temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ben solgarin kalsiyum magnezyum çinkosunu içiyorum. Hap şeklinde icebiliyorum suyun içine atılanlar midemi çok fena yapio kullanamadim diasporali. Ne kadarda içsek de illa olacak kramplar azda olsa

orası öylee.. ben limonataya koyuyorum yoksa içilecek gibi değil haklısın. pastili de var ama onu denemedim belki daha kötüdür tadı diye.. evet kramplar kaçınılmaz okul bitene kadar olmasın
 
Bende senin ictigin şekerli sudan içtim canım. Tadı da çok güzeldi. Ayrıca o kadar zararlı olsa bütün doktorlar bunu istemez herhalde diye düşünüyorum. Hamilelikte değerler çok çabuk oynuyor. Şeker varsa bilip önlem almakta yarar var. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben yaptırdım. Yarın sonucumu alicam inşallah bisey çıkmaz
 
B bibikatun sweetwitch01 kizlar ben efermag kullaniyorum magnezyum olarak suda eriyenlerden. Beni hic rahatsiz etmedi, ne mide bulantisi ne bagirsak sorunu..tadi da guzel. Denemek isterseniz diye yazayim dedim :)

efermag ve magnorm ikisi de yan etki yaptı ve doktor bırakmamı söyledi ama yetmedi decavitin içindeki maalesef. diasporal kabızlık sorunumu da giderdi valla.. limonata ile içiyorum günlük 1 çay bardağı zaten kendim yapıyorum ev yapımı limonata. tavsiyen için sağol canım. ikisinin de tadı güzel ama karnımda çok sertleşme yaptı maalesef.
 
küvet var benim :) almayanlar varsa alırlar. ben bebek arabasını babyfox jaguar travel sistem aldım. emzik nuk kauçuk ve silikon. biberon nuk güzel ama mamajoo aldım ben onu.
Ben hic kuvet kullanmadim. Hepte kendim yikadim :) oglumdan kalan var sus niyetine evde tutuyorum. Kucagima alip yikadim hep :)
 
Canim masajdan sonra hemen sicak birsey ile sar ve yatip dinlen daha iyi oluyor.
 
Ben hic kuvet kullanmadim. Hepte kendim yikadim :) oglumdan kalan var sus niyetine evde tutuyorum. Kucagima alip yikadim hep :)

ben küvete file almıştım çok rahat yıkadım oturmaya başladıktan sonra kucağımda da yıkadım küveti doldurup oynattım çok seviyordu oğlum. file almadım daha ama ben küvette rahatım
 
evet decavit, gyneferon ve devit3 kulllanıyorumm.. peki magnezyumu ne zaman veriyorlarr
Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçti kalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım
 
Ben hic kullanmiyorum. :) doktor versede kullanmiyorum. Degerlerime baktiriyorum ama iyi cikiyor. Kan hapi bende kabizlik yapiyor ama ne icersem iceyim cikamiyorum. O yuzden mecbur olmadikca kullanmiyorum.vitamin vs iyi cikti.
 
Ben hic kullanmiyorum. :) doktor versede kullanmiyorum. Degerlerime baktiriyorum ama iyi cikiyor. Kan hapi bende kabizlik yapiyor ama ne icersem iceyim cikamiyorum. O yuzden mecbur olmadikca kullanmiyorum.vitamin vs iyi cikti.
ne güzel maşallah, benim değerlerim kaç o da meçhul, pazartesi zorla test istiyim bari
 

ben istemediğim halde decavit ve maltofer fol (demir) yazdı. hatta kullanmayacağım dedim.. sen bilirsin ben yazayım dedi. kan değerime baktırdım demirim düşmüştü öyle olunca kullanmaya başladım. decaviti de aynı şekilde. magnezyum kramp için ben istedim ama yan etki yaptı bıraktım. şimdi magnezyum diasporal kullanıyorum kramp girdi diye. kalsiyum verdi o fena alerji yaptı yüzüm gözüm şişti hemen onu da bıraktım. söyledim süt iç ve bol bol evde yoğurt yap ye dedi. şimdilik 3 ilaç kullanıyorum vitamin olarak. mide yanmam için (gastrit+reflüm var) rennie kullanıyorum. ilk hamileliğimde demir vitamin falan kullanmadım hiç vermedi ondaki doktorum değerlerim onda iyiydi. tek magnezyum kullandım o kadar. ama bu kez değerlerim düşüyor anlamadığım bir şekilde. sağlık ocağında her ay kan testlerim düzenli olarak yapılıyor + idrar tahlilim. sende orada baktırabilirsin. yarın aç git baksınlar hatta. benimde yarın sağlık ocağı kontrol günüm bakalım kilo vs. orada ne çıkacak.
 
Bende yasiyorum o krampları.yön degistrmeye calisiyom agriyo kalca kemiklerim bide baldirlarim
 
Ben kullanıyorum kanın düşüyor buaylarsa kullanmak lazım balla decavitin ben fayda ettigine pek inanmıyorum ama kullanıyorum
 
Valla canim yuzeysel yapamiyorum icime sinmez cunki yavas yavas yapiyorum iste camlari sildim mutfagi temizledim yarinda banyolar yerler bitti gitti kimseyede diyemem gel isimi yapdiye oyuzden ben yapiyom iste benin oglan 9yasinda zorluk cekmiycem :)
 
Ya canım bunun cevabını bende çok merak ediyorum çünkü sağlık ocagimdaki doktorum decavit veriyor kendi doktorumda başka bir demir ilaci verdi ikisini de içip içmeme arasında kalıyorum. Randevuma da daha var baya
 
Herkezin bünyesi yedigi ictigi farklı canım,bende kan hapı olarak ferrumfort kullaniyorum.yaninda hem balik yagı hem femix omega diye multivitamin kullaniyorum.doktorum hamileligin sonuna kadar iciceksin bunları dedi.benim kansizligim yoktu ama kesin olurdu zayifimda.3.aydan sonra basladi kan hapina o ara bi bayginlikta gecirdim buyuk ihtimal ozaman basliyodu kansilik bunlari ictigimden beri iyiyim cok sukur.sonucta senden besleniyo yetmeyebilir ikinize birden.iyi hissetmiyosan soyle yazdir canim iyiligine olur kullanmak.
 
Ben de vitaminlerimi yazayım ocean mummy diye bir multi vitamin öğlen içiyorum gece yatmadan evvel de osteocare diye magnezyum çinko kalsiyum karışımı bir vitamin alıyorum okadar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…