- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.301
Fiyatlarınız cok iyi.
Ben klinige gidiyorum. Haliyle doktorun anlaştıgı 3hastane var.
En uygunu 3500tl. buda bana maddi manevi yüksek geliyor. Ve evimize 1 saat uzaklıkta.
Kafam karışık baya.
Kızlar fiyatlarınız çok iyi istanbuldamısınız?
Benimki 3500 ile 5000 tl arası anadolu yakasında daha karar veremedim
gurupta ssvd denemek isteyen varmı ???
Canim ben de ayni durumdayim. Bizim fiyatlar da fazla. Normal dogum ve sezaryen 4500 tl, epidural olursa 5000 tl. Oyle susleme, fotoğraf falan da ekstraymis. Hastane bana da 1 saat uzaklikta. Hastanenin sartlari guzel, doktorum da iyi ama mesafe beni korkutuyor. Ha diyince o halde 1 saat yolu gitmek sorun olur mu bilemiyorum.Fiyatlarınız cok iyi.
Ben klinige gidiyorum. Haliyle doktorun anlaştıgı 3hastane var.
En uygunu 3500tl. buda bana maddi manevi yüksek geliyor. Ve evimize 1 saat uzaklıkta.
Kafam karışık baya.
Oh maşallaaah. Aliağa sizin kız o zamanBiliyorum rafineriyi valla 2 teyzem havuzun orda oturuyor,1tanesi ana yoldaki bp nin asaga taraflarinda, bu dublexsler var eski yukarda orda oturan var,annemler 8 kardeste e kuzenler falan aslinda aliaganin girisinden cikisina kadar varlar.
fiyatlara bak ya. sanki başka bir özellikleri var.normal doğumla sezeryan doğum aynı 4500 tl epidural istersen +500 tl :)
Bizdede oda süslemesi ekstra idi sanırım.Canim ben de ayni durumdayim. Bizim fiyatlar da fazla. Normal dogum ve sezaryen 4500 tl, epidural olursa 5000 tl. Oyle susleme, fotoğraf falan da ekstraymis. Hastane bana da 1 saat uzaklikta. Hastanenin sartlari guzel, doktorum da iyi ama mesafe beni korkutuyor. Ha diyince o halde 1 saat yolu gitmek sorun olur mu bilemiyorum.
BIZIM HASTANEDE NORMAL DOGUM 2000 SEZERYAN 2250 DIYE KONUSTUK DOKTOR SGK ILE ANLASMALI OLDUGUNDAN BU FIYATLAR. ANLASMALI DEGILSE DAHA YUKSEK OLUYOR. BIZE DE UYGUN GELDI.Kızlar doğum ücretleri nelerdir gittiğiniz hastanelerde?
Ben yeni değiştim canım daha gitmedim bile cuma gidicem ilk defaNe zaman değiştirdin sen doktorunu.
Bende şuan düşünüyorum acıkcası. Ama endişeliyim yinede.
Çünkü şuanki doktoruma akşam 8de bile gidebiliodum.5dakika idi mesafesi.
Oh maşallaaah. Aliağa sizin kız o zaman
fiyatlara bak ya. sanki başka bir özellikleri var.
Bizdede oda süslemesi ekstra idi sanırım.
Uzaklık cidden problem. Ani bir şey oldu gitmek için önce yolları aşıcan.
Bnm başlangıçta 11 di. Sonra 10 a düştü. Bir sonraki testte 9.3 tü. Bu arada hep demir hapı kullanıyordum. En son 8.7 e düşünce 5 gün üst üste venofer damardan serum bağladılar bana tekrar 9.3 e yükseldi. Doğumdan önce yine damardan serum bağlanacak. Venofer hap kullanmaya devam ediyorum. Senin kaç çıktı?En son yaptırdınız kan testlerinde hgb değeriniz kac cikmisti kizlaaarr??
W. En bastan beri kullandgin demir hapın neydi canim?Bnm başlangıçta 11 di. Sonra 10 a düştü. Bir sonraki testte 9.3 tü. Bu arada hep demir hapı kullanıyordum. En son 8.7 e düşünce 5 gün üst üste venofer damardan serum bağladılar bana tekrar 9.3 e yükseldi. Doğumdan önce yine damardan serum bağlanacak. Venofer hap kullanmaya devam ediyorum. Senin kaç çıktı?
bende 12 ile basladım şimdi 10 a düşünce demir hapı verdi doktor bitince tekrar ölçtürecegimBnm başlangıçta 11 di. Sonra 10 a düştü. Bir sonraki testte 9.3 tü. Bu arada hep demir hapı kullanıyordum. En son 8.7 e düşünce 5 gün üst üste venofer damardan serum bağladılar bana tekrar 9.3 e yükseldi. Doğumdan önce yine damardan serum bağlanacak. Venofer hap kullanmaya devam ediyorum. Senin kaç çıktı?
benim oluyor ama sorun yok dedi doktorlar bende bir sıkıntı hissetmedimKizlar ya sizinde akıntınız varmı benim cok oluyo bide bazen su gibi geliyor korkuyorum
Benimde ilk oldugunda bi sıkıntı yok demisti bi ara bi durdu yine basladi ama daha 8inde kontrolum vardi suyun iyi dedi bise olsa cikardi heralde allah korusun.bende 12 ile basladım şimdi 10 a düşünce demir hapı verdi doktor bitince tekrar ölçtürecegim
benim oluyor ama sorun yok dedi doktorlar bende bir sıkıntı hissetmedim
Canım hamilelik boyunca süren ve normalden daha fazla olan tek şey akıntıdır.Kizlar ya sizinde akıntınız varmı benim cok oluyo bide bazen su gibi geliyor korkuyorum
KIZLAR MERHABA ,
BIR AY ONCE TETANOZ AŞISI OLMUSTUM IKINCI DOZU BIR AY SONRA DEMISLERDI.BUGUN TAM BIR AY OLDU AMA İŞYERINDEN SORUN OLUYOR DIYE IZIN ALIP CIKAMADIMGUNU BI KAC GUN VEYA BIR HAFTA GECSE SORUN OLUYOR MU ? YOKSA GUNU GUNUNE YAPTIRMAK MI LAZIM ACABA BI BILGINIZ VAR MI[/
Geç sıkıntı değilmiş ama erken yqptırmak sakıncalıymış hemşire demişti
Oh maşallaaah. Aliağa sizin kız o zamanBiliyorum rafineriyi valla 2 teyzem havuzun orda oturuyor,1tanesi ana yoldaki bp nin asaga taraflarinda, bu dublexsler var eski yukarda orda oturan var,annemler 8 kardeste e kuzenler falan aslinda aliaganin girisinden cikisina kadar varlar.
fiyatlara bak ya. sanki başka bir özellikleri var.normal doğumla sezeryan doğum aynı 4500 tl epidural istersen +500 tl :)
Bizdede oda süslemesi ekstra idi sanırım.Canim ben de ayni durumdayim. Bizim fiyatlar da fazla. Normal dogum ve sezaryen 4500 tl, epidural olursa 5000 tl. Oyle susleme, fotoğraf falan da ekstraymis. Hastane bana da 1 saat uzaklikta. Hastanenin sartlari guzel, doktorum da iyi ama mesafe beni korkutuyor. Ha diyince o halde 1 saat yolu gitmek sorun olur mu bilemiyorum.
Ay maşallah:) bende fikrinize katılıyorum :)Bende ilk cocugumda 1 yas derdim. Sonra odasini ayircami dusunurdum ama onu buyuk besigi bizim odamiza geldi tam aksine :)))
Sonra geceleri zaten cok kalkiyordu. Ben emzirme yorgunlugu ile uyuya kalmaya basladim ve 2 yasina kadat oglumun kokusunu ceke ceke yanimda uyuttum :)) hicte pisman olmadim.. esimle bir birimizide unutmadik. Onunda hosuna gidiyordu. 2. Cocugum oldu. Onunda ope koklaya uyuttum yanimda. Emzirirken hamile kaldigimdan biraz erken kestim ama hala kucagimda ve hala benjm kalp sesimi duydugu anda sakinlesiyor. Onunda 2 yasina kadar benimle ayni odada uyutucam. Yeni gelen bebegimede planlarim ayni. Buyuduklerinde isteselerde yanimda yatiramam bari simdi sefasini sureyim :))
Birde cogu pedagolog icin 2 yasina kadar anne odasinda uyumasinin daha dogru oldugunu okudum. Zaten emen bebeklerin odasini siz ayirsaniz bu sefwr siz onun odasina tasiniyorsunuz :))
Bu durum bizim kari koca iliskimizide etkilemedi. Hatta onlar uyaninca hemen bizi uyqndiriyorlar ve hep beraber yatakta oyun oynuyoruz. Bazen uzaya cikiyoruz bazende kampa gidiyoruz :)))
Bnm başlangıçta 11 di. Sonra 10 a düştü. Bir sonraki testte 9.3 tü. Bu arada hep demir hapı kullanıyordum. En son 8.7 e düşünce 5 gün üst üste venofer damardan serum bağladılar bana tekrar 9.3 e yükseldi. Doğumdan önce yine damardan serum bağlanacak. Venofer hap kullanmaya devam ediyorum. Senin kaç çıktı?
13.5 canım. Cuma günü yaptırdımEn son yaptırdınız kan testlerinde hgb değeriniz kac cikmisti kizlaaarr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?