- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.521
Canım ben solgarin kalsiyum magnezyum çinkosunu içiyorum. Hap şeklinde icebiliyorum suyun içine atılanlar midemi çok fena yapio kullanamadim diasporali. Ne kadarda içsek de illa olacak kramplar azda olsa
Bende senin ictigin şekerli sudan içtim canım. Tadı da çok güzeldi. Ayrıca o kadar zararlı olsa bütün doktorlar bunu istemez herhalde diye düşünüyorum. Hamilelikte değerler çok çabuk oynuyor. Şeker varsa bilip önlem almakta yarar var. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben yaptırdım. Yarın sonucumu alicam inşallah bisey çıkmazayrıca bu insanlar şeker yüklemesini ne kadar ebartıyorlar..Delinin biri kuyuya bi taş attı şeker yükletmeyin asla diye Allahhhh herkess coştu..İçtiğimiz şeker ise bildiğin Meyveli gazoz dğil mi? valla ben,m içtiğim şeker kola şişesinde eczanede satılan çilek aromalı 50gr gazoz resmen
B bibikatunsweetwitch01 kizlar ben efermag kullaniyorum magnezyum olarak suda eriyenlerden. Beni hic rahatsiz etmedi, ne mide bulantisi ne bagirsak sorunu..tadi da guzel. Denemek isterseniz diye yazayim dedim :)
Ben hic kuvet kullanmadim. Hepte kendim yikadim :) oglumdan kalan var sus niyetine evde tutuyorum. Kucagima alip yikadim hep :)küvet var benim :) almayanlar varsa alırlar. ben bebek arabasını babyfox jaguar travel sistem aldım. emzik nuk kauçuk ve silikon. biberon nuk güzel ama mamajoo aldım ben onu.
Canim masajdan sonra hemen sicak birsey ile sar ve yatip dinlen daha iyi oluyor.Magnezyum 16. haftadan beri kullaniyorum ama iki gunde bir iciyordum, gunde bire mi cikarsam acaba bilemedim. Esim masaj yapinca cok iyi geliyor evet ama masaj bitince eski haline donuyor. 24 saat masaj yapan bi robot olsa keske diyorum :) tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin.
Ben hic kuvet kullanmadim. Hepte kendim yikadim :) oglumdan kalan var sus niyetine evde tutuyorum. Kucagima alip yikadim hep :)
anladım canım, devit3 nasıl bişey? hap mı? ne sıklıkla kullanıyorsun?Ben kullaniyorum canım bi sorun da yok cok şükür decavit bebisler icin cok onemliymis cunku sabah kan hapi öğlen decavit aliyorum hatta bide devit3 eklendi
Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtievet decavit, gyneferon ve devit3 kulllanıyorumm.. peki magnezyumu ne zaman veriyorlarr
Ben hic kullanmiyorum. :) doktor versede kullanmiyorum. Degerlerime baktiriyorum ama iyi cikiyor. Kan hapi bende kabizlik yapiyor ama ne icersem iceyim cikamiyorum. O yuzden mecbur olmadikca kullanmiyorum.vitamin vs iyi cikti.Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtikalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım
ne güzel maşallah, benim değerlerim kaç o da meçhul, pazartesi zorla test istiyim bariBen hic kullanmiyorum. :) doktor versede kullanmiyorum. Degerlerime baktiriyorum ama iyi cikiyor. Kan hapi bende kabizlik yapiyor ama ne icersem iceyim cikamiyorum. O yuzden mecbur olmadikca kullanmiyorum.vitamin vs iyi cikti.
Canim saglik ocagina yaptirtabilirsin.ne güzel maşallah, benim değerlerim kaç o da meçhul, pazartesi zorla test istiyim bari
Gercektenmi,bunu bilmiyordum cok tesekkur ederimCanim saglik ocagina yaptirtabilirsin.
Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtikalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım
Bende yasiyorum o krampları.yön degistrmeye calisiyom agriyo kalca kemiklerim bide baldirlarimKızlar 2 gundur uyandigimda baldırıma kramp girmeye başladı. Gebeligin sonlarına doğru yaklaştığımi o zaman anladım. 3.trimestere giriyoruz bir haşhaş tanesiyken ne heyecanla yazıyorduk korkularımız vardı kalp atisi var mı yok mu vs... İnşallah çabuk geçer ve hepimiz kuçağımıza alırız şekerler .
Ben kullanıyorum kanın düşüyor buaylarsa kullanmak lazım balla decavitin ben fayda ettigine pek inanmıyorum ama kullanıyorumKızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis
Valla canim yuzeysel yapamiyorum icime sinmez cunki yavas yavas yapiyorum iste camlari sildim mutfagi temizledim yarinda banyolar yerler bitti gitti kimseyede diyemem gel isimi yapdiye oyuzden ben yapiyom iste benin oglan 9yasinda zorluk cekmiycem :)Temizliği yüzeysel yap canım .benim oğlan çok dagitio ortalığı daha dün temizledim evi bugün baktım sanki hiç temizlik yapılmamış gibi . Bugün bi de altına kaka yaptı daha yeni öğrendi kaçırio halinin üstüne gelmiş halıları kaldırcam yıkamaya vericem yaymayi düşünmüyorum işese ne yaptığı nereye yaptığı belli degil.zor walla şimdi oglanlarda doğunca Biz herşeye sıfırdan başlıcaz asıl o zaman yorulucaz canım .
Ya canım bunun cevabını bende çok merak ediyorum çünkü sağlık ocagimdaki doktorum decavit veriyor kendi doktorumda başka bir demir ilaci verdi ikisini de içip içmeme arasında kalıyorum. Randevuma da daha var bayaKızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis
Herkezin bünyesi yedigi ictigi farklı canım,bende kan hapı olarak ferrumfort kullaniyorum.yaninda hem balik yagı hem femix omega diye multivitamin kullaniyorum.doktorum hamileligin sonuna kadar iciceksin bunları dedi.benim kansizligim yoktu ama kesin olurdu zayifimda.3.aydan sonra basladi kan hapina o ara bi bayginlikta gecirdim buyuk ihtimal ozaman basliyodu kansilik bunlari ictigimden beri iyiyim cok sukur.sonucta senden besleniyo yetmeyebilir ikinize birden.iyi hissetmiyosan soyle yazdir canim iyiligine olur kullanmak.Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtikalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?