temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldi

Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedense

Banada tam tersi 41-42 de doğar dediler:)) hani adet günündün hesaplandğı için 2 hafta ileride gibi oluyomş:) bende tam tersi 38-39 da gelsn istiyrm:) sabırsız bi anneyim de
Dogum meselesi kizlar erken dogar , erkekler gec bunlar tamamen hurafe diyorum. Cunku ablamin iki kizi var ikiside 41. Haftada dogdu. Tanidigim bir cok arkadasimin oglu 38. Haftada dogdu. O yuzden son haftalarda asagi yukari ne zaman dogacagi belli oluyor.

Sağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldi

Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedense

Ben de senin istediğin gibi bişi istiyorum bugun carsıda 110tl ye vardı aynısı hepsiburada da 130 falandı sanırım sallanıyor, boyutu da küçük, ama dokuz ay akadar ancak kullanılır sanırım... Ondan almayı düşünüyorum ben de. zaten büyüyen beşik almıştık.. Kullanışı nasıl bilemiyorum

Aynen bana farktmz zaten:) cok cok gec kalmsn yeter:)) erken olmasin 37 den sonra bekliyrm:)) gelsinnn

Beni bi tek elma rahatlatıyor canım dene bi istersen. Muzu zaten günde 1 kesn yiyrm. Ama kahvaltıda ve yemekten snra ki mide yanmalarnda direk bir elma snra normle dönüyorum
Canim beni gündüz o kadar rahatsız etmiyor mide yanmasi gece yatarken çok rahatsiz ediyor onada muz la care buldum iyi geldi yani şeyde içiyordum gaviscon ama o da belli süre iyi geliyor hem muz bebeğe en çok kilo aldİran şeylerden

Hmm benm genelde yemekten snra oluyor hatta iki gündür bulanıyr gibi bile oluyor hemen bi elma:)) gece olmuyor çok şükür. Herkesin farklı işte demekki. muzuda akşam yememeye çalışyrm bağırsaklara sıkıntı olmasn diye. Ama öğlen mutlaka bi tane. :)

bu besik çok kullanisli hem sallanıyor ben ilk kızıma kullandım hem tekerlekli evin içinde her yere goturuyordum hemde sallanmasi güzel tavsiye ederim

Gündüz olursa denerim mutlaka ben çok çektim mide bulantısı dan başlarda şu bi kaç gündür geri geldi biraz bulantilar yakami bırakmicak doğuma kadar sanırım

Doğru değil canım. Benim erkek ama uzun zamandır var o çizgi. Hatta göbek deligimin etrafı bile karardı. Çizgi tamam da o kararma niye oldu anlamadım

Çok geçmiş olsun canım

Benim kızım olacak inşallah göbeğimdeki çizgi çok başlarda oluştu... Bu sıkıntı değil de boynum kapkara oldu yaaa : d :) bi de cok tuhaf sağ bacagımda boyuna çizgi var gerçekten :) korkumdan yüzüme aldığım solante pregnadan birsürü sürüyorum.. Olması gerekn ve gerekmeyen her yerim karardı çünkü

Inegole bende gitmeyi düşünmüyorum canım. Düğün zamanı gitmiştim cok bir fiyat farkı gorememistim. Sifonyer de içinde mi o fiyatın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…