- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.921
Sağol canım geçti inşallah şu günü de atlatayımÇok geçmiş olsun canım
Benim oda küçük ama canım. 2. Çocukta koyabilecegim ayrı bir yatak için yer yok. Onlar daha büyük olmuyor muCanım sen yazınca yazayım dedim montessori yatakları var oblar benim çok hoşuma gitti ama biz bir ay önceden çilekten almıştık pişman olmadım desem yalan olur.. Bi araştır
Valla benim doktorum verdi canım. Bende sürmek istemedim ama bildiğin topal gibi yürümeye başlamıştım şimdi daha iyiyimVoltareni ben de normalde kullaniyordum canim ama doktorum hamileyken bu tarz kremler surme demisti bu gidisimde sorucam artik bi daha cunku yürümekte zorluk cekiyorum. En azindan rahatlatir dedigin gibi.
Tam boyutları bilmiyorum canm ama benim cok hoşuma gittiBenim oda küçük ama canım. 2. Çocukta koyabilecegim ayrı bir yatak için yer yok. Onlar daha büyük olmuyor mu
Valla inşallah gelmezler. Bu ara beni çok sinir ediyorlar zatenay çok lazimlar sanki. Yarali parmağa isemezler aman öyle derler sık gelmezler merak etme.
Çizgi dışında o kararmalar neden oluyor acaba yaBenimde göbeğimin içi karardı hafiften
Kizlar sizin de uyku sorununuz var mi? Ben her gece 12 gibi yatıyorum 5 gibi wc ye kalkiyorum sonrasinda bir daha uyuyamiyorum. Normalde 10 a 11 e kadar uyurdum, ise gidecegim zaman zorla uyanirdim. Simdi gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar done done bi hal oluyorum. Butun gun halsizlik oluyo ustumde uykusuzluktan dolayi.
Gece 3 e kdr uyuyamıyorm bende. Aralarda sık sık uyanıyrm. Ve bende sabah namaza kalkıyrm mesela snrasında ya zorla uyuyrm yada hiç uyuyamyrm. Uyku düzenm berbat.Kizlar sizin de uyku sorununuz var mi? Ben her gece 12 gibi yatıyorum 5 gibi wc ye kalkiyorum sonrasinda bir daha uyuyamiyorum. Normalde 10 a 11 e kadar uyurdum, ise gidecegim zaman zorla uyanirdim. Simdi gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar done done bi hal oluyorum. Butun gun halsizlik oluyo ustumde uykusuzluktan dolayi.
Rabbim yardımcın olsun canım.ilk torunları olduğu için geleceklermiş..Bir de görümcemin izin günleri tam da doğum tarih aralığıma denk gelince 10 numara olmuş onların deyimine göreee bana asıl lazım olan da kendi anacığım olduğu için anlayacağın tam bir curcuna yaşayacağız
Bunda da polise şikayet edin isterseniz. Yani önce bi uyarmak daha iyi ama tabi konuşulcak tipler değilse. Bizim komşununda banyosu benm yatk odamla bir bi duvar var. Şarkı söylüyo deli uyanyrm onun yüznden bende tıklatıyrmKızlar dün delirdim sinirden ağladım. Strese girmek istemiyorum ama ne mümkün..
Bizim alt katta yaşayan insanlar! Akşam 10 da şarkı açtılar son ses inanın televizyonun sesin ile bastırmaya çalışıyoruz nafile. Tam uyuycam dalıcam diyorum yok.. Aşağıya defalarca vurduk inadına sesini daha da açıyorlar sanki.. Sıkıntılı tipler o yüzden eşimin aşağıya inip uyarmasını istemedim. Daha önceden de bize rahatsızlık verdikleri için üst komşuyu eşim kibarca "ablacim rahatsizim biraz daha sessiz olabilir misiniz" diye uyardi. Kadin eşime bi bağırdı kocasi peşinden geldi ben kapıyı zorla kapattim adam zilden parmağını çekmedi ve eşime "erkeksen gel lan"dedi.. Ben yine hamileydim o zaman karşılıklı konuşabileceğimiz tarzda olmadıkları için polisi aramıştık..
Şimdi de hamileyim bu sefer altta ki.. Ilk değil zaten dün gece son ses televizyonun sesi acik ve saat 02.30... Bu gece de belki 6 7 defa aşağıya vurduk kapatmadılar. 12 de kapattilar. Uyudum ben de.. Gece kalktim yine tv sesi son ses 03.00 civari kapattilar.. Sinirden elim ayağım titredi yaa öyle insanlar ki bulaşmak istemiyoruz. Hamileyim diye de olay olsun istemiyor eşim..
Zaten anlayışlı insanlar olsa müziği sonuna kadar açıp dinlemezler.. Hadi dinledin vurdugumuzda kapatirlar.. Ne yapicam bilmiyorum yaa. Tayin işimiz var inşallah olur da kurtuluruz şuradan
bende onu diyorum eşime kimse gelmesin bebek görmeye ben kırkı çıksın mevlüt yaparım hepsi bir görür bebeği:) o zamanda oluyorum fena gelin:)Benımkınde de oyle bı hava varheveslıler tabı muhtemelen 40 gun durcaklar yanımda bı annem bı kayınvalıdem zaten dursunlar yanımda destek lazım banada ama cok mısafır cagırmazlar umarım sırf bu yuzden agustos sonuna yer tuttum mevlut olsun bıtsın dıye
gynoferon kullanıyorum canım sabah aç bir tane gynoferro sanol vermedi doktorum.Merhaba kızlar aranizda gynoferro sanol ilaci kullanan varmi ? Gunde kac defa kullaniyosunuz ?
keçiboynuzu özü bana da çok iyi geldi mormalde değerlerim düşüktür evde de hep unutuyordum içmeyi iş yerine getirdim hergün iki kaşık alıyorum bir aydır yanaklarım al al oldu:)Canım keçiboynuzu özü al eczaneden günde bir çorba kaşığı tuket
bende erken gelsin istiyorumBanada tam tersi 41-42 de doğar dediler:)) hani adet günündün hesaplandğı için 2 hafta ileride gibi oluyomş:) bende tam tersi 38-39 da gelsn istiyrm:) sabırsız bi anneyim de
Sağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldi
Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedense
park yatak bende hiç sevmiyorum hele eşim ben hayatta almam onu diyo o ne öyle çadır gibi ben çocuğumu orda yatırmam diyo çok bilmiş sevgili eşim:) ama tücrebeli anneler hep park yatak öneriyor casualın park yatağı var kullanılan malzeme kumaş ondan alacaz büyük ihtimalleSağol canım baktum yataklara fakat çok pahalı geldi
Park yataklara da bi türlü ısınamadım nedense
o tartıya çıkmak tam bir kabusBenim her gittigimde ilk önce kiloma bakıyor canım
yavrulu yatak düşünebilirsin aslında canım. ben park yatak alacam odada yapmayı düşünüyorum ileriye dönük düşünüyorum biraz normal genç odası yapmayı düşünüyorum yavrulu karyola şeklinde.Benim oda küçük ama canım. 2. Çocukta koyabilecegim ayrı bir yatak için yer yok. Onlar daha büyük olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?