- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.981
bu rahat olur diye düşündün direk sarıyon tek parça ya kat kat da sarmaya gerek kalmazAnladim. Ben dogumlardan sonra kusak tarzi birsey ile esime gobek ve belimi sardirmistim. 1 hafta da ne gobek kalmisti ne de baska birsey :)
alıyım ben bunu zaten 18 lira mı neevet kullanırsan mutlaka faydasını görürsün . hem beline destek oluyo hemde göbeğinin inmesine yardımcı oluyor seni rahatlatıyor.
İnşAllah sende sağlıkla kavuşursun yavruna bi bakmışsın belki aslan olmuş inş :)Ben de aynı hevesteydim canım. Bir de benim dg 3 ağustos çok heveslendim başlarda oğlum da aslan olacak diye ama şimdi hep erken doğum risklerim çıktıbüyük ihtimalle aslanı beklemeyecek benim sıpa. Ama şimdi diyorum sağ salim gelsin de aslan olsun yengeç olsun aklıma bile gelmiyor artık. İnşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebişinize allah gönlünüze göre versin canım
Canım geç olduğunu sanmıyorum beni de o haftalarda çağırmıştı. Aşı yapılırken ve yapıldığı gün hiç ağrı sıkıntı olmadı. Ama ertesi gün ağrımaya başladı kolum hiç üzerine yatamadım iki üç gün. Bir de ben sağı kullanıyorum diye sola yaptılar hiç yatamadım üstüne. Şimdiki aklım olsa sağa yaptırırım kesinlikle. Bir de kişiden kişiye değişiyor bazılarının hiç ağrısı olmuyor. İnşallah senin de olmaz kafanda büyütmeArkadaşlar göğsünüzden sıvı geldi mi hiç acaba ? 21haftamdayım ilk defa böyle bişey oldu bende ? Birde saglık ocağından arayacağız demişlerdi ama hala arayan olmadı işten bende gidemedim ama ilk aşımı hala olmadım geç kalmış mıyımdır? Biraz da korkuyorumilk aşı tetanoz oluyo. Çanınız çok yandı mı acaba ? Bazılarında iltihap falan da oluyormuş korkmalı mıyım ?
O saatte 155 ' i arayıp gerekli şikayette bulunmak en doğrusu.Kızlar dün delirdim sinirden ağladım. Strese girmek istemiyorum ama ne mümkün..
Bizim alt katta yaşayan insanlar! Akşam 10 da şarkı açtılar son ses inanın televizyonun sesin ile bastırmaya çalışıyoruz nafile. Tam uyuycam dalıcam diyorum yok.. Aşağıya defalarca vurduk inadına sesini daha da açıyorlar sanki.. Sıkıntılı tipler o yüzden eşimin aşağıya inip uyarmasını istemedim. Daha önceden de bize rahatsızlık verdikleri için üst komşuyu eşim kibarca "ablacim rahatsizim biraz daha sessiz olabilir misiniz" diye uyardi. Kadin eşime bi bağırdı kocasi peşinden geldi ben kapıyı zorla kapattim adam zilden parmağını çekmedi ve eşime "erkeksen gel lan"dedi.. Ben yine hamileydim o zaman karşılıklı konuşabileceğimiz tarzda olmadıkları için polisi aramıştık..
Şimdi de hamileyim bu sefer altta ki.. Ilk değil zaten dün gece son ses televizyonun sesi acik ve saat 02.30... Bu gece de belki 6 7 defa aşağıya vurduk kapatmadılar. 12 de kapattilar. Uyudum ben de.. Gece kalktim yine tv sesi son ses 03.00 civari kapattilar.. Sinirden elim ayağım titredi yaa öyle insanlar ki bulaşmak istemiyoruz. Hamileyim diye de olay olsun istemiyor eşim..
Zaten anlayışlı insanlar olsa müziği sonuna kadar açıp dinlemezler.. Hadi dinledin vurdugumuzda kapatirlar.. Ne yapicam bilmiyorum yaa. Tayin işimiz var inşallah olur da kurtuluruz şuradan
OYYYY maşallaaaaahhh oglunaaaKızlaar doktordan çıktım şimdi
Suyum normal seviyeye yaklaşmış
Allahıma çok şükür
Oğlum balım da koca göbek olmuş 830 gr 34 cm olmuşbir hafta önde dedi
Şöyle bişey mi canım bunlar işimizi görür müen de senin istediğin gibi bişi istiyorum bugun carsıda 110tl ye vardı aynısı hepsiburada da 130 falandı sanırım sallanıyor, boyutu da küçük, ama dokuz ay akadar ancak kullanılır sanırım... Ondan almayı düşünüyorum ben de. zaten büyüyen beşik almıştık.. Kullanışı nasıl bilemiyorum
bazen bende şeffat sıvı geliyo çok az. dün oldum bende ilk dozumu tam vaktindesin aramalarını bekleme gözleriden kaçabiliyo.Arkadaşlar göğsünüzden sıvı geldi mi hiç acaba ? 21haftamdayım ilk defa böyle bişey oldu bende ? Birde saglık ocağından arayacağız demişlerdi ama hala arayan olmadı işten bende gidemedim ama ilk aşımı hala olmadım geç kalmış mıyımdır? Biraz da korkuyorumilk aşı tetanoz oluyo. Çanınız çok yandı mı acaba ? Bazılarında iltihap falan da oluyormuş korkmalı mıyım ?
maşallah canım herşey gönlünce olsun inşallah.Kızlaar doktordan çıktım şimdi
Allahıma çok şükür
HAYDI GOZUN AYDIN CANIM.. MAŞALLAH TOSUNAKızlaar doktordan çıktım şimdi
Allahıma çok şükür
16 hafta+4gunSenin kaç haftalik ki canım şu anda
Evet canım benim gördüğümde buydu. Bundan almayı düşünüyorum ama deneyimli arkadaşalr fikir veririse daha güzel.olur...Şöyle bişey mi canım bunlar işimizi görür mü
benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .
benim uyku sorunum çok uyumak galiba. dayanamıyorum akşam yemeği yedikten sonra uzanıyorum genelde sofrayı kaldırmaya halim olmuyo eşim kaldırıyo genelde ben o ara uyuya kalmış oluyorum .
çok düzenli kullanıyorum diyemem canım.
Benim bi tanıdığım kullanıyor bundan.memnun.Yükselip alçalıyormuş.anakucağı gbi de kullanılabilir gbi.Evet canım benim gördüğümde buydu. Bundan almayı düşünüyorum ama deneyimli arkadaşalr fikir veririse daha güzel.olur...
Gözün aydın canım şeker çıkmamasına çok sevindim. Ama tansiyonun yüksek gerçekten. Bence hazır bu hafta ölçecekken beslenmene dikkat et gıdalarınla dengelemeye çalış. Tuzu tamamen kes. Biraz da netten bak sarımsak dengeliyordu sanırım. Arada limonata yap kendine limonata iç. Nar ekşisi de düşürüyor diye biliyorum ama başka bir zararı var mı bilmiyorum ona da bak. İnşallah güzel çıkar bu hafta ölçümlerin.Arkadaslar bu siralar giremiyorum temizligi anca bitirdim :) ee halle anca bitti.
Benimdebi sikintim cikti tansiyonum yuksek seyrediyor genelde 16.90 buda tehlikeliymiş gebelik zehirlenmesi ve erken dogum oluyormus bir hafta olcum yapicam yuksek cikarsa ilac vercekler bu arada seker yuklemeside yapildi 24.haftamda 75lik normal cikti kizlar cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?