temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar ben dün burnuma genzime kadar tuzlu su çektim ne varsa akıttı şimdi tertemiz açıldı burnum zaten alerjimde başladı o bile hafifledi. Akşam ilk defa deliksiz uyudum nerdeyse aylaran beri. Faranjit grip olanlar sizde deneyin yatmadan.Ama baya akıyo burun durana kadar.

her gittiğinizde kilo kontrolü yapılıyormu? başlarda bana yapıyodu ama 16 haftamdan beri hiç bakmadı
Bakilmamasi daha iyı ya evdeki tartıyla hastanedeki bir olmuyor bide kıyafetlerle tartiliyorsun orda daha da ağır cikiosun. Moralimi bozuluyor canım

Sen bilirsin canım şeker yüklemesini ben yaptırmadim düşünmüyorum da

Aynı durum bendede var. Yedim bir gün önce balı vs. bogazım yüzünden.
Cuma günü doktorla randevum var yüzyüze görüşemedik.
İnşallah düşer cnaım

Canım hemen şikayet et ve aynı şikayette aile hekimini değiştirmek istediğini söyle. Herkes bilmek zorunda değil ki sağlık ocağına bildirmek zorunda olduğunu. Benimki iki ay aradı gel kayıt yapcaz diye ben raporluydum gidemedim hiç telefonda kayıt yaptı. Kendi sorumsuzluğunu kapatmak için sana atıgor bence. Hem zaten sistemden onlara bilgi gidiyor. Sen hiç bildirmesen de onlar aramak zorunda seni. Ne hadsizlik eşini aramak falan. Dua etsin eşin sabırlıymış da gidip orayı başına yıkmamış. Terbiyesiz. Hemen şikayet et. Kimse sesini çıkarmadığı için bu kadar rahatlar bunlar. Kafana takma dilekçe veriyorsun değiştiriyorlar aile hekimini.

Kızlar mide yanmasi için bişey tavsiye edim size ben faydasini gördüm sizde faydalanirsiniz inş gece yatmadan yarım saat önce ister yarım ister tam bi muzu yiyin mideyi koruduğu için yanma olmuyor zaten muz mide dostu bi meyvedir ben baya bi faydasını gördüm

Canim kendini yipratmamaya calis. Benim ilk oglumda beni doktorlar kenara cekip oglunuz engelli olabilir, down sendoromlu olabilir. Kalp rahatsjzligi olabilir vs diye bir suru sendrom saydilar ve acilen ayrintili ultrasyona girdim. Sonuc koca bir hicti. Doktorun yanlis gorup yanlis olcmesi herseyi. Oglum ise aksine cok zeki okumayi okula gitmeden ogrendi gibi. Bir arkadasimda ise su yasandi. Bagirsaklarinda farkli birsey gormusler. Kiza down sendromlu muhtemelen dediler. Cocugu dpgdu ve down sendromlu degil. Kizinin sadece kalin bagirsaklarinda kati gida ile ilgili sorun vardi ve o da 2.yasina girdiginde ilac tedavisi ile iyilesti. Suan gayet saglikli.

Ay terbiyesizligin bu kadarı ya. Ne var sanki bende yeni evliyim diye hemen kaydımj alamadim buradaki aile hekimime geç kayıt oldu benimkide ama bu ne hadsizlik yahu. Şikayet falan edilmiyor mu bu bayan
3ay mecbur aynı hekimde kalma şartı varmış ama aile toplum merkezine falan dilekçeyle başvurcam .Böyle bir tatsızlıkğın üzerine hem kendi sağlığımı hemde doğacak olan bebeğimin sağlığını emanet edemem =(

ne hadlerine kalmış kı. birşey olmaz canım canını sıkma sağlık ocağı ile çok işimiz olmuyo zaten.

bu tür hikayeler duyunca insan diyor hiç test falan yaptırma . çok örnekleri var bu şekilde hamilelik süreçleri zehir oluyo anne adaylarının ve aile bireylerinin.

bu tür hikayeler duyunca insan diyor hiç test falan yaptırma . çok örnekleri var bu şekilde hamilelik süreçleri zehir oluyo anne adaylarının ve aile bireylerinin.
Doktorun esimi ve beni cekip bu sozleri soyledigi gunu unutamam. Basimdan kaynar sular dokuldu. Bunda testleri yaptirmadim.

Ya hanımlar ne sorcam size, şimdi benim bebeğimin doğum tarihi 24 temmuz doktora göre ama etraftaki insanlar 38 39 da doğurursun diyolar fakat biz eşimle tam gününde doğsun istiyoruz aslan burcu hastasıyızda biz 23 ünde dönüyo oda hiç doğumu erken olmasın diye yapılan herhangi bişey duydunuz mu vaktinde olsun diye yapılan herhangi bişey

bebekler için mı canım ben bebekler için soruyorum
Ay pardon canım biz anneler için yazdm onu ben, bebişlerimiz içinde benim kayınbabam çok araştırdı mustela olduğuna karar verdi bütün ürünlerini musteladan aldı, bende bi kere alerjim vardı göbeğime ondan sürdüm baya rahatlatmıştı

Kizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızım kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah

Doktorun esimi ve beni cekip bu sozleri soyledigi gunu unutamam. Basimdan kaynar sular dokuldu. Bunda testleri yaptirmadim.
Rabbim yaşatmasın canım düşünmek dahi istemiyorum insan düşünemiyo zaten çok zor , doktorların bu konuda bıraz anlayışlı olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…