- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.961
aynen bende oyleyım :) kıyafetlerım olmuyor resımlerde tosun gıbı cıkıyorum once üzülüyorum sonra dıyorum şişsemde çatlasamda o iyi olsun bana yeter iç güdüler başladı dürtmeyeinşallah canım bazen diyorum çatlarsam çatlayım yavrum sağlıklı olsunda diyorum bana ne olursa olsun annelik hislerim kabardı galiba :)
Bir an önce gidip vurdurun bence.Arkadaşlar göğsünüzden sıvı geldi mi hiç acaba ? 21haftamdayım ilk defa böyle bişey oldu bende ? Birde saglık ocağından arayacağız demişlerdi ama hala arayan olmadı işten bende gidemedim ama ilk aşımı hala olmadım geç kalmış mıyımdır? Biraz da korkuyorumilk aşı tetanoz oluyo. Çanınız çok yandı mı acaba ? Bazılarında iltihap falan da oluyormuş korkmalı mıyım ?
Ben sentetik oldugundan park yatak onermeyenlerdenim. Etrafi plastik kapli. Evinde yer varsa ahsap en sagliklisi. Ben bebek yataginu saga sola da tasimadim. Yatak odasinda tutuyorum. Gun icinde uyudugunda yatagina yatiriyorum yada oldugun odada yanima. Bunda da aynisini yaparim muhtemelen.park yatak bende hiç sevmiyorum hele eşim ben hayatta almam onu diyo o ne öyle çadır gibi ben çocuğumu orda yatırmam diyo çok bilmiş sevgili eşim:) ama tücrebeli anneler hep park yatak öneriyor casualın park yatağı var kullanılan malzeme kumaş ondan alacaz büyük ihtimalle
Sezeryanmi olacaksin canim ?doğum sonrası abdominal korse nasıldır kızlar sizce
benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .
benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .
canım bende durumlar tam tersi sürekli uyuyorum uykum kanmıyor gece 11 de yatıyorum sabah 6 ya kadar . işe geliyorum iş yerinde de uyukluyorum :):)Kizlar sizin de uyku sorununuz var mi? Ben her gece 12 gibi yatıyorum 5 gibi wc ye kalkiyorum sonrasinda bir daha uyuyamiyorum. Normalde 10 a 11 e kadar uyurdum, ise gidecegim zaman zorla uyanirdim. Simdi gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar done done bi hal oluyorum. Butun gun halsizlik oluyo ustumde uykusuzluktan dolayi.
çok düzenli kullanıyorum diyemem canım.demir ilacını kullanıyor musun..Kullanmayanda halsizlik ve uyku yapar diye biliyorum canım
şu anlık normal gibi duruyo canım herşey normal süreçte devam ederse normal doğum istiyorum.Sezeryanmi olacaksin canim ?
kullanışlı canım ben tavsiye ediyorum sezeryanden sonra kullanmıştım. Normal doğumdan sonrada kullanabilirsin . ama sürekli takılı duramıyorsun ara ara takıp çıkartıyordumdoğum sonrası abdominal korse nasıldır kızlar sizce
eczanelerde de aktarlarda da var canımFerplex fol kullaniuorm canm oda ise yaramadi degstrdi ilacimi gynoferronsanol verdi.tabi mide agrsi yapyo buda biraz.keci boynuzu özü eczanelerde satilanlardan mi
herkez doğumdan sonra karnımı sarmam için uyarıyo bi bakayım dedim bende fiyatları da çok uygun pahalı birşey değilkullanışlı canım ben tavsiye ediyorum sezeryanden sonra kullanmıştım. Normal doğumdan sonrada kullanabilirsin . ama sürekli takılı duramıyorsun ara ara takıp çıkartıyordum
aşıdan hiç korkma canım . iki doz oldum ilk bir iki gün çok hafif kolun ağrıyor yeri acıyor sonra geçiyor. sıvı bendede geliyor ama dışarı çıkacak kadar değil sıktırınca görebiliyorum kaşınınca felan anlayabiliyorum . sıkıntı yapılacak bir konu değilArkadaşlar göğsünüzden sıvı geldi mi hiç acaba ? 21haftamdayım ilk defa böyle bişey oldu bende ? Birde saglık ocağından arayacağız demişlerdi ama hala arayan olmadı işten bende gidemedim ama ilk aşımı hala olmadım geç kalmış mıyımdır? Biraz da korkuyorumilk aşı tetanoz oluyo. Çanınız çok yandı mı acaba ? Bazılarında iltihap falan da oluyormuş korkmalı mıyım ?
evet kullanırsan mutlaka faydasını görürsün . hem beline destek oluyo hemde göbeğinin inmesine yardımcı oluyor seni rahatlatıyor.herkez doğumdan sonra karnımı sarmam için uyarıyo bi bakayım dedim bende fiyatları da çok uygun pahalı birşey değil
İyiyiz canim seni sormalii, yeni bir haftaya daha girdik :)))Merhaba hanımlar nasılsınız.
Öksürüğüm dışında iyiyim şükür.İyiyiz canim seni sormalii, yeni bir haftaya daha girdik :)))
Anladim. Ben dogumlardan sonra kusak tarzi birsey ile esime gobek ve belimi sardirmistim. 1 hafta da ne gobek kalmisti ne de baska birsey :)şu anlık normal gibi duruyo canım herşey normal süreçte devam ederse normal doğum istiyorum.
Benim ilk doz hic acmadı ne agrı ne kizariklik hic bisey olmadi ikinci doz acidi 1hafta cektim ustune yatamadim.bide sağı kullanıyorum diye sola yaptirdim,sola yatmam gerektigini unuttum biraz zor olmustu.Arkadaşlar göğsünüzden sıvı geldi mi hiç acaba ? 21haftamdayım ilk defa böyle bişey oldu bende ? Birde saglık ocağından arayacağız demişlerdi ama hala arayan olmadı işten bende gidemedim ama ilk aşımı hala olmadım geç kalmış mıyımdır? Biraz da korkuyorumilk aşı tetanoz oluyo. Çanınız çok yandı mı acaba ? Bazılarında iltihap falan da oluyormuş korkmalı mıyım ?
Deri renk değiştiriyor pigmentler hormonlardan etkileniyor sanırımÇizgi dışında o kararmalar neden oluyor acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?