- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.781
her gittiğinizde kilo kontrolü yapılıyormu? başlarda bana yapıyodu ama 16 haftamdan beri hiç bakmadı
aynen bende işyerinde eski salaş şifon gömleklerimden giyiorum işyerimde tek bayan ben olunca biraz sanki çekindim :)) ama spor kıyafetlerimle dışarda oldukça belliyim:) hoşumada gidiyobol kıyafetler aldım iş için çok belli olmuyo ama evde fazlası ile belli oluyo
peki hangi ayda nekadar alman gerektiği ile ilgili ilgi veriyormu.. yada yönlendirme yapıyomu almalısın almamalısın gibibenim doktorum her gittiğimde yapıyor kilo kontrolü.
peki hangi ayda nekadar alman gerektiği ile ilgili ilgi veriyormu.. yada yönlendirme yapıyomu almalısın almamalısın gibi
kız benimkileri görsen çuval gibi iki ben girer içine:) döndür döndür giyiniyorum. çok birşey de almak istemiyorum.ay
aynen bende işyerinde eski salaş şifon gömleklerimden giyiorum işyerimde tek bayan ben olunca biraz sanki çekindim :)) ama spor kıyafetlerimle dışarda oldukça belliyim:) hoşumada gidiyo
zaten değişen bedenimize hemen alışmamız zaman alıyor birde arkadaşlardan kilo ilgili böyle yorumlar alınca insan çok kötü oluyor ya.. bendede öle çok aşırı aşırı da almadım hepi topu 6 kilo.. ama sanki inadına yapar gibi kaç kez kaç kişiden böyle şeyler duyuyorum.. bozuluyorum tabiSelam canım kızları bilmem ama benim durumlar fena gittikçe şişiyorumbir de benim bacak bileklerim normalde de kalın bugün okulda arkadaşlar şişlik mi bacakların bi parmağınla bastırsana dediler : tabii bastım şiş falan yok ortada yaa ne kötü oldum anlatamam şişlik değil kiloymuş diyip güldüler benim kemiğim iri dedim çok piss bozuldum ya
Kızlar gününüz aydın olsun. Kuzularınızın tekmeleri ile uyanin inşallah
Isim konusunda kesin karar verdiniz mi?
Ben Şeyma ismininde karar kıldım gibi ama yanına isim arıyoruz. Eşimin de icine sindi bu isim.. Şeymanin yanına Yüsra ismini buldu eşimbilemedim buraya da yazayim fikirlerinizi alayim dedim
o kadar kalabalık gelmeye ne gerek var anneler gelir toparlanır kendine gelirsin sonra bebek görmeye gelirler.ahhh ahhh gönderebileceksin sen ne güzel..Bizimkiler uzaktan gelecekler kendi ailem ile eşimin ailesi görümcem de dahil çocuğu falan.. Her şeyi geçtim kayın pederin yanında uzatamıyorum bile ayaklarımı utanıyorum rahatsız oluyorum..Bakalım doğumun ilk haftası napıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar gününüz aydın olsun. Kuzularınızın tekmeleri ile uyanin inşallah
Ben Şeyma ismininde karar kıldım gibi ama yanına isim arıyoruz. Eşimin de icine sindi bu isim.. Şeymanin yanına Yüsra ismini buldu eşimbilemedim buraya da yazayim fikirlerinizi alayim dedim
gunaydın kızlar ..isim konusunda bende muzdaribim.. bende iki isim düşünüyorum ama daha biri bile bulamadım.. en azından şeyma'nız var sizineşimle benim beğebndiklerim hiç birbirini tutmuyor erkek isim konusunda hiç aa evet bu oğlumun ismi olmalı dediğim bişi olmadı henüz
bende her gıttıgımde kıloma ve tansıyonuma bakılıyor oncelıkle. her gıttıgımde bı gerılım yasıyorum o tartıya cıkarkenher gittiğinizde kilo kontrolü yapılıyormu? başlarda bana yapıyodu ama 16 haftamdan beri hiç bakmadı
aile toplantısı gibi birşey olacak sizinki:)Ay sorma canim ben de ayni durumdayim. Esimin abisi esi iki tane kucuk cocugu kayinpederim kayinvalidem bizim taraftan da annem babam kardesim gelicek ve ayni evde kalicazben severim oyle kalabaligi aslinda ama bebek olunca bi de lohusa halimle nasil olcak bilmiyorum insallah kafayi yemem
isim konusunda bende muzdaribim.. bende iki isim düşünüyorum ama daha biri bile bulamadım.. en azından şeyma'nız var sizineşimle benim beğebndiklerim hiç birbirini tutmuyor erkek isim konusunda hiç aa evet bu oğlumun ismi olmalı dediğim bişi olmadı henüz
gunaydın kızlar ..
şeyma ismi çok hoş gercekten şeyma şevval cok severım bu ısımlerı.yüsra da guzel ama sankı ayrı ayrı guzeller bırarada cok uzun gıbı ama tabı anne baba karar verecek :) iki isimde cok guzel bence.
bende isim konusunda ılerleyemedım.
eşim kaan istiyor ben uras. uras kaan olsun dedı onu da ben ıstemedım sanırım ıkı ısme takıntım vargecen gece ıkı ısmı kagıda yazıp kura cekmeyı teklıf ettım. yazdık ellerımle kaanı cektım bide çekmeden once artıstlendım kımse ıtıraz etmıcek cıkan ısme dıye sımdı ses edemıyorum ama eşim sağolsun cok istiyorum dıye alttan alttan uras olsun mu dıye agzımı arıyor :) bence sonunda ben kazanıcam
evet resmen kendı kafama sıktımkendi kendini yaktın sen canim biraz daha var buluruz karar veririz inşallah.. Ama sen uras ismini cok istiyorsan eşin seni kırmaz zaten bir de anlamı ne gecen gun duymustum ne gıcık bi isim bu ya demiştim
Kaanda güzel ikisini bir koyabilirsin aslinda.
Biz de aksinem eşimle iki isim istiyoruz. Canimiz nasil istiyorsa onu soyleriz bazen ikisini
Geçmiş olsun canım. İnşallah yoktur birşey. Hamilelikten önce ben de yaşamıştım aynısını bırakmadılar btn gün. Ama sonra apandisit çıkmadı. İçini ferah tut. Hastanede olman güzel sürekli takip edilir. Son durum ne nasılsın şimdi?Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Günaydın canım. İsimler çok güzelKızlar gününüz aydın olsun. Kuzularınızın tekmeleri ile uyanin inşallah
Artık geliyo benden ya:) sağ göğsüm daha büyük sola göre ondan sarı bişeyde geliyor 1 haftadırkızlar göğsünüzden sıvı geliyor mu
Kız olursa Zeynep BetülKızlar gününüz aydın olsun. Kuzularınızın tekmeleri ile uyanin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?