- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.901
Sağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldiTatlım tüm arkadaşlarım chicco next to me almış ve çok memnun kalmışlar ama ben şuan aynı fiyatta olan indirimden dolayı brevi nanna oh modeli arasında kaldım. İkisi de aynıymış tek fark brevi olan sallanabiliyormuş. Sallanması iyi mi kötü mü karar verip alamıyorum :/
Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedenseCanım bende 2 tane park yatak var bir tanesi evde duruyor bir tekide tatile yada aile ziyaretine gittiğimde yanımda götürüyorum çok rahat bi de ayriyetten çocuğu iş yaparken içine koyabilirsin tekerlekli heryere gidio eğin içinde oyuncak koy oyalansın o beşik yataklar çok kullanışlı değil kısa ömürlü kullanabilirsin ve çocuk 6 ayı geçince kullanamazsın içinden düşer düşen çok çocuk biliyorum
Sağol canım geçti inşallahGeçmiş olsun canım, Allahım şifa versin.
Lansion ve muslera kullandim. Ama onemli olan gogus ucunu nemli tutabilmek. En iyisi guzel bir gogus kalkani alip zeytinyagi ile nemlendirmek. .Biraz pahalı ama medela en iyisi tartismasiz
Dogum meselesi kizlar erken dogar , erkekler gec bunlar tamamen hurafe diyorum. Cunku ablamin iki kizi var ikiside 41. Haftada dogdu. Tanidigim bir cok arkadasimin oglu 38. Haftada dogdu. O yuzden son haftalarda asagi yukari ne zaman dogacagi belli oluyor.Banada tam tersi 41-42 de doğar dediler:)) hani adet günündün hesaplandğı için 2 hafta ileride gibi oluyomş:) bende tam tersi 38-39 da gelsn istiyrm:) sabırsız bi anneyim de
Sağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldi
Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedense
Aynen bana farktmz zaten:) cok cok gec kalmsn yeter:)) erken olmasin 37 den sonra bekliyrm:)) gelsinnnDogum meselesi kizlar erken dogar , erkekler gec bunlar tamamen hurafe diyorum. Cunku ablamin iki kizi var ikiside 41. Haftada dogdu. Tanidigim bir cok arkadasimin oglu 38. Haftada dogdu. O yuzden son haftalarda asagi yukari ne zaman dogacagi belli oluyor.
Canim beni gündüz o kadar rahatsız etmiyor mide yanmasi gece yatarken çok rahatsiz ediyor onada muz la care buldum iyi geldi yani şeyde içiyordum gaviscon ama o da belli süre iyi geliyor hem muz bebeğe en çok kilo aldİran şeylerdenBeni bi tek elma rahatlatıyor canım dene bi istersen. Muzu zaten günde 1 kesn yiyrm. Ama kahvaltıda ve yemekten snra ki mide yanmalarnda direk bir elma snra normle dönüyorum
Hmm benm genelde yemekten snra oluyor hatta iki gündür bulanıyr gibi bile oluyor hemen bi elma:)) gece olmuyor çok şükür. Herkesin farklı işte demekki. muzuda akşam yememeye çalışyrm bağırsaklara sıkıntı olmasn diye. Ama öğlen mutlaka bi tane. :)Canim beni gündüz o kadar rahatsız etmiyor mide yanmasi gece yatarken çok rahatsiz ediyor onada muz la care buldum iyi geldi yani şeyde içiyordum gaviscon ama o da belli süre iyi geliyor hem muz bebeğe en çok kilo aldİran şeylerden
Ben de senin istediğin gibi bişi istiyorum bugun carsıda 110tl ye vardı aynısı hepsiburada da 130 falandı sanırım sallanıyor, boyutu da küçük, ama dokuz ay akadar ancak kullanılır sanırım... Ondan almayı düşünüyorum ben de. zaten büyüyen beşik almıştık.. Kullanışı nasıl bilemiyorum
Gündüz olursa denerim mutlaka ben çok çektim mide bulantısı dan başlarda şu bi kaç gündür geri geldi biraz bulantilar yakami bırakmicak doğuma kadar sanırımHmm benm genelde yemekten snra oluyor hatta iki gündür bulanıyr gibi bile oluyor hemen bi elma:)) gece olmuyor çok şükür. Herkesin farklı işte demekki. muzuda akşam yememeye çalışyrm bağırsaklara sıkıntı olmasn diye. Ama öğlen mutlaka bi tane. :)
Allah kolaylk versin geçer inş. Bulantı hiç içi açıcı bişey değil malum.Gündüz olursa denerim mutlaka ben çok çektim mide bulantısı dan başlarda şu bi kaç gündür geri geldi biraz bulantilar yakami bırakmicak doğuma kadar sanırım
Bende kullanmıyorum canım bana da soylemedi hiçD vitaminini herkes kullanıyor mu ya? Dr bana hic bahsetmedi kullanmam gerekli mi acaba dra hatirlatayim mi?
Benim o çizgi bayadir var canım :)Kızlar benim göbeğimde hamilelik çızgisi oluşmadı hala sizin ne alemde
Doğru değil canım. Benim erkek ama uzun zamandır var o çizgi. Hatta göbek deligimin etrafı bile karardı. Çizgi tamam da o kararma niye oldu anlamadımbence çok şanslısınbenim göbeğimde o çizgi 12.haftalardayken oluşmuştu git gide koyulaştı , çok çirkin duruyor birde bebek cinsiyetiyle ilgili irşey duymuştum ne kadar doğru bilemem ama kız bebeklerde çizgi oluşurmuş erkek bebeklerde oluşmazmış falan filan diye ama doğruluğunu bilemiyorum
Teşekkürler hemen bakıyorum :)Eki Görüntüle 1981638 bu besik çok kullanisli hem sallanıyor ben ilk kızıma kullandım hem tekerlekli evin içinde her yere goturuyordum hemde sallanmasi güzel tavsiye ederim
Benimde göbeğimin içi karardı hafiftenDoğru değil canım. Benim erkek ama uzun zamandır var o çizgi. Hatta göbek deligimin etrafı bile karardı. Çizgi tamam da o kararma niye oldu anlamadım
Çok geçmiş olsun canımIyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Benim her gittigimde ilk önce kiloma bakıyor canımher gittiğinizde kilo kontrolü yapılıyormu? başlarda bana yapıyodu ama 16 haftamdan beri hiç bakmadı
Inegole bende gitmeyi düşünmüyorum canım. Düğün zamanı gitmiştim cok bir fiyat farkı gorememistim. Sifonyer de içinde mi o fiyatın ?Evet cnm bursadayım. bıze kayınpederım aldıgı ıcın uygun seyler bakalım zorlamayalım dedık. kucuk sanayıde aysen bebe falan var once oralara baktık ama fiyatlar yuksek. bırde aysen bebeden memnun kalmadı arkadasım. karamandakı ısmo mobılya falan da hemen hemen aynı mobılya modellerıydı. ama ısmo mobılya ust katta caploonba nın bayılıgını yapıyor onn urunlerıde var. fakat bayı oldugu ıcın uzerıne eklıyor anladıgım kadarıyla.daha sonra yıldırım caddesınde caploonba magazası oldugunu ogrendık oraya gıttık modellerını sevdım daha renklı cıvıl cıvıl. ordan aldık takımı da 3200 demıstı en son. sonra pazarlık yaptılar mı bılmıyorum. bunuda bı arkadasım tavsıye etmıstı boya kokusu yok cok kullanıslı dıye ordan aklımızda kalmıstı. bı bak modellerıne sitesinden. her modelı magazada yok zaten sıparısle getırıyorlar.inegole falan hıc gıtmedım gerek yok dıye dusundum zaten bi yerden sonra modeller hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?