- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.861
Canim benim de cmtesi aksamindan beri çok kötü. Sol ayak bilegimin arkasından kalcama kadar agri giriyor. Ayağımın Üzerine basıp yuruyemiyorum. Doktoruma söyledim bel ile ilgili bi sıkıntın mi var dedi. Bi doktor bel fıtığı yok demisti 3-4 sene önce başka bir doktor da ameliyatlik bir durum yok demisti diye söyledim. Bana voltaren jel verdi. Onu sürüyorum 2 aksamdir. Tamamen geçmedi ama daha iyi en azından.Kizlar ben bi kac gundur asiri bel agrisi cekiyorum. Hatta yolun ortasinda kilitlenip kaliyorum belime agri girince adim atamiyorum, iki buklum oluyorum.
Sizce de cok erken degil mi? Bel fitigim vardi zaten acaba kilo aldikca o mu tetiklendi?
Nasil basa cikabilirim bi fikriniz var mi 24 saat kesintisiz agriyortek basima yurumeye de korkar oldum merdivenden inerken bi agri saplandi esim tutmasa yuvarlaniyordum. Doktor kas gevşetici surme dedi bisey de suremiyorum. Sicak tutuyorum ama bana misin demiyor.
Canım doktorlar bu tarz konularda çok acımasızca pat diye patavatsizca konusabiliyorlar. Bence başka doktora git tekrar kontrol ettir.kendinide üzme lütfen
Canim kendini yipratmamaya calis. Benim ilk oglumda beni doktorlar kenara cekip oglunuz engelli olabilir, down sendoromlu olabilir. Kalp rahatsjzligi olabilir vs diye bir suru sendrom saydilar ve acilen ayrintili ultrasyona girdim. Sonuc koca bir hicti. Doktorun yanlis gorup yanlis olcmesi herseyi. Oglum ise aksine cok zeki okumayi okula gitmeden ogrendi gibi. Bir arkadasimda ise su yasandi. Bagirsaklarinda farkli birsey gormusler. Kiza down sendromlu muhtemelen dediler. Cocugu dpgdu ve down sendromlu degil. Kizinin sadece kalin bagirsaklarinda kati gida ile ilgili sorun vardi ve o da 2.yasina girdiginde ilac tedavisi ile iyilesti. Suan gayet saglikli.
Benimde kayinvalidem kayinpederim normalde ayda yılda 1 gelirler oturmaya. Ama kayinvalidem şimdiden bebek dogsun sık sık geliriz demeye başladı.doğumdan sonra işin bide bu boyutu var işte cok zor maalesef ınsanlar halden anlamıyor.ben kayınpederımden bı sorun yasayacagımı dusunmuyorum normaldede cok gelmez gelcekse bıle arar musaıt mısın dıye sorar sagolsun.benım korkum anneler ve cevrelerıkendı annemde dıgerıde cevresı kalabalık ınsanlar ee ılk torun hevesle herkesi agırlamak ıstıcekler. benım ıcınde gelen gıden sorun degıl tabı kı ama o ankı ruh halı bambaska arkadaslarımdan bılıyorum dogum zor degıl lohusalık zor dıyorlar uykusuz olucaz bebegımızle vakıt gecırmek ıstıcez yatıp dınlenmek ıstıcez bakalım nasıl olcak..inşallah düşündüğüm kadar zor olmaz ıdare etmek . allah yardımcımız olsun :)
Biraz pahalı ama medela en iyisi tartismasizkızlar göğüs ucu kremi alacağım araştırma yapıyorum hangisini almalıyım ?
Benımkınde de oyle bı hava varBenimde kayinvalidem kayinpederim normalde ayda yılda 1 gelirler oturmaya. Ama kayinvalidem şimdiden bebek dogsun sık sık geliriz demeye başladı.
Benim son on günde bir anda büyüdü karnim. Şu an bariz belli hamile olduğum. Hızlı büyüyünce ben bile alışamadım utanıyorum. Hep bol şeyler giymeye gayret ediyorum bu yüzden okulda falan.Kızlar nasılsınız? Göbekleriniz ne alemde sanki benim göbeğim çok büyük gibi hissediyorum.. Dışarıdan bakılınca hamile olduğunuz net bi şekilde anlasiliyor mu?
Benim ailemde hiç kimsede şeker yok ama geçen hafta idrar tahlilinde benim hafif yüksek mi ne çıkmış. Doktorum risk olabilir diye şeker yuklemesini erkene alalım dedi. Cuma aç karna gidicem bakalım. Tatlı çikolata hiç yemem. Çaya kahveye tek şeker anca atarım hatta bazen yarım. Ama ona rağmen sık sık kan şekerim düşürdü eskiden de. Elim ayağım titrerdi bir anda. Çıkmaz inşallah bişi.benim doktorum gerek görmedi canım. değerlerim ve hamilelik gidişatım iyiymiş, ayrıca ailelerde de şeker hastalığı olmadığından yapmıcaz dedi.
Ilgın ismi de güzelmiş orjinal.. Ben tek isim olsun istiyorum, Asya, helin, açelya isinlerini düşünüyoruz ama helin de karar kılacagız galiba... Kararsizim yine deeGunaydin canim, benim ki masallah hareketleri sagdan soldan tekmeleyip duruyor :) İsim olarak ta Ilgın Melek koyacağız nasip olursa, Ilgın da eşim çok diretti hayaliymişde falanda filanda, bende iyi dedim madem öyle senide kırmayayım babasısın ne de olsa bende egomu konuşturup yanına adıma uysun diye Melek koydum oda mecbur ses çıkaramadıı
Ben kullanıyorum gyno ferro. Doktor günde 1 demişti.Merhaba kızlar aranizda gynoferro sanol ilaci kullanan varmi ? Gunde kac defa kullaniyosunuz ?
Senin kaç haftalik ki canım şu andabaşka doktorada gidicem tabiki ama 18. haftayı bekliyorum ayrıntılı ultrasona girebilmek için, kalp tam gelişsin, ne olduğu belki dahada netleşir
Canım bilmiyorum ama doktorunu ara aynı böyle sor. Belki görmek ister. İnşallah önemli birşey değildirKızlar yattığım yerde böle karnım çok kasiliyor açıyor Karin agrim var sürekli tuvalet ihtiyacı gibi .neden olur acaba
Canım sen yazınca yazayım dedim montessori yatakları var oblar benim çok hoşuma gitti ama biz bir ay önceden çilekten almıştık pişman olmadım desem yalan olur.. Bi araştırCanim odayı nerden ve kaça aldin ? Sende bursadaydin. Bende oda araştırıyorum. Bi bakayım aldigin yere
Merhaba kızlar aranizda gynoferro sanol ilaci kullanan varmi ? Gunde kac defa kullaniyosunuz ?
Voltareni ben de normalde kullaniyordum canim ama doktorum hamileyken bu tarz kremler surme demisti bu gidisimde sorucam artik bi daha cunku yürümekte zorluk cekiyorum. En azindan rahatlatir dedigin gibi.Canim benim de cmtesi aksamindan beri çok kötü. Sol ayak bilegimin arkasından kalcama kadar agri giriyor. Ayağımın Üzerine basıp yuruyemiyorum. Doktoruma söyledim bel ile ilgili bi sıkıntın mi var dedi. Bi doktor bel fıtığı yok demisti 3-4 sene önce başka bir doktor da ameliyatlik bir durum yok demisti diye söyledim. Bana voltaren jel verdi. Onu sürüyorum 2 aksamdir. Tamamen geçmedi ama daha iyi en azından.
Walla canım önceden nefes alamıyordum daraliyordum geceleri uyuyamiyordum gündüzleri uyukluyordum şimdi tam tersi gündüz uykusu gitti artık bi sabah uyanıyorum tuvalete 1 saat uyanik kalıyorum uykum kaçıo .bu hamilelik evrim degistirio valla nasıl olcak bilmemCanım bilmiyorum ama doktorunu ara aynı böyle sor. Belki görmek ister. İnşallah önemli birşey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?