temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ben yarın gidip test yaptırıp ona göre yeniden ilaç yazmasını isteyecem başka doktordan, bakalım

Canim beslenmen yeterliyse demir hapı ve magnezyum alman yeterli öyle kusma iştahsızlık vs... gibi sorunların yoksa .benim doktorum sadece demir hapı ve magnezyum verdi

Sabaha Karsi deli glibi bacak ağrısıyla resmen uyandım sanırım artık destek yastık koymanın vakti geldi :/

Herkese günaydın. Benim haftada karnınız küçülmüş gibi hissettiniz mi hiç iki gündür ben öyle hissediyorum ve bebek çok hareketli

kızlar iki tane lohusa pijama takımı aldım uzun kollu, birde evde rahat aetmek için tişörtlü ince bi takım aldım. bir tane de hastane için sabahlık almayı düşünüyorum gerekli mı çok bilmıyorum ama.

uzun kollu ile Ağustos ayında terlemez misin canım? ben kolsuz ya da yarım kollu alacağım. mayısta doğum yaptığımda da çok sıcaklamıştım kolsuz ve şortlu takımls rahat etmiştim

bende de gece uyurken olmaya başladı ağlatıyor resmen

uzun kollu ile Ağustos ayında terlemez misin canım? ben kolsuz ya da yarım kollu alacağım. mayısta doğum yaptığımda da çok sıcaklamıştım kolsuz ve şortlu takımls rahat etmiştim
kapalıyım canım kısa kollu ile rahat edemem o yüzden mecbur uzun kollu aldım. gecelik kimi al diyo kimi alma gerek olurmu alsammı almasammı karar veremedim

dantelli falan fark etmez de kımı diyo gecelik kesin alınmalı kimi diyo ben aldım kullanmadım alsam mı almasam mı karar veremedim.
Bende kapalıyım dantelli gecelik bana biraz bizim için uygunsuz geliyor ama giyenlere de bişey demem tercih meselesi.Pijama takımı alabilirsin kısa kollu yada sıfır da olur,sabahlıkta oluyor takımda erkek gelince sabahlığı giyiyorsun hemen ondan alabilirsin ben bulursam bakcam .

dantelli falan fark etmez de kımı diyo gecelik kesin alınmalı kimi diyo ben aldım kullanmadım alsam mı almasam mı karar veremedim.
Canim bu tamamen sana bagli. Ben gecelik almistim hic kullanamadim. Rahat edemedim. Iki pijama takimi isimi gormustu. Ustune sabahlikta almadim. Normal dogum yapinca en gec ertesi sabaha eve cikiyorsun zaten.

Kızlar nasılsınız benim sekerim iyi cikticok sukur bi sıkıntı yokmus.pazartesi kan uyusmazligi ignesi olucam hic fiyati hakkinda bilgisi olan varmi pahaliymis diye duydum.

kapalıyım canım kısa kollu ile rahat edemem o yüzden mecbur uzun kollu aldım. gecelik kimi al diyo kimi alma gerek olurmu alsammı almasammı karar veremedim

hıı o zaman tamam canım. benim 3lüydü uzun pantolon kolsuz üst ve uzun kollu ceket gibiydi. gecelik ben sezaryen olduğum halde giymedim de almadım da. doğum yapar yapmaz kıyafetleri giyemedim zaten. uyuşukluk geçti sonrasında giyindim. o zamana kadar hastane kıyafeti yeterli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…