temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yaa ne kadar güzel maşallah okurken hayal kurdum resmen. Bazi insanlar ne kadar da herşeyden sikayetleniyor aslında çok güzel çok kıymetli şeyler bunlar. Kiymet bilmek gerek :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu guzel duygulari yaşamayı insallah :) :-*

Fiyatlarınız cok iyi.
Ben klinige gidiyorum. Haliyle doktorun anlaştıgı 3hastane var.
En uygunu 3500tl. buda bana maddi manevi yüksek geliyor. Ve evimize 1 saat uzaklıkta.
Kafam karışık baya.
Kızlar fiyatlarınız çok iyi istanbuldamısınız?
Benimki 3500 ile 5000 tl arası anadolu yakasında daha karar veremedim

Bugün kan uyusmazlığı iğnesi oldum kızlar,igneye ulasmak kabus gibiydi,9dan beri disardayım anca eve geldim.yaptircak olan olursa mor receteye yazılıyor eczanelerden alamiyorsunuz,eczacılar odasına gitmeniz gerekiyor onlar onaylıyor getirtiyor,izmirde yesilyurthastanesinin icinden hallettim ben,bide ege universtesinin icindede varmiş eczacilar odası,yaptırcak olan olursa hazırlıklı olsun:) ugrastırıyor..

Allah sabır versin. Birde bu halde uğraştırmasalar olmuyor sanki.

Genel olarak fiyatlarını birbirine cok yakın.
Benimki en uçuk sanırım
Canım benimki de fena. 3500 normal 4000 sezaryen fiyatı. Üstelik içinde öyle süs falan yok. Odaya çıkınca iki fotoğraf çekiyorlarmış şerbet pasta bir de bebek battaniyesi veriyorlarmış hepsi bu. Doğumda foto istersen ayrı anlaşıcaksın

B bibikatun canım nasılsın? Pıhtılaşma ile ilgili birşey sormak istiyorum yine :)

Şuan coraspin ve clexane kullanıyorum canım acaba yeterli geliyor mudur kanım yeterince sulanıyor mu bunu öğrenmek için yaptırdığın bir test var mi acaba? Aklıma takılıyo dr sormadim da not aldım bir dahakine sormayi düşünüyorum.. Gerekirse dozu yukseltip yada sabah aksam iğne almak istiyorum

Bizim hastanemiz aynı zaten yeni fiyatlar arkadaşın dedigidir benim bide sendika indirimim var galiba konusucam onu da
Ne güzel ya.
Bende yakın yerde hastane bakıyorum.
Ama işte yeni bir doktora gitmek şu zamanda nasıl olur bilmiyorum.
Malum 6aylıgız artık.Kaldı 3ayımız

Ne güzel ya.
Bende yakın yerde hastane bakıyorum.
Ama işte yeni bir doktora gitmek şu zamanda nasıl olur bilmiyorum.
Malum 6aylıgız artık.Kaldı 3ayımız
Doktor değişmeyi ben de stres yaptım ama doğum konforu bide tavsiye üzerine bu doktordan da memnun kalıcam galiba sosyal medyadan falan da baktım çok aktif hastalariyla iletişimi çok güzel sevdim

Doktor değişmeyi ben de stres yaptım ama doğum konforu bide tavsiye üzerine bu doktordan da memnun kalıcam galiba sosyal medyadan falan da baktım çok aktif hastalariyla iletişimi çok güzel sevdim
Ne zaman değiştirdin sen doktorunu.
Bende şuan düşünüyorum acıkcası. Ama endişeliyim yinede.
Çünkü şuanki doktoruma akşam 8de bile gidebiliodum.5dakika idi mesafesi.

Biz 2yıldır burdayız.
Bilirsin stra rafinerisi yapılıyor. Eşim orda çalışıyor ondan ötürü geldik.
Ailen ne tarafta ailağada
Biliyorum rafineriyi valla 2 teyzem havuzun orda oturuyor,1tanesi ana yoldaki bp nin asaga taraflarinda, bu dublexsler var eski yukarda orda oturan var,annemler 8 kardeste e kuzenler falan aslinda aliaganin girisinden cikisina kadar varlar.

elevit vitamin hergün alıyorum. bende üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim 1000 lik bir antibiyotik kullandım kadın doğum doktoruma da sordum bi sıkıntı olmaz dedi. şu an bir sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…