- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.841
geçmiş olsun canım.Kizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
sebamed düşünüyordum ben mestela yı bır araştırayım.Ay pardon canım biz anneler için yazdm onu ben, bebişlerimiz içinde benim kayınbabam çok araştırdı mustela olduğuna karar verdi bütün ürünlerini musteladan aldı, bende bi kere alerjim vardı göbeğime ondan sürdüm baya rahatlatmıştı
Ay inanmiyorum ya ne kadar yuzsuzler. Takip etmek onlarin sorumlulugunda sistemlerine dusuyo baksalarmis. Hem isini yapmıyorlar hem de sana mi kızıyorlar. Şikayet et bence sinir oldum :/ sikma sen canini bosver gicik bi saglik ocagina denk gelmissin canim.Merhaba kızlar bugün tetanoz aşımı yaptıdırm. Aile hekimine geç kayıt yaptırdığım için şu halimle bir dünya azar işittim bi dayak yemediğim kaldı desem yeridir. Üstüne bu kadar saygısızlıktan sonra aile hekimliğinden ayrılıdım dr hanım eşimi arayıp sorularım var demiş ve "eşinin cinsel hayatını takip edemem . benim şimdi haberim oluyor " diye hatsiz hatsiz şeyler söylemiş ve telefonda tartışılmış . Fazlaca moralim bozuk çünkü sağlık ocağını değiştirmem için en az 2 ay daha beklemem gerekliymiş.
Onunla geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kavuştursun yavrunaKizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
teşekkür ederim canım, inşallah en kısa zamanda değiştiririmde bidaha o salak aile hedimi olacak kadınla birdaha konuşmak zorunda kalmam.Ay inanmiyorum ya ne kadar yuzsuzler. Takip etmek onlarin sorumlulugunda sistemlerine dusuyo baksalarmis. Hem isini yapmıyorlar hem de sana mi kızıyorlar. Şikayet et bence sinir oldum :/ sikma sen canini bosver gicik bi saglik ocagina denk gelmissin canim.
Maşllah ne güzel. bir doktorumla yüzyüze konuşayımda ona göre bakıcam canımCanım bende ilk gebeliğimde çok hızlı kilo aldım ama seker çıkmamisti bende. Hızlı aldım hızlı verdim kilolarımi. İstersen başka doktora daha daniş canım
Ay canim sen millete ne bakiyosun. 42. Haftaya kadar dogadabilir. Acikcasi 10 gun oncesi ve 10 gun sonrasin da dogmasi normal. Yani 14 temmuz ve 4 agustos arasi bekle dogumu :)Ya hanımlar ne sorcam size, şimdi benim bebeğimin doğum tarihi 24 temmuz doktora göre ama etraftaki insanlar 38 39 da doğurursun diyolar fakat biz eşimle tam gününde doğsun istiyoruz aslan burcu hastasıyızda biz23 ünde dönüyo oda hiç doğumu erken olmasın diye yapılan herhangi bişey duydunuz mu vaktinde olsun diye yapılan herhangi bişey
Aynen öyle canım ya. Mesela bende aile hekimine hamilelikte kayitli olmanın bu kadar gerekli olduğunu bilmiyordum tetenoz yaptirmam gerektigini ogrendigimde gittim. Uzmeyin kendinizi. Ama böyle pisliklerjn yanına kalmaması lazım3ay mecbur aynı hekimde kalma şartı varmış ama aile toplum merkezine falan dilekçeyle başvurcam .Böyle bir tatsızlıkğın üzerine hem kendi sağlığımı hemde doğacak olan bebeğimin sağlığını emanet edemem =(
Çok geçmiş olsun canım yaKizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
geçmiş olsun canım.
Onunla geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna
Çok geçmiş olsun canım ya
Çok sağolun kızlar biran önce evimize gitsek inşallah hepimiz sadece bigün doğumda kalırız hastanelerde çok yorucu gerçektenelmol cok gecmis olsun canim bununla atlatirsin insallah.
Ben de aynı hevesteydim canım. Bir de benim dg 3 ağustos çok heveslendim başlarda oğlum da aslan olacak diye ama şimdi hep erken doğum risklerim çıktıYa hanımlar ne sorcam size, şimdi benim bebeğimin doğum tarihi 24 temmuz doktora göre ama etraftaki insanlar 38 39 da doğurursun diyolar fakat biz eşimle tam gününde doğsun istiyoruz aslan burcu hastasıyızda biz23 ünde dönüyo oda hiç doğumu erken olmasın diye yapılan herhangi bişey duydunuz mu vaktinde olsun diye yapılan herhangi bişey
Canim odayı nerden ve kaça aldin ? Sende bursadaydin. Bende oda araştırıyorum. Bi bakayım aldigin yereKIZLAR MERHABA,
birkaç gundur buraya da gıremeyınce a101den haberım olmamıstı bugun annem aradı hemen gıttı aldı sagolsun kuvet kova masrapa. askıyıda ben cıkısta gıdıp bakayım dıyorum.bu hafta cok şükür hareketlerı cok belırgın artık sonunda zahmet etti paşabazen gobegımı actıgımda dısardan bıle gorebılıyorum tostosumu :) ve odamızı da aldık ay sonunda gelıcek ınsallah..iş çıkışı bıkac bısey aldım gecen aksam zıbın batanıye falan .. hala kendımıze aldıgıma ınanamıyorum cok garıp bı hısmiş gercekten :) odanın markası caploonba hem fiyatlar uygun hemde cok kalıtelı. bı arkadasım almıstı gercekten mobılya kokusu bıle yok denıcelecek kadar az dı ılk geldıklerınde. ınsallah bızımkılerde oyle olur. hazırlıklar artık tam gaz :)
Bir atasözü var ya köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin diye, bende şuanda o moddayım bi bitsin şu süreç sonrasında beni bu kadar üzmenin acısını elbette çıkarıcam . Performansım düşüyor haber vermediğiniz için diye söylenmek nedir o zaman görücek gününü o dr.Ay inanmiyorum ya ne kadar yuzsuzler. Takip etmek onlarin sorumlulugunda sistemlerine dusuyo baksalarmis. Hem isini yapmıyorlar hem de sana mi kızıyorlar. Şikayet et bence sinir oldum :/ sikma sen canini bosver gicik bi saglik ocagina denk gelmissin canim.
Evet cnm bursadayım. bıze kayınpederım aldıgı ıcın uygun seyler bakalım zorlamayalım dedık. kucuk sanayıde aysen bebe falan var once oralara baktık ama fiyatlar yuksek. bırde aysen bebeden memnun kalmadı arkadasım. karamandakı ısmo mobılya falan da hemen hemen aynı mobılya modellerıydı. ama ısmo mobılya ust katta caploonba nın bayılıgını yapıyor onn urunlerıde var. fakat bayı oldugu ıcın uzerıne eklıyor anladıgım kadarıyla.daha sonra yıldırım caddesınde caploonba magazası oldugunu ogrendık oraya gıttık modellerını sevdım daha renklı cıvıl cıvıl. ordan aldık takımı da 3200 demıstı en son. sonra pazarlık yaptılar mı bılmıyorum. bunuda bı arkadasım tavsıye etmıstı boya kokusu yok cok kullanıslı dıye ordan aklımızda kalmıstı. bı bak modellerıne sitesinden. her modelı magazada yok zaten sıparısle getırıyorlar.inegole falan hıc gıtmedım gerek yok dıye dusundum zaten bi yerden sonra modeller hep aynıCanim odayı nerden ve kaça aldin ? Sende bursadaydin. Bende oda araştırıyorum. Bi bakayım aldigin yere
canım bende şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmadı çok şükür. ilk gebeliğimde çıkmıştı. demekki her çocukta çıkacak diye bişey yokmuş :) sende endişelenme inşallah senin değerlerinde düzelirÇok geçmiş olsun canım ya
bende dün farkettim aynı şekilde devamlı soguk hattaArkadaslar bugun sunu farkettim banyodayken, ornegin elim kolum bacagim omzum heryerim ayni sicakliktayken gobek bolgem soguk, cok garip geldi bana mi oyle geliyor diye duaundus ama ara sira yinr bakiyorum yine gobek hep soguk ilginc valla
Senin adına çok sevindim canım. Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Çok sıkıntı etmemeye çalışıyordum ama dün bi yakinimla görüştüm bu konu açıldı şekerim çıktı falan dedim. O da bir arkadasinin başına geleni anlattı. Hamilelik şekeri varmış insulin kullaniyormus son 2 günü kala kontrolde bebeğin oldugunu söylemişler o kadar korktum ve stres oldum ki kimseye belli etmek istemesem de aklımda o yüzden hep. Yani burada bende hiç çıkmadı yaptırmam zararlı öcü möcü dedikleri test aslında ne kadar önemli insanlar görmeli ama napicaksin. Elimde olsa herkesin gidip yaptırmasına katkida bulunmak istiyorum ama. Biz milletce bir oturusta yarım tepsi baklavayi yerken oh yarasın deriz test için 50 gr.lik şekere gelince oooo öcüü piiiiiscanım bende şeker yüklemesi yaptırdım şekerim çıkmadı çok şükür. ilk gebeliğimde çıkmıştı. demekki her çocukta çıkacak diye bişey yokmuş :) sende endişelenme inşallah senin değerlerinde düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?