- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.281
Bende ilk cocugumda 1 yas derdim. Sonra odasini ayircami dusunurdum ama onu buyuk besigi bizim odamiza geldi tam aksine :)))
Sonra geceleri zaten cok kalkiyordu. Ben emzirme yorgunlugu ile uyuya kalmaya basladim ve 2 yasina kadat oglumun kokusunu ceke ceke yanimda uyuttum :)) hicte pisman olmadim.. esimle bir birimizide unutmadik. Onunda hosuna gidiyordu. 2. Cocugum oldu. Onunda ope koklaya uyuttum yanimda. Emzirirken hamile kaldigimdan biraz erken kestim ama hala kucagimda ve hala benjm kalp sesimi duydugu anda sakinlesiyor. Onunda 2 yasina kadar benimle ayni odada uyutucam. Yeni gelen bebegimede planlarim ayni. Buyuduklerinde isteselerde yanimda yatiramam bari simdi sefasini sureyim :))
Birde cogu pedagolog icin 2 yasina kadar anne odasinda uyumasinin daha dogru oldugunu okudum. Zaten emen bebeklerin odasini siz ayirsaniz bu sefwr siz onun odasina tasiniyorsunuz :))
Bu durum bizim kari koca iliskimizide etkilemedi. Hatta onlar uyaninca hemen bizi uyqndiriyorlar ve hep beraber yatakta oyun oynuyoruz. Bazen uzaya cikiyoruz bazende kampa gidiyoruz :)))
Kızlar fiyatlarınız çok iyi istanbuldamısınız?Fiyatlarınız cok iyi.
Ben klinige gidiyorum. Haliyle doktorun anlaştıgı 3hastane var.
En uygunu 3500tl. buda bana maddi manevi yüksek geliyor. Ve evimize 1 saat uzaklıkta.
Kafam karışık baya.
Ben İzmir'deyim.Kızlar fiyatlarınız çok iyi istanbuldamısınız?
Benimki 3500 ile 5000 tl arası anadolu yakasında daha karar veremedim
Aa benim annem aliagalı bi ayagım ordadır anne tarafı orda cunku:) bende bucadayım tınaztepe özele gidiyorum 3000 dediler...vuhuuuBen İzmir'deyim.
Aliağa diye bir ilçesi var ama kasabadan daha beter
Allah sabır versin. Birde bu halde uğraştırmasalar olmuyor sanki.Bugün kan uyusmazlığı iğnesi oldum kızlar,igneye ulasmak kabus gibiydi,9dan beri disardayım anca eve geldim.yaptircak olan olursa mor receteye yazılıyor eczanelerden alamiyorsunuz,eczacılar odasına gitmeniz gerekiyor onlar onaylıyor getirtiyor,izmirde yesilyurthastanesinin icinden hallettim ben,bide ege universtesinin icindede varmiş eczacilar odası,yaptırcak olan olursa hazırlıklı olsun:) ugrastırıyor..
Eneeee birini bulmakda cok güzel şurda.Aa benim annem aliagalı bi ayagım ordadır anne tarafı orda cunku:) bende bucadayım tınaztepe özele gidiyorum 3000 dediler...vuhuuu
Canım benimki de fena. 3500 normal 4000 sezaryen fiyatı. Üstelik içinde öyle süs falan yok. Odaya çıkınca iki fotoğraf çekiyorlarmış şerbet pasta bir de bebek battaniyesi veriyorlarmış hepsi bu. Doğumda foto istersen ayrı anlaşıcaksınGenel olarak fiyatlarını birbirine cok yakın.
Benimki en uçuk sanırım
Evet küçük yer tabi aliaga,herkez herkezi tanır.ama severim ben aliagayıEneeee birini bulmakda cok güzel şurda.
Aliağa dedigim gibi kasaba dimi kuzum
Biz 2yıldır burdayız.Evet küçük yer tabi aliaga,herkez herkezi tanır.ama severim ben aliagayı
Bizim hastanemiz aynı zaten yeni fiyatlar arkadaşın dedigidir benim bide sendika indirimim var galiba konusucam onu daGenel olarak fiyatlarını birbirine cok yakın.
Benimki en uçuk sanırım
Vallaha ya bukadarda olmaz 2 saatte ilac gelsin diye bekledim mahvoldum.Allah sabır versin. Birde bu halde uğraştırmasalar olmuyor sanki.
Ne güzel ya.Bizim hastanemiz aynı zaten yeni fiyatlar arkadaşın dedigidir benim bide sendika indirimim var galiba konusucam onu da
Doktor değişmeyi ben de stres yaptım ama doğum konforu bide tavsiye üzerine bu doktordan da memnun kalıcam galiba sosyal medyadan falan da baktım çok aktif hastalariyla iletişimi çok güzel sevdimNe güzel ya.
Bende yakın yerde hastane bakıyorum.
Ama işte yeni bir doktora gitmek şu zamanda nasıl olur bilmiyorum.
Malum 6aylıgız artık.Kaldı 3ayımız
Ne zaman değiştirdin sen doktorunu.Doktor değişmeyi ben de stres yaptım ama doğum konforu bide tavsiye üzerine bu doktordan da memnun kalıcam galiba sosyal medyadan falan da baktım çok aktif hastalariyla iletişimi çok güzel sevdim
Biliyorum rafineriyi valla 2 teyzem havuzun orda oturuyor,1tanesi ana yoldaki bp nin asaga taraflarinda, bu dublexsler var eski yukarda orda oturan var,annemler 8 kardeste e kuzenler falan aslinda aliaganin girisinden cikisina kadar varlar.Biz 2yıldır burdayız.
Bilirsin stra rafinerisi yapılıyor. Eşim orda çalışıyor ondan ötürü geldik.
Ailen ne tarafta ailağada
normal doğumla sezeryan doğum aynı 4500 tl epidural istersen +500 tl :)Kızlar doğum ücretleri nelerdir gittiğiniz hastanelerde?
elevit vitamin hergün alıyorum. bende üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim 1000 lik bir antibiyotik kullandım kadın doğum doktoruma da sordum bi sıkıntı olmaz dedi. şu an bir sıkıntım yokKızlar ctesi tahlil yaptırmıştım dr ilaç yazdı. İdrarda iltihap varmis. CEFAKS 500mg antibiyotik verdi aranızda kullanan var mi? Çok kararsizim sizce kullanmali miyim? Bi zarari olsa dr vermez zaten ama yine de antibiyotik sonucta insan bi tedirgin oluyor.
Bir de elevit yazdı ilk defa kullanicam onu kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?