temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım sen yazınca yazayım dedim montessori yatakları var oblar benim çok hoşuma gitti ama biz bir ay önceden çilekten almıştık pişman olmadım desem yalan olur.. Bi araştır
Benim oda küçük ama canım. 2. Çocukta koyabilecegim ayrı bir yatak için yer yok. Onlar daha büyük olmuyor mu

Voltareni ben de normalde kullaniyordum canim ama doktorum hamileyken bu tarz kremler surme demisti bu gidisimde sorucam artik bi daha cunku yürümekte zorluk cekiyorum. En azindan rahatlatir dedigin gibi.
Valla benim doktorum verdi canım. Bende sürmek istemedim ama bildiğin topal gibi yürümeye başlamıştım şimdi daha iyiyim

ay çok lazimlar sanki. Yarali parmağa isemezler aman öyle derler sık gelmezler merak etme.
Valla inşallah gelmezler. Bu ara beni çok sinir ediyorlar zaten Bide benim kayinvalidem çok rahattir sağolsun. Lohusa halimle hem bebegime bakip hem kayinvalideme hizmet edemem. Bende bi işin ucundan tutayim demez eminim. Ben bebegin başındayım sen kalk yap işini der kesin.

Kizlar sizin de uyku sorununuz var mi? Ben her gece 12 gibi yatıyorum 5 gibi wc ye kalkiyorum sonrasinda bir daha uyuyamiyorum. Normalde 10 a 11 e kadar uyurdum, ise gidecegim zaman zorla uyanirdim. Simdi gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar done done bi hal oluyorum. Butun gun halsizlik oluyo ustumde uykusuzluktan dolayi.

Canim ben çalışmadığım tüm gün evde olduğum halde manyak gibi uyumuyorum. Suan olduğu gibi
Gün içerisinde de uyuyamiyorum rahat edermiyorum pek. Tum gun gözlerim kapanıyor esniyorum ve cok halsizim canim

Gece 3 e kdr uyuyamıyorm bende. Aralarda sık sık uyanıyrm. Ve bende sabah namaza kalkıyrm mesela snrasında ya zorla uyuyrm yada hiç uyuyamyrm. Uyku düzenm berbat.

Kızlar dün delirdim sinirden ağladım. Strese girmek istemiyorum ama ne mümkün..

Bizim alt katta yaşayan insanlar! Akşam 10 da şarkı açtılar son ses inanın televizyonun sesin ile bastırmaya çalışıyoruz nafile. Tam uyuycam dalıcam diyorum yok.. Aşağıya defalarca vurduk inadına sesini daha da açıyorlar sanki.. Sıkıntılı tipler o yüzden eşimin aşağıya inip uyarmasını istemedim. Daha önceden de bize rahatsızlık verdikleri için üst komşuyu eşim kibarca "ablacim rahatsizim biraz daha sessiz olabilir misiniz" diye uyardi. Kadin eşime bi bağırdı kocasi peşinden geldi ben kapıyı zorla kapattim adam zilden parmağını çekmedi ve eşime "erkeksen gel lan"dedi.. Ben yine hamileydim o zaman karşılıklı konuşabileceğimiz tarzda olmadıkları için polisi aramıştık..

Şimdi de hamileyim bu sefer altta ki.. Ilk değil zaten dün gece son ses televizyonun sesi acik ve saat 02.30... Bu gece de belki 6 7 defa aşağıya vurduk kapatmadılar. 12 de kapattilar. Uyudum ben de.. Gece kalktim yine tv sesi son ses 03.00 civari kapattilar.. Sinirden elim ayağım titredi yaa öyle insanlar ki bulaşmak istemiyoruz. Hamileyim diye de olay olsun istemiyor eşim..

Zaten anlayışlı insanlar olsa müziği sonuna kadar açıp dinlemezler.. Hadi dinledin vurdugumuzda kapatirlar.. Ne yapicam bilmiyorum yaa. Tayin işimiz var inşallah olur da kurtuluruz şuradan

Rabbim yardımcın olsun canım.

Bunda da polise şikayet edin isterseniz. Yani önce bi uyarmak daha iyi ama tabi konuşulcak tipler değilse. Bizim komşununda banyosu benm yatk odamla bir bi duvar var. Şarkı söylüyo deli uyanyrm onun yüznden bende tıklatıyrm

bende onu diyorum eşime kimse gelmesin bebek görmeye ben kırkı çıksın mevlüt yaparım hepsi bir görür bebeği:) o zamanda oluyorum fena gelin:)

Günaydın hanimlar..
Sabah kasik ağrısıyla uyandım sağ bacağıma basmakta zorlandım. İlginç bir ağrı şimdi her iki taraf ağrıyor..
Böyle bir ağrı yaşayan var mı aranızda.?
Uzandım şu an ama bilmiyorm biri karnımın alt kısmını kaskatı sıkıyor gibi ağrıyor.. bebek hareket etmese çok daha fazla teleslanirdim bilemedim..

Banada tam tersi 41-42 de doğar dediler:)) hani adet günündün hesaplandğı için 2 hafta ileride gibi oluyomş:) bende tam tersi 38-39 da gelsn istiyrm:) sabırsız bi anneyim de
bende erken gelsin istiyorum doktorum ultrasyonda bakmıştı erken doğum olmaz sende demişti. bu gidişle bayramda hastanede olacam galiba:)

Sağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldi

Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedense
Sağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldi

Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedense
park yatak bende hiç sevmiyorum hele eşim ben hayatta almam onu diyo o ne öyle çadır gibi ben çocuğumu orda yatırmam diyo çok bilmiş sevgili eşim:) ama tücrebeli anneler hep park yatak öneriyor casualın park yatağı var kullanılan malzeme kumaş ondan alacaz büyük ihtimalle

Benim oda küçük ama canım. 2. Çocukta koyabilecegim ayrı bir yatak için yer yok. Onlar daha büyük olmuyor mu
yavrulu yatak düşünebilirsin aslında canım. ben park yatak alacam odada yapmayı düşünüyorum ileriye dönük düşünüyorum biraz normal genç odası yapmayı düşünüyorum yavrulu karyola şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…