temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşAllah sende sağlıkla kavuşursun yavruna bi bakmışsın belki aslan olmuş inş :)

Canım geç olduğunu sanmıyorum beni de o haftalarda çağırmıştı. Aşı yapılırken ve yapıldığı gün hiç ağrı sıkıntı olmadı. Ama ertesi gün ağrımaya başladı kolum hiç üzerine yatamadım iki üç gün. Bir de ben sağı kullanıyorum diye sola yaptılar hiç yatamadım üstüne. Şimdiki aklım olsa sağa yaptırırım kesinlikle. Bir de kişiden kişiye değişiyor bazılarının hiç ağrısı olmuyor. İnşallah senin de olmaz kafanda büyütme

O saatte 155 ' i arayıp gerekli şikayette bulunmak en doğrusu.
Muhatab olmamak lazım

Şöyle bişey mi canım bunlar işimizi görür mü

Eklentiler

• Screenshot_20170412-210418.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 54
bazen bende şeffat sıvı geliyo çok az. dün oldum bende ilk dozumu tam vaktindesin aramalarını bekleme gözleriden kaçabiliyo.

Kizlar size bir baska sorunumla geliyorum :) ben yuksek lisans tez asamasindayim, atilmamam icin 1.5 sene icinde tezimi yazmam lazim ama bu halde zor oluyor, bir yandan da calisiyorum zaten derslerimi zar zor tamamladim. Bu arada 1 saatlik mesafede olan baska bi ilde okulum. Bugun dondurmak istedigimi soyledim ama sadece hamilelik dondurma sebebi degilmis. Eger bir risk olursa kabul olurmus. Su an riskli bi durumum yok yalan yere rapor almak da istemiyorum ama doktor ne yazarsa kabul edilebilir sizce?

benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .
benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .

demir ilacını kullanıyor musun..Kullanmayanda halsizlik ve uyku yapar diye biliyorum canım
çok düzenli kullanıyorum diyemem canım.

halsizliğin ondan olabilir diye biliyorum çünkü ben de bir iki gün içmediğimde acayip halsizlik oluyor

Arkadaslar ben de birsey danismak istiyorum, hani en basindan beri sola yatmak tavsiye edilir ya, ben sola yattigimda cok zorlaniyorum yani soyle.ki, soluma donup yatinca sanki yuz ustu donmuaum gibi karnima baski oluyor ve tekmelemeye basliyor bende haliyle sol tarafima yatamiyorum rahatsiz oluyor dusuncesiyle,kaldi ki ben de rahatsiz oluyorum soluma yatinca zor nefes aliyorum karnima baski yaptigi icin, ama sagima yattigimda hic boyle bir sıkıntım olmuyor çok rahat uyuyorum ya da sırt üstü yatınca da rahatım, benim gibi soluna yatınca rahatsızlık duyan var mı acaba?

Kızlar bendeki karın sertleşmesinin nedeni tamamen gaz ve ara sıra kabızlık. Bu iki durum geçtiğinde sertlik de geçiyor. Neden bilmiyorum ama bu ara bu şikayetlerim raz arttı.

Arkadaslar bu siralar giremiyorum temizligi anca bitirdim :) ee halle anca bitti.
Benimdebi sikintim cikti tansiyonum yuksek seyrediyor genelde 16.90 buda tehlikeliymiş gebelik zehirlenmesi ve erken dogum oluyormus bir hafta olcum yapicam yuksek cikarsa ilac vercekler bu arada seker yuklemeside yapildi 24.haftamda 75lik normal cikti kizlar cok sukur.

Gözün aydın canım şeker çıkmamasına çok sevindim. Ama tansiyonun yüksek gerçekten. Bence hazır bu hafta ölçecekken beslenmene dikkat et gıdalarınla dengelemeye çalış. Tuzu tamamen kes. Biraz da netten bak sarımsak dengeliyordu sanırım. Arada limonata yap kendine limonata iç. Nar ekşisi de düşürüyor diye biliyorum ama başka bir zararı var mı bilmiyorum ona da bak. İnşallah güzel çıkar bu hafta ölçümlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…