temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar kendinize dikkat edin bayilmalar olabilirmiş aç kalmayın yorulmayin ve dışarı yalnız çıkmayın. ben 22. Haftadayim bugün aniden bayıldım
Benimde dün ilk defa başım döndü. Zor tutundum. Sağolsun bi bayan hemen sandalye getirdi. Sanırım tek olmamak lazım artık.

Canim bu çarpıntılarin tansiyondan çok kanın düşmesi ile ilgisi varmış. Bende tansiyonum yüzünden oluyor saniyordum. Sağlık ocagindaki doktorum kan ilaci kullanmadigim için olabilir demişti. Yani ara ara o yapıyor benim

Tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor başımı kaldıramıyorum tuzlu ayran iciyom birde karnım açıyor normalmiki bunlar bizim oğlan bunaltmaya başladı

baldan_madam canım benim nabız en fazla 85 oldu hamileligimden beri. Ama ilk bebeğimde 8.aydan sonra yükselmişti nabzım 100 falandı. Çok zor birşey biliyorum ve sen baştan beri aynı şeyi yaşıyorsun. Acaba psikolojik olabilir mi heyecandan falan bir doktora sor derim tatlım.

Kızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis

bebe şampuanı sürekli kullanırım ben çok iyi geliyor cilde de. çayı yap canım ben rahatladım şimdi yeniden yapacağım
Insallah yaparım bugün.. Doktor bana geçmez dedi ilac kullanırsın sonra yine ayni olur dedi bundan sonra hep bebe sampuani kullanacam

Insallah yaparım bugün.. Doktor bana geçmez dedi ilac kullanırsın sonra yine ayni olur dedi bundan sonra hep bebe sampuani kullanacam

tabii ihmal etme canım ben saçıma bile kullanıyorum kepek yapmıyor yumuşak yumuşak oluyor :) makyajımı silmem hep bebe şampuanı kullanıp yıkarım mutlaka. sana da iyi gelir inşallah

Kızlar 2 gundur uyandigimda baldırıma kramp girmeye başladı. Gebeligin sonlarına doğru yaklaştığımi o zaman anladım. 3.trimestere giriyoruz bir haşhaş tanesiyken ne heyecanla yazıyorduk korkularımız vardı kalp atisi var mı yok mu vs... İnşallah çabuk geçer ve hepimiz kuçağımıza alırız şekerler .

bende de oldu kramp. magnezyum da içmiyordum yan etkisinden dolayı. girince dayanamadım eczaneden oğlumda kullandığım magnezyum diasporal istedim içiyorum 4 gündür. adım atamıyordum artık.. yeterince ağırlaştık kramp kaçınılmaz oluyor. kolonya sürüp sürüp sardım iyi geldi bana sen de dene istersen. sıcak tutmak lazımmış bacakları. sağ salim kucağımıza alalım bu minikleri kokusu burnumda tütüyor sanki :)

Canım ben epeydir kan ilacı kullanıyorum kanım da normal çıktı son değerlerde. Bakalım tekrar yaptırıcam bu hafta tiroid kontrolü için. Kana da baktırırım tekrar olmazsa. Teşekkür canım

Yok canım malesef psikolojik değil. Ben de aritmi var zaten gebelikten önce de yaşıyordum çarpıntı falan. Doktorum gebelikte zorlanabileceğimi söylemişti. Galiba o dönemlere geldim. Kontrole gitmem gerek gibi duruyor. Teşekkür ederim canım

Ben kullaniyorum canım bi sorun da yok cok şükür decavit bebisler icin cok onemliymis cunku sabah kan hapi öğlen decavit aliyorum hatta bide devit3 eklendi

evet decavit, gyneferon ve devit3 kulllanıyorumm.. peki magnezyumu ne zaman veriyorlarr

bebefix de kuvet 13 tlydi haberiniz olsunm..az önce baktımm ama daha almadım... hangi marka bebek arabası, emzik vs kaç gündür bakıyorum iiice kafam karıştı...

küvet var benim :) almayanlar varsa alırlar. ben bebek arabasını babyfox jaguar travel sistem aldım. emzik nuk kauçuk ve silikon. biberon nuk güzel ama mamajoo aldım ben onu.

Kizlar ben bi kac gundur asiri bel agrisi cekiyorum. Hatta yolun ortasinda kilitlenip kaliyorum belime agri girince adim atamiyorum, iki buklum oluyorum.
Sizce de cok erken degil mi? Bel fitigim vardi zaten acaba kilo aldikca o mu tetiklendi?
Nasil basa cikabilirim bi fikriniz var mi 24 saat kesintisiz agriyor tek basima yurumeye de korkar oldum merdivenden inerken bi agri saplandi esim tutmasa yuvarlaniyordum. Doktor kas gevşetici surme dedi bisey de suremiyorum. Sicak tutuyorum ama bana misin demiyor.

Magnezyum kullanman gerekiyor olabilir. Agir seyler kaldirip indirmiceksin. Tasimicaksin ve birde belini hep sicak tutacaksin. Ben esime masaj yaptirirdim o iyi gelirdi.

Magnezyum kullanman gerekiyor olabilir. Agir seyler kaldirip indirmiceksin. Tasimicaksin ve birde belini hep sicak tutacaksin. Ben esime masaj yaptirirdim o iyi gelirdi.
Magnezyum 16. haftadan beri kullaniyorum ama iki gunde bir iciyordum, gunde bire mi cikarsam acaba bilemedim. Esim masaj yapinca cok iyi geliyor evet ama masaj bitince eski haline donuyor. 24 saat masaj yapan bi robot olsa keske diyorum :) tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin.

Canım ben solgarin kalsiyum magnezyum çinkosunu içiyorum. Hap şeklinde icebiliyorum suyun içine atılanlar midemi çok fena yapio kullanamadim diasporali. Ne kadarda içsek de illa olacak kramplar azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…