temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen bende o saatte kalkıyorum :/ ya birkaç kez lavobo ihtiyacım için kalmışlığım oluyordu ona alışmıştım ama bugünkü farklıydı sanki ciddi endişeli kalktım hatırlamıyorum ama rüya mı gördüm acaba bilemedim :/ içimizi ferah tutmak lazım en ufak şeyler demekki gece kendini stres olarak gösterecek artık

Merhabalar hanımlar epeydir uzak kalmıştım. Beni de uyku tutmadı feci bir mide yanması var ilk defa yaşıyorum sanırım yediklerinden çok feci bi his. Asıl hissiyatımı yansıtan emojiyi koyamadım sizlerin de midesini bulandırmak istemem. Sizler nasılsınız? Keyifler nasıl?

Bayadır giremedim sayfa ilerlemiş maşallah:)Bugün kontrolüm vardı kızlar benim bebiş baş aşağı dönmüş bile.Erken değil mi?sizinkiler de döndü mü?
Yola çıktı yani seninki annesi ben sizden gerideyim henüz bir fikrim yok ama hamilelik takvimindeki resimde de baş aşağı duruyor. Sanırım nırmsl bir süreç

Ah canım o durum bende de var. Bir de eşimin ailesi rahattır biraz ben alışık değilim dediğin gibi rahatsız oluyorum onların rahatlığından.ama kimse kusura bakmasın senin en yoğun duygular yaşadığın bir dönemde kendinden ve bebeğinden başkasını düşünmene hiç gerek yok bence. Yoksa lohusalığın zul gelir. Kayınvalidene bi çıtlat istersen dinlemezlerse kendileri bilir. Sen de onların bi kızısın neticede

Canım ben bu sorunları aşma yönetimi anlatayım umarım bir faydası olur. Öncelikle kendini bir durdur birkaç gün sadece kendini dinle sen kimsin neden bu dünyaya geldin neden o adamla evlendin neden o işte çalışıyorsun gibi... sonra etrafına bir daire çiz içine en kıymetlilerini al. Annen baban eşin vb. Sonra bu halka dılında kalanlardan kimler seni üzüyor onu belirle ce kesinlikle hayatından çıkar. Kim olursa olsun senin ömründen moralinden çalmaya hakkı yok. Geri kalanlarla ise seni mutlu ettiği ölçüde görüş. Sonra halkanın içine dön. O en kıymetlilerin de mutlaka seni üzecektir. Ama onlara da çok kafanı takma. Sonuçta kim olursa olsun ne doğduğun anda yanındaydı ne de öleceğin an sana yardımcı olabilir. İşin aslı tek başınasın her zaman. Biliyorum biraz bencilce. Ama inanki bu şekilde düşününce ne karşından bişey bekliyorsun ne de üzülüyorsun. Kimse hiçbirşey senden kıymetli değil. Yakında mucize oluşturacaksın. Ona odaklan ve bu büyüyü kinsenin bozmasına izin verme

Kızlar sizlere sorum var adet i hemen hemen beklenen zamanda oldum ama aşırı ağrı ve kanama yla .. kan testi sonucum olarak kistlerden sebep dendi. Beta hcg sonucum 1.20
Sizce geç döllenme vesaire umut varmi

Cnm bazı doktorlar heyetle depresyon raporu verebiliyor birçok kişiden duydum imkanın varsa bböyle bir doktor bul özelde ssk nın geçtigi. Ve şehir dısında geçir bir süre
Gebelikten sonrada lohusa depresyonu içinde veriyorlar. Sen şansını dene. Ama ilaç al bak hepimizde böyle sıkıntılar var ama sabrediyoruz bende de uçak fobisi vardı seyahat etmek zorunda kalınca ilaç aşıyordum işte şimdi iş için seyahategidicem haftaya kara kara düşünüyorum ama hiç ilacı aklıma getirmiyorum idare etcez artık bir şekilde

Cnm bazı doktorlar heyetle depresyon raporu verebiliyor birçok kişiden duydum imkanın varsa bböyle bir doktor bul özelde ssk nın geçtigi. Ve şehir dısında geçir bir süre
Gebelikten sonrada lohusa depresyonu içinde veriyorlar. Sen şansını dene. Ama ilaç al bak hepimizde böyle sıkıntılar var ama sabrediyoruz bende de uçak fobisi vardı seyahat etmek zorunda kalınca ilaç aşıyordum işte şimdi iş için seyahategidicem haftaya kara kara düşünüyorum ama hiç ilacı aklıma getirmiyorum idare etcez artık bir şekilde

bence hiç kasma kendini, seni olduğun gibi kabul etsinler. biz de aynı sitede yaşıyoruz, çat kapı geldikleri zaman oluyor, valla hiç toparlamıyorum oramı buramı :) şortluysam şortlu görüyo askılıysam askılı. kendi düşünsün valla. saygıda kusur etmiyorum onların da bana saygı göstermesi gerekir öyle değil mi?

kompedan var canım uygun oluyo hiç bakmadım ama öyle denk geldi aldım hoşuma gitti modeli iki tane aldım birde ev için aldım yeter zaten.

Ben ilk 3 ayda lazım olacak çoğu şeyi aldım ,şampuan bez gibi kozmetikler kaldı .Diğer kıyafertlerini doğduktan sonra almaya karar verdik.Belki kilolu bir bebek olur bir doğsunda görelim dedik :)
bizde mayıstan sonra almayı düşünüyoruz. kendim gördükçe arada zıbın falan alıyorum eşimin mayıs sonunda sınavı var sınavdan sonra çıkar toplu alırız park yatak dı arabaydı kıyafet di, bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsun c anım.

Teşekkür ederim canım. Altından kalkamazsam sorucam doktoruma. İlaç zaten hiç içime sinmiyor. Aritmi var bende normalde ilaç kullanıyorum çarpıntım olduğu zamanlarda. Bebiş var diye onu bile içmiyorum doktor önerdiği halde. İçince daha çok huzursuz oluyorum. Bunu da böyle atlatıcaz bir şekilde. Sağol desteğin için.
Allah hepimizin yardımcısı olsun da sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı. Bize en büyük güç onlar olacak.

sezeryan bana normal doğumdan daha zor geliyor. normal doğumda 1 gün acı çekerken sezeryanda 10 gün hatta dikkat etmezsen daha fazla acı çekiyorsun. hasretle beklediğin evledını o ilk zamanlarında doya doya öpüp koklayamıyorsun. ben razıyım doğum sancısını çekmeye, bence sonrası çok çok güzel.

Ben de aynı durumdayım canım. Aralıksız iki kat merdiven çıkamıyorum yazarım gidince sana da. Haftaya gidebilirim. Ama düşük tansiyonu sordum doktoruma daha iyi dedi. Düşerse korkma yat dinlen yeter dedi.
bende de düşük tansıyon var hamilelikte düşük tansiyon sıkıntı yaratmıyor muş yüksek tansiyon sıkıntı yaratıyormuş.

bende öyle düşünüyorum tecrübesizliğimden mı bilmıyorum ama:)

Ben kullanıyorum kanın düşüyor buaylarsa kullanmak lazım balla decavitin ben fayda ettigine pek inanmıyorum ama kullanıyorum

Canim beslenmen yeterliyse demir hapı ve magnezyum alman yeterli öyle kusma iştahsızlık vs... gibi sorunların yoksa .benim doktorum sadece demir hapı ve magnezyum verdi

Damla gibi bisey canim ekmege 6damla damlatip yiyorum daha 1hafta oldu bebislerin kemikleri icin onemliymis aile hekimim verdi

kızlar dün gittim doktora, grip nezle, kulak ve boğaz ağrısından dolayı serum verdiler, içinde parol da vardı.Biraz topladım kendimi, kan değerlerime de bakıldı. Demir düşük çıktı. 37-145 aralığında olması gerekirken benimki 12, doktor decavit verdi, ben tutturdum birde demir ilacı yazın diye, kansızlığın yok, hemoglobin değerin 13 , gayet iyi dedi, yazmadı. Demirci dükkanı değilsin, git yumurta ye, et ye dediikna edemedim doktoru.

Günaydın hanimlar ..
Buralara gelmeyeli ne çok olmuş..
Devit damla konusunda yazı yazılmış ben de vitaminini kalsiyum ile birlikte alıyorum yani içinde var d3 +calsicum diye.ayri olarak da vitamini yetişkinlerde ilk defa duydum açıkçası..
Acaba bizim.buralar Akdeniz iklimi diye mi ayrı olarak verilmedi bana merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…