temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın güzel anneler Bişi sorcam sizin bebişleriniz tam olarak nereye tekme atıyo benimki hep aynı yere vuruyor bu bi sorunmu?

valla canım pozisyonu nerdeyse oraya vuruyorlar. bazen mideme bazen kasıklarıma bazen yanlarıma.. canları nereye isterse yani..

ablam prima premium care almıi yenidoğan. bende 2 numara 2 paket aktif bebek aldım ama şikayetleri duyunca bilemedim. elimde 4 sleepy numune bezi var. geçen bir yerde giggles bebek bezi duydum 2 tanede ondan numune var. deneyeceğim. olmadı migros minies bebek bezi çıkarmış ontex üretim. kaliteli olabilir diye düşündüm onu da alıp sonrasında denemeyi düşünüyorum. valla bebek bezi seçimi en zoru. oğlumda prima kullandım memnundum.başka bezleri denedim ya sızdırdı ya pişik yaptı ya da kalıbı küçük geldi. ama 7 yıl önceydi tabii. a101de de bebel bezi var uygun gibi ve ıslaklığı gösteren özel çizgisi var her boyunda. bakalım belki onu da denerim. hangisi popoya iyi gelirse artık. şimdilik bu 3 paket yeter 10 - 15 gün bitince migrosu deneyeceğim ilk etapta.

Günaydın canım. Benim de senin gibi kafam çok karışık bu konuda. Sadece yenidoğan için olanını molfiks almayı düşünüyorum çünkü göbekbağı oyuntusu var diye. Çocuğum zaten sünnet olacak bir de göbüşü acımasın kıyamam sonra da sleepy çok öneriliyor onu denerim diye düşündüm. Ama seçene kadar stok yapmayı düşünmüyorum allerji durumları olabiliyormuş. Kafalar karışık

Kızlar benimde 2 gündür ruh halim anormal eşime taktım benimle ilgilenmiyorsun bana masraf yapmıyorsun diye sinirim çok bozuk
Böyle olan varmı aranızda
Nasıl düzelir bu çok kafama takıyorum onun bana karşı her kelimesini. Seviyorum desede takıyorum yalandan mı söylüyor diye.
Bir garibim durduramıyorım kendimi ağlamak geliyo içimden çok hırslanıyorum eski kavgalarımızda geliyor

Günaydın güzel anneler Bişi sorcam sizin bebişleriniz tam olarak nereye tekme atıyo benimki hep aynı yere vuruyor bu bi sorunmu?
Günaydın canım:) seninki prenses ya sakin sakin duruyor demekki çok gezmiyor. Benimki içerde iç organlarımı keşfediyor resmen bigün biyerde aniden altıma işiycem die korkuyorum Bir karnıma vuruyor bir kasığıma. İyiler ya çok şükür bırak sakin olsun doğunca da öyle olur inşallah

yengem hamilelik döneminde kramp için muz yiyordu iyi de geliyorda aklında bulunsun canım.
Canim katılıyorum dediğine. Sporla ilgilendiğim yıllarda bende çok yasıyordum bu kramplari. Potasyum almak gerekiyor bende muzla duzene sokabilmistim tavsiye ederim

Beden olarak nasıl alınıyor canım
canım ben doğumdan sonra almıştım s - m-l diye bedenleri oluyor kilona göre veriyorlardı. medikalci vermişti bana ama cırt cırtlı olduğu için bedeni çok sıkıntı olmuyor . benim vardı da nereye koydum bilmiyorum onu bulursam eğer bedenini söylerim . m diye hatırlıyorum yanlış değilse

Tamam canım bende bi bakayım bari:)

Canim katılıyorum dediğine. Sporla ilgilendiğim yıllarda bende çok yasıyordum bu kramplari. Potasyum almak gerekiyor bende muzla duzene sokabilmistim tavsiye ederim
muz hem bebeğe de ii kilo aldırıyo ama sındırım tembelliği yaşarım diye korkuyorum yiyemiyorum.

canım hamilelik psikolojisi normalden daha çok ilgi alakaya ihtiyaç duyuyoruz bu zamanlarda

Bende sola yatınca kalbim çok çarpıyor. Ama sağa yatınca bebekler gibi mışıl mışıl uyuyorum. Sağ sol yapmaktan basenlerim nedense çok fena acıyor. 10 dk sırt üstü yatıyorum nasıl özlemişim:):). İlk bebişimdede doğumdan sonra devamlı yüz üstü yatacağım demiştim.

Bende primanın yeni doğanını ya dabimi almayı düşünüyorum. Sonraki aylarda cildindeki uyuma göre bimdeki markayı çünkü o da primaymış bim kendi markasını basıyormuş. Hem fiyat olarak uygun hem etrafımdaki çoğu kişi çok memnun.

çok sakın durduklarında korkuyor insan birşey mı oldu diye tedirgin oluyorum

Kızlar elinizde yeni doğan için liste var mı , yani ilk 6 ay olmazsa olmaz liste var mı ? anne için istemiyorum sadece bebek için tırnak makasından battaniyesine kadar.yani gerekli olanları istiyorum ,kafam karışıyor bu lazım mı fuzuli mi alıyorum diye .gereksiz hiç bişey almak istemiyorum

ben bı bebek magazasına gırdıgımde lıste vermıslerdı canım yanımda degıl ama resım ceker atarım aksam ıstersen.cok uzun bı liste

Dun cok moralim bozuldu donduramayacagimi ogrenince ama haklisin canim uzattikca bitmicek, bir konu bulup simdiden oneri vermek mantikli. Zaten etik kurulun onaylanmasi zaman aliyormus. Tesekkur ederim cevabin icin, insallah emeklerimiz bosa gitmeden hallederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…