- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.721
Canım benim doktorum tek doz yaptırdı. Ben de daha önce hiç olmamıştım. Belki sana da tek doz yaparlar. Doktorunla konuş o yönlendirsin seni. Ona göre git sağlık ocağına. Benim de on gün falan oluyor galiba yaptıralı ya da iki hafta emin değilim. Stres yapma hemen=( inşallah geç kalmışsın demezler baya üzüldüm şimdi
ben henüz yaptırmadımKızlar şeker yüklemesi yaptırmayanınız varmı belirli bir süre içerisindemi yapılması gerekiyor ne düşünüyosunuz
dr konuştum ama benim için önemli değil ister yaptır ister yaptırma dedi :sCanım benim doktorum tek doz yaptırdı. Ben de daha önce hiç olmamıştım. Belki sana da tek doz yaparlar. Doktorunla konuş o yönlendirsin seni. Ona göre git sağlık ocağına. Benim de on gün falan oluyor galiba yaptıralı ya da iki hafta emin değilim. Stres yapma hemen
bence çok şanslısınKızlar benim göbeğimde hamilelik çızgisi oluşmadı hala sizin ne alemde
Ya bende yok ben çok heves ediyorumbence çok şanslısınbenim göbeğimde o çizgi 12.haftalardayken oluşmuştu git gide koyulaştı , çok çirkin duruyor birde bebek cinsiyetiyle ilgili irşey duymuştum ne kadar doğru bilemem ama kız bebeklerde çizgi oluşurmuş erkek bebeklerde oluşmazmış falan filan diye ama doğruluğunu bilemiyorum
Ben önümüzde ki hafta yaptıracağım, 25. Haftadan sonra yaptırabilirsin dedi doktorum zaten kontrol zamanı da gelmiş oluyor, ikisini de aradan çıkaracağım :)Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayanınız varmı belirli bir süre
içerisindemi yapılması gerekiyor ne düşünüyosunuz
Benimde aynı büyüklükte :) erkek ama herkes önceleri kız demişti.göbeğimle beraber belimde genişlemiştiEki Görüntüle 1980826 ben kocisin tshirtlere dadandim bile canim.benimde cok sivri one dogru gidiyo.goren direk erkek dimi diyo
Benimde cikti yanlarim.bu 1aydir one dogru buyuyorum.cok komik ya benden onde gidiyo bol giyinince iyi oluyo:)Benimde aynı büyüklükte :) erkek ama herkes önceleri kız demişti.göbeğimle beraber belimde genişlemişti
Ben göbeğimin büyüdüğü zamanları anlıyorum sanki.Öyle cok geriliyor ki mesala bugün patlayacak gibiyim bi bakıyorum göbeğim biraz daha büyük :)Benimde cikti yanlarim.bu 1aydir one dogru buyuyorum.cok komik ya benden onde gidiyo bol giyinince iyi oluyo:)
benim doktorum gerek görmedi canım. değerlerim ve hamilelik gidişatım iyiymiş, ayrıca ailelerde de şeker hastalığı olmadığından yapmıcaz dedi.Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayanınız varmı belirli bir süre içerisindemi yapılması gerekiyor ne düşünüyosunuz
Ben yaptırmadım canım.Umarım bi sorun yaşamam evet belli bir süre içinde yapılıyor.Dün kontrolüm vardı yaptırmadığımı söylediğimde bişey demedi doktor.Kan ve idrar tahlili istedi bi sorun yok dediKızlar şeker yüklemesi yaptırmayanınız varmı belirli bir süre içerisindemi yapılması gerekiyor ne düşünüyosunuz
Eki Görüntüle 1980826 ben kocisin tshirtlere dadandim bile canim.benimde cok sivri one dogru gidiyo.goren direk erkek dimi diyo.bole bol giyince iyi oluyor.
Onu bende çok hissediyorum özellikle uzun süre oturduktan sonra kalkarken resmen bebişimin ağırlığını duyuyorum baskı yapıyorkızlar bazen oturduğum yerden kalkarken böyle içimden birşeyler düşecekmişcesine baskı hissediyorum sizede öyle oluyor mu?
Dimi evet canım iyice gerginlesiyor artık bende farkediyorum.Ben göbeğimin büyüdüğü zamanları anlıyorum sanki.Öyle cok geriliyor ki mesala bugün patlayacak gibiyim bi bakıyorum göbeğim biraz daha büyük :)
Herkezin farklı canım bazilarinin ic karni genis oluyomus hic cikmayan bile oluyo.bende zayif hamile kaldim herkez senin cok gobegin cikmaz diyodu cikiyomus.bide sabah yine iyi aksamlari daha cok sisiyo seninde oylemiMasallah canim :) ama bence gayet normal bi göbüşün var :) benim ki daha büyük ve sivri üstelik kızım gelicek insallah.. Yapiya göre değişiyo galiba karnimin buyuk olması tedirgin etti se biraz beni:)
Bazı günler öyle fazla oluyor ki otursam oturamıyor kalksam kalkamıyor , bu durumda beni çok korkutuyor.Onu bende çok hissediyorum özellikle uzun süre oturduktan sonra kalkarken resmen bebişimin ağırlığını duyuyorum baskı yapıyor
Benım sadece gobegım degıl heryerım buyudu sankıKızlar nasılsınız? Göbekleriniz ne alemde sanki benim göbeğim çok büyük gibi hissediyorum.. Dışarıdan bakılınca hamile olduğunuz net bi şekilde anlasiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?