- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.541
Ya canım bunun cevabını bende çok merak ediyorum çünkü sağlık ocagimdaki doktorum decavit veriyor kendi doktorumda başka bir demir ilaci verdi ikisini de içip içmeme arasında kalıyorum. Randevuma da daha var baya
Herkezin bünyesi yedigi ictigi farklı canım,bende kan hapı olarak ferrumfort kullaniyorum.yaninda hem balik yagı hem femix omega diye multivitamin kullaniyorum.doktorum hamileligin sonuna kadar iciceksin bunları dedi.benim kansizligim yoktu ama kesin olurdu zayifimda.3.aydan sonra basladi kan hapina o ara bi bayginlikta gecirdim buyuk ihtimal ozaman basliyodu kansilik bunlari ictigimden beri iyiyim cok sukur.sonucta senden besleniyo yetmeyebilir ikinize birden.iyi hissetmiyosan soyle yazdir canim iyiligine olur kullanmak.
Canim beslenmen yeterliyse demir hapı ve magnezyum alman yeterli öyle kusma iştahsızlık vs... gibi sorunların yoksa .benim doktorum sadece demir hapı ve magnezyum verdiBen benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtikalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım
Damla gibi bisey canim ekmege 6damla damlatip yiyorum daha 1hafta oldu bebislerin kemikleri icin onemliymis aile hekimim verdianladım canım, devit3 nasıl bişey? hap mı? ne sıklıkla kullanıyorsun?
kızlar iki tane lohusa pijama takımı aldım uzun kollu, birde evde rahat aetmek için tişörtlü ince bi takım aldım. bir tane de hastane için sabahlık almayı düşünüyorum gerekli mı çok bilmıyorum ama.
bende de gece uyurken olmaya başladı ağlatıyor resmenKızlar 2 gundur uyandigimda baldırıma kramp girmeye başladı. Gebeligin sonlarına doğru yaklaştığımi o zaman anladım. 3.trimestere giriyoruz bir haşhaş tanesiyken ne heyecanla yazıyorduk korkularımız vardı kalp atisi var mı yok mu vs... İnşallah çabuk geçer ve hepimiz kuçağımıza alırız şekerler .
kapalıyım canım kısa kollu ile rahat edemem o yüzden mecbur uzun kollu aldım. gecelik kimi al diyo kimi alma gerek olurmu alsammı almasammı karar veremedimuzun kollu ile Ağustos ayında terlemez misin canım? ben kolsuz ya da yarım kollu alacağım. mayısta doğum yaptığımda da çok sıcaklamıştım kolsuz ve şortlu takımls rahat etmiştim
gecelik dediğin dantelli beyaz olanlar mı canım ,sabahlık ile beraber satılıyor ?kapalıyım canım kısa kollu ile rahat edemem o yüzden mecbur uzun kollu aldım. gecelik kimi al diyo kimi alma gerek olurmu alsammı almasammı karar veremedim
dantelli falan fark etmez de kımı diyo gecelik kesin alınmalı kimi diyo ben aldım kullanmadım alsam mı almasam mı karar veremedim.gecelik dediğin dantelli beyaz olanlar mı canım ,sabahlık ile beraber satılıyor ?
canım bende biraz oldu doktorum proctolog rectal krem yazdımrb kızlar benimgibi hemoroit sorunu yaşayan varmı
Bende kapalıyım dantelli gecelik bana biraz bizim için uygunsuz geliyor ama giyenlere de bişey demem tercih meselesi.Pijama takımı alabilirsin kısa kollu yada sıfır da olur,sabahlıkta oluyor takımda erkek gelince sabahlığı giyiyorsun hemen ondan alabilirsin ben bulursam bakcam .dantelli falan fark etmez de kımı diyo gecelik kesin alınmalı kimi diyo ben aldım kullanmadım alsam mı almasam mı karar veremedim.
Canim bu tamamen sana bagli. Ben gecelik almistim hic kullanamadim. Rahat edemedim. Iki pijama takimi isimi gormustu. Ustune sabahlikta almadim. Normal dogum yapinca en gec ertesi sabaha eve cikiyorsun zaten.dantelli falan fark etmez de kımı diyo gecelik kesin alınmalı kimi diyo ben aldım kullanmadım alsam mı almasam mı karar veremedim.
kapalıyım canım kısa kollu ile rahat edemem o yüzden mecbur uzun kollu aldım. gecelik kimi al diyo kimi alma gerek olurmu alsammı almasammı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?