- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.801
benimde şeffat çok az sıvı geliyo.Artık geliyo benden ya:) sağ göğsüm daha büyük sola göre ondan sarı bişeyde geliyor 1 haftadır
açıkçası hiç farketmedim ben ama bana bunu çevremden de soran oldu bu aylarda glebilir hazırlar kendini dediler ama ben farketmedim daha..kızlar göğsünüzden sıvı geliyor mu
gunaydın kızlar ..
şeyma ismi çok hoş gercekten şeyma şevval cok severım bu ısımlerı.yüsra da guzel ama sankı ayrı ayrı guzeller bırarada cok uzun gıbı ama tabı anne baba karar verecek :) iki isimde cok guzel bence.
bende isim konusunda ılerleyemedım.
eşim kaan istiyor ben uras. uras kaan olsun dedı onu da ben ıstemedım sanırım ıkı ısme takıntım vargecen gece ıkı ısmı kagıda yazıp kura cekmeyı teklıf ettım. yazdık ellerımle kaanı cektım bide çekmeden once artıstlendım kımse ıtıraz etmıcek cıkan ısme dıye sımdı ses edemıyorum ama eşim sağolsun cok istiyorum dıye alttan alttan uras olsun mu dıye agzımı arıyor :) bence sonunda ben kazanıcam
benim göğüs uçlarım kabuk bağlayıp soyuluyor gibi oluyo bu problem yaratırmı diye korkuyorum.açıkçası hiç farketmedim ben ama bana bunu çevremden de soran oldu bu aylarda glebilir hazırlar kendini dediler ama ben farketmedim daha..
Güzel haberlerle dön inşallahcanım.Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Gunaydin canim, benim ki masallah hareketleri sagdan soldan tekmeleyip duruyor :) İsim olarak ta Ilgın Melek koyacağız nasip olursa, Ilgın da eşim çok diretti hayaliymişde falanda filanda, bende iyi dedim madem öyle senide kırmayayım babasısın ne de olsa bende egomu konuşturup yanına adıma uysun diye Melek koydum oda mecbur ses çıkaramadııKızlar gününüz aydın olsun. Kuzularınızın tekmeleri ile uyanin inşallah
Isim konusunda kesin karar verdiniz mi?
Ben Şeyma ismininde karar kıldım gibi ama yanına isim arıyoruz. Eşimin de icine sindi bu isim.. Şeymanin yanına Yüsra ismini buldu eşimbilemedim buraya da yazayim fikirlerinizi alayim dedim
Benim doktorum her gittiğimde bakıyor kiloma ve yönlendirme yapiyor sürekli biraz fazla almissin dikkatli ol falan diyor.peki hangi ayda nekadar alman gerektiği ile ilgili ilgi veriyormu.. yada yönlendirme yapıyomu almalısın almamalısın gibi
Benimde sıvı olarak değil de ucunda kurumuş bişey oluyorArtık geliyo benden ya:) sağ göğsüm daha büyük sola göre ondan sarı bişeyde geliyor 1 haftadır
Canim cok geçmiş olsun. Benimde 180 çıkmıştı diyet verildi dahiliyeden. 1 ay sonra açlık tokluk tekrar bakarız dedj eğer düşerse gizli şeker var mı diye bakarız dediSelam kızlar. Naıslsınız.
Ben bugün işe gelebildim. Kaç gündür evde hastaydım.
Faranjit öksürük. halsizlik.
Bugünde öksürüğüm rövarşta resmen.
Pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım 170 cıktı şekerim.
Doktor haftaya pazartesi tekrar yapalım dedi ama yapma taraftarı degilim aslında.
Çok saol canımCanim cok geçmiş olsun. Benimde 180 çıkmıştı diyet verildi dahiliyeden. 1 ay sonra açlık tokluk tekrar bakarız dedj eğer düşerse gizli şeker var mı diye bakarız dedi
Ay terbiyesizligin bu kadarı ya. Ne var sanki bende yeni evliyim diye hemen kaydımj alamadim buradaki aile hekimime geç kayıt oldu benimkide ama bu ne hadsizlik yahu. Şikayet falan edilmiyor mu bu bayanMerhaba kızlar bugün tetanoz aşımı yaptıdırm. Aile hekimine geç kayıt yaptırdığım için şu halimle bir dünya azar işittim bi dayak yemediğim kaldı desem yeridir. Üstüne bu kadar saygısızlıktan sonra aile hekimliğinden ayrılıdım dr hanım eşimi arayıp sorularım var demiş ve "eşinin cinsel hayatını takip edemem . benim şimdi haberim oluyor " diye hatsiz hatsiz şeyler söylemiş ve telefonda tartışılmış . Fazlaca moralim bozuk çünkü sağlık ocağını değiştirmem için en az 2 ay daha beklemem gerekliymiş.
benim 2 haftadır geliyor olabilirmiş herkeste omuş bu haftaalrdakızlar göğsünüzden sıvı geliyor mu
Canım doktorlar bu tarz konularda çok acımasızca pat diye patavatsizca konusabiliyorlar. Bence başka doktora git tekrar kontrol ettir.kendinide üzme lütfenBilmiyorum inşallah bebekte bir sorun yoktur diye her dakika Allaha dua ediyorum, etmediğim anlarda da oturup hüngür hüngür ağlıyorum, hamilelik şimdiden bana zehir oldu, şu saattten sonra periontolog bişeyin yok dese bile çok yıprandım, üzüldüm, kahroldum, zamanı geriye döndüremeyecez.keşke doktorum birşey olmaz deseydi, ya da herkeste görülüyor tarzı konuşsaydı böyle olmazdı, ama o da kendine göre haklı sebeplerden dolayı gördüğü ufacık pürüzleri bile söylemekle kendini yükümlü sayıyor.İnternette de sadece parlaklık olursa sorun yok, ama başka şeylerde eşlik ederse ne biliyim böbrekte ve bağırsakta da leke ve parlaklık çıkarsa down sendromu , zeka geriliği yada gelişim bozukluğundan şüphelenilir ve amniyosentez önerilir deniyor.Artık her an diken üstünde olucam doğuma kadar.(Doğumu görebilirsem tabi) Her ultrasonda acaba 2. bir bulgu çıkacak mı diye hop oturup hop kalkıcam, ömrümden ömür gidecek.Hatta son gittiğimde böbrek ve bağırsaklarda hafif parlak mı ne dedi ben tutuldum kaldım, sonra sustu ve sizi periontologa yollayayım, o daha iyi anlar dedi
Ikinci yüklemeyi gerek görmedi bende canım. Normalde bu değere insüline baslamamiz lazım ama önce bi diyet uygulayalim dedi. Çok telaş etmedi doktorum çünkü yüklemeden bir gun once grip olmuştum ve boğazimin ağrısı geçsin diye tüm gün bal pekmez yemistim kase kaseÇok saol canım
İkinci yüklemeyi yaptırdınmı? sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?