temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bizdede o mevzu oldu.. eşim teklif etti kurayı.. bende itiraz ettim.. okadar şansızımdır ki kesin onun dediği çıkar diye.. hatta geçen çok adaletsiz diye sitem ederken adil bi teklif yaptığını ama benim kabul etmediğimi söyledi :d ben suratımı azcık düşürsem ne istersen koy diretmiyorum diyo ama biraz mutlu olsam kendi istediği isimleri sıralıyor :))

Selam kızlar. Naıslsınız.
Ben bugün işe gelebildim. Kaç gündür evde hastaydım.
Faranjit öksürük. halsizlik.
Bugünde öksürüğüm rövarşta resmen.

Pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım 170 cıktı şekerim.
Doktor haftaya pazartesi tekrar yapalım dedi ama yapma taraftarı degilim aslında.

elmol canım çok geçmiş olsun, inşallah kötü bişiy yokturda hayırlısıyla çıkarsın hastaneden. İçini ferah tutmaya çalış, rabbim yardımcın olsun

elmol COK GECMIS OLSUN. BENDE HAMILELIGIMDEN ONCE APANDISIT AMELIYATI GECRDIM. SAGTARAFA SANCI SEKLINDEYDI INSALLAH BI SORUN OLMADAN ANLATIRSIN.

Güzel haberlerle dön inşallahcanım.
Moralini bozma bebegin iyiyse. Sende iyi olursun inşallah bir an önce

Gunaydin canim, benim ki masallah hareketleri sagdan soldan tekmeleyip duruyor :) İsim olarak ta Ilgın Melek koyacağız nasip olursa, Ilgın da eşim çok diretti hayaliymişde falanda filanda, bende iyi dedim madem öyle senide kırmayayım babasısın ne de olsa bende egomu konuşturup yanına adıma uysun diye Melek koydum oda mecbur ses çıkaramadıı

peki hangi ayda nekadar alman gerektiği ile ilgili ilgi veriyormu.. yada yönlendirme yapıyomu almalısın almamalısın gibi
Benim doktorum her gittiğimde bakıyor kiloma ve yönlendirme yapiyor sürekli biraz fazla almissin dikkatli ol falan diyor.

Merhaba kızlar bugün tetanoz aşımı yaptıdırm. Aile hekimine geç kayıt yaptırdığım için şu halimle bir dünya azar işittim bi dayak yemediğim kaldı desem yeridir. Üstüne bu kadar saygısızlıktan sonra aile hekimliğinden ayrılıdım dr hanım eşimi arayıp sorularım var demiş ve "eşinin cinsel hayatını takip edemem . benim şimdi haberim oluyor " diye hatsiz hatsiz şeyler söylemiş ve telefonda tartışılmış . Fazlaca moralim bozuk çünkü sağlık ocağını değiştirmem için en az 2 ay daha beklemem gerekliymiş.

Canim cok geçmiş olsun. Benimde 180 çıkmıştı diyet verildi dahiliyeden. 1 ay sonra açlık tokluk tekrar bakarız dedj eğer düşerse gizli şeker var mı diye bakarız dedi

Ay terbiyesizligin bu kadarı ya. Ne var sanki bende yeni evliyim diye hemen kaydımj alamadim buradaki aile hekimime geç kayıt oldu benimkide ama bu ne hadsizlik yahu. Şikayet falan edilmiyor mu bu bayan

Canım doktorlar bu tarz konularda çok acımasızca pat diye patavatsizca konusabiliyorlar. Bence başka doktora git tekrar kontrol ettir.kendinide üzme lütfen

Çok saol canım
İkinci yüklemeyi yaptırdınmı? sen
Ikinci yüklemeyi gerek görmedi bende canım. Normalde bu değere insüline baslamamiz lazım ama önce bi diyet uygulayalim dedi. Çok telaş etmedi doktorum çünkü yüklemeden bir gun once grip olmuştum ve boğazimin ağrısı geçsin diye tüm gün bal pekmez yemistim kase kase dahiliye doktoru da vücut zaten kolay atamiyir bal ve pekmezi dedi. Üstüne bir de bizim yaptigimiz şeker yüklemesi yapıldı dedi. Yani sen aslında yüklemeni evinde yapıp gelmissin o yüzden olabilir bu kadar yüksek dedi. Bakalim 2 hafta sonra kontrol var inşaallah düşmüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…