- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.321
Canım bence abartma iğne isini.coraspirin zaten yeterince sulandoriyor kanını. Ben 0.4luk cleaxe kullanıyorum ve bence yeterli. Evet pihtilasma testi yapiolar canım tahlil yaptirdiginda isteyebilirsin doktorundan. Bide şu durum var aklında bulunsun ilk doğumun olacak sanırım coraspirin kanı aşırı sulandirdigindan doğumdan 1 hafta önce bırakılması gerekiyor. İğnede 2-3 gün önce bırakılıyor. Doğumun büyük ihtimal sezeryan olur planli olması açısından. Sonuçta ameliyat olunuyor kanın normal pihtilasma değerinde olması gerekiyor. Kan pihtilasma için Aptt pt degerlerine bakılıo sanırım isimlerini yanlış hatırlamış olabilirim. İnşallah yardımcı olabilmişimdir canimB bibikatun canım nasılsın? Pıhtılaşma ile ilgili birşey sormak istiyorum yine :)
Şuan coraspin ve clexane kullanıyorum canım acaba yeterli geliyor mudur kanım yeterince sulanıyor mu bunu öğrenmek için yaptırdığın bir test var mi acaba? Aklıma takılıyo dr sormadim da not aldım bir dahakine sormayi düşünüyorum.. Gerekirse dozu yukseltip yada sabah aksam iğne almak istiyorum
Canım bence abartma iğne isini.coraspirin zaten yeterince sulandoriyor kanını. Ben 0.4luk cleaxe kullanıyorum ve bence yeterli. Evet pihtilasma testi yapiolar canım tahlil yaptirdiginda isteyebilirsin doktorundan. Bide şu durum var aklında bulunsun ilk doğumun olacak sanırım coraspirin kanı aşırı sulandirdigindan doğumdan 1 hafta önce bırakılması gerekiyor. İğnede 2-3 gün önce bırakılıyor. Doğumun büyük ihtimal sezeryan olur planli olması açısından. Sonuçta ameliyat olunuyor kanın normal pihtilasma değerinde olması gerekiyor. Kan pihtilasma için Aptt pt degerlerine bakılıo sanırım isimlerini yanlış hatırlamış olabilirim. İnşallah yardımcı olabilmişimdir canim
3000 normal canımKızlar doğum ücretleri nelerdir gittiğiniz hastanelerde?
13.5 canım. Cuma günü yaptırdım
Bende Eskişehirdeyim 3000 normal denildi. Gerçekten yazılanlar çok uygun ya ne güzelKızlar fiyatlarınız çok iyi istanbuldamısınız?
Benimki 3500 ile 5000 tl arası anadolu yakasında daha karar veremedim
Ben de hayatımda bir kez bile serum almamış biri olarak fazlasıyla korkuyorum sezaryenden. Hep normal olsun diye dua ediyorum ama geçen şeker yüklemesi yapıldı bana. Açlık kan şekerim normal ama ilk ve ikinci saatte alınan değerler baya yüksek çıktı. Bu durumda olunca normal doğum yapılıyor değil mi. Bilen var mı acaba.Evet bende sezeryan korkusu var :) normal doğumdan nedense bir gram korkmuyorum aklıma bile gelmiyor bu çocuğu nasıl doğurcam diyedediğim gibi herkeste yan etki olmuyor ama ben yaptırsam beni kesin bulurdu şansım yoktur bu konularda
Evet hemen cikio ya test sonucu 1 saatte falan. Rabbim hepimize sağlıklı uzunömürlü evlatlar nasip etsin. Kendinı strese sokma bebeğine bişey olacak mı diye düşünme. Bak benim ablamda doğuma bir hafta kala kaybetti bebeğini karninda ölmuş. Bir arkadaşımın ikizleri vefat etti biri küvezde öldü diğeri 11 aylıkken beyin ameliyatında .beterin beteri var insanlar neler yaşıyor duadan başka yapacak bişeyim iz yok hersey Allahtan canim. Ama alcaksin bu sefer bebişini kucağına2. Doğumum canim ilki sezaryen ile ölü doğumdu bu da sezaryen olacak insallah. Evet dr söylemişti coraspini 34. Hafta gibi birakiriz dedi ama ben tedirgin oluyorum benim bebegimin 33. Haftada kalbi durduğu için kanım yeteri kadar sulanıyor mu ona bakılsın yeterli degilse ona göre dozunu degistirelim. Ben clexane 04 kullaniyorum canim.. Bu bahsettigin Aptt testleri her hastanede yapilan kısa sürede cikan tarzda di mi? Ilk pihtilasma testini yaptirdigimiz gibi 1 ay sonra çıkmıyo yani.. Ben önümüzde ki ay dr a soyleyim bir de o testi uygulayalım o zaman.. Cok sagol canim benimn
Benim 12.5En son yaptırdınız kan testlerinde hgb değeriniz kac cikmisti kizlaaarr??
Masallah canim cok iyii :)
Evet hemen cikio ya test sonucu 1 saatte falan. Rabbim hepimize sağlıklı uzunömürlü evlatlar nasip etsin. Kendinı strese sokma bebeğine bişey olacak mı diye düşünme. Bak benim ablamda doğuma bir hafta kala kaybetti bebeğini karninda ölmuş. Bir arkadaşımın ikizleri vefat etti biri küvezde öldü diğeri 11 aylıkken beyin ameliyatında .beterin beteri var insanlar neler yaşıyor duadan başka yapacak bişeyim iz yok hersey Allahtan canim. Ama alcaksin bu sefer bebişini kucağına
Solgar gentl iron 25 mg kullanıyordum. Demirimi baya yükseltti. Ama hemoglobin düştü.W. En bastan beri kullandgin demir hapın neydi canim?
Demir hapını eksik etmeyin.bende 12 ile basladım şimdi 10 a düşünce demir hapı verdi doktor bitince tekrar ölçtürecegim
benim oluyor ama sorun yok dedi doktorlar bende bir sıkıntı hissetmedim
Oyle canim cok sukur. :) herkese ve cocuk gercekten evin neşesi. Insanin basina gelen en guzel sey bence :))Yaa ne kadar güzel maşallah okurken hayal kurdum resmen. Bazi insanlar ne kadar da herşeyden sikayetleniyor aslında çok güzel çok kıymetli şeyler bunlar. Kiymet bilmek gerek :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu guzel duygulari yaşamayı insallah :) :-*
Bende Aliagaliyim ama ankarada yasiyorum :)Ben İzmir'deyim.
Aliağa diye bir ilçesi var ama kasabadan daha beter
Yapiliyor canim. O sorun olmazBen de hayatımda bir kez bile serum almamış biri olarak fazlasıyla korkuyorum sezaryenden. Hep normal olsun diye dua ediyorum ama geçen şeker yüklemesi yapıldı bana. Açlık kan şekerim normal ama ilk ve ikinci saatte alınan değerler baya yüksek çıktı. Bu durumda olunca normal doğum yapılıyor değil mi. Bilen var mı acaba.
Dalinin granullu sabunu var. Camasir makinesinde de kullanabiliyorsun. Migrosta frosh markasi var onun deterjanlari dogal oluyor. Hacişakirin de granullu sabunu var. Birde naturalife diye bir markanin deterjanin var. Sabun tozu ve boraks iceriyor. Bunlar onerebilcegim dogal urunler.Kizlar deterjan olarak hangi markayi oneriyorsunuz? Kiyafetleri simdiden yikayayim diyorum da. Annem sabun tozuyla yikayalim dedi benim kucukken alerjim varmis deterjana, kiyafetlerimi hep oyle yikamis. Ben de mi oyle yapsam bilemedim.
Kizlar deterjan olarak hangi markayi oneriyorsunuz? Kiyafetleri simdiden yikayayim diyorum da. Annem sabun tozuyla yikayalim dedi benim kucukken alerjim varmis deterjana, kiyafetlerimi hep oyle yikamis. Ben de mi oyle yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?