- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.661
canım Rabbim yardımcın olsun. bende iki kere grip oldum anlayabiliyorum seni tüm kemiklerim sızlıyordu resmen bol bol uyu dinlen .ben 16 haftalığım belki ondan demiri yazmadı ama bilmiyorum burda bi çok arkadaş 13. haftadan sonra demir ilacına başladığını yazıyor.Anlayamadım.
bende bu zamana kadar hiç ağrı kesici almamıştım ama bünyem iflas etti, dün serumla verdiler parolu. Şu anda da katarin kullanıyorum, faranjit, nezle , grip hepsi var.Katarin normalde tehlikeli deniyor ama doktor kullan dedi
30 kiloyu kaçıncı haftadan itibaren almıştınız. son aylardamı çoğunluklacanım bal ye bir tatlı kasıgı
30 Kilo almıştım ilkinde şimdi daha 7 kilo aldım inşallah bu sefer çok kilo almam . Yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyor. Ne güzel senin 3. Gücüm olsa 3 .yüde dogururdum kıskandım seni bak şimdi ama yaş geçtikçe hamilelikte evrim değiştiriyor zorlaşıyor.
Günaydın canım. Ben sola yatmaya çalışıyorum ama uyuduğum gibi dönüyorum sırtüstü. Sırtüstü de bizim için en son yatmamız gereken pozisyonmuşGünaydın kızlar gece hangi pozisyon da yatiyorsunuz genelde ben iki yastığa gectim sırtüstü rahat ediyorum ancak
aynı manzara ile gittiğimde karşılaştım işte dedim eşime bana kimse gidip gelmeyecek tam ii olana kadar hatta kırkım çıkana kadar kimse gelmesin bebeği görmek isteyen kırkım çıkınca mevlüt okuturum hepsi birden çıkar:) hatta dedim eve gelen olursa tepkimi koyarım dedim eşimde gülüyo sen yaparsın diyoİlk doğumumda aynısını ben yaşadım
Hatırladıkça kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor..
Neler denedim ben utanmıyayim onlar utansın dedim emzirirken gelip başımda dikildiler yıllarca emziren kadınlar hiç görmemiş gibi ..
En son bağırıp çağırmaya başladım yazık logusa depresyonu dediler ama yine başımda bittiler
Neredeyse bir ay içinde odamda geçirdim mecbur bebekle tek başıma ama en azından kafamı dinledim..
Bakalım bu bebekte ne olacak ...
benim oldu canım ama doktor dediki doğana kadar geçecek endişe edilecek bişi değil bu dedi
Canım banada 16 haftalık gibi 3 tane var dediler. 22 de detaylıya girdiğimde 1 tane var dediler. Ama ben pek önemsemiyorum. Genelde böyle olup düzelende çokmuş, böyle doğan bebekte çokmuş ve çoğu sorun değilmiş. Herşey allahtan durduk yere canımı sıkıp bebeğimi üzemem, ki böyle olduğum için sanırım çok rahat bi hamilelik geçiriyorum. Darısı herkese inşallah.
bende sırt üstü daha rahat ediyorumGünaydın canım. Ben sola yatmaya çalışıyorum ama uyuduğum gibi dönüyorum sırtüstü. Sırtüstü de bizim için en son yatmamız gereken pozisyonmuşdoktoruma sordum ben dedi iyi oldu sorduğun ben de onu söyleyecektim artık bebek kilo almaya başladı sola yatmaya çalış dedi ama çok kasma üç kere sola yatıyorsan bir kere sağa yatabilirsin dedi. Sırtüstü mümkün olduğunca yatma dedi. Ama ben farketmeden hep dönüyorum. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilim
bende ilkini bugün oldum.günaydın anne adayları . Ben hala tetanoz aşımı yaptıramadım =( özel hastaneye gidiyorum doktorum benim için önemli değil sen istersen yaptırabilirsin zaten aile hedimleri bu aşı için çağırıyor dediama çalıştığım için aile hekimine daha hiç gitmedim yeri nerde onu dahi bilmiyorum
Canım sola yatinca arkana küçük ince bir yastık koy gece yastık belki dönmeni engeller ama yüzüstü de donersin dalinca arkada yastık olduğu için dikkat et ayyyy ne zor ya daha şimdide n Böyleyiz son aylar Allah yardımcımız olsunGünaydın canım. Ben sola yatmaya çalışıyorum ama uyuduğum gibi dönüyorum sırtüstü. Sırtüstü de bizim için en son yatmamız gereken pozisyonmuşdoktoruma sordum ben dedi iyi oldu sorduğun ben de onu söyleyecektim artık bebek kilo almaya başladı sola yatmaya çalış dedi ama çok kasma üç kere sola yatıyorsan bir kere sağa yatabilirsin dedi. Sırtüstü mümkün olduğunca yatma dedi. Ama ben farketmeden hep dönüyorum. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilim
bizde mayıstan sonra almayı düşünüyoruz. kendim gördükçe arada zıbın falan alıyorum eşimin mayıs sonunda sınavı var sınavdan sonra çıkar toplu alırız park yatak dı arabaydı kıyafet di, bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsun c anım.
Günaydın ,bende daha çok sırt üstü yatıyorum iyi geliyor .Günaydın kızlar gece hangi pozisyon da yatiyorsunuz genelde ben iki yastığa gectim sırtüstü rahat ediyorum ancak
Öncelikle inşallah hiçbişey yoktur demek istiyorum. Anladığım kadarıyla 18 den küçük bebeğin, bu kadar erken bişey söylenmesi çok yanlış. Ve gördüğüm kadarıyla sen kendini fazlasıyla yıpratmışsın zaten. Hadi seni geçtim, minicik bebişine yazık annesi. İlla ne olduğunu öğrenmem lazım diyosan farklı dr a detaylı ultrason haftanda gözükmeni tavsiye ederim. Bi anne adayı olarak tavsiyemi sorarsanda, ne bi test nede başka bişey yaptırma ve doğuma kadar huzurlu kalmaya, bütün olumsuzlukları unutmaya çalış, tevekkül etmekten asla vazgeçme derim. Bak gör hayatının en güzel günlerinin tadını nasıl çıkarıcaksınBende çok üzgünüm, ne kadar ağladığımı, kendimi harap ettiğimi anlatamam...Doktor bu parlaklık, beyazlık hamilelerin %5-10 unda anca görülür, çok rastlanmaz falan deyince iyice tedirgin oldum, beni alanında iyi bir periontoloğa yönlendirdi, o da telefonda 18. haftada gel bakalım dedi, onu beklemedeyim şu anGünler saatler geçmiyor, hayır kötü bişey dese amniyosentez ya da harmony prenatal test yap diyecekler,sonrasında test sonuçlarını nasıl bekleyecem, kötü çıkarsa ne yapacam bilmiyorum
Doktor bi anormallik olmadığını söyledi sorun olsaydı söylerdi diye düşünüyrm.Yine de erken gbi geldi banaYola çıktı yani seninki annesiben sizden gerideyim henüz bir fikrim yok ama hamilelik takvimindeki resimde de baş aşağı duruyor. Sanırım nırmsl bir süreç
canım ben ayrıntılıya girdiğimde kontrol eden doktor bebek hala dönmemiş ama daha vakit var döner dedi. yani anladığım kadarıyla dönseydi de sorun olmayacaktı. Heralde bu vakitler dönüşleri başlıyor.Doktor bi anormallik olmadığını söyledi sorun olsaydı söylerdi diye düşünüyrm.Yine de erken gbi geldi bana
bende komili düşünüyorum neyle başlarsan onunla devam ediyorsun ya o yüzden ii karar vermek istiyorum. komili için de hiç olumsuz yorum görmedim.Hiç bilmiyorum .Prima almayacağım kesin. molfix yada komili diyorlar daha karar vermiş değilim.Her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş.Galiba deneyerek öğreneceğim
canım öyle yatıyorum zaten. Ön tarafta karnımın altında ince hamile destek yastıklarından var arkada da küçük yastık var belime dayıyorum. Bi tane de bacaklarımın arasına koyuyorumCanım sola yatinca arkana küçük ince bir yastık koy gece yastık belki dönmeni engeller ama yüzüstü de donersin dalinca arkada yastık olduğu için dikkat et ayyyy ne zor ya daha şimdide n Böyleyiz son aylar Allah yardımcımız olsun
Canim benim 3. Dogumum ve hic yaptirmadim.. ilk iki doktorun gerek yok artik hastaneler streril, koyde dogum yapacak olsan yaptir derdim dedi. Bende o yuzden yaptirmadim. Bunda da hic sormadim bile :)günaydın anne adayları . Ben hala tetanoz aşımı yaptıramadım =( özel hastaneye gidiyorum doktorum benim için önemli değil sen istersen yaptırabilirsin zaten aile hedimleri bu aşı için çağırıyor dediama çalıştığım için aile hekimine daha hiç gitmedim yeri nerde onu dahi bilmiyorum
Canim ben 16. haftadan beri kullaniyorum. O zaman degerim 17 ydi ben yine de demir ilaci yazin dedim. Simdi kullandigim halde 12 ye dusmuskızlar dün gittim doktora, grip nezle, kulak ve boğaz ağrısından dolayı serum verdiler, içinde parol da vardı.Biraz topladım kendimi, kan değerlerime de bakıldı. Demir düşük çıktı. 37-145 aralığında olması gerekirken benimki 12, doktor decavit verdi, ben tutturdum birde demir ilacı yazın diye, kansızlığın yok, hemoglobin değerin 13 , gayet iyi dedi, yazmadı. Demirci dükkanı değilsin, git yumurta ye, et ye dediikna edemedim doktoru.
anladım canım ,galiba fazlaca pimpirikliyim bu yüzdende korkuyorum , yaptırmama durumunu düşünmeye başlasam iyi olacak .Canim benim 3. Dogumum ve hic yaptirmadim.. ilk iki doktorun gerek yok artik hastaneler streril, koyde dogum yapacak olsan yaptir derdim dedi. Bende o yuzden yaptirmadim. Bunda da hic sormadim bile :)
Ayy ben de öyleyim ya o kadar cok yastikla yatıyorum ki esim kucucuk alanda yatmak zorunda kaliyorcanım öyle yatıyorum zaten. Ön tarafta karnımın altında ince hamile destek yastıklarından var arkada da küçük yastık var belime dayıyorum. Bi tane de bacaklarımın arasına koyuyorumbel ağrımdan dolayı doktor önermişti onları o kadar yastığa rağmen dönüyorsam kendimden hiç umudum yok ama sağa dönerken komik oluyor uyanıp tek tek yastıkları düzeltiyorum her seferinde
Canim vücuttan vücuda değişiyor o ya. Ben 27. Haftamdaydim demire daha yeni başladım mesela. O da düşük olduğundan değil ama bir sonraki kontrole kadar düşerse diye başlattı doktorum.ben 16 haftalığım belki ondan demiri yazmadı ama bilmiyorum burda bi çok arkadaş 13. haftadan sonra demir ilacına başladığını yazıyor.Anlayamadım.
bende bu zamana kadar hiç ağrı kesici almamıştım ama bünyem iflas etti, dün serumla verdiler parolu. Şu anda da katarin kullanıyorum, faranjit, nezle , grip hepsi var.Katarin normalde tehlikeli deniyor ama doktor kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?