- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.261
İnşallah ,sağlıkla alalım da kucağımıza nasıl olduğu da önemli değil :)Öyle de koca bebeğin ordan çıkması da bazen düşündürüyor iyisimi acı çekip gücümüzü tuketmeyelim nefese ikinmaya çalışırız bol bol çıkar bi şekil :)
ÇOK GÜZEL OLMUŞ CANIM BENDE NETTEN MALZEMELERİNE BAKTIM AMA KARAR VEREMEDİM.Güzel annişler günaydın hepinizeHayrlı sabahlar dün emzik askısı yaptım bi hevesle çok kullanışlı bişiy olacağını düşünmüyorum ama hatıra olsun diye yapıverdim işte, nasıl olmuş ? Bunun dışında hazır lastik şeklinde satılanlardan alıcam sanırım, bunun her boncuğu çok oynuyo dönüyo, rahat kullanılmayacak gibi.
Eki Görüntüle 1983357
:) evet yaa bazen çok heycanlanıyorum sonra diyorum sakin daha 3 ay var.Hayali bile çok güzel içim kıpır kıpır oluyo :) inşallah o günleri de görürüz hayırlısı ile. Popişlerini ısırırız
Bende ilk cocugumda 1 yas derdim. Sonra odasini ayircami dusunurdum ama onu buyuk besigi bizim odamiza geldi tam aksine :)))Evet canim yavas yavas sütten kesileceği zamanlar bile gece bi iki defa emer bebekler.. Tabi annenin babanin bebegin duruma göre degisir herşey. Ama gunduz kendi yataginda yatip gece miss koynumuzda. Sutten kesilince de devami geliyo zaten ardindan da bi tane daha yaptik mi tamamdir
ayyy aynen ben de günde en az 2.5 lt su içen biriyken 2 lt yi bulamıyorum artıkArkadaşlar bana akıl verinher gün 10-14bardak su içen ben bir haftadır günde 5bardak bile içemiyorum ve inanılmaz hazımsızlık sorunu yaşamaya başladım bagırsaklarım çok yavaşladı su da içemeyince iyice etkilendim ne yapmalıyım ben
canım ben bi liste yaptım bazıları erken olabilir amae bebekte indirm çekim vardı benim alıcamkızlar hastane ve bebek için gerekli olan ihtiyaçların listesi olan varmı bana atsın
Ağzından bal damlıyor şekerim öyleyse walla uçarım havalaraGebelikte son haftalarda cok kilo alinmaz diye biliyorum. 28. Haftadan sonra kilo alimi yavaslar. 36. Haftadan sonrada durur gibi olur.
Canim ben 2 yasinda cok rahat ayirdim. 1 hafta kadar zorlandim ama sonrasinda anne kararli olursa cocukta zorlayamiyor. Tabiki cocugun yapisi ile de alakali.kızlar oda ayırma konusunda fikir paylaşımları olmuş.benim ilk çocuğum olacak ama ablam ilk çocugunun odasını ayırmadı 2 yaşına kadar ve şu an 4.5 yaşında hala kendi yatağına gidip yatma konusunda sıkıntı yaşıyor.ikinci çocuğu ise 7 aylıkken ayırdı ve şu an yatağına koyuyor ve kendisi uyuyor.bu durumda tabiki çocukların karakteri belirleyici olabiliyor.ama ben duruma göre erken ayırmayı düşünürüm.sonuçta çocuk her ağladıgında yanında olucam ama herkesin tercihi farklı olur tabiki belki bende bebeğimin kokusunu alınca ayıramıycam:)
Amin inşallah.:)) kolay gelsin bize o zaman. Sağlıkla alırız inş
1400 tl içinde oda süsleme ve doğum fotoğrafları da mevcutmus yeni gideceğim hastanede bundan önce gittiğim saçma şekilde 1300 sezeryan 1650 normal doğum oda süsleme fotoğraf falan istersen ekstra ücret ben de o ekstrayi şimdi yeni hastanede epidural normal doğuma oducem sanırımKızlar doğum ücretleri nelerdir gittiğiniz hastanelerde?
Kızlar doğum ücretleri nelerdir gittiğiniz hastanelerde?
Tabi bide orası var ayırdım ayircam derken yaş arası olmasın diye düşünürsek gelsin ikinci ben öyle düşünüyorum hamileligjmin başı çok kötü geçse de göze alıyorum tabi bi çocukla nasıl göze alınır zamanla gorucem ama yaş farkını çok istemiyorum eşim de aynı şekilde istiyor zamanla karar veririz hayırlısıyla kızımıza bi kavussak görmediğim şeyi nasıl özlüyorum yaa sanki onunla uyudum da yanımda istiyorum yatarken
Benim gittiğim hastanede 1500 normal 1600 sezeryan için demişlerdi canım. Epidural yada spinal anestezi farkı içinde 250 tl demişlerdi. Ayrıca bu fiyatlara fotoğrafçı, albüm, oda kapısüsü ve altınyastğı dahil demişlerdi.Kızlar doğum ücretleri nelerdir gittiğiniz hastanelerde?
1400 tl içinde oda süsleme ve doğum fotoğrafları da mevcutmus yeni gideceğim hastanede bundan önce gittiğim saçma şekilde 1300 sezeryan 1650 normal doğum oda süsleme fotoğraf falan istersen ekstra ücret ben de o ekstrayi şimdi yeni hastanede epidural normal doğuma oducem sanırım
Fiyatlarınız cok iyi.Sezaryen olacağım ben. Sorduğumda bana 1000 - 1500 arası dedi. Gittiğim yer hastanenin tıp Merkezi doğum merkezde olmayacağı için tam net bilgi vermedi
1400 tl içinde oda süsleme ve doğum fotoğrafları da mevcutmus yeni gideceğim hastanede bundan önce gittiğim saçma şekilde 1300 sezeryan 1650 normal doğum oda süsleme fotoğraf falan istersen ekstra ücret ben de o ekstrayi şimdi yeni hastanede epidural normal doğuma oducem sanırım
Fiyatlarınız cok iyi.Sezaryen olacağım ben. Sorduğumda bana 1000 - 1500 arası dedi. Gittiğim yer hastanenin tıp Merkezi doğum merkezde olmayacağı için tam net bilgi vermedi
Genel olarak fiyatlarını birbirine cok yakın.Benim gittiğim hastanede 1500 normal 1600 sezeryan için demişlerdi canım. Epidural yada spinal anestezi farkı içinde 250 tl demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?