temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim benim de cmtesi aksamindan beri çok kötü. Sol ayak bilegimin arkasından kalcama kadar agri giriyor. Ayağımın Üzerine basıp yuruyemiyorum. Doktoruma söyledim bel ile ilgili bi sıkıntın mi var dedi. Bi doktor bel fıtığı yok demisti 3-4 sene önce başka bir doktor da ameliyatlik bir durum yok demisti diye söyledim. Bana voltaren jel verdi. Onu sürüyorum 2 aksamdir. Tamamen geçmedi ama daha iyi en azından.

Canım doktorlar bu tarz konularda çok acımasızca pat diye patavatsizca konusabiliyorlar. Bence başka doktora git tekrar kontrol ettir.kendinide üzme lütfen

başka doktorada gidicem tabiki ama 18. haftayı bekliyorum ayrıntılı ultrasona girebilmek için, kalp tam gelişsin, ne olduğu belki dahada netleşir

Benimde kayinvalidem kayinpederim normalde ayda yılda 1 gelirler oturmaya. Ama kayinvalidem şimdiden bebek dogsun sık sık geliriz demeye başladı.

Benimde kayinvalidem kayinpederim normalde ayda yılda 1 gelirler oturmaya. Ama kayinvalidem şimdiden bebek dogsun sık sık geliriz demeye başladı.
Benımkınde de oyle bı hava var heveslıler tabı muhtemelen 40 gun durcaklar yanımda bı annem bı kayınvalıdem zaten dursunlar yanımda destek lazım banada ama cok mısafır cagırmazlar umarım sırf bu yuzden agustos sonuna yer tuttum mevlut olsun bıtsın dıye

Kızlar nasılsınız? Göbekleriniz ne alemde sanki benim göbeğim çok büyük gibi hissediyorum.. Dışarıdan bakılınca hamile olduğunuz net bi şekilde anlasiliyor mu?
Benim son on günde bir anda büyüdü karnim. Şu an bariz belli hamile olduğum. Hızlı büyüyünce ben bile alışamadım utanıyorum. Hep bol şeyler giymeye gayret ediyorum bu yüzden okulda falan.

benim doktorum gerek görmedi canım. değerlerim ve hamilelik gidişatım iyiymiş, ayrıca ailelerde de şeker hastalığı olmadığından yapmıcaz dedi.
Benim ailemde hiç kimsede şeker yok ama geçen hafta idrar tahlilinde benim hafif yüksek mi ne çıkmış. Doktorum risk olabilir diye şeker yuklemesini erkene alalım dedi. Cuma aç karna gidicem bakalım. Tatlı çikolata hiç yemem. Çaya kahveye tek şeker anca atarım hatta bazen yarım. Ama ona rağmen sık sık kan şekerim düşürdü eskiden de. Elim ayağım titrerdi bir anda. Çıkmaz inşallah bişi.

Ilgın ismi de güzelmiş orjinal.. Ben tek isim olsun istiyorum, Asya, helin, açelya isinlerini düşünüyoruz ama helin de karar kılacagız galiba... Kararsizim yine dee

Kızlar yattığım yerde böle karnım çok kasiliyor açıyor Karin agrim var sürekli tuvalet ihtiyacı gibi .neden olur acaba

Kızlar yaa karnıma bir anda elektrik çarpması gibi bisi oldu. Yerimden hoplatti resmen bi anda sıçradım. Tam tarif edemiyorum ama tekme değil elektrik çarpması gibi. Böyle bisi yasiyan var mi aranızda

Voltareni ben de normalde kullaniyordum canim ama doktorum hamileyken bu tarz kremler surme demisti bu gidisimde sorucam artik bi daha cunku yürümekte zorluk cekiyorum. En azindan rahatlatir dedigin gibi.

Kızlar ben de anne yanı beşik arıyorum.Mobilya yatak aldık park yatakları sevemedim.1yaşına kadar yatağımın hemen yanında olması için çok pahalı olmayan bişey.Tavsiye edebileceğinz ürün var mı?

Canım bilmiyorum ama doktorunu ara aynı böyle sor. Belki görmek ister. İnşallah önemli birşey değildir
Walla canım önceden nefes alamıyordum daraliyordum geceleri uyuyamiyordum gündüzleri uyukluyordum şimdi tam tersi gündüz uykusu gitti artık bi sabah uyanıyorum tuvalete 1 saat uyanik kalıyorum uykum kaçıo .bu hamilelik evrim degistirio valla nasıl olcak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…