temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

beni neden periontoloğa yönlendirmedi acaba.. bizdede tam tersi kendini kasmana gerek yok.. doğumdan sonra geçer heme hemen herkesde görülebilcek bişi dedi bunlar aynı bilimi okumuyomu herkes farklı yorumluyor

beni neden periontoloğa yönlendirmedi acaba.. bizdede tam tersi kendini kasmana gerek yok.. doğumdan sonra geçer heme hemen herkesde görülebilcek bişi dedi bunlar aynı bilimi okumuyomu herkes farklı yorumluyor
Canım dr un doğru söylemiş. Netten biraz araştır istersen. Her yerde aynı şey yazıyo. İçin rahat olsun bencede.

olması gereken de o zaten. destek olmak için gidilir ilk zamanlar. erkeğin ne işi var?

Sağlık ocağına hamile oldugunu haber vermedin mu? Hoş onlar sistemden görebiliyor diye biliyorum. Orada telefon numaran falan varsa ararlar seni aşı zamanı.

Her dönüş törenle benimde aynen aynı şekilde sağa koyuyorum ama sirt üstü olmayınca dalmak zor oluyor neyse inşallah çoğu gitti azı kaldı

=) bende aynıyım canım , sabaha kadar yatakta yastıklarla birlikte dönüp duruyorum bu yüzdende işe hep uykusuz yorgun geliyorum

Sağlık ocağına hamile oldugunu haber vermedin mu? Hoş onlar sistemden görebiliyor diye biliyorum. Orada telefon numaran falan varsa ararlar seni aşı zamanı.
=( hayır canım haber vermedim , gerçekten artık görseler sistemden iyi olacak Acaba kaçıncı haftada aşı olunmalı çok mu geç kaldım acaba şuanda 25.haftadayım

ekmekte kokusu hala geliyor bana.. ben ekmekle hiç yapamadım.. hep çıkarmak zorunda kaldım malesef.. hatta adını duyunca bile kokusu burnuma geliyo
Cok şükür oyle bi sorun yasamadim canim ben bir lokma ekmege hepsini bianda agzima sigdiracak şekilde ekmek koparıp damlatip yedim hic tiksinmedim

Canım ben epey aldım o zaman kilo ne bulduysam diyordum doymak bilmiyordum. Yani 26.haftada 20kilo rahat almıştım .bide düşün ilk zamanlar mide bulantilarim vardı .
bende 25.haftadayım ve 8 kilo aldım ,dr çok kilo almışsın demesin diye dr gitmek istemiyorum =(

=( hayır canım haber vermedim , gerçekten artık görseler sistemden iyi olacak Acaba kaçıncı haftada aşı olunmalı çok mu geç kaldım acaba şuanda 25.haftadayım
Evet geç kalıyorsun bu hafta yaptirman gerekiyor. Ben geçen hafta yaptırdım hatırlatma aşımı çünkü benim zaten 3 buçuk sene önce aşılarım olmuştu şimdi sadece hatırlatma yapıldı onda bile geç kaldın dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…