- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.001
Sagolasin canim tavsiyelerin icin deniycem.Gözün aydın canım şeker çıkmamasına çok sevindim. Ama tansiyonun yüksek gerçekten. Bence hazır bu hafta ölçecekken beslenmene dikkat et gıdalarınla dengelemeye çalış. Tuzu tamamen kes. Biraz da netten bak sarımsak dengeliyordu sanırım. Arada limonata yap kendine limonata iç. Nar ekşisi de düşürüyor diye biliyorum ama başka bir zararı var mı bilmiyorum ona da bak. İnşallah güzel çıkar bu hafta ölçümlerin.
Canım bende tez aşamasındayım senle konuşmuştuk zaten .bende seneye güzdoneminde başla şimdiden öneri formunu ver etik kurula seneye sene sonuna kadarda bitirirsin. Sıcağı sıcağına bence hallet yoksa yalan olur bu tez bitcez canım . Ben öneri formunu bu ay sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum etik kurul onaylasin çalışmamı yapıp yabancı makale çevirilerinde yardım almayı düşünüyorum. İşin ucu kaçmasın bence biyerden baslamannlazimKizlar size bir baska sorunumla geliyorum :) ben yuksek lisans tez asamasindayim, atilmamam icin 1.5 sene icinde tezimi yazmam lazim ama bu halde zor oluyor, bir yandan da calisiyorum zaten derslerimi zar zor tamamladim. Bu arada 1 saatlik mesafede olan baska bi ilde okulum. Bugun dondurmak istedigimi soyledim ama sadece hamilelik dondurma sebebi degilmis. Eger bir risk olursa kabul olurmus. Su an riskli bi durumum yok yalan yere rapor almak da istemiyorum ama doktor ne yazarsa kabul edilebilir sizce?
Canım sende amma çok temizlik yaptınArkadaslar bu siralar giremiyorum temizligi anca bitirdim :) ee halle anca bitti.
Benimdebi sikintim cikti tansiyonum yuksek seyrediyor genelde 16.90 buda tehlikeliymiş gebelik zehirlenmesi ve erken dogum oluyormus bir hafta olcum yapicam yuksek cikarsa ilac vercekler bu arada seker yuklemeside yapildi 24.haftamda 75lik normal cikti kizlar cok sukur.
Canım bende senin gibiyim sol taraf tersime geliyor sağ tarafta daha rahatım . Ben sorun olacağını düşünmüyorum. Ama sırt üstü yatmak iyi değil kan dolaşımı yavaşlıyor bebeğe kan aaz gidio diye biliyorum. Ama kısa süreli yatmanda sakınca yoktur diye düşünüyorum.Arkadaslar ben de birsey danismak istiyorum, hani en basindan beri sola yatmak tavsiye edilir ya, ben sola yattigimda cok zorlaniyorum yani soyle.ki, soluma donup yatinca sanki yuz ustu donmuaum gibi karnima baski oluyor ve tekmelemeye basliyor bende haliyle sol tarafima yatamiyorum rahatsiz oluyor dusuncesiyle,kaldi ki ben de rahatsiz oluyorum soluma yatinca zor nefes aliyorum karnima baski yaptigi icin, ama sagima yattigimda hic boyle bir sıkıntım olmuyor çok rahat uyuyorum ya da sırt üstü yatınca da rahatım, benim gibi soluna yatınca rahatsızlık duyan var mı acaba?
Bende almaya başladım işe yararr inşkeçiboynuzu özü bana da çok iyi geldi mormalde değerlerim düşüktür evde de hep unutuyordum içmeyi iş yerine getirdim hergün iki kaşık alıyorum bir aydır yanaklarım al al oldu:)
Öaşallah bu asamada nasıl tez yazabiliyorsunuz helal olsun valla bizim kolumuzu oynatıcak halimiz yokCanım bende tez aşamasındayım senle konuşmuştuk zaten .bende seneye güzdoneminde başla şimdiden öneri formunu ver etik kurula seneye sene sonuna kadarda bitirirsin. Sıcağı sıcağına bence hallet yoksa yalan olur bu tez bitcez canım . Ben öneri formunu bu ay sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum etik kurul onaylasin çalışmamı yapıp yabancı makale çevirilerinde yardım almayı düşünüyorum. İşin ucu kaçmasın bence biyerden baslamannlazim
Arkadaslar bu siralar giremiyorum temizligi anca bitirdim :) ee halle anca bitti.
Benimdebi sikintim cikti tansiyonum yuksek seyrediyor genelde 16.90 buda tehlikeliymiş gebelik zehirlenmesi ve erken dogum oluyormus bir hafta olcum yapicam yuksek cikarsa ilac vercekler bu arada seker yuklemeside yapildi 24.haftamda 75lik normal cikti kizlar cok sukur.
yengem hamilelik döneminde kramp için muz yiyordu iyi de geliyorda aklında bulunsun canım.Bende almaya başladım işe yararr inş
Benimde alt bacak kaslarıma gerinince kramp giriyo sanki kopucak gibi çok canım acıyor
Öaşallah bu asamada nasıl tez yazabiliyorsunuz helal olsun valla bizim kolumuzu oynatıcak halimiz yok
Bende gece kesik kesik uyanıyorum sabahta 5 gibi uyanıyorum
iki üç gündür yine düzenli başladım, bende saçma bir takıntı var hep ilacın yarardan çok zararı olacağını düşünürüm bu yaşıma kadar dış ağrısı hariç ağrı kesici içtiğimi bilmiyorum baş ağrılarım da genellikle olur:)demir ilacını kullanıyor musun..Kullanmayanda halsizlik ve uyku yapar diye biliyorum canım
halsizliğin ondan olabilir diye biliyorum çünkü ben de bir iki gün içmediğimde acayip halsizlik oluyor
şekerin normal çıkması sevindirici canım tansiyonun yüksekmiş dikkat et kendine ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratmasın.Arkadaslar bu siralar giremiyorum temizligi anca bitirdim :) ee halle anca bitti.
günaydıngünaydın kızlar,
biz eksiklerimizi almaya başladık. bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? çoğu kişi markalı diye prima almayı düşünüyor. bir arkadaşım huggies ve komili marka bezlerin çok iyi olduğunu söyledi. yeni doğan paketlerinden bir kaç tane almak istiyorum. fikri olan var mı ?
Canım daha başlamadım ama en azından konuyu bildirmem gerekiyor öneri formunu verdikten sonra eylülde başlayacağım bende şu an yapacak gücü kendimde bulamıyorum oğlum olmasa belki yapardım ufak ufak ama sorumluluklar yapmayı engelliyor . 2 senelik bir emeğim var boşa gitmeside hiç işime gelmiyor tayin olayimiz olabilir çünkü canımBende almaya başladım işe yararr inş
Benimde alt bacak kaslarıma gerinince kramp giriyo sanki kopucak gibi çok canım acıyor
Öaşallah bu asamada nasıl tez yazabiliyorsunuz helal olsun valla bizim kolumuzu oynatıcak halimiz yok
Bende gece kesik kesik uyanıyorum sabahta 5 gibi uyanıyorum
Walla canım kol bacak Allah ne verdiyse salliyor heryerden gelebiliyor tekme. SeninKi de maşallah vuruyormuş vurmazsa sorun nereye vurduğu önemli değilGünaydın güzel annelerBişi sorcam sizin bebişleriniz tam olarak nereye tekme atıyo benimki hep aynı yere vuruyor bu bi sorunmu?
ayy canım valla içime su serptin doğru dion vursunda nerden vurursa vursun dimiWalla canım kol bacak Allah ne verdiyse salliyor heryerden gelebiliyor tekme. SeninKi de maşallah vuruyormuş vurmazsa sorun nereye vurduğu önemli değil
Çok can yakıyor ama çaresi de pek yok canım mecbur alisiyoruzçok rahatsız ediyor gaviscon değil de hap verdi kullanmadım çok fazla içtiğimde rahatlıyordum aslında.
Canım bende senin gibiyim ,neresi denk gelirse o şekilde yatıyorum elimde değil ,bir sorun olcağını zannetmiyorum.Bazı doktorların nasıl rahat edersen öyle yat dediğini duymuştum burada ..Arkadaslar ben de birsey danismak istiyorum, hani en basindan beri sola yatmak tavsiye edilir ya, ben sola yattigimda cok zorlaniyorum yani soyle.ki, soluma donup yatinca sanki yuz ustu donmuaum gibi karnima baski oluyor ve tekmelemeye basliyor bende haliyle sol tarafima yatamiyorum rahatsiz oluyor dusuncesiyle,kaldi ki ben de rahatsiz oluyorum soluma yatinca zor nefes aliyorum karnima baski yaptigi icin, ama sagima yattigimda hic boyle bir sıkıntım olmuyor çok rahat uyuyorum ya da sırt üstü yatınca da rahatım, benim gibi soluna yatınca rahatsızlık duyan var mı acaba?
Son zamanlarda primadan herkes şikayetci.ben komili düşünüyorum tavsiye ediliyor bakalımgünaydın kızlar,
biz eksiklerimizi almaya başladık. bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? çoğu kişi markalı diye prima almayı düşünüyor. bir arkadaşım huggies ve komili marka bezlerin çok iyi olduğunu söyledi. yeni doğan paketlerinden bir kaç tane almak istiyorum. fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?