temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sagolasin canim tavsiyelerin icin deniycem.

Canım bende tez aşamasındayım senle konuşmuştuk zaten .bende seneye güzdoneminde başla şimdiden öneri formunu ver etik kurula seneye sene sonuna kadarda bitirirsin. Sıcağı sıcağına bence hallet yoksa yalan olur bu tez bitcez canım . Ben öneri formunu bu ay sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum etik kurul onaylasin çalışmamı yapıp yabancı makale çevirilerinde yardım almayı düşünüyorum. İşin ucu kaçmasın bence biyerden baslamannlazim

Canım sende amma çok temizlik yaptın ev işi bitermi nankör oluyor sabah yapiyoRum akşam aynı. Kendini çok yorma Derim ömür boyu temizlik yapıcaz zaten keyfine bak şimdi

Canım bende senin gibiyim sol taraf tersime geliyor sağ tarafta daha rahatım . Ben sorun olacağını düşünmüyorum. Ama sırt üstü yatmak iyi değil kan dolaşımı yavaşlıyor bebeğe kan aaz gidio diye biliyorum. Ama kısa süreli yatmanda sakınca yoktur diye düşünüyorum.

keçiboynuzu özü bana da çok iyi geldi mormalde değerlerim düşüktür evde de hep unutuyordum içmeyi iş yerine getirdim hergün iki kaşık alıyorum bir aydır yanaklarım al al oldu:)
Bende almaya başladım işe yararr inş
Benimde alt bacak kaslarıma gerinince kramp giriyo sanki kopucak gibi çok canım acıyor

Öaşallah bu asamada nasıl tez yazabiliyorsunuz helal olsun valla bizim kolumuzu oynatıcak halimiz yok
Bende gece kesik kesik uyanıyorum sabahta 5 gibi uyanıyorum

şekerin iyi çıkmasına sevindim ama tansiyon gerçekten yüksek.. hamur işi tuzlu gıdalardan uzak durmalısın. temizlik gibi kendini yoracak şeylerden de uzak durman gerekli. şimdilik üstün körü yapsan yeterli yormanan gerekiyor kendini. yürürken yavaş adımlar atman lazım. haber vs. senin canını sıkıcı şeylere bakmaman lazım. sarımsak ve nar ekşisi ve de limon tansiyona iyi geliyor baldan_madam in dediği gibi. ama bu süreçte dikkat etmen şart canım. inşallah düzelir.

Günaydın güzel anneler Bişi sorcam sizin bebişleriniz tam olarak nereye tekme atıyo benimki hep aynı yere vuruyor bu bi sorunmu?

yengem hamilelik döneminde kramp için muz yiyordu iyi de geliyorda aklında bulunsun canım.

demir ilacını kullanıyor musun..Kullanmayanda halsizlik ve uyku yapar diye biliyorum canım

halsizliğin ondan olabilir diye biliyorum çünkü ben de bir iki gün içmediğimde acayip halsizlik oluyor
iki üç gündür yine düzenli başladım, bende saçma bir takıntı var hep ilacın yarardan çok zararı olacağını düşünürüm bu yaşıma kadar dış ağrısı hariç ağrı kesici içtiğimi bilmiyorum baş ağrılarım da genellikle olur:)

şekerin normal çıkması sevindirici canım tansiyonun yüksekmiş dikkat et kendine ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratmasın.

günaydın kızlar,
biz eksiklerimizi almaya başladık. bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? çoğu kişi markalı diye prima almayı düşünüyor. bir arkadaşım huggies ve komili marka bezlerin çok iyi olduğunu söyledi. yeni doğan paketlerinden bir kaç tane almak istiyorum. fikri olan var mı ?

günaydın
huggies bencede güzel yeğenime onu kullanıyoruz ordan biliyorum yumuşacık pamuklu bende komili düşünüyorum ama tam karar veremedim daha.

Canım daha başlamadım ama en azından konuyu bildirmem gerekiyor öneri formunu verdikten sonra eylülde başlayacağım bende şu an yapacak gücü kendimde bulamıyorum oğlum olmasa belki yapardım ufak ufak ama sorumluluklar yapmayı engelliyor . 2 senelik bir emeğim var boşa gitmeside hiç işime gelmiyor tayin olayimiz olabilir çünkü canım

Günaydın güzel anneler Bişi sorcam sizin bebişleriniz tam olarak nereye tekme atıyo benimki hep aynı yere vuruyor bu bi sorunmu?
Walla canım kol bacak Allah ne verdiyse salliyor heryerden gelebiliyor tekme. SeninKi de maşallah vuruyormuş vurmazsa sorun nereye vurduğu önemli değil

Walla canım kol bacak Allah ne verdiyse salliyor heryerden gelebiliyor tekme. SeninKi de maşallah vuruyormuş vurmazsa sorun nereye vurduğu önemli değil
ayy canım valla içime su serptin doğru dion vursunda nerden vurursa vursun dimi yarın doktora gidicem kontrol günüm bakalım küçük prensesim napıo ayy şu kontroller ayda bir deilde haftada bir olsa

Canım bende senin gibiyim ,neresi denk gelirse o şekilde yatıyorum elimde değil ,bir sorun olcağını zannetmiyorum.Bazı doktorların nasıl rahat edersen öyle yat dediğini duymuştum burada ..

Son zamanlarda primadan herkes şikayetci.ben komili düşünüyorum tavsiye ediliyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…