temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

=( inşallah geç kalmışsın demezler baya üzüldüm şimdi
Canım benim doktorum tek doz yaptırdı. Ben de daha önce hiç olmamıştım. Belki sana da tek doz yaparlar. Doktorunla konuş o yönlendirsin seni. Ona göre git sağlık ocağına. Benim de on gün falan oluyor galiba yaptıralı ya da iki hafta emin değilim. Stres yapma hemen

dr konuştum ama benim için önemli değil ister yaptır ister yaptırma dedi :s

Kızlar benim göbeğimde hamilelik çızgisi oluşmadı hala sizin ne alemde
bence çok şanslısın benim göbeğimde o çizgi 12.haftalardayken oluşmuştu git gide koyulaştı , çok çirkin duruyor birde bebek cinsiyetiyle ilgili irşey duymuştum ne kadar doğru bilemem ama kız bebeklerde çizgi oluşurmuş erkek bebeklerde oluşmazmış falan filan diye ama doğruluğunu bilemiyorum

Kızlar nasılsınız? Göbekleriniz ne alemde sanki benim göbeğim çok büyük gibi hissediyorum.. Dışarıdan bakılınca hamile olduğunuz net bi şekilde anlasiliyor mu?
ben kocisin tshirtlere dadandim bile canim.benimde cok sivri one dogru gidiyo.goren direk erkek dimi diyo.bole bol giyince iyi oluyor.

Ya bende yok ben çok heves ediyorum

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayanınız varmı belirli bir süre
içerisindemi yapılması gerekiyor ne düşünüyosunuz
Ben önümüzde ki hafta yaptıracağım, 25. Haftadan sonra yaptırabilirsin dedi doktorum zaten kontrol zamanı da gelmiş oluyor, ikisini de aradan çıkaracağım :)

kızlar bazen oturduğum yerden kalkarken böyle içimden birşeyler düşecekmişcesine baskı hissediyorum sizede öyle oluyor mu?

Şeker yükleme yüksek çıkmıştı. Haftalık diyet sonucunda açlık da tokluk da hep normal seviyede çıktı. Sınırı hiç geçmedi. Doktor artık daha az test yapmamı istedi. Diyete devam.
Bugün hep salgın mağduru olarak serum yedim hastanede ishal ateş kusma ağrı sancı. Sabah çok korkutucuydu. İshal sancısı mı gaz mı bebek mi anlamadığımdan hastanede bebeğimi görene kadar ağlamaktan helak oldum. Yavrumun kalp atışlarını duydum ya dünyalar bnm oldu. Şimdi de Elhamdulillah hareket ediyor. Ztn zehirli şekilde ishal olduğum için nerdeyse sevincem. Dikkatli olun kızlar ablamın oğlu hastaydı hiç dokunmadım çocuğa aynı salgından hastaydı. Sadece eve bırakırken arabada bulunduk beraber ve hemen kapmışım.

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayanınız varmı belirli bir süre içerisindemi yapılması gerekiyor ne düşünüyosunuz
Ben yaptırmadım canım.Umarım bi sorun yaşamam evet belli bir süre içinde yapılıyor.Dün kontrolüm vardı yaptırmadığımı söylediğimde bişey demedi doktor.Kan ve idrar tahlili istedi bi sorun yok dedi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1980826 ben kocisin tshirtlere dadandim bile canim.benimde cok sivri one dogru gidiyo.goren direk erkek dimi diyo.bole bol giyince iyi oluyor.

Masallah canim :) ama bence gayet normal bi göbüşün var :) benim ki daha büyük ve sivri üstelik kızım gelicek insallah.. Yapiya göre değişiyo galiba karnimin buyuk olması tedirgin etti se biraz beni:)

kızlar bazen oturduğum yerden kalkarken böyle içimden birşeyler düşecekmişcesine baskı hissediyorum sizede öyle oluyor mu?
Onu bende çok hissediyorum özellikle uzun süre oturduktan sonra kalkarken resmen bebişimin ağırlığını duyuyorum baskı yapıyor

Masallah canim :) ama bence gayet normal bi göbüşün var :) benim ki daha büyük ve sivri üstelik kızım gelicek insallah.. Yapiya göre değişiyo galiba karnimin buyuk olması tedirgin etti se biraz beni:)
Herkezin farklı canım bazilarinin ic karni genis oluyomus hic cikmayan bile oluyo.bende zayif hamile kaldim herkez senin cok gobegin cikmaz diyodu cikiyomus.bide sabah yine iyi aksamlari daha cok sisiyo seninde oylemi

Kızlar nasılsınız? Göbekleriniz ne alemde sanki benim göbeğim çok büyük gibi hissediyorum.. Dışarıdan bakılınca hamile olduğunuz net bi şekilde anlasiliyor mu?
Benım sadece gobegım degıl heryerım buyudu sankı hem de cok kısa surede oldu bu gobegım cok one cıkmadı ama yayıldı genısledım ıyıce. bacaklarım da kalınlasıyor sankı ama cok degıl. bu ay cok aldım kılo. temızlık yaparken tartıyıda kırdım tartılamıyorum. bakalım doktora gıdınce nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…