- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.701
Ben damla olanı içiyorum. 30-35 damla. Ama doktorum haftada bir şişenin 1/3 ünü iç demişti. Ben o kadar içemiyorumYa kızlar bu bahsettiğinz devit 3 damla olan mı ? ampul olan mı ? ben çay kaşığına 10 damla damlatıp içiyorum .
o zaman bu hafta içi kesin gitmeliyim , bari hemen yapsalar ya iş yerinden izin almak çok problem oluyor =( teşekkür ederim bilgilendirmen içinEvet geç kalıyorsun bu hafta yaptirman gerekiyor. Ben geçen hafta yaptırdım hatırlatma aşımı çünkü benim zaten 3 buçuk sene önce aşılarım olmuştu şimdi sadece hatırlatma yapıldı onda bile geç kaldın dedi bana
O konuda şanslıyım uyuyamasamda öğlene kadar uyuyorum. Uzuluyordum okadar okudum calismiyorum diye calismadigima sevineceğim aklıma gelmezdi=) bende aynıyım canım , sabaha kadar yatakta yastıklarla birlikte dönüp duruyorum bu yüzdende işe hep uykusuz yorgun geliyorum
asıl sevinci bebeğini kucağına alınca yaşayacaksın =( çünkü miniğin 3-4 aylıkken işe dönmen gerekmeyecek iyiki çalışmıyorumu asıl o zaman söyleyeceksinO konuda şanslıyım uyuyamasamda öğlene kadar uyuyorum. Uzuluyordum okadar okudum calismiyorum diye calismadigima sevineceğim aklıma gelmezdi
Hangi hastane orası ya bende serum istiyorum ama içine ters bişi koyarlar diye korkuyorumkızlar dün gittim doktora, grip nezle, kulak ve boğaz ağrısından dolayı serum verdiler, içinde parol da vardı.Biraz topladım kendimi, kan değerlerime de bakıldı. Demir düşük çıktı. 37-145 aralığında olması gerekirken benimki 12, doktor decavit verdi, ben tutturdum birde demir ilacı yazın diye, kansızlığın yok, hemoglobin değerin 13 , gayet iyi dedi, yazmadı. Demirci dükkanı değilsin, git yumurta ye, et ye dediikna edemedim doktoru.
doğumdan bir ay öncesi falan sürmeye başlamak gerekiyormuşBende lansinoh aldım, emzirirkende silip göğsü temizlemeye gerek olmadığından.
insanları anlamak zor olabiliyor bazen.olması gereken de o zaten. destek olmak için gidilir ilk zamanlar. erkeğin ne işi var?
Canim doktordan doktora degisiyor. Bazi doktorlar tedbir amacli hemen yonlendiriyor. Bazi doktorlarda rahat oluyor cok gorunen bir durum oldugundan rahat davraniyor.beni neden periontoloğa yönlendirmedi acaba.. bizdede tam tersi kendini kasmana gerek yok.. doğumdan sonra geçer heme hemen herkesde görülebilcek bişi dedi bunlar aynı bilimi okumuyomu herkes farklı yorumluyor
Hayır canım şuan erken diye başlamadım 33-34 hafta gibi başlarım sanırımdoğumdan önce kullanmaya başlayan anne adayları varmış sende sürmeye başladın mı. yoksa doğumu mu beklemeli
bol kıyafetler aldım iş için çok belli olmuyo ama evde fazlası ile belli oluyoKızlar nasılsınız? Göbekleriniz ne alemde sanki benim göbeğim çok büyük gibi hissediyorum.. Dışarıdan bakılınca hamile olduğunuz net bi şekilde anlasiliyor mu?
ben sabah oldum ilk aşımı burda sağlık ocaklarında yoğunluk olmuyo hemşire hanım kan alıyordu kan aldıktan sonra benim iğnemi yaptı sıra falan beklemedim yanı.o zaman bu hafta içi kesin gitmeliyim , bari hemen yapsalar ya iş yerinden izin almak çok problem oluyor =( teşekkür ederim bilgilendirmen için
Canım minyon yapıdayım ondanmıdır bilmem ama beni gören 7aydan büyükmüsün diye soruyolar. 16-17 haftdan beridir baya belli benim karnım.Kızlar nasılsınız? Göbekleriniz ne alemde sanki benim göbeğim çok büyük gibi hissediyorum.. Dışarıdan bakılınca hamile olduğunuz net bi şekilde anlasiliyor mu?
inşallah benimde öyle olur =( bu hafta kesin gidicem haber veririmben sabah oldum ilk aşımı burda sağlık ocaklarında yoğunluk olmuyo hemşire hanım kan alıyordu kan aldıktan sonra benim iğnemi yaptı sıra falan beklemedim yanı.
Aslinda saglik ocağının aramasi lazimdi canim, beni hemen aramislardi ilk aylarda. Kayit yapmak icin cagiriyorlar sonrasinda asi icin de ariyorlar. 26. hafta son diye biliyorum, iki doz olman lazimdi, iki dozun arasinda da 1 ay olmasi lazim. Yani senin artik gecmis gibi bence ama yine de gorus istersen. Benim kendi doktorum da hicbir sey soylemedi, ben aradilar cagiriyolar diyince istersen yaptir sakincasi yok dedi. Yani doktorlar bilgilendirmiyorlar bu konuda canim.=( hayır canım haber vermedim , gerçekten artık görseler sistemden iyi olacakAcaba kaçıncı haftada aşı olunmalı çok mu geç kaldım acaba şuanda 25.haftadayım
=( inşallah geç kalmışsın demezler baya üzüldüm şimdiAslinda saglik ocağının aramasi lazimdi canim, beni hemen aramislardi ilk aylarda. Kayit yapmak icin cagiriyorlar sonrasinda asi icin de ariyorlar. 26. hafta son diye biliyorum, iki doz olman lazimdi, iki dozun arasinda da 1 ay olmasi lazim. Yani senin artik gecmis gibi bence ama yine de gorus istersen. Benim kendi doktorum da hicbir sey soylemedi, ben aradilar cagiriyolar diyince istersen yaptir sakincasi yok dedi. Yani doktorlar bilgilendirmiyorlar bu konuda canim.
Ampul tek seferlik canim benimki buyuk damla sisesi gibi ayni ilac amaYa kızlar bu bahsettiğinz devit 3 damla olan mı ? ampul olan mı ? ben çay kaşığına 10 damla damlatıp içiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?