temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .

insanlarda apartman kültürü alması gerekiyo canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah tayin konusunda.

kızlar mide yanması değil de birşey yediğimde boğazım yanıyor ve çok rahatsız ediyor bu şekilde olan varmı ilerleyen zamanlarda oluyormuş benimki çok erken başladı sanki

Ay canım çok zor ya komşu işi hele hamilelikte anlayissiz insanlar çileden çıkarıyor insanı. Benimde alt katımdaki kadının bi kızı var sabah 8-9 da bir başlıyor kavga etmeye küfürlerle beddualarla uyanıyoruz gerçekten çıldırtiyir insanı. Tv sesini acsam gene bastirmiyor. Benim kurtulmam zor gibi umarım sizin tayininiz çıkar da kurtulursunuz. Allah yardimciniz olsun

kızlar mide yanması değil de birşey yediğimde boğazım yanıyor ve çok rahatsız ediyor bu şekilde olan varmı ilerleyen zamanlarda oluyormuş benimki çok erken başladı sanki
Canim benim 3.aylarda başladı herkes daha sonra başlar demesine rağmen 3.aydan beri çekiyorum bu sorunu. Gaviscon kullanabiliyorm sadece canım

Kızlar artık oğlumla resmen anlasiyoruz. Bu sabah babası uyandı mi diye sordu ben yok ama uyandirym senin için dedim. Tam göbek deliğimin oraya hafif basınca hareket ediyor zaten bende öyle yaptım başladı hareketlere sağdan soldan kıpır kıpır yapıyor sabah sabah babasını işe gönderdi bide hiç şarkı söylüyor musunuz. Ben dün hareket etmedigi bi saatte şarkı söyledim ya nasıl başladı vurmaya anlatamam. Canim benim annesinin sesini çok beğendi galiba

Inegole bende gitmeyi düşünmüyorum canım. Düğün zamanı gitmiştim cok bir fiyat farkı gorememistim. Sifonyer de içinde mi o fiyatın ?
evet canım 3 kapaklı dolap buyuyen besık cekmecelı sıfonyerı 3 parça. takımın kalanını da bız sıparıs edıcez daha sonra.perdesı halısı falan.

Canim benim 3.aylarda başladı herkes daha sonra başlar demesine rağmen 3.aydan beri çekiyorum bu sorunu. Gaviscon kullanabiliyorm sadece canım
çok rahatsız ediyor gaviscon değil de hap verdi kullanmadım çok fazla içtiğimde rahatlıyordum aslında.

Al benden de o kadar. Eskiden en azından haftasnu biraz uyuyabilirdim ama şimdi hepsi bitti. sabah gözüm 5 te de açsam uyuyamıyorum 6 da da. Zaten 7 den geç uyanmak yalan oldu iki aydır. Bebeğin doğumundan sonra da böle uyanabilirsem iyi olur ama o zaman uykusuzluk çekersem çok zoruma gider.

kramp olmasın canım? düz uzan ayaklarını kendine çek öyle yat biraz geçmezse doktoru ara.

INSALLAH SAGLIK BI SEKILDE DOGUMLARIMIZI YAPARIZ DA KORSELERI TAKAR TOPARLANIRIZ.
HIC KULLANMADIM DAHA ONCE AMA SIMDI NETTEN BAKTIM TOPARLAYACAK GIBI DURUYOR.
inşallah canım bazen diyorum çatlarsam çatlayım yavrum sağlıklı olsunda diyorum bana ne olursa olsun annelik hislerim kabardı galiba :)

haklısın canım bende kesinlikle yaptırılması taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…