- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.581
benim de hiç öyle alma niyetim yoktu arkadaşlarla çıkmıştık çamaşırcıya gittik gördüm görmüşken alayım dedim sonra uğraşmıyım. ben daha oğluşuma tam olarak birşey almadım zıbın o bu ufak tefek şeyler aldım. güzel bir hastane çıkışı bulsam da alsam hiç içime sinen birşey karşıma çıkmadı daha.:) bende daha kendime çöp almadım . hep oğluma hep oğluma
çevreyi çok düşünme kafanı yorma kendini ve bebeğini düşün canımKızlar selam. Son iki aydır çok zor zamanlar yaşıyorum. Hamileliğimde çoğu yaşadığım sorun da hep stres kaynaklı. İş yerinde çok sorunlarım var. Çözebileceğimiz sıkıntılar değil. Sadece tayin olup burdan gitmek çözüm onun için de uğraşıyoruz ama bazı engeller var. Zaten ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor. Çıkan sorunlardan dolayı kafama takmamaya çalışsam da kaygılarım çok. bebeğimle ilgili doğumla ilgili. En kötüsü de burda kimsem yok. Arkadaşım sandığım bikaç insan vardı ama bu süreçte hiçbiri yanımda olmadı en ufak destek olmadılar. Sıkıntılarımı paylaşamıyorum bile kimseyle. Ve sanırım artık altından kalkamıyorum. Doktorumla konuşup ilaç mı alsam diyorum. Ama oğluma zarar verir diye korkuyorumkendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. sizce bu durum mu daha zararlı yoksa ilaç mı?
Emzirme sütyen yada atleti mutlaka alın normal sütyen kesinlikle kullanılmıyor onlar çok rahat oluyorvar olan sabahlıklarımdan birini yanıma alırım gerek yok o zaman fuzuli masraf etmeye. emzirme südyeni ve atleti lazım oluyor mu aldım ama fuzuli aldım gibi geliyo
Bence mutlaka bi doktora danışmanlişin hamilelik sendorumu var ona girersen daha kötü olur sonra lohusalik falan derken toparlayamazsin oyüzden ilaç olarak değil ama bi doktordan destek alabilirsin yada erkenden izne çıkma ihtimalin varsa çık canım ailenin yanina git o da çok iyi geliyorKızlar selam. Son iki aydır çok zor zamanlar yaşıyorum. Hamileliğimde çoğu yaşadığım sorun da hep stres kaynaklı. İş yerinde çok sorunlarım var. Çözebileceğimiz sıkıntılar değil. Sadece tayin olup burdan gitmek çözüm onun için de uğraşıyoruz ama bazı engeller var. Zaten ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor. Çıkan sorunlardan dolayı kafama takmamaya çalışsam da kaygılarım çok. bebeğimle ilgili doğumla ilgili. En kötüsü de burda kimsem yok. Arkadaşım sandığım bikaç insan vardı ama bu süreçte hiçbiri yanımda olmadı en ufak destek olmadılar. Sıkıntılarımı paylaşamıyorum bile kimseyle. Ve sanırım artık altından kalkamıyorum. Doktorumla konuşup ilaç mı alsam diyorum. Ama oğluma zarar verir diye korkuyorumkendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. sizce bu durum mu daha zararlı yoksa ilaç mı?
Ben ilk 3 ayda lazım olacak çoğu şeyi aldım ,şampuan bez gibi kozmetikler kaldı .Diğer kıyafertlerini doğduktan sonra almaya karar verdik.Belki kilolu bir bebek olur bir doğsunda görelim dedik :)benim de hiç öyle alma niyetim yoktu arkadaşlarla çıkmıştık çamaşırcıya gittik gördüm görmüşken alayım dedim sonra uğraşmıyım. ben daha oğluşuma tam olarak birşey almadım zıbın o bu ufak tefek şeyler aldım. güzel bir hastane çıkışı bulsam da alsam hiç içime sinen birşey karşıma çıkmadı daha.
Canim hamileligin ilk aylarinda bende ayni senin hissettiklerini hissettim. Hamileligim sıkıntılı geciyordu, yatak istirahati yapmam gerekiyordu ama iş yerinde sorun cikardilar. Yasadigim yerde hicbi akrabamiz yok, bir kac arkadasim var onlar da sagolsun hic arayip sormadilar, destek olmadilar. Esimle de aramiz bozuktu cok zor zamanlardi. Sacma sapan dusuncelere kapiliyordum, her gun agliyordum nerdeyse, psikologa gitmeye karar vermistim. Sonra 2 hafta ailemin yanina gittim orada kalinca iyi geldi biraz. Hem esimle birbirimizi ozledik aramiz duzeldi. Bu arada iş yerimden de bana uygun olacak sekilde bi program yaptılar. Yani kafama taktiklarim tek tek cozuldu şükür. Su anda arkadaslarimi hala kafama takiyorum arada ama napayim onlar da iyi gun dostuymus demek :) sen de su an duzelmicek diye düşünüyor olabilirsin ama inan gecicek bu gunler. Bence biraz sehir disina cik, kafani dinle hicbi sey dusunmeden. Hala gecmicek gibi hissedersen psikologa git ona anlat rahatlarsin. Ama ilac son care olsun. Kendine telkinde bulunarak ustesinden gelirsin, hava degisikligi de mutlaka iyi gelecektir.Kızlar selam. Son iki aydır çok zor zamanlar yaşıyorum. Hamileliğimde çoğu yaşadığım sorun da hep stres kaynaklı. İş yerinde çok sorunlarım var. Çözebileceğimiz sıkıntılar değil. Sadece tayin olup burdan gitmek çözüm onun için de uğraşıyoruz ama bazı engeller var. Zaten ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor. Çıkan sorunlardan dolayı kafama takmamaya çalışsam da kaygılarım çok. bebeğimle ilgili doğumla ilgili. En kötüsü de burda kimsem yok. Arkadaşım sandığım bikaç insan vardı ama bu süreçte hiçbiri yanımda olmadı en ufak destek olmadılar. Sıkıntılarımı paylaşamıyorum bile kimseyle. Ve sanırım artık altından kalkamıyorum. Doktorumla konuşup ilaç mı alsam diyorum. Ama oğluma zarar verir diye korkuyorumkendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. sizce bu durum mu daha zararlı yoksa ilaç mı?
O iyi gün dostu hepimizde varmış bende çoğu kişiyi hamilelikten sonra sildim gibi bişey olduCanim hamileligin ilk aylarinda bende ayni senin hissettiklerini hissettim. Hamileligim sıkıntılı geciyordu, yatak istirahati yapmam gerekiyordu ama iş yerinde sorun cikardilar. Yasadigim yerde hicbi akrabamiz yok, bir kac arkadasim var onlar da sagolsun hic arayip sormadilar, destek olmadilar. Esimle de aramiz bozuktu cok zor zamanlardi. Sacma sapan dusuncelere kapiliyordum, her gun agliyordum nerdeyse, psikologa gitmeye karar vermistim. Sonra 2 hafta ailemin yanina gittim orada kalinca iyi geldi biraz. Hem esimle birbirimizi ozledik aramiz duzeldi. Bu arada iş yerimden de bana uygun olacak sekilde bi program yaptılar. Yani kafama taktiklarim tek tek cozuldu şükür. Su anda arkadaslarimi hala kafama takiyorum arada ama napayim onlar da iyi gun dostuymus demek :) sen de su an duzelmicek diye düşünüyor olabilirsin ama inan gecicek bu gunler. Bence biraz sehir disina cik, kafani dinle hicbi sey dusunmeden. Hala gecmicek gibi hissedersen psikologa git ona anlat rahatlarsin. Ama ilac son care olsun. Kendine telkinde bulunarak ustesinden gelirsin, hava degisikligi de mutlaka iyi gelecektir.
Canım arkadas sandıklarının aslında ole olmadıgını gormek ınsanı cok yıpratıyor konusamıyosun soyleyemıyosun ıcınde kalıyor bazı seyler. hele kı hamıleyken bunları yasamak daha da zor.yanı ne kadar dusunmeyelım desekte cogu zaman takıntı halıne getırebılıyor ınsan bazı seylerı dusunmeden edemıyor. ama dusunmemeye calısmaktan baska caremız yok sanırım ılac kullanmayı dusunme bence. oncelıkle bı doktrounla gorus gerekırse psikolog. konusarak anlatarak rahatlamaya calıs. kendını rahatlatmaya calıs ne bıleyım guzel seylerı dusun hayatındakı. mesela ponçik ayakları :) gelınce yasıyacagınız heyecanı mutlulugu. kendını aılene odakla dusunme gerısını. hamılelıgın verdıgı hassasıyette ypıyor boyle seyler ..Kızlar selam. Son iki aydır çok zor zamanlar yaşıyorum. Hamileliğimde çoğu yaşadığım sorun da hep stres kaynaklı. İş yerinde çok sorunlarım var. Çözebileceğimiz sıkıntılar değil. Sadece tayin olup burdan gitmek çözüm onun için de uğraşıyoruz ama bazı engeller var. Zaten ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor. Çıkan sorunlardan dolayı kafama takmamaya çalışsam da kaygılarım çok. bebeğimle ilgili doğumla ilgili. En kötüsü de burda kimsem yok. Arkadaşım sandığım bikaç insan vardı ama bu süreçte hiçbiri yanımda olmadı en ufak destek olmadılar. Sıkıntılarımı paylaşamıyorum bile kimseyle. Ve sanırım artık altından kalkamıyorum. Doktorumla konuşup ilaç mı alsam diyorum. Ama oğluma zarar verir diye korkuyorumkendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. sizce bu durum mu daha zararlı yoksa ilaç mı?
Damla gibi bisey canim ekmege 6damla damlatip yiyorum daha 1hafta oldu bebislerin kemikleri icin onemliymis aile hekimim verdi
Ben de meyve suyuna katıyorum ama çok zor içiyorum. Yok mu bunun kolay bir yolu acabacanım d vitamini ekmeğe damlatarak mı yiyorsunanca bi hamiş yapar bunu
Ben de meyve suyuna katıyorum ama çok zor içiyorum. Yok mu bunun kolay bir yolu acabasen içiyor musun canım?
Canım böyle vişne ya da kırmızı meyveler falan tadı keskin birşeye kat. Bir de iki yudum olsun maksimum. Fazlası işkenceye dönüyor.aynen canım ben de kullanıyorum D vitamini ancak sizlerin de söylediği gibi çok pis bi ilaçelim geri geri gidiyor iaç çekmecesini açınca.. Seninki daha mantıklıymış ben de meyyve suyuna katayım bari..Sanki sıvı yağ içiyormuşum gibi yutamıyorum yoksa
Canim damla olan yerine ampullerden yazdirabilirsin, onlari tek seferlik kirip ekmege dokup yiyosun. 2 tane kullandim ben ayda 1 olmak uzere, damla olanla miktar olarak ayni hesaba geliyor, miden bulanmamis olur tek seferde temiz iş :)aynen canım ben de kullanıyorum D vitamini ancak sizlerin de söylediği gibi çok pis bi ilaçelim geri geri gidiyor iaç çekmecesini açınca.. Seninki daha mantıklıymış ben de meyyve suyuna katayım bari..Sanki sıvı yağ içiyormuşum gibi yutamıyorum yoksa
Canim hersey gelip gecici. Bende oldugum sehirde yanlizim. Ailemden kimse yok ve esimin ailesinden de kimse yok. Hatta esimde isinden dolayi bir ay yanimizida bir ayda yurt disinda. Anliyacagin bana benden baska kimsenin faydasi yok. Ilk hamileligimde esimlede buyuk sorunlarimiz vardi ve bunlar baya ciddi sorunlardi. Ama sorunlari kafanda buyutursen daha da buyur. Is yerinde ve evde kendini rahatlatacak seyler bulmalisin. Bana acik havada yurumek iyi geliyordu bende firsat buldukca cikip yururdum. Hamilelik zaten zor bir surec. Eşin sana destek cikiyorsa şanslisin diger insanlar geçici sonuctaKızlar selam. Son iki aydır çok zor zamanlar yaşıyorum. Hamileliğimde çoğu yaşadığım sorun da hep stres kaynaklı. İş yerinde çok sorunlarım var. Çözebileceğimiz sıkıntılar değil. Sadece tayin olup burdan gitmek çözüm onun için de uğraşıyoruz ama bazı engeller var. Zaten ilk hamileliğim ve çok ağır geçiyor. Çıkan sorunlardan dolayı kafama takmamaya çalışsam da kaygılarım çok. bebeğimle ilgili doğumla ilgili. En kötüsü de burda kimsem yok. Arkadaşım sandığım bikaç insan vardı ama bu süreçte hiçbiri yanımda olmadı en ufak destek olmadılar. Sıkıntılarımı paylaşamıyorum bile kimseyle. Ve sanırım artık altından kalkamıyorum. Doktorumla konuşup ilaç mı alsam diyorum. Ama oğluma zarar verir diye korkuyorumkendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. sizce bu durum mu daha zararlı yoksa ilaç mı?
Ben de bugun kompedan a baktım sizin oralarda var mı bilmiyorum... Bir üçlü takım gecelik, bir de normal pijama takımı alıyım diyorum.. Orda fiyatlar da normaldi.. Ama bir seçim yapamadım tabii.. Extradan da yanıma bir kaç üst alt bi şeyler aşırım diye düşünüyorum..dantelli falan fark etmez de kımı diyo gecelik kesin alınmalı kimi diyo ben aldım kullanmadım alsam mı almasam mı karar veremedim.
Doktor bana suya damlat dedi, ben cam cay kasıgına damlatip yutuyorum, doğru mu yapıyorumBen de meyve suyuna katıyorum ama çok zor içiyorum. Yok mu bunun kolay bir yolu acabasen içiyor musun canım?
Bilmiyorum ki canım cam mevzusundan bahsetmedi bana hiç. Meyve suyuna karıştırabilirsin dedi. Hatta ben metal kaşık kullanıyordum belki de yanlış yapıyorum öyle birşey varsaDoktor bana suya damlat dedi, ben cam cay kasıgına damlatip yutuyorum, doğru mu yapıyorumcamda muhafaza ediliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?