temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Nerden aldınız bu malzemeleri

Cok güzel bende istiyorum bunlardan , adapazarından mı aldın nerden aldın malzemeler nerde satılıyor.

Çok iyi ya spinal ya da epidural doğum korkusunu da hafifletiyor :) sorcam bakalım tavsiye de ediyo mu
Mutlaka doğum sonrası yan etkilerine bakıpta karar verin , yan etkisi oluyor doğumdan sonra .Valla ben doğumdan sonra acısını çekmektense doğum sancısını tercih ederim. Tabi herkeste aynı yan etki olmuyor ama olan çoğunlukta diye okumuştum .

Bende katılıyorum zaten eşimizle ilişkimizide etkiler çocuklu olduk diye eşi unutmamak lazım
Bende en fazla 1 yıl tutmayı planlıyorum belkide 6 ay bilemedim duruma göre

Niye eşinizi unutasınız kızlar ya bebeği alıp ortanıza yatırmıycaksınız herhalde. :) hep her dakika bebekle yan yana olalım demiyorum ama gece uykularında annenin kokusunu, kalbinin atışını duyması daha sağlıklı sanki. Ayrıca eşlerimiz kendilerini unutturmaz bence ) Vakit cokkkk

Konusucam canım hepsini ama arkadaşım ikinci doğumunu o şekilde yaptı ilkinde de keşke bilseydim bunu da yapsaydım dedi şiddetle tavsiye ediyo ya tabiki bu kadar insan yapıyo doğumu her anı güzeldir değer ben sezeryandan daha çok korkuyorum sonrasında karnının rahminin kesilmiş olması beni ürkütüyor

Ellerine emeğine sağlık canım. Gayet kullanışlı görünüyor sağlıkla kullansin inşallah

Evet bende sezeryan korkusu var :) normal doğumdan nedense bir gram korkmuyorum aklıma bile gelmiyor bu çocuğu nasıl doğurcam diye dediğim gibi herkeste yan etki olmuyor ama ben yaptırsam beni kesin bulurdu şansım yoktur bu konularda

Bide sanırım en son gece emzirme olayı bitiriliyor yani gündüz emzirmeden ayirsan bile gece bi süre devam edin deniyor yanlış bilmiyorsam emzirme işi bitince de alistirilir ayrı yatmaya çalışan anneler bide anane falan bakacaksa mecbur erken ayrılır emme işi de olmayınca gerçi ne kadar plan yapsan da çocuğunun huyuna ihtiyacına göre oluyo herşey kokusuyla uyuduğumuz günler bi gelseydi

Nerden aldınız bu malzemeleri
Sakaryada yaşıyorum ben canım, burda büyük bi mefruşatçı var ordan aldık kız kardeşimle, oda lila tonlarında yaptı, genelde düğmedir kurdeledir gibi şeylerin satıldığı yerlerde satılıyor.

Cok güzel bende istiyorum bunlardan , adapazarından mı aldın nerden aldın malzemeler nerde satılıyor.
Evet canım adapazarından, pasaj 2000 in altında şık düğme var ordan aldık, instagramda çok var yapan ama onlara vereceğimizin yarı fiyatına maloldu hemde ellerimizle yapmış olduk kardeşimle bebişlerimize, düşünüyosan bi bak derim keyifli oldu bizim için :)

Evet canim yavas yavas sütten kesileceği zamanlar bile gece bi iki defa emer bebekler.. Tabi annenin babanin bebegin duruma göre degisir herşey. Ama gunduz kendi yataginda yatip gece miss koynumuzda. Sutten kesilince de devami geliyo zaten ardindan da bi tane daha yaptik mi tamamdir

Evet biliyorum kitapcıların olduğu yer ,en kısa zamanda gidip alcam bende. instgram da 45 tl +kargo istiyorlar

Günaydın canım bu hafta ben de taşınıyorum Allah yardım etsin gözümde büyüyor herşey
Allah kolaylik versin simdiden canim, ben cumartesi tasindim bugun anca kendime gelebildim, yorgunluktan mi nedir bebiste dogru suzgun hareket etmesi cok panik oldum az once bikac tekme atti kendime geldim vallahi :) Kendini yormadan hallet herseyini

Öyle de koca bebeğin ordan çıkması da bazen düşündürüyor iyisimi acı çekip gücümüzü tuketmeyelim nefese ikinmaya çalışırız bol bol çıkar bi şekil :)

Tabi bide orası var ayırdım ayircam derken yaş arası olmasın diye düşünürsek gelsin ikinci ben öyle düşünüyorum hamileligjmin başı çok kötü geçse de göze alıyorum tabi bi çocukla nasıl göze alınır zamanla gorucem ama yaş farkını çok istemiyorum eşim de aynı şekilde istiyor zamanla karar veririz hayırlısıyla kızımıza bi kavussak görmediğim şeyi nasıl özlüyorum yaa sanki onunla uyudum da yanımda istiyorum yatarken

Allah kolaylik versin simdiden canim, ben cumartesi tasindim bugun anca kendime gelebildim, yorgunluktan mi nedir bebiste dogru suzgun hareket etmesi cok panik oldum az once bikac tekme atti kendime geldim vallahi :) Kendini yormadan hallet herseyini
Sağol canım benim de eşyam tam anlamıyla cumartesi gidecek şimdilik yalandan dönüyorum gibi kullanmadığım şeyleri paketliyorum ufaktan kızımın odası boyaniyo prenses pembeye ona bakıcam birazdan gidip hevesim gelsin tekrar yoksa gözümde büyüyor işler yarın ailem gelecek herşeyi toparlariz artık zaten kaba eşya nakliye işi ay otururken çok güzel sıraya konup plan yapılıyor ama nerden başlıcam şaşırıyorum sen kurtarmissin ne güzel darısı başıma yorulunca bebekler az kipirdiyo canım ama gece sabahın köründe az dinlenme benim kız hemen kalk yemek yee tekmeleri atıyo :)

Çok cici çok güzle olmuş.İyi günlerde kullanın

aynen zaten aynı odada yatırmakla aynı yatakta yatırmayı karıştırmamak lazım.. aynı yataktansa aynı odayı daha çok tercih ediyor uzmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…