- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.021
Günaydın güzel annelerBişi sorcam sizin bebişleriniz tam olarak nereye tekme atıyo benimki hep aynı yere vuruyor bu bi sorunmu?
günaydın kızlar,
biz eksiklerimizi almaya başladık. bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? çoğu kişi markalı diye prima almayı düşünüyor. bir arkadaşım huggies ve komili marka bezlerin çok iyi olduğunu söyledi. yeni doğan paketlerinden bir kaç tane almak istiyorum. fikri olan var mı ?
Günaydın canım. Benim de senin gibi kafam çok karışık bu konuda.günaydın kızlar,
biz eksiklerimizi almaya başladık. bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? çoğu kişi markalı diye prima almayı düşünüyor. bir arkadaşım huggies ve komili marka bezlerin çok iyi olduğunu söyledi. yeni doğan paketlerinden bir kaç tane almak istiyorum. fikri olan var mı ?
Günaydın canım:) seninki prenses ya sakin sakin duruyor demekki çok gezmiyor. Benimki içerde iç organlarımı keşfediyor resmenGünaydın güzel annelerBişi sorcam sizin bebişleriniz tam olarak nereye tekme atıyo benimki hep aynı yere vuruyor bu bi sorunmu?
Canım tuzu abartma ama tamamen kesmek gebelikte tavsiye edilen birşey değil diye biliyorum benim de ödemlerim çok oluyordu ablam doktor ona sordum keseyimmi diye tamamen kesmemem gerektiğini ama ölçülü kullanmam gerektiğni söyledi.Sagolasin canim tavsiyelerin icin deniycem.
Beden olarak nasıl alınıyor canımevet kullanırsan mutlaka faydasını görürsün . hem beline destek oluyo hemde göbeğinin inmesine yardımcı oluyor seni rahatlatıyor.
Canim katılıyorum dediğine. Sporla ilgilendiğim yıllarda bende çok yasıyordum bu kramplari. Potasyum almak gerekiyor bende muzla duzene sokabilmistim tavsiye ederimyengem hamilelik döneminde kramp için muz yiyordu iyi de geliyorda aklında bulunsun canım.
canım ben doğumdan sonra almıştım s - m-l diye bedenleri oluyor kilona göre veriyorlardı. medikalci vermişti bana ama cırt cırtlı olduğu için bedeni çok sıkıntı olmuyor . benim vardı da nereye koydum bilmiyorum onu bulursam eğer bedenini söylerim . m diye hatırlıyorum yanlış değilseBeden olarak nasıl alınıyor canım
Tamam canım bende bi bakayım bari:)canım ben doğumdan sonra almıştım s - m-l diye bedenleri oluyor kilona göre veriyorlardı. medikalci vermişti bana ama cırt cırtlı olduğu için bedeni çok sıkıntı olmuyor . benim vardı da nereye koydum bilmiyorum onu bulursam eğer bedenini söylerim . m diye hatırlıyorum yanlış değilse
muz hem bebeğe de ii kilo aldırıyo ama sındırım tembelliği yaşarım diye korkuyorum yiyemiyorum.Canim katılıyorum dediğine. Sporla ilgilendiğim yıllarda bende çok yasıyordum bu kramplari. Potasyum almak gerekiyor bende muzla duzene sokabilmistim tavsiye ederim
canım hamilelik psikolojisi normalden daha çok ilgi alakaya ihtiyaç duyuyoruz bu zamanlardaKızlar benimde 2 gündür ruh halim anormal eşime taktım benimle ilgilenmiyorsun bana masraf yapmıyorsun diye sinirim çok bozuk
Böyle olan varmı aranızda
Nasıl düzelir bu çok kafama takıyorum onun bana karşı her kelimesini. Seviyorum desede takıyorum yalandan mı söylüyor diye.
Bir garibim durduramıyorım kendimi ağlamak geliyo içimden çok hırslanıyorum eski kavgalarımızda geliyor
Canım bende senin gibiyim sol taraf tersime geliyor sağ tarafta daha rahatım . Ben sorun olacağını düşünmüyorum. Ama sırt üstü yatmak iyi değil kan dolaşımı yavaşlıyor bebeğe kan aaz gidio diye biliyorum. Ama kısa süreli yatmanda sakınca yoktur diye düşünüyorum.
Bende primanın yeni doğanını ya dabimi almayı düşünüyorum. Sonraki aylarda cildindeki uyuma göre bimdeki markayı çünkü o da primaymış bim kendi markasını basıyormuş. Hem fiyat olarak uygun hem etrafımdaki çoğu kişi çok memnun.günaydın kızlar,
çok sakın durduklarında korkuyor insan birşey mı oldu diye tedirgin oluyorumGünaydın canım:) seninki prenses ya sakin sakin duruyor demekki çok gezmiyor. Benimki içerde iç organlarımı keşfediyor resmenbigün biyerde aniden altıma işiycem die korkuyorum Bir karnıma vuruyor bir kasığıma. İyiler ya çok şükür bırak sakin olsun doğunca da öyle olur inşallah
ben bı bebek magazasına gırdıgımde lıste vermıslerdı canım yanımda degıl ama resım ceker atarım aksam ıstersen.cok uzun bı listeKızlar elinizde yeni doğan için liste var mı , yani ilk 6 ay olmazsa olmaz liste var mı ? anne için istemiyorum sadece bebek için tırnak makasından battaniyesine kadar.yani gerekli olanları istiyorum ,kafam karışıyor bu lazım mı fuzuli mi alıyorum diye .gereksiz hiç bişey almak istemiyorum
Evet onlara bakrsak yandıkben bı bebek magazasına gırdıgımde lıste vermıslerdı canım yanımda degıl ama resım ceker atarım aksam ıstersen.cok uzun bı liste
iYİ OLUR CANIM BEKLİYORUM :)ben bı bebek magazasına gırdıgımde lıste vermıslerdı canım yanımda degıl ama resım ceker atarım aksam ıstersen.cok uzun bı liste
Evet onlara bakrsak yandık
ama yınede alınması gereklı seyler sanırım. çok gıbı gelıyor ama düşününce olması gerekenler. zaten ılk bebek olunca ınsan once bı bocalıyor napcam ne alcam dıyeiYİ OLUR CANIM BEKLİYORUM :)
Dun cok moralim bozuldu donduramayacagimi ogrenince ama haklisin canim uzattikca bitmicek, bir konu bulup simdiden oneri vermek mantikli. Zaten etik kurulun onaylanmasi zaman aliyormus. Tesekkur ederim cevabin icin, insallah emeklerimiz bosa gitmeden hallederiz :)Canım bende tez aşamasındayım senle konuşmuştuk zaten .bende seneye güzdoneminde başla şimdiden öneri formunu ver etik kurula seneye sene sonuna kadarda bitirirsin. Sıcağı sıcağına bence hallet yoksa yalan olur bu tez bitcez canım . Ben öneri formunu bu ay sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum etik kurul onaylasin çalışmamı yapıp yabancı makale çevirilerinde yardım almayı düşünüyorum. İşin ucu kaçmasın bence biyerden baslamannlazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?