temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım deneyimsizlikten soruyorum bebek deterjanlarının kokusuz olanı makbul değil mi? Bir arkadaşım demişti bana deeerjanı yumuşatıcıyı kokusu güzel olanı seçme kokusuz olması daha önemli diye.

Kizlar deterjan olarak hangi markayi oneriyorsunuz? Kiyafetleri simdiden yikayayim diyorum da. Annem sabun tozuyla yikayalim dedi benim kucukken alerjim varmis deterjana, kiyafetlerimi hep oyle yikamis. Ben de mi oyle yapsam bilemedim.
Ben dün beyaz sabun rendeledim onunla yıkanmayı düşünüyorum... Ve gecen de perdeleri yikamistim mükemmel bir sonuç aldım.. hem doğal hem de etkili

Canim bende ilki yaptırdım 1ay sonra yine gidicem gunune gun degil ama belli bi haftaya kadar zaman var diye biliyorum o haftayi gecince olmuyo

Kızlar ben yerden birşey alıcaktım kanepeden aniden önüme dogru egildim göbegim sıkıştı geri itti beni
Bişi olmuşmudur doktora gidip ultrasona girsemmi
Sonrasında hareket etti ama bi terslik olmasın

Ne demek canım herzaman yazabilirsin merak ettiğin birşey olduğunda burda yardımlaşma 9ayi beraber geçirmek için varız

O agri cok kotu ben azcik yurusem mabf oluyorum adim atamiyorum dinlenince bagira bagira esim yardim ediyor.
Benim kasılmalar da çok fazla 3 hafta oluçak doktora gitmeyeli aslında 15er gün arayla devlet ve özele gitmek lazım ayda 1 çağırıyorlar ya canım. Aslında kadın doğum hastanesi bana yürüme 1 dakka üşeniyorum ya

Ay çok güldüm ya hamilelik günlüğümde bebeginizin gözleri açılmaya başladı yazıyor direk aklıma gelen bana gelince herkesin gözü açılıyor

Bende sonradan aci cektigim icin yuruyuse korkar oldum

Sabah 6 da kalktik oğlumla. Babaya kahvaltı hazırladık. O güçlü vuruşlar sanki uyku sersemi hafif vuruşlara dönmüştü vursam miii vurmasam miii arasında gidip geliyor oğlum bu saatlerde

günaydın kızlar, yaa hep forumlarda deniliyor ya bebeğinizle konuşun, iletişim kurun vs. ben bu konuda pek iyi değilim. öyle oturup dakikalarca konuşamıyorum. oğluşum benim, canım deyip arada göbeğimi okşuyorum o kadar. sizce bunun eksikliğini hissediyo mudur? bütün gün işte yoğun bir gün geçiriyorum, akşamları desen yorgun halde eve gidip yemek, spor vs derken akşam 10'da cup yatağa. günlerim hep böyle geçiyor. onu ihmal ettiğimi düşündükçe üzülüyorum.

Canım deneyimsizlikten soruyorum bebek deterjanlarının kokusuz olanı makbul değil mi? Bir arkadaşım demişti bana deeerjanı yumuşatıcıyı kokusu güzel olanı seçme kokusuz olması daha önemli diye.

Sabun tozu lekeleri çıkarmada yeterli gelmiyor 4 aylık ek gıdaya geçince sabun tozu olmadı. Kokusuz olması evet ama zaten o kadar az koyuyorsun ki yoğun koku olmuyor. Yumuşatıcı koymuyorum ve ek durulama yaptırıyorum. Üstünde yazan ölçüyü hiç koymadım mesela ben.

Daha öğrenecek çok şeyim var desene :) ben olsam iyice temizlensin diye kürekle koyardım

Daha öğrenecek çok şeyim var desene :) ben olsam iyice temizlensin diye kürekle koyardım

yok canım çok koymuyorsun zaten makineyi doldurmuyor eşyaları :) ben sabun tozunu da 1 çorba kaşığı koyardım deterjanı da kapağın yarısı kadar büyüyünce azcık fazlalaşmaya başlıyor çamaşırları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…