- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.881
Ya bide yeni evliyim ben yaşım da öyle aman aman büyük değil 22 yaşımdayim o kadar dikkat ediyordum ki catlamasin diye ama ilk tam kasık yerinden başladı canım ve dün gordugumden beri psikolojik mi bilmiyorum sürekli orası kasiniyor gibi hissediyorum
Tatlım tüm arkadaşlarım chicco next to me almış ve çok memnun kalmışlar ama ben şuan aynı fiyatta olan indirimden dolayı brevi nanna oh modeli arasında kaldım. İkisi de aynıymış tek fark brevi olan sallanabiliyormuş. Sallanması iyi mi kötü mü karar verip alamıyorum :/Kızlar ben de anne yanı beşik arıyorum.Mobilya yatak aldık park yatakları sevemedim.1yaşına kadar yatağımın hemen yanında olması için çok pahalı olmayan bişey.Tavsiye edebileceğinz ürün var mı?
Benimde kayinvalidem kayinpederim normalde ayda yılda 1 gelirler oturmaya. Ama kayinvalidem şimdiden bebek dogsun sık sık geliriz demeye başladı.
Allah hayirlisiyla atlatmamizi nasip etsin inşallah canım napalım:)sıkma canını yaa diyorum ama bende de oluşursa ne yaparım düşünmek bile istemiyorum. Zaten kilom aldı başını gidiyor 28. haftadayım 12 kilo aldım yaa şaka gibi dediğin gibi ben de yeni evliyim yani 2.5 yıllık evliyim desek daha doğru olur. Benim de ilk bebişim olacak inşallah başka sorunlar yaşamayız diycem ama bitmiyor yaa son aylar şiştikçe iyice psikolojim bozulyo
Bana da vermedi verse de zaten kullanmam
Nasil peki kan degerlerin? Bende ferplex fol kullanyodm ictgm halde kanım düşuk hepBen kullanıyorum canim. Sabah ac karna bi tane kullaniyorm
Canım bende 2 tane park yatak var bir tanesi evde duruyor bir tekide tatile yada aile ziyaretine gittiğimde yanımda götürüyorum çok rahat bi de ayriyetten çocuğu iş yaparken içine koyabilirsin tekerlekli heryere gidio eğin içinde oyuncak koy oyalansın o beşik yataklar çok kullanışlı değil kısa ömürlü kullanabilirsin ve çocuk 6 ayı geçince kullanamazsın içinden düşer düşen çok çocuk biliyorumKızlar ben de anne yanı beşik arıyorum.Mobilya yatak aldık park yatakları sevemedim.1yaşına kadar yatağımın hemen yanında olması için çok pahalı olmayan bişey.Tavsiye edebileceğinz ürün var mı?
o kadar kalabalık gelmeye ne gerek var anneler gelir toparlanır kendine gelirsin sonra bebek görmeye gelirler.
Et süt yumurta ye bol bol ama etı süt ve yoğurtla beraber yeme demir emilimini azaltıyorNasil peki kan degerlerin? Bende ferplex fol kullanyodm ictgm halde kanım düşuk hep
kızlar birisi vardı burda doğum sonrası için korse sormuştu. ismi abdominal karın korsesi diye geçiyor . sezeryanden sonra kullanmıştım ben memnun kalmıştım. medikallerden temin edilebiliyor bilginize
Evet cok dikkat ediyorumm ama düzelmiyor.gecen ay kan degerim 9.3 dü bugun bakildi 8.9 dusuyor yaniEt süt yumurta ye bol bol ama etı süt ve yoğurtla beraber yeme demir emilimini azaltıyor
Merhaba kızlar aranizda gynoferro sanol ilaci kullanan varmi ? Gunde kac defa kullaniyosunuz
Canım keçiboynuzu özü al eczaneden günde bir çorba kaşığı tuketEvet cok dikkat ediyorumm ama düzelmiyor.gecen ay kan degerim 9.3 dü bugun bakildi 8.9 dusuyor yani
Sağol Canm yaa hastane daha da yordu çok şükür bişey yok sabah bi kan tahlili daha yapıp gönderecek sanırım iki hafta da izin kullanıp dinlenicem bolcaTatlım tüm arkadaşlarım chicco next to me almış ve çok memnun kalmışlar ama ben şuan aynı fiyatta olan indirimden dolayı brevi nanna oh modeli arasında kaldım. İkisi de aynıymış tek fark brevi olan sallanabiliyormuş. Sallanması iyi mi kötü mü karar verip alamıyorum :/
Nasil peki kan degerlerin? Bende ferplex fol kullanyodm ictgm halde kanım düşuk hep
Doktoru şikayet etseydin keşke. Bazıları böyle kendini bişy zannediyorMerhaba kızlar bugün tetanoz aşımı yaptıdırm. Aile hekimine geç kayıt yaptırdığım için şu halimle bir dünya azar işittim bi dayak yemediğim kaldı desem yeridir. Üstüne bu kadar saygısızlıktan sonra aile hekimliğinden ayrılıdım dr hanım eşimi arayıp sorularım var demiş ve "eşinin cinsel hayatını takip edemem . benim şimdi haberim oluyor " diye hatsiz hatsiz şeyler söylemiş ve telefonda tartışılmış . Fazlaca moralim bozuk çünkü sağlık ocağını değiştirmem için en az 2 ay daha beklemem gerekliymiş.
Beni bi tek elma rahatlatıyor canım dene bi istersen. Muzu zaten günde 1 kesn yiyrm. Ama kahvaltıda ve yemekten snra ki mide yanmalarnda direk bir elma snra normle dönüyorumKızlar mide yanmasi için bişey tavsiye edim size ben faydasini gördüm sizde faydalanirsiniz inş gece yatmadan yarım saat önce ister yarım ister tam bi muzu yiyin mideyi koruduğu için yanma olmuyor zaten muz mide dostu bi meyvedir ben baya bi faydasını gördüm
Banada tam tersi 41-42 de doğar dediler:)) hani adet günündün hesaplandğı için 2 hafta ileride gibi oluyomş:) bende tam tersi 38-39 da gelsn istiyrm:) sabırsız bi anneyim deYa hanımlar ne sorcam size, şimdi benim bebeğimin doğum tarihi 24 temmuz doktora göre ama etraftaki insanlar 38 39 da doğurursun diyolar fakat biz eşimle tam gününde doğsun istiyoruz aslan burcu hastasıyızda biz23 ünde dönüyo oda hiç doğumu erken olmasın diye yapılan herhangi bişey duydunuz mu vaktinde olsun diye yapılan herhangi bişey
Kizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
Geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin.Kizlaaar herkesten Allah razı olsun sancım yok çok şükür iyiyim ama serum yiyorum devamlı bebeğin keyfi yerinde damardan seviyo kızımkan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı bide kan değerlerim çok düşük ultrason yapıldı yine enfeksiyon görünüyo sağ bobrekte genişleme falan diyo doktor görecek diye bekliyorum sonuçları eve gönderir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?