temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bu penye gecelikler var ya canım onlardan ama almam normalde de gecelikle rahat eden biri değilim. uzun kollu aldım ben lohusa takımlarımı üstleri kısa olduğu için bir tane sabahlık alırım penye hastanede kısa kollu ile rahat edemem giren çıkan olur dikkat edemem. o yüzden iki uzun kollu aldım hastane için bir de ev için kısa kollu takım aldım. yazlık salaş pijama takımlarım var onları da kullanırım evde.

Canim bu tamamen sana bagli. Ben gecelik almistim hic kullanamadim. Rahat edemedim. Iki pijama takimi isimi gormustu. Ustune sabahlikta almadim. Normal dogum yapinca en gec ertesi sabaha eve cikiyorsun zaten.
gecelikle normalde rahat edemiyorum gerek yok o zaman iki takım uzun kollu aldım hastane için lohusa takımı penye sabahlıklarım var onlardan birini alırım yanıma gerek duyarsam onları kullanırım. bir de emzirme südyeni ile atleti kullanılıyor mu

var olan sabahlıklarımdan birini yanıma alırım gerek yok o zaman fuzuli masraf etmeye. emzirme südyeni ve atleti lazım oluyor mu aldım ama fuzuli aldım gibi geliyo

var olan sabahlıklarımdan birini yanıma alırım gerek yok o zaman fuzuli masraf etmeye. emzirme südyeni ve atleti lazım oluyor mu aldım ama fuzuli aldım gibi geliyo

emzirmeyle ilgili bilgim yok canım. sütyen daha iyi olabilir ablam kullanmıştı. ben emzirmiyorum yasak çünkü. atlet düşünürsen hani sarmayacağı için belki göğüs ağrısı yapar. ben sütyen takmasam canım çok acıyor mesela.

kan uyuşmazlığı bizde de var test falan yapıldı negatif çıktı problem olmaz doğumdan önce iğne yapmaya gerek yok dedi doktorum. doğumdan sonra 24 saat içinde yapıyorlar diye biliyorum ben ilk çocukta.
Benimde negatif ciktı test ama doktorum 28.haftada onleme amacli yapicaz dedi.senindemi 0 negatif kanin benim 0 negatif

:) bende daha kendime çöp almadım . hep oğluma hep oğluma

:) Bana önce kız dediler ,sonra erkek dediler.Haftaya yeniden baktırcam inşallah değişmez çünkü bizde aldık baya mavişler
artık değişirlersede giysinler mavileri görsunler bızı kandırmak neymiş gerçi hep içimden erkek olacak gıbı gecıyodu değişmez dıye dusunuyorum ama tedırgınlık yok degıl :)

Emzirme atleti kullandim rahat oluyor. Penye oldugundan emzirme bolgeleri acip kapamayadan da rahat emziriyorsun. Emzirme sutyeni aldim ama sonradan penye dikişsiz sutyenlerden aldim. Onlar da rahatti.

Kızlar selam. Son iki aydır çok zor zamanlar yaşıyorum. Hamileliğimde çoğu yaşadığım sorun da hep stres kaynaklı. İş yerinde çok sorunlarım var. Çözebileceğimiz sıkıntılar değil. Sadece tayin olup burdan gitmek çözüm onun için de uğraşıyoruz ama bazı engeller var. Zaten ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor. Çıkan sorunlardan dolayı kafama takmamaya çalışsam da kaygılarım çok. bebeğimle ilgili doğumla ilgili. En kötüsü de burda kimsem yok. Arkadaşım sandığım bikaç insan vardı ama bu süreçte hiçbiri yanımda olmadı en ufak destek olmadılar. Sıkıntılarımı paylaşamıyorum bile kimseyle. Ve sanırım artık altından kalkamıyorum. Doktorumla konuşup ilaç mı alsam diyorum. Ama oğluma zarar verir diye korkuyorum kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. sizce bu durum mu daha zararlı yoksa ilaç mı?

canım insanın yanında kimsenin olmaması çok zor anlayabiliyorum seni. stres evet etkiler ama ilaç bilemiyorum. kullandığım ilaç vardı benim bıraktırdı bana doktorum. zor oluyor ama sabretmeye ve umursamamaya çalışıyorum. yine de doktora danış tabii ama verecek bir ilacı var mı bilmiyorum. bunaldığın zaman seni rahatlatacak şeyler izle dinle. başka uğraşlar yap kim ne derse ne yaparsa yapsın duyma. dediğim kolay değil ama inan ki karşındaki kişinin konuşup senim onu umursamaman acayip bir terapi emin ol. bu bir süreç unutma geçecek er ya da geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…