temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

sıkma canını yaa diyorum ama bende de oluşursa ne yaparım düşünmek bile istemiyorum. Zaten kilom aldı başını gidiyor 28. haftadayım 12 kilo aldım yaa şaka gibi dediğin gibi ben de yeni evliyim yani 2.5 yıllık evliyim desek daha doğru olur. Benim de ilk bebişim olacak inşallah başka sorunlar yaşamayız diycem ama bitmiyor yaa son aylar şiştikçe iyice psikolojim bozulyo

elmol canım çok geçmiş olsun bisey olsa çıkardı şimdiye kadar merak etme . Hastane yatisinda ilk aklıma ne geldi ay dedim kızcağız anca biraz bahaneyle dinlemiştir. Çok yorulduyordun ve işle alakalı problemlerin vardı diye hatırlıyorum. İnşallah çabuk toparlarsin canım tekrar geçmiş olsun

Tatlım tüm arkadaşlarım chicco next to me almış ve çok memnun kalmışlar ama ben şuan aynı fiyatta olan indirimden dolayı brevi nanna oh modeli arasında kaldım. İkisi de aynıymış tek fark brevi olan sallanabiliyormuş. Sallanması iyi mi kötü mü karar verip alamıyorum :/

All
Allah hayirlisiyla atlatmamizi nasip etsin inşallah canım napalım:)

Canım bende 2 tane park yatak var bir tanesi evde duruyor bir tekide tatile yada aile ziyaretine gittiğimde yanımda götürüyorum çok rahat bi de ayriyetten çocuğu iş yaparken içine koyabilirsin tekerlekli heryere gidio eğin içinde oyuncak koy oyalansın o beşik yataklar çok kullanışlı değil kısa ömürlü kullanabilirsin ve çocuk 6 ayı geçince kullanamazsın içinden düşer düşen çok çocuk biliyorum

o kadar kalabalık gelmeye ne gerek var anneler gelir toparlanır kendine gelirsin sonra bebek görmeye gelirler.

ilk torunları olduğu için geleceklermiş..Bir de görümcemin izin günleri tam da doğum tarih aralığıma denk gelince 10 numara olmuş onların deyimine göre ee bana asıl lazım olan da kendi anacığım olduğu için anlayacağın tam bir curcuna yaşayacağız

Sağol Canm yaa hastane daha da yordu çok şükür bişey yok sabah bi kan tahlili daha yapıp gönderecek sanırım iki hafta da izin kullanıp dinlenicem bolca

Nasil peki kan degerlerin? Bende ferplex fol kullanyodm ictgm halde kanım düşuk hep

Ben kan değerlerime baktirmadim canim. Hamileligin ilk zamanlarindan bakilmisti benim genelde iyiydi. Onumuzde ki ay baktiririm.. Sen de besinlerle kan degerlerini yükselmeye calis canim

Doktoru şikayet etseydin keşke. Bazıları böyle kendini bişy zannediyor

Beni bi tek elma rahatlatıyor canım dene bi istersen. Muzu zaten günde 1 kesn yiyrm. Ama kahvaltıda ve yemekten snra ki mide yanmalarnda direk bir elma snra normle dönüyorum

Banada tam tersi 41-42 de doğar dediler:)) hani adet günündün hesaplandğı için 2 hafta ileride gibi oluyomş:) bende tam tersi 38-39 da gelsn istiyrm:) sabırsız bi anneyim de

Geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…