- 30 Aralık 2013
- 687
- 626
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.681
Bnada doktor yoğurdun içine kat dediBen de meyve suyuna katıyorum ama çok zor içiyorum. Yok mu bunun kolay bir yolu acabasen içiyor musun canım?
ekmekte kokusu hala geliyor bana.. ben ekmekle hiç yapamadım.. hep çıkarmak zorunda kaldım malesef.. hatta adını duyunca bile kokusu burnuma geliyoValla ekmekle tavsiye ederim :) hic farkında değilim kötü tadının
evet burdada görmüştüm çevremdede çok var keza bizdede.. genellikle görünen bişeymiş sonrasında geçiyomuş sanırımArkadaşlar bebeğinin kalbinde beyaz leke ya da parlaklık tespit edilen oldu mu hiç aranızda
beni neden periontoloğa yönlendirmedi acaba.. bizdede tam tersi kendini kasmana gerek yok.. doğumdan sonra geçer heme hemen herkesde görülebilcek bişi dedi bunlar aynı bilimi okumuyomu herkes farklı yorumluyorBende çok üzgünüm, ne kadar ağladığımı, kendimi harap ettiğimi anlatamam...Doktor bu parlaklık, beyazlık hamilelerin %5-10 unda anca görülür, çok rastlanmaz falan deyince iyice tedirgin oldum, beni alanında iyi bir periontoloğa yönlendirdi, o da telefonda 18. haftada gel bakalım dedi, onu beklemedeyim şu anGünler saatler geçmiyor, hayır kötü bişey dese amniyosentez ya da harmony prenatal test yap diyecekler,sonrasında test sonuçlarını nasıl bekleyecem, kötü çıkarsa ne yapacam bilmiyorum
genele lonsinoh krem öneriyorlar bir bak istersenkızlar göğüs ucu kremi alacağım araştırma yapıyorum hangisini almalıyım ?
Bende lansinoh aldım, emzirirkende silip göğsü temizlemeye gerek olmadığından.kızlar göğüs ucu kremi alacağım araştırma yapıyorum hangisini almalıyım ?
Canım dr un doğru söylemiş. Netten biraz araştır istersen. Her yerde aynı şey yazıyo. İçin rahat olsun bencede.beni neden periontoloğa yönlendirmedi acaba.. bizdede tam tersi kendini kasmana gerek yok.. doğumdan sonra geçer heme hemen herkesde görülebilcek bişi dedi bunlar aynı bilimi okumuyomu herkes farklı yorumluyor
olması gereken de o zaten. destek olmak için gidilir ilk zamanlar. erkeğin ne işi var?valla kendi ailemi düşünüyorum yengemlerin doğumunu falan bizde öyle giden gelen olmaz hele erkeğin ne işi var yeni doğum yapmış birinin evinde biz bayanlar giderdik annem ablam falan evinin işini yapardık kendi ihtiyaçlarını bebeğin ihtiyaçlarını görürdük olması gerekende o ben doğum yapan kişi her zaman çok aciz ve muhtaç görürüm sonuçta operasyon geçiriyo psikolojik olarak da herkes ii olmaya biliyo doğumdan dolayı.
doğumdan önce kullanmaya başlayan anne adayları varmış sende sürmeye başladın mı. yoksa doğumu mu beklemeliBende lansinoh aldım, emzirirkende silip göğsü temizlemeye gerek olmadığından.
Sağlık ocağına hamile oldugunu haber vermedin mu? Hoş onlar sistemden görebiliyor diye biliyorum. Orada telefon numaran falan varsa ararlar seni aşı zamanı.günaydın anne adayları . Ben hala tetanoz aşımı yaptıramadım =( özel hastaneye gidiyorum doktorum benim için önemli değil sen istersen yaptırabilirsin zaten aile hedimleri bu aşı için çağırıyor dediama çalıştığım için aile hekimine daha hiç gitmedim yeri nerde onu dahi bilmiyorum
Canım ben epey aldım o zaman kilo ne bulduysam diyordum doymak bilmiyordum. Yani 26.haftada 20kilo rahat almıştım .bide düşün ilk zamanlar mide bulantilarim vardı .30 kiloyu kaçıncı haftadan itibaren almıştınız. son aylardamı çoğunlukla
Her dönüş törenle benimde aynen aynı şekilde sağa koyuyorum ama sirt üstü olmayınca dalmak zor oluyor neyse inşallah çoğu gitti azı kaldıcanım öyle yatıyorum zaten. Ön tarafta karnımın altında ince hamile destek yastıklarından var arkada da küçük yastık var belime dayıyorum. Bi tane de bacaklarımın arasına koyuyorumbel ağrımdan dolayı doktor önermişti onları o kadar yastığa rağmen dönüyorsam kendimden hiç umudum yok ama sağa dönerken komik oluyor uyanıp tek tek yastıkları düzeltiyorum her seferinde
=) bende aynıyım canım , sabaha kadar yatakta yastıklarla birlikte dönüp duruyorum bu yüzdende işe hep uykusuz yorgun geliyorumcanım öyle yatıyorum zaten. Ön tarafta karnımın altında ince hamile destek yastıklarından var arkada da küçük yastık var belime dayıyorum. Bi tane de bacaklarımın arasına koyuyorumbel ağrımdan dolayı doktor önermişti onları o kadar yastığa rağmen dönüyorsam kendimden hiç umudum yok ama sağa dönerken komik oluyor uyanıp tek tek yastıkları düzeltiyorum her seferinde
=( hayır canım haber vermedim , gerçekten artık görseler sistemden iyi olacakSağlık ocağına hamile oldugunu haber vermedin mu? Hoş onlar sistemden görebiliyor diye biliyorum. Orada telefon numaran falan varsa ararlar seni aşı zamanı.
Cok şükür oyle bi sorun yasamadim canim ben bir lokma ekmege hepsini bianda agzima sigdiracak şekilde ekmek koparıp damlatip yedim hic tiksinmedimekmekte kokusu hala geliyor bana.. ben ekmekle hiç yapamadım.. hep çıkarmak zorunda kaldım malesef.. hatta adını duyunca bile kokusu burnuma geliyo
Evet sızdırma yapmıyormuş bende öyle duydumbende komili düşünüyorum neyle başlarsan onunla devam ediyorsun ya o yüzden ii karar vermek istiyorum. komili için de hiç olumsuz yorum görmedim.
bende 25.haftadayım ve 8 kilo aldım ,dr çok kilo almışsın demesin diye dr gitmek istemiyorum =(Canım ben epey aldım o zaman kilo ne bulduysam diyordum doymak bilmiyordum. Yani 26.haftada 20kilo rahat almıştım .bide düşün ilk zamanlar mide bulantilarim vardı .
Evet geç kalıyorsun bu hafta yaptirman gerekiyor. Ben geçen hafta yaptırdım hatırlatma aşımı çünkü benim zaten 3 buçuk sene önce aşılarım olmuştu şimdi sadece hatırlatma yapıldı onda bile geç kaldın dedi bana=( hayır canım haber vermedim , gerçekten artık görseler sistemden iyi olacakAcaba kaçıncı haftada aşı olunmalı çok mu geç kaldım acaba şuanda 25.haftadayım
Ya kızlar bu bahsettiğinz devit 3 damla olan mı ? ampul olan mı ? ben çay kaşığına 10 damla damlatıp içiyorum .Cok şükür oyle bi sorun yasamadim canim ben bir lokma ekmege hepsini bianda agzima sigdiracak şekilde ekmek koparıp damlatip yedim hic tiksinmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?