temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ay
bol kıyafetler aldım iş için çok belli olmuyo ama evde fazlası ile belli oluyo
aynen bende işyerinde eski salaş şifon gömleklerimden giyiorum işyerimde tek bayan ben olunca biraz sanki çekindim :)) ama spor kıyafetlerimle dışarda oldukça belliyim:) hoşumada gidiyo

peki hangi ayda nekadar alman gerektiği ile ilgili ilgi veriyormu.. yada yönlendirme yapıyomu almalısın almamalısın gibi

toplamda 10 en fazlaa 12 dedi bana. sonrasında çok dikkat et kiloya diyor. sen zorlanırsın diyor. kilom var zaten. hatta doğumdan sonra ne yap et bu kilolardan kurtul dedi yani. haklı da. tam diyete başlamışken ara vermek durumunda kaldım. bol yoğurt tüket ama kendin yap dedi. sana ve bebeğe faydalı dedi. kilo kontrolü için de lazım yoğurt.

ay

aynen bende işyerinde eski salaş şifon gömleklerimden giyiorum işyerimde tek bayan ben olunca biraz sanki çekindim :)) ama spor kıyafetlerimle dışarda oldukça belliyim:) hoşumada gidiyo
kız benimkileri görsen çuval gibi iki ben girer içine:) döndür döndür giyiniyorum. çok birşey de almak istemiyorum.

Kızlar gününüz aydın olsun. Kuzularınızın tekmeleri ile uyanin inşallah

Isim konusunda kesin karar verdiniz mi?
Ben Şeyma ismininde karar kıldım gibi ama yanına isim arıyoruz. Eşimin de icine sindi bu isim.. Şeymanin yanına Yüsra ismini buldu eşim bilemedim buraya da yazayim fikirlerinizi alayim dedim

zaten değişen bedenimize hemen alışmamız zaman alıyor birde arkadaşlardan kilo ilgili böyle yorumlar alınca insan çok kötü oluyor ya.. bendede öle çok aşırı aşırı da almadım hepi topu 6 kilo.. ama sanki inadına yapar gibi kaç kez kaç kişiden böyle şeyler duyuyorum.. bozuluyorum tabi

isim konusunda bende muzdaribim.. bende iki isim düşünüyorum ama daha biri bile bulamadım.. en azından şeyma'nız var sizin eşimle benim beğebndiklerim hiç birbirini tutmuyor erkek isim konusunda hiç aa evet bu oğlumun ismi olmalı dediğim bişi olmadı henüz

o kadar kalabalık gelmeye ne gerek var anneler gelir toparlanır kendine gelirsin sonra bebek görmeye gelirler.

gunaydın kızlar ..
şeyma ismi çok hoş gercekten şeyma şevval cok severım bu ısımlerı.yüsra da guzel ama sankı ayrı ayrı guzeller bırarada cok uzun gıbı ama tabı anne baba karar verecek :) iki isimde cok guzel bence.
bende isim konusunda ılerleyemedım.
eşim kaan istiyor ben uras. uras kaan olsun dedı onu da ben ıstemedım sanırım ıkı ısme takıntım var gecen gece ıkı ısmı kagıda yazıp kura cekmeyı teklıf ettım. yazdık ellerımle kaanı cektım bide çekmeden once artıstlendım kımse ıtıraz etmıcek cıkan ısme dıye sımdı ses edemıyorum ama eşim sağolsun cok istiyorum dıye alttan alttan uras olsun mu dıye agzımı arıyor :) bence sonunda ben kazanıcam

her gittiğinizde kilo kontrolü yapılıyormu? başlarda bana yapıyodu ama 16 haftamdan beri hiç bakmadı
bende her gıttıgımde kıloma ve tansıyonuma bakılıyor oncelıkle. her gıttıgımde bı gerılım yasıyorum o tartıya cıkarken en azından sen tartıl arada cnm kılonu kontrol edebılmek ıcın. cok aldıgın zamanlarda bıraz dıkkat eder toparlarsın

aile toplantısı gibi birşey olacak sizinki:)

Ay alemsin isim kısmıda zor yaaa. Biz bi tanesine isim bulamıyoruz 6 7 çocuğa nasıl isim bulmuş büyüklerimiz

kendi kendini yaktın sen canim biraz daha var buluruz karar veririz inşallah.. Ama sen uras ismini cok istiyorsan eşin seni kırmaz zaten bir de anlamı ne gecen gun duymustum ne gıcık bi isim bu ya demiştim

Kaanda güzel ikisini bir koyabilirsin aslinda.

Biz de aksinem eşimle iki isim istiyoruz. Canimiz nasil istiyorsa onu soyleriz bazen ikisini

evet resmen kendı kafama sıktım urasın anlamı şanslı talihli kişi demek. bı kac yerde duymustum bastan cok ısınamadım ama sonra gıt gıde hosuma gıttı bı soyısmımızle de cok uyuyor :) kaanı da sırf kaan ve kağan olarak yazılıyor dıye ıstemedım yoksa anlamı hükümdar demek cok guzel bı ısım. eşimde iki isim istedi aslında guzel de oluyor ama sorun bende sanırım bu konuda her zmnkı gibi kararsızlıktan karar veremıyorum hayırlısı olsun adıyla yaşasın prensesin :)

Geçmiş olsun canım. İnşallah yoktur birşey. Hamilelikten önce ben de yaşamıştım aynısını bırakmadılar btn gün. Ama sonra apandisit çıkmadı. İçini ferah tut. Hastanede olman güzel sürekli takip edilir. Son durum ne nasılsın şimdi?

Günaydın canım. İsimler çok güzel ama ikisi çok uzun olmuş sanki. Bir de kız için iki isim iyi düşünün ilerde evlenince kendi soyadını kullanmak isterse dörtlemesi lazım bir de soyadlar uzun denk gelirse ferman gibi olur çok zorlanır

Kız olursa Zeynep Betül
Erkek olursa Mahmud Kerim
Cinsytini bilerk öğrenmedk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…