temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Konu bu bölüme mi taşınmış aaa neyse iyi olmuş en azından takvimi mi görebiliyorum bu beni mutlu etti

anladım canım ,galiba fazlaca pimpirikliyim bu yüzdende korkuyorum , yaptırmama durumunu düşünmeye başlasam iyi olacak .
Ben de yaptırmadım benim de 3,5 sene önce yapılmıştı 10 yıllık süresi var demişlerdi ama doktorum falan da söylemedi yapalım diye 22 sinde kontrolüm var bakalım diyecek mi demezse soracağım

Evet benim oğlum olucak. Ama ilk oğlumda azda olsa çıkmıştı çizgi bunda çıkmadı daha. Bide koyu tenlerde daha belirgin oluyormuş ben beyazım ondan mı olmadı acaba

Ben de yaptırmadım benim de 3,5 sene önce yapılmıştı 10 yıllık süresi var demişlerdi ama doktorum falan da söylemedi yapalım diye 22 sinde kontrolüm var bakalım diyecek mi demezse soracağım
Canım sağlık ocağında hatırlatma aşısı olmam gerektiğini söylediler. Bende 3.5 sene once oldum 10yıl koruyor ama 1 sene sonra bir doz daha yapicaklar ömür boyu koruyacakmis

Kızlar benim göbeğimde hamilelik çızgisi oluşmadı hala sizin ne alemde
6

oğlumda olmuştu çizgim ama bunda olmadı bakıyorum bakıyorum çizgi yok.. cinsiyetle alakası varsa eğer kızlarda çıkmıyor o zaman diyeyim beyazım da ben çıkmadı bu kez

Hurafe o zaman benim kiz olucak olusmadi daha :) hem kizim hemde oglum var daha once cok silik olmustu ama son aylarda cikmisti

Gecmis olsun canim. Iyiki doktora gitmisin. Bu sekilde oldugunda dogum sancisi baslayabiliyor. Ben oglanda yakalanmjstim. Sancilarim baslamisti ve serum vererek kanala inmesini engellediler. 24 saat dikkatli ol demisti doktorum. Sanci baslarsa hemen hastaneye demisti ama gerek olmamisti cok sukur.

Ya arkadaşlar birşey sorucam ben bu hafta gebelik ile ilgili şeyler okuduğumda hep böyle erken Doğum riskleri falan karşıma çıkıyor ve ister istemez beni bir stres aldı. Kendimi dinlemeye başlıyorum bence bu da bende strese neden oluyor. Bir müddet hiç birşey okumasam mı acaba ?

canım kötü şeyler okuma tabii ki.. hiç kötü hikaye okumuyorum dinlemiyorum ben.. strese girmek bebeği de strese sokar.. boşver.. kötü hikayeler çok lazım değil.. sen şimdiden ek gıdaya geçişte neler verilir falan onları oku doğupta ek gıdaya geçtiğini düşün mesela

Canım özellikle kötü bişey okumuyorum ama hani hafta hafta videolar falan varya hemen hepsi bu haftaların risk içerdiğini kasılmalara dikkat etmemiz gerektiğini falan içeriyor. İster istemez en ufak bir sertleşmede aklıma gelmeye başladı. Neyse dediğin gibi başka şeylere odaklanmam lazım sanırım artık odasının ve kendisinin hazırlıklarına başlayıp oyalanma zamanı

doğru diyorsun canım haklısın da işte dediğin gibi biz rahat insanlar değiliz idare edeceğiz artık kaçış yok maalesef napalım.. yalnız olmadığıma sevindim en azından benim gibi aynı duyguları yaşayanların da olduğunu bilmek güzel

kaçış yok zaten yaşayacağız mecbur dediğin gibi kendime zulüm etmenin anlamı yok

yaaaaaa başladı demek çatlamalarrr dedikleri doğruymuş demek kii çatlayacaksak eğer çatlayacağımız varsa ne yaparsak yapalım fayda etmeyecek

Selam canım kızları bilmem ama benim durumlar fena gittikçe şişiyorum bir de benim bacak bileklerim normalde de kalın bugün okulda arkadaşlar şişlik mi bacakların bi parmağınla bastırsana dediler : tabii bastım şiş falan yok ortada yaa ne kötü oldum anlatamam şişlik değil kiloymuş diyip güldüler benim kemiğim iri dedim çok piss bozuldum ya

ahhh ahhh gönderebileceksin sen ne güzel..Bizimkiler uzaktan gelecekler kendi ailem ile eşimin ailesi görümcem de dahil çocuğu falan.. Her şeyi geçtim kayın pederin yanında uzatamıyorum bile ayaklarımı utanıyorum rahatsız oluyorum..Bakalım doğumun ilk haftası napıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun

yok yok o sertleşme çok farklı yaşadığım için biliyorum sadece haftalık gelişimimi okuyorum onun dışında bakmıyorum. dediğin gibi sen odasına falan odaklan düşünme kötü şeyler. iyi düşün iyi olsun

Aynı şeyler bana da oldu.. Bugun bi agrı girdi karnıma bi yandan bebek yuvarlanıyor acaba bu mu sancı fln dedim korktum ben de birazz.. Sancı nasıl oluyor

Aynı şeyler bana da oldu.. Bugun bi agrı girdi karnıma bi yandan bebek yuvarlanıyor acaba bu mu sancı fln dedim korktum ben de birazz.. Sancı nasıl oluyor
Dogum sancisi once adet sancisi gibi belden başlayip kasiklara dogru yayilir ve gittikce siddetlenir ne yatmakla gecer nede masajla kasilmalar hep duzenlidir eyer duzenli deyilse aldiris etme yalanci sancidir o sanci gelince farki anliycaksiniz kizlar normal bi agri deyil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…