip hemde capak oluyordu. Gece de uyumadan yeniden kizariyordu.
Cok gecmis olsun canim . ☺
Ben de çay yapayim çünkü gözlerim doğuştan enfeksiyonlu gibi kirpik diplerimde beyaz döküntüler oluyor doktor bebe sampuanini onermisti cok uygulamasmistim çay iyi olurgünaydın canım. valla dün çayı yaptım baya rahatladım. sağol canım
Nabız yüksekliği normal diye biliyorum hamileyken. Bebeğe kan gitmesi için kalp daha fazla pompaliyor kanı. Esas zararlı olan yüksek tansiyon. Eğer kendini iyi hissetmiyosan acile gidip tansiyonunu olcturebilirsin. Geçmiş olsun çok.Kızlar nabzım yüksek yine. Az önce 111 di biraz dinlendim tekrar ölçtüm 124 oldu. Bebeğime bir zararı olur mu acaba yüksek nabızın? Bir de ne yapsam düşer bi fikriniz var mı?
Ben de çay yapayim çünkü gözlerim doğuştan enfeksiyonlu gibi kirpik diplerimde beyaz döküntüler oluyor doktor bebe sampuanini onermisti cok uygulamasmistim çay iyi olur
Teşekkürler canım. Evde ölçüyorum tansiyonun en yüzksrk olduğunda 10/6 falan oluyor tansiyon sorunum yok çok şükür. Ama durup dururken çarpıntım oluyor. Şimdi yine ölçtüm 131 çıktı. O da çok yoruyor beni. Doktor yine beni bekliyor sanırım :) teşekkür ederim tekrar :)Nabız yüksekliği normal diye biliyorum hamileyken. Bebeğe kan gitmesi için kalp daha fazla pompaliyor kanı. Esas zararlı olan yüksek tansiyon. Eğer kendini iyi hissetmiyosan acile gidip tansiyonunu olcturebilirsin. Geçmiş olsun çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?