- 25 Aralık 2011
- 195
- 157
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.601
Teşekkür ederim kızlar. Yalnız değilmişim demekki. En yakınımda olan insanlar çok güvendiklerim hep yalnız bıraktı beni. Zaten zor bir süreç bir de yalnız kalmak beklemediğin insanlardan beklemediğin şeyler görmek ağır geldi. Dediğiniz gibi yapmaya çalışıcam. Oğlum eşim ve ben başka şehirde sahte insanlardan uzak ve mutlu olacağımız zamanların hayalini kurcam. Sayılı gün bir şekilde geçer herhalde
Dediğin iyi oldu canım çok sağol ben de alıp okuyayım. O da sıkıntı ben de doğum yaklaştıkça korkmaya ve sezeryana yönelmeye başlamıştım.Kesinlikle yalnız değilsin. Biz pgt yöntemiyle tüp bebek yaptık.. Ve başından beri saçma sapan insanlarla uğraşmak zorunda kaldım... Zaten çok zorlu bir süreç... Çok kötü zamanlar geçirdim bu yılınbaşında, psikolojim darmadağın oldu.. Ama her kötü deneyim bana çok şey kattı,çok şey öğrendim... Ama bir süreç maalesef, doktoruna danış ama ben ilaç konusunda emin değilim...
Bu arada mutluluk kürleri diye bir kitap okuyorum dr ümit aktaş yazmış.. Antidepresanlardan bahsediyor orda.. Hatta ben sezeryan düşünüyordum o kitap ve kendi doktorum sayesinde fikrim tamamen değişti..
Aile hekimi m oyle dedi bende oyle yaptımcanım d vitamini ekmeğe damlatarak mı yiyorsunanca bi hamiş yapar bunu
Valla ekmekle tavsiye ederim :) hic farkında değilim kötü tadınınCanım böyle vişne ya da kırmızı meyveler falan tadı keskin birşeye kat. Bir de iki yudum olsun maksimum. Fazlası işkenceye dönüyor.Yine de içince midem altüst oluyor.
Geri verebiliosan ver canım sonuçta kullanmadın daha onun yerine başka bişeyler albende aldım ikişer tane hiç de kullanacağını sanmıyorum yazık oldu :)
Geçmiş olsun canım, şimdi ne durumdasın. Doktoruna da bir danışsaydın söyleseydin sıkıntını. Arada belimi yan tarafına bi ağrı giriyor da geçiyor sonra. Senin dediğin kadar olmuyor. Kendimi zorlamadan yürüyüş yapınca geçiyor. Allahım iyilik versin.Kizlar ben bi kac gundur asiri bel agrisi cekiyorum. Hatta yolun ortasinda kilitlenip kaliyorum belime agri girince adim atamiyorum, iki buklum oluyorum.
Sizce de cok erken degil mi? Bel fitigim vardi zaten acaba kilo aldikca o mu tetiklendi?
Nasil basa cikabilirim bi fikriniz var mi 24 saat kesintisiz agriyortek basima yurumeye de korkar oldum merdivenden inerken bi agri saplandi esim tutmasa yuvarlaniyordum. Doktor kas gevşetici surme dedi bisey de suremiyorum. Sicak tutuyorum ama bana misin demiyor.
Sagol canim simdi daha iyiyim uzun sure oturunca oluyor sanirim, yatay pozisyonda duruyorum artik evde. Doktorum bisey demiyor magnezyum vermisti oyle diyince, baska yorum yapmadi :/ ben de her gun yurumeye calisicam artik havalar da isiniyor yoksa evde hareketsiz dura dura kaslarim iyice zayiflicak. Sana da gecmis olsun canim.Geçmiş olsun canım, şimdi ne durumdasın. Doktoruna da bir danışsaydın söyleseydin sıkıntını. Arada belimi yan tarafına bi ağrı giriyor da geçiyor sonra. Senin dediğin kadar olmuyor. Kendimi zorlamadan yürüyüş yapınca geçiyor. Allahım iyilik versin.
Aynen öyle canım, baktın ki hava güzel çık biraz yürü. Hem bacakların açılıyor hem de rahatladığını hissediyorsun. Magnezyum da işe yarar diye düşünüyorum. Son aylar zorlayacak sanki de inşallah hayırlısıyla geçiririz. Ben baya faydasını gördüm yürüyüşün. Dört beş gündür sıcaklık düştü de yapamıyorum yürüyüş. Isınsın tekrar başlamayı düşünüyorum.Sagol canim simdi daha iyiyim uzun sure oturunca oluyor sanirim, yatay pozisyonda duruyorum artik evde. Doktorum bisey demiyor magnezyum vermisti oyle diyince, baska yorum yapmadi :/ ben de her gun yurumeye calisicam artik havalar da isiniyor yoksa evde hareketsiz dura dura kaslarim iyice zayiflicak. Sana da gecmis olsun canim.
Canım sen çok kilo da almamıştın sankii... Ya şu çatlaklar olmasa kiloyu falan hiç takmıcam daa..Kızlar az önce dustan çıktım kremlenirken bir de ne göreyim karnimin alt kisminda minik minik mor mor çatlaklar oluşmuşo kadar garip hissettim ki anlatamam ya. Ki ben en başından beri çok sık kremleniyordum. Bio oil bebek yagi vs hepsini sürüyorum ama catlayacagi varsa illaki catliyor demek ki dediğiniz gibi. Bide egilince goremiyordum ben orayı aynadan görebildjm. Başka yerimde yok şu anda ama bakalım inşallah bunların da bir çözümü vardır
Ben de ders anlatırken ve yokuş çıkarken nefes nefese kaliyorum. Ha bir de yemeği fazla kacirdimsa yemek sonrası konuşurken bile çarpıntı gibi oluyo ve nefes nefese kaliyorum. Tansiyonum da sen gibi düşük hep ki makbul olan da oymus. Bi git bakalım ne dicek sana doktor. Önemli bişeyse ben de gidiim bari.Teşekkürler canım. Evde ölçüyorum tansiyonun en yüzksrk olduğunda 10/6 falan oluyor tansiyon sorunum yok çok şükür. Ama durup dururken çarpıntım oluyor. Şimdi yine ölçtüm 131 çıktı. O da çok yoruyor beni. Doktor yine beni bekliyor sanırım :) teşekkür ederim tekrar :)
Ben de aynı durumdayım canım. Aralıksız iki kat merdiven çıkamıyorumBen de ders anlatırken ve yokuş çıkarken nefes nefese kaliyorum. Ha bir de yemeği fazla kacirdimsa yemek sonrası konuşurken bile çarpıntı gibi oluyo ve nefes nefese kaliyorum. Tansiyonum da sen gibi düşük hep ki makbul olan da oymus. Bi git bakalım ne dicek sana doktor. Önemli bişeyse ben de gidiim bari.
Canim kilo aldigimi bende hissetmiyorum ama ödem olabilirmis. Çünkü hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum yani alt oluyor sadece göbek pirt diye çıktığı için kapanmıyor. Hani bacaktan basenden falan da alsam pantolonlarim gobegime kadar çıkmaz bile. Kafam çok karışıkCanım sen çok kilo da almamıştın sankii... Ya şu çatlaklar olmasa kiloyu falan hiç takmıcam daa..
Canim kilo aldigimi bende hissetmiyorum ama ödem olabilirmis. Çünkü hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum yani alt oluyor sadece göbek pirt diye çıktığı için kapanmıyor. Hani bacaktan basenden falan da alsam pantolonlarim gobegime kadar çıkmaz bile. Kafam çok karışıkbende çok korktum ya hele bugün o mor mor çatlakları görünce çöktüm sanki. Nemlendirmeye devam etsem faydası olur mu bilmiyorum ki
Bir de bir arkadasim cildiyeciye gitmiş zamanında kremi cok fazla uygulamasını resmen boca etmesini söylemiş..Canim kilo aldigimi bende hissetmiyorum ama ödem olabilirmis. Çünkü hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum yani alt oluyor sadece göbek pirt diye çıktığı için kapanmıyor. Hani bacaktan basenden falan da alsam pantolonlarim gobegime kadar çıkmaz bile. Kafam çok karışıkbende çok korktum ya hele bugün o mor mor çatlakları görünce çöktüm sanki. Nemlendirmeye devam etsem faydası olur mu bilmiyorum ki
Sabah altıda uyanıcam ve him uykum yok. Benim bir ay önce falan cok fazla carpıntım oluyordu artık iyiyim.. Tabi gece uykuları sabah uykuları eskisi gibi değil... Sık uyanıyorum sabahları da daha erken kalkıyorum artıjTamam bir saat erken yatmış olabilirim ama uykumdan resmen birşey olmuş gibi heyecanla uyandım anlamadım ve şuan hiç uykum yokbiraz kalbim çarptı hızlı ev içinde şöyle bir yürüdüm tekrar yattım geçti ama gece uyanan arkadaşlar var mı böyle olur mu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?