temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arkadaşlar göğsünüzden sıvı geldi mi hiç acaba ? 21haftamdayım ilk defa böyle bişey oldu bende ? Birde saglık ocağından arayacağız demişlerdi ama hala arayan olmadı işten bende gidemedim ama ilk aşımı hala olmadım geç kalmış mıyımdır? Biraz da korkuyorum ilk aşı tetanoz oluyo. Çanınız çok yandı mı acaba ? Bazılarında iltihap falan da oluyormuş korkmalı mıyım ?

inşallah canım bazen diyorum çatlarsam çatlayım yavrum sağlıklı olsunda diyorum bana ne olursa olsun annelik hislerim kabardı galiba :)
aynen bende oyleyım :) kıyafetlerım olmuyor resımlerde tosun gıbı cıkıyorum once üzülüyorum sonra dıyorum şişsemde çatlasamda o iyi olsun bana yeter iç güdüler başladı dürtmeye

Bir an önce gidip vurdurun bence.
Asla acımadı aşı bende. hatta girdiğini vs. bile hissetmedim.
İğne sonrası ağrı bende 2gün sonra cok hafif sızlama gibi oldu biraz.

2.ci aşım geldi benimde. vurmadılar erken diye gittim gecen gün

Ben sentetik oldugundan park yatak onermeyenlerdenim. Etrafi plastik kapli. Evinde yer varsa ahsap en sagliklisi. Ben bebek yataginu saga sola da tasimadim. Yatak odasinda tutuyorum. Gun icinde uyudugunda yatagina yatiriyorum yada oldugun odada yanima. Bunda da aynisini yaparim muhtemelen.

benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .
benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .

demir ilacını kullanıyor musun..Kullanmayanda halsizlik ve uyku yapar diye biliyorum canım

canım bende durumlar tam tersi sürekli uyuyorum uykum kanmıyor gece 11 de yatıyorum sabah 6 ya kadar . işe geliyorum iş yerinde de uyukluyorum :):)

kullanışlı canım ben tavsiye ediyorum sezeryanden sonra kullanmıştım. Normal doğumdan sonrada kullanabilirsin . ama sürekli takılı duramıyorsun ara ara takıp çıkartıyordum
herkez doğumdan sonra karnımı sarmam için uyarıyo bi bakayım dedim bende fiyatları da çok uygun pahalı birşey değil

aşıdan hiç korkma canım . iki doz oldum ilk bir iki gün çok hafif kolun ağrıyor yeri acıyor sonra geçiyor. sıvı bendede geliyor ama dışarı çıkacak kadar değil sıktırınca görebiliyorum kaşınınca felan anlayabiliyorum . sıkıntı yapılacak bir konu değil

Benim ilk doz hic acmadı ne agrı ne kizariklik hic bisey olmadi ikinci doz acidi 1hafta cektim ustune yatamadim.bide sağı kullanıyorum diye sola yaptirdim,sola yatmam gerektigini unuttum biraz zor olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…