temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

:) bende daha kendime çöp almadım . hep oğluma hep oğluma
benim de hiç öyle alma niyetim yoktu arkadaşlarla çıkmıştık çamaşırcıya gittik gördüm görmüşken alayım dedim sonra uğraşmıyım. ben daha oğluşuma tam olarak birşey almadım zıbın o bu ufak tefek şeyler aldım. güzel bir hastane çıkışı bulsam da alsam hiç içime sinen birşey karşıma çıkmadı daha.

çevreyi çok düşünme kafanı yorma kendini ve bebeğini düşün canım

var olan sabahlıklarımdan birini yanıma alırım gerek yok o zaman fuzuli masraf etmeye. emzirme südyeni ve atleti lazım oluyor mu aldım ama fuzuli aldım gibi geliyo
Emzirme sütyen yada atleti mutlaka alın normal sütyen kesinlikle kullanılmıyor onlar çok rahat oluyor

Bence mutlaka bi doktora danışmanlişin hamilelik sendorumu var ona girersen daha kötü olur sonra lohusalik falan derken toparlayamazsin oyüzden ilaç olarak değil ama bi doktordan destek alabilirsin yada erkenden izne çıkma ihtimalin varsa çık canım ailenin yanina git o da çok iyi geliyor

Ben ilk 3 ayda lazım olacak çoğu şeyi aldım ,şampuan bez gibi kozmetikler kaldı .Diğer kıyafertlerini doğduktan sonra almaya karar verdik.Belki kilolu bir bebek olur bir doğsunda görelim dedik :)

Canim hamileligin ilk aylarinda bende ayni senin hissettiklerini hissettim. Hamileligim sıkıntılı geciyordu, yatak istirahati yapmam gerekiyordu ama iş yerinde sorun cikardilar. Yasadigim yerde hicbi akrabamiz yok, bir kac arkadasim var onlar da sagolsun hic arayip sormadilar, destek olmadilar. Esimle de aramiz bozuktu cok zor zamanlardi. Sacma sapan dusuncelere kapiliyordum, her gun agliyordum nerdeyse, psikologa gitmeye karar vermistim. Sonra 2 hafta ailemin yanina gittim orada kalinca iyi geldi biraz. Hem esimle birbirimizi ozledik aramiz duzeldi. Bu arada iş yerimden de bana uygun olacak sekilde bi program yaptılar. Yani kafama taktiklarim tek tek cozuldu şükür. Su anda arkadaslarimi hala kafama takiyorum arada ama napayim onlar da iyi gun dostuymus demek :) sen de su an duzelmicek diye düşünüyor olabilirsin ama inan gecicek bu gunler. Bence biraz sehir disina cik, kafani dinle hicbi sey dusunmeden. Hala gecmicek gibi hissedersen psikologa git ona anlat rahatlarsin. Ama ilac son care olsun. Kendine telkinde bulunarak ustesinden gelirsin, hava degisikligi de mutlaka iyi gelecektir.

O iyi gün dostu hepimizde varmış bende çoğu kişiyi hamilelikten sonra sildim gibi bişey oldu

Canım arkadas sandıklarının aslında ole olmadıgını gormek ınsanı cok yıpratıyor konusamıyosun soyleyemıyosun ıcınde kalıyor bazı seyler. hele kı hamıleyken bunları yasamak daha da zor.yanı ne kadar dusunmeyelım desekte cogu zaman takıntı halıne getırebılıyor ınsan bazı seylerı dusunmeden edemıyor. ama dusunmemeye calısmaktan baska caremız yok sanırım ılac kullanmayı dusunme bence. oncelıkle bı doktrounla gorus gerekırse psikolog. konusarak anlatarak rahatlamaya calıs. kendını rahatlatmaya calıs ne bıleyım guzel seylerı dusun hayatındakı. mesela ponçik ayakları :) gelınce yasıyacagınız heyecanı mutlulugu. kendını aılene odakla dusunme gerısını. hamılelıgın verdıgı hassasıyette ypıyor boyle seyler ..

Teşekkür ederim kızlar. Yalnız değilmişim demekki. En yakınımda olan insanlar çok güvendiklerim hep yalnız bıraktı beni. Zaten zor bir süreç bir de yalnız kalmak beklemediğin insanlardan beklemediğin şeyler görmek ağır geldi. Dediğiniz gibi yapmaya çalışıcam. Oğlum eşim ve ben başka şehirde sahte insanlardan uzak ve mutlu olacağımız zamanların hayalini kurcam. Sayılı gün bir şekilde geçer herhalde

Ben de meyve suyuna katıyorum ama çok zor içiyorum. Yok mu bunun kolay bir yolu acaba sen içiyor musun canım?

aynen canım ben de kullanıyorum D vitamini ancak sizlerin de söylediği gibi çok pis bi ilaç elim geri geri gidiyor iaç çekmecesini açınca.. Seninki daha mantıklıymış ben de meyyve suyuna katayım bari..Sanki sıvı yağ içiyormuşum gibi yutamıyorum yoksa

Canım böyle vişne ya da kırmızı meyveler falan tadı keskin birşeye kat. Bir de iki yudum olsun maksimum. Fazlası işkenceye dönüyor. Yine de içince midem altüst oluyor.

bu arada kızlar siz de kayınpederinizin yanında benim gibi rahatsız mısınız.. Özellikle doğuma gelecekler ve bi süre kalacaklar diye şimdiden stress yapmaya başladım Yaa kültürümüzden mi yoksa fazla fazla aldığımız kilolardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama sürekli oramı buramı çekiştirip kapatmaya çalışıyorum bi rahatsız oluyorum ki sormayın eee bir de Ege de yaşıyoruz ve temmuzda burası çokkk mu çokkk sıcak oluyor insan kendi evinde rahat rahat şortlar giymek istiyor .. düşündükçe stress oluyorum yaa

bu arada kızlar siz de kayınpederinizin yanında benim gibi rahatsız mısınız.. Özellikle doğuma gelecekler ve bi süre kalacaklar diye şimdiden stress yapmaya başladım Yaa kültürümüzden mi yoksa fazla fazla aldığımız kilolardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama sürekli oramı buramı çekiştirip kapatmaya çalışıyorum bi rahatsız oluyorum ki sormayın eee bir de Ege de yaşıyoruz ve temmuzda burası çokkk mu çokkk sıcak oluyor insan kendi evinde rahat rahat şortlar giymek istiyor .. düşündük

Canim damla olan yerine ampullerden yazdirabilirsin, onlari tek seferlik kirip ekmege dokup yiyosun. 2 tane kullandim ben ayda 1 olmak uzere, damla olanla miktar olarak ayni hesaba geliyor, miden bulanmamis olur tek seferde temiz iş :)

Canim hersey gelip gecici. Bende oldugum sehirde yanlizim. Ailemden kimse yok ve esimin ailesinden de kimse yok. Hatta esimde isinden dolayi bir ay yanimizida bir ayda yurt disinda. Anliyacagin bana benden baska kimsenin faydasi yok. Ilk hamileligimde esimlede buyuk sorunlarimiz vardi ve bunlar baya ciddi sorunlardi. Ama sorunlari kafanda buyutursen daha da buyur. Is yerinde ve evde kendini rahatlatacak seyler bulmalisin. Bana acik havada yurumek iyi geliyordu bende firsat buldukca cikip yururdum. Hamilelik zaten zor bir surec. Eşin sana destek cikiyorsa şanslisin diger insanlar geçici sonucta

dantelli falan fark etmez de kımı diyo gecelik kesin alınmalı kimi diyo ben aldım kullanmadım alsam mı almasam mı karar veremedim.
Ben de bugun kompedan a baktım sizin oralarda var mı bilmiyorum... Bir üçlü takım gecelik, bir de normal pijama takımı alıyım diyorum.. Orda fiyatlar da normaldi.. Ama bir seçim yapamadım tabii.. Extradan da yanıma bir kaç üst alt bi şeyler aşırım diye düşünüyorum..

Doktor bana suya damlat dedi, ben cam cay kasıgına damlatip yutuyorum, doğru mu yapıyorum camda muhafaza ediliyor zaten
Bilmiyorum ki canım cam mevzusundan bahsetmedi bana hiç. Meyve suyuna karıştırabilirsin dedi. Hatta ben metal kaşık kullanıyordum belki de yanlış yapıyorum öyle birşey varsa boşa gitmemiştir inşallah içtiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…