- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.561
bu penye gecelikler var ya canım onlardan ama almam normalde de gecelikle rahat eden biri değilim. uzun kollu aldım ben lohusa takımlarımı üstleri kısa olduğu için bir tane sabahlık alırım penye hastanede kısa kollu ile rahat edemem giren çıkan olur dikkat edemem. o yüzden iki uzun kollu aldım hastane için bir de ev için kısa kollu takım aldım. yazlık salaş pijama takımlarım var onları da kullanırım evde.Bende kapalıyım dantelli gecelik bana biraz bizim için uygunsuz geliyor ama giyenlere de bişey demem tercih meselesi.Pijama takımı alabilirsin kısa kollu yada sıfır da olur,sabahlıkta oluyor takımda erkek gelince sabahlığı giyiyorsun hemen ondan alabilirsin ben bulursam bakcam .
Canım magnezyum ve kalsiyumu ihmal etme yoksa da yazdır doktora . Kramplar yine aza indirgenir yoksa çok ağrı yapio gecmio kaç gün.bende de gece uyurken olmaya başladı ağlatıyor resmen
gecelikle normalde rahat edemiyorum gerek yok o zaman iki takım uzun kollu aldım hastane için lohusa takımı penye sabahlıklarım var onlardan birini alırım yanıma gerek duyarsam onları kullanırım. bir de emzirme südyeni ile atleti kullanılıyor muCanim bu tamamen sana bagli. Ben gecelik almistim hic kullanamadim. Rahat edemedim. Iki pijama takimi isimi gormustu. Ustune sabahlikta almadim. Normal dogum yapinca en gec ertesi sabaha eve cikiyorsun zaten.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...cjYo1T1we6A6vJhYg&sig2=FGAaanYoGApnUWp0SuFJnwKızlar nasılsınız benim sekerim iyi cikticok sukur bi sıkıntı yokmus.pazartesi kan uyusmazligi ignesi olucam hic fiyati hakkinda bilgisi olan varmi pahaliymis diye duydum.
var olan sabahlıklarımdan birini yanıma alırım gerek yok o zaman fuzuli masraf etmeye. emzirme südyeni ve atleti lazım oluyor mu aldım ama fuzuli aldım gibi geliyohıı o zaman tamam canım. benim 3lüydü uzun pantolon kolsuz üst ve uzun kollu ceket gibiydi. gecelik ben sezaryen olduğum halde giymedim de almadım da. doğum yapar yapmaz kıyafetleri giyemedim zaten. uyuşukluk geçti sonrasında giyindim. o zamana kadar hastane kıyafeti yeterli oldu.
ilk bebeğin mı canımKızlar nasılsınız benim sekerim iyi cikticok sukur bi sıkıntı yokmus.pazartesi kan uyusmazligi ignesi olucam hic fiyati hakkinda bilgisi olan varmi pahaliymis diye duydum.
Evet canımilk bebeğin mı canım
Aldım hiç kullanmadım bana gereksiz geldi canımvar olan sabahlıklarımdan birini yanıma alırım gerek yok o zaman fuzuli masraf etmeye. emzirme südyeni ve atleti lazım oluyor mu aldım ama fuzuli aldım gibi geliyo
Gormustum bunu canim eski konu diye bi soriyim yeni vurulan bilen vardir belki dedim.tesekkur ederim
kan uyuşmazlığı bizde de var test falan yapıldı negatif çıktı problem olmaz doğumdan önce iğne yapmaya gerek yok dedi doktorum. doğumdan sonra 24 saat içinde yapıyorlar diye biliyorum ben ilk çocukta.Evet canım
bende aldım ikişer tane hiç de kullanacağını sanmıyorum yazık oldu :)Aldım hiç kullanmadım bana gereksiz geldi canım
var olan sabahlıklarımdan birini yanıma alırım gerek yok o zaman fuzuli masraf etmeye. emzirme südyeni ve atleti lazım oluyor mu aldım ama fuzuli aldım gibi geliyo
Benimde negatif ciktı test ama doktorum 28.haftada onleme amacli yapicaz dedi.senindemi 0 negatif kanin benim 0 negatifkan uyuşmazlığı bizde de var test falan yapıldı negatif çıktı problem olmaz doğumdan önce iğne yapmaya gerek yok dedi doktorum. doğumdan sonra 24 saat içinde yapıyorlar diye biliyorum ben ilk çocukta.
:) bende daha kendime çöp almadım . hep oğluma hep oğlumabu penye gecelikler var ya canım onlardan ama almam normalde de gecelikle rahat eden biri değilim. uzun kollu aldım ben lohusa takımlarımı üstleri kısa olduğu için bir tane sabahlık alırım penye hastanede kısa kollu ile rahat edemem giren çıkan olur dikkat edemem. o yüzden iki uzun kollu aldım hastane için bir de ev için kısa kollu takım aldım. yazlık salaş pijama takımlarım var onları da kullanırım evde.
artık değişirlersede giysinler mavileri görsunler bızı kandırmak neymiş:) Bana önce kız dediler ,sonra erkek dediler.Haftaya yeniden baktırcam inşallah değişmez çünkü bizde aldık baya mavişler
Emzirme atleti kullandim rahat oluyor. Penye oldugundan emzirme bolgeleri acip kapamayadan da rahat emziriyorsun. Emzirme sutyeni aldim ama sonradan penye dikişsiz sutyenlerden aldim. Onlar da rahatti.gecelikle normalde rahat edemiyorum gerek yok o zaman iki takım uzun kollu aldım hastane için lohusa takımı penye sabahlıklarım var onlardan birini alırım yanıma gerek duyarsam onları kullanırım. bir de emzirme südyeni ile atleti kullanılıyor mu
Canim bende aldım ve çevremdekilere sormuştum kullananlar vardı aldım bendebende aldım ikişer tane hiç de kullanacağını sanmıyorum yazık oldu :)
Kızlar selam. Son iki aydır çok zor zamanlar yaşıyorum. Hamileliğimde çoğu yaşadığım sorun da hep stres kaynaklı. İş yerinde çok sorunlarım var. Çözebileceğimiz sıkıntılar değil. Sadece tayin olup burdan gitmek çözüm onun için de uğraşıyoruz ama bazı engeller var. Zaten ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor. Çıkan sorunlardan dolayı kafama takmamaya çalışsam da kaygılarım çok. bebeğimle ilgili doğumla ilgili. En kötüsü de burda kimsem yok. Arkadaşım sandığım bikaç insan vardı ama bu süreçte hiçbiri yanımda olmadı en ufak destek olmadılar. Sıkıntılarımı paylaşamıyorum bile kimseyle. Ve sanırım artık altından kalkamıyorum. Doktorumla konuşup ilaç mı alsam diyorum. Ama oğluma zarar verir diye korkuyorumkendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. sizce bu durum mu daha zararlı yoksa ilaç mı?
B negatif canım benim benim doktorum gerek dedi fakat vakti gelince yine konuşuruz dediBenimde negatif ciktı test ama doktorum 28.haftada onleme amacli yapicaz dedi.senindemi 0 negatif kanin benim 0 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?