- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.941
benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .Kizlar sizin de uyku sorununuz var mi? Ben her gece 12 gibi yatıyorum 5 gibi wc ye kalkiyorum sonrasinda bir daha uyuyamiyorum. Normalde 10 a 11 e kadar uyurdum, ise gidecegim zaman zorla uyanirdim. Simdi gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar done done bi hal oluyorum. Butun gun halsizlik oluyo ustumde uykusuzluktan dolayi.
insanlarda apartman kültürü alması gerekiyo canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah tayin konusunda.Kızlar dün delirdim sinirden ağladım. Strese girmek istemiyorum ama ne mümkün..
Bizim alt katta yaşayan insanlar! Akşam 10 da şarkı açtılar son ses inanın televizyonun sesin ile bastırmaya çalışıyoruz nafile. Tam uyuycam dalıcam diyorum yok.. Aşağıya defalarca vurduk inadına sesini daha da açıyorlar sanki.. Sıkıntılı tipler o yüzden eşimin aşağıya inip uyarmasını istemedim. Daha önceden de bize rahatsızlık verdikleri için üst komşuyu eşim kibarca "ablacim rahatsizim biraz daha sessiz olabilir misiniz" diye uyardi. Kadin eşime bi bağırdı kocasi peşinden geldi ben kapıyı zorla kapattim adam zilden parmağını çekmedi ve eşime "erkeksen gel lan"dedi.. Ben yine hamileydim o zaman karşılıklı konuşabileceğimiz tarzda olmadıkları için polisi aramıştık..
Şimdi de hamileyim bu sefer altta ki.. Ilk değil zaten dün gece son ses televizyonun sesi acik ve saat 02.30... Bu gece de belki 6 7 defa aşağıya vurduk kapatmadılar. 12 de kapattilar. Uyudum ben de.. Gece kalktim yine tv sesi son ses 03.00 civari kapattilar.. Sinirden elim ayağım titredi yaa öyle insanlar ki bulaşmak istemiyoruz. Hamileyim diye de olay olsun istemiyor eşim..
Zaten anlayışlı insanlar olsa müziği sonuna kadar açıp dinlemezler.. Hadi dinledin vurdugumuzda kapatirlar.. Ne yapicam bilmiyorum yaa. Tayin işimiz var inşallah olur da kurtuluruz şuradan
Ay canım çok zor ya komşu işi hele hamilelikte anlayissiz insanlar çileden çıkarıyor insanı. Benimde alt katımdaki kadının bi kızı var sabah 8-9 da bir başlıyor kavga etmeye küfürlerle beddualarla uyanıyoruz gerçekten çıldırtiyir insanı. Tv sesini acsam gene bastirmiyor. Benim kurtulmam zor gibi umarım sizin tayininiz çıkar da kurtulursunuz. Allah yardimciniz olsunKızlar dün delirdim sinirden ağladım. Strese girmek istemiyorum ama ne mümkün..
Bizim alt katta yaşayan insanlar! Akşam 10 da şarkı açtılar son ses inanın televizyonun sesin ile bastırmaya çalışıyoruz nafile. Tam uyuycam dalıcam diyorum yok.. Aşağıya defalarca vurduk inadına sesini daha da açıyorlar sanki.. Sıkıntılı tipler o yüzden eşimin aşağıya inip uyarmasını istemedim. Daha önceden de bize rahatsızlık verdikleri için üst komşuyu eşim kibarca "ablacim rahatsizim biraz daha sessiz olabilir misiniz" diye uyardi. Kadin eşime bi bağırdı kocasi peşinden geldi ben kapıyı zorla kapattim adam zilden parmağını çekmedi ve eşime "erkeksen gel lan"dedi.. Ben yine hamileydim o zaman karşılıklı konuşabileceğimiz tarzda olmadıkları için polisi aramıştık..
Şimdi de hamileyim bu sefer altta ki.. Ilk değil zaten dün gece son ses televizyonun sesi acik ve saat 02.30... Bu gece de belki 6 7 defa aşağıya vurduk kapatmadılar. 12 de kapattilar. Uyudum ben de.. Gece kalktim yine tv sesi son ses 03.00 civari kapattilar.. Sinirden elim ayağım titredi yaa öyle insanlar ki bulaşmak istemiyoruz. Hamileyim diye de olay olsun istemiyor eşim..
Zaten anlayışlı insanlar olsa müziği sonuna kadar açıp dinlemezler.. Hadi dinledin vurdugumuzda kapatirlar.. Ne yapicam bilmiyorum yaa. Tayin işimiz var inşallah olur da kurtuluruz şuradan
Canim benim 3.aylarda başladı herkes daha sonra başlar demesine rağmen 3.aydan beri çekiyorum bu sorunu. Gaviscon kullanabiliyorm sadece canımkızlar mide yanması değil de birşey yediğimde boğazım yanıyor ve çok rahatsız ediyor bu şekilde olan varmı ilerleyen zamanlarda oluyormuş benimki çok erken başladı sanki
evet canım 3 kapaklı dolap buyuyen besık cekmecelı sıfonyerı 3 parça. takımın kalanını da bız sıparıs edıcez daha sonra.perdesı halısı falan.Inegole bende gitmeyi düşünmüyorum canım. Düğün zamanı gitmiştim cok bir fiyat farkı gorememistim. Sifonyer de içinde mi o fiyatın ?
çok rahatsız ediyor gaviscon değil de hap verdi kullanmadım çok fazla içtiğimde rahatlıyordum aslında.Canim benim 3.aylarda başladı herkes daha sonra başlar demesine rağmen 3.aydan beri çekiyorum bu sorunu. Gaviscon kullanabiliyorm sadece canım
Al benden de o kadar. Eskiden en azından haftasnu biraz uyuyabilirdim ama şimdi hepsi bitti. sabah gözüm 5 te de açsam uyuyamıyorum 6 da da. Zaten 7 den geç uyanmak yalan oldu iki aydır. Bebeğin doğumundan sonra da böle uyanabilirsem iyi olur ama o zaman uykusuzluk çekersem çok zoruma gider.Kizlar sizin de uyku sorununuz var mi? Ben her gece 12 gibi yatıyorum 5 gibi wc ye kalkiyorum sonrasinda bir daha uyuyamiyorum. Normalde 10 a 11 e kadar uyurdum, ise gidecegim zaman zorla uyanirdim. Simdi gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar done done bi hal oluyorum. Butun gun halsizlik oluyo ustumde uykusuzluktan dolayi.
Günaydın hanimlar..
Sabah kasik ağrısıyla uyandım sağ bacağıma basmakta zorlandım. İlginç bir ağrı şimdi her iki taraf ağrıyor..
Böyle bir ağrı yaşayan var mı aranızda.?
Uzandım şu an ama bilmiyorm biri karnımın alt kısmını kaskatı sıkıyor gibi ağrıyor.. bebek hareket etmese çok daha fazla teleslanirdim bilemedim..
INSALLAH SAGLIK BI SEKILDE DOGUMLARIMIZI YAPARIZ DA KORSELERI TAKAR TOPARLANIRIZ.doğum sonrası abdominal korse nasıldır kızlar sizce
Canım bilmiyorm sabah sabah moralim alt üst oldu resmen ..kramp olmasın canım? düz uzan ayaklarını kendine çek öyle yat biraz geçmezse doktoru ara.
inşallah canım bazen diyorum çatlarsam çatlayım yavrum sağlıklı olsunda diyorum bana ne olursa olsun annelik hislerim kabardı galiba :)INSALLAH SAGLIK BI SEKILDE DOGUMLARIMIZI YAPARIZ DA KORSELERI TAKAR TOPARLANIRIZ.
HIC KULLANMADIM DAHA ONCE AMA SIMDI NETTEN BAKTIM TOPARLAYACAK GIBI DURUYOR.
daha öncesi yorulacağın birşey yaptın mı canım.Canım bilmiyorm sabah sabah moralim alt üst oldu resmen ..
Uzaninca geçiyor ama kalkınca devam ediyor..devam ederse Dr gidecem
Ferplex fol kullaniuorm canm oda ise yaramadi degstrdi ilacimi gynoferronsanol verdi.tabi mide agrsi yapyo buda biraz.keci boynuzu özü eczanelerde satilanlardan migynoferon kullanıyorum canım sabah aç bir tane gynoferro sanol vermedi doktorum.
daha öncesi yorulacağın birşey yaptın mı canım.
Tmm canim sagol denicemCanım keçiboynuzu özü al eczaneden günde bir çorba kaşığı tuket
Benimde karnım büyüdüğü zaman çok fena gerilme ve kaşınma ağrı oluyor.Büyüdüğünü hissediyorumYok canım. Hatta dün akşam erkenden uyudum..
Sanırım karnım büyüyor o yüzden oluyor .böyle birden batma yırtılma hissi gibi yumurtalıklarima vuruyor
haklısın canım bende kesinlikle yaptırılması taraftarıyımSenin adına çok sevindim canım. Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Çok sıkıntı etmemeye çalışıyordum ama dün bi yakinimla görüştüm bu konu açıldı şekerim çıktı falan dedim. O da bir arkadasinin başına geleni anlattı. Hamilelik şekeri varmış insulin kullaniyormus son 2 günü kala kontrolde bebeğin oldugunu söylemişler o kadar korktum ve stres oldum ki kimseye belli etmek istemesem de aklımda o yüzden hep. Yani burada bende hiç çıkmadı yaptırmam zararlı öcü möcü dedikleri test aslında ne kadar önemli insanlar görmeli ama napicaksin. Elimde olsa herkesin gidip yaptırmasına katkida bulunmak istiyorum ama. Biz milletce bir oturusta yarım tepsi baklavayi yerken oh yarasın deriz test için 50 gr.lik şekere gelince oooo öcüü piiiiisöldürur süründurur şeker çıkartır diye herkesin hayatini etkileyebilecek yorumlarda bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?