temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım Rabbim yardımcın olsun. bende iki kere grip oldum anlayabiliyorum seni tüm kemiklerim sızlıyordu resmen bol bol uyu dinlen .

30 kiloyu kaçıncı haftadan itibaren almıştınız. son aylardamı çoğunlukla

Günaydın kızlar gece hangi pozisyon da yatiyorsunuz genelde ben iki yastığa gectim sırtüstü rahat ediyorum ancak
Günaydın canım. Ben sola yatmaya çalışıyorum ama uyuduğum gibi dönüyorum sırtüstü. Sırtüstü de bizim için en son yatmamız gereken pozisyonmuş doktoruma sordum ben dedi iyi oldu sorduğun ben de onu söyleyecektim artık bebek kilo almaya başladı sola yatmaya çalış dedi ama çok kasma üç kere sola yatıyorsan bir kere sağa yatabilirsin dedi. Sırtüstü mümkün olduğunca yatma dedi. Ama ben farketmeden hep dönüyorum. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilim

aynı manzara ile gittiğimde karşılaştım işte dedim eşime bana kimse gidip gelmeyecek tam ii olana kadar hatta kırkım çıkana kadar kimse gelmesin bebeği görmek isteyen kırkım çıkınca mevlüt okuturum hepsi birden çıkar:) hatta dedim eve gelen olursa tepkimi koyarım dedim eşimde gülüyo sen yaparsın diyo

benim oldu canım ama doktor dediki doğana kadar geçecek endişe edilecek bişi değil bu dedi

Bende çok üzgünüm, ne kadar ağladığımı, kendimi harap ettiğimi anlatamam...Doktor bu parlaklık, beyazlık hamilelerin %5-10 unda anca görülür, çok rastlanmaz falan deyince iyice tedirgin oldum, beni alanında iyi bir periontoloğa yönlendirdi, o da telefonda 18. haftada gel bakalım dedi, onu beklemedeyim şu an Günler saatler geçmiyor, hayır kötü bişey dese amniyosentez ya da harmony prenatal test yap diyecekler,sonrasında test sonuçlarını nasıl bekleyecem, kötü çıkarsa ne yapacam bilmiyorum

bende sırt üstü daha rahat ediyorum

bende ilkini bugün oldum.

Canım sola yatinca arkana küçük ince bir yastık koy gece yastık belki dönmeni engeller ama yüzüstü de donersin dalinca arkada yastık olduğu için dikkat et ayyyy ne zor ya daha şimdide n Böyleyiz son aylar Allah yardımcımız olsun

Hiç bilmiyorum .Prima almayacağım kesin. molfix yada komili diyorlar daha karar vermiş değilim.Her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş.Galiba deneyerek öğreneceğim

Öncelikle inşallah hiçbişey yoktur demek istiyorum. Anladığım kadarıyla 18 den küçük bebeğin, bu kadar erken bişey söylenmesi çok yanlış. Ve gördüğüm kadarıyla sen kendini fazlasıyla yıpratmışsın zaten. Hadi seni geçtim, minicik bebişine yazık annesi. İlla ne olduğunu öğrenmem lazım diyosan farklı dr a detaylı ultrason haftanda gözükmeni tavsiye ederim. Bi anne adayı olarak tavsiyemi sorarsanda, ne bi test nede başka bişey yaptırma ve doğuma kadar huzurlu kalmaya, bütün olumsuzlukları unutmaya çalış, tevekkül etmekten asla vazgeçme derim. Bak gör hayatının en güzel günlerinin tadını nasıl çıkarıcaksın

Doktor bi anormallik olmadığını söyledi sorun olsaydı söylerdi diye düşünüyrm.Yine de erken gbi geldi bana
canım ben ayrıntılıya girdiğimde kontrol eden doktor bebek hala dönmemiş ama daha vakit var döner dedi. yani anladığım kadarıyla dönseydi de sorun olmayacaktı. Heralde bu vakitler dönüşleri başlıyor.

Hiç bilmiyorum .Prima almayacağım kesin. molfix yada komili diyorlar daha karar vermiş değilim.Her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş.Galiba deneyerek öğreneceğim
bende komili düşünüyorum neyle başlarsan onunla devam ediyorsun ya o yüzden ii karar vermek istiyorum. komili için de hiç olumsuz yorum görmedim.

canım öyle yatıyorum zaten. Ön tarafta karnımın altında ince hamile destek yastıklarından var arkada da küçük yastık var belime dayıyorum. Bi tane de bacaklarımın arasına koyuyorum bel ağrımdan dolayı doktor önermişti onları o kadar yastığa rağmen dönüyorsam kendimden hiç umudum yok ama sağa dönerken komik oluyor uyanıp tek tek yastıkları düzeltiyorum her seferinde

Canim benim 3. Dogumum ve hic yaptirmadim.. ilk iki doktorun gerek yok artik hastaneler streril, koyde dogum yapacak olsan yaptir derdim dedi. Bende o yuzden yaptirmadim. Bunda da hic sormadim bile :)

Canim ben 16. haftadan beri kullaniyorum. O zaman degerim 17 ydi ben yine de demir ilaci yazin dedim. Simdi kullandigim halde 12 ye dusmus yumurta ve et de haftada 3 4 kere yiyorum. Bir de multivitamin kullaniyorum onda da demir var hatta. O halde bile ben surekli halsizim, hep uyuklama halindeyim. Kansizliktan oluyor hep. Bence sen de iste doktorundan gittikce dusecek o deger cunku.

Canim benim 3. Dogumum ve hic yaptirmadim.. ilk iki doktorun gerek yok artik hastaneler streril, koyde dogum yapacak olsan yaptir derdim dedi. Bende o yuzden yaptirmadim. Bunda da hic sormadim bile :)
anladım canım ,galiba fazlaca pimpirikliyim bu yüzdende korkuyorum , yaptırmama durumunu düşünmeye başlasam iyi olacak .

Ayy ben de öyleyim ya o kadar cok yastikla yatıyorum ki esim kucucuk alanda yatmak zorunda kaliyor her saga ve sola donuste uyanip hepsini duzeltiyorum. Deliksiz uykularim simdiden yok oldu :))

Canim vücuttan vücuda değişiyor o ya. Ben 27. Haftamdaydim demire daha yeni başladım mesela. O da düşük olduğundan değil ama bir sonraki kontrole kadar düşerse diye başlattı doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…