- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.341
Canım deneyimsizlikten soruyorum bebek deterjanlarının kokusuz olanı makbul değil mi? Bir arkadaşım demişti bana deeerjanı yumuşatıcıyı kokusu güzel olanı seçme kokusuz olması daha önemli diye.Ben oğlumunkileri hep sabun tozu ile yıkadım canım. 4 aydan sonra bebek deterjanına geçtim dalin vardı o zaman.. Ama şimdi ariel bebekler için özel deterjanı var onu almayı düşünüyorum. Arielin kokusunu severim leke çıkarmada da üstüne tanımıyorum.
Ben dün beyaz sabun rendeledim onunla yıkanmayı düşünüyorum... Ve gecen de perdeleri yikamistim mükemmel bir sonuç aldım.. hem doğal hem de etkiliKizlar deterjan olarak hangi markayi oneriyorsunuz? Kiyafetleri simdiden yikayayim diyorum da. Annem sabun tozuyla yikayalim dedi benim kucukken alerjim varmis deterjana, kiyafetlerimi hep oyle yikamis. Ben de mi oyle yapsam bilemedim.
Icine karbonatta koysaydin daha da beyazlatiyor :))Ben dün beyaz sabun rendeledim onunla yıkanmayı düşünüyorum... Ve gecen de perdeleri yikamistim mükemmel bir sonuç aldım.. hem doğal hem de etkili
11.8 olmuş benmki sınırda sayılırEn son yaptırdınız kan testlerinde hgb değeriniz kac cikmisti kizlaaarr??
Icine karbonatta koysaydin daha da beyazlatiyor :))
Canim bende ilki yaptırdım 1ay sonra yine gidicem gunune gun degil ama belli bi haftaya kadar zaman var diye biliyorum o haftayi gecince olmuyoKIZLAR MERHABA ,
BIR AY ONCE TETANOZ AŞISI OLMUSTUM IKINCI DOZU BIR AY SONRA DEMISLERDI.BUGUN TAM BIR AY OLDU AMA İŞYERINDEN SORUN OLUYOR DIYE IZIN ALIP CIKAMADIMGUNU BI KAC GUN VEYA BIR HAFTA GECSE SORUN OLUYOR MU ? YOKSA GUNU GUNUNE YAPTIRMAK MI LAZIM ACABA BI BILGINIZ VAR MI
O agri cok kotu ben azcik yurusem mabf oluyorum adim atamiyorum dinlenince bagira bagira esim yardim ediyor.Ya benimde belim kemiklerim âgrio bugün yürüyüş yapım dedim dönüşte taksiye bindim.
Ne demek canım herzaman yazabilirsin merak ettiğin birşey olduğunda burda yardımlaşma 9ayi beraber geçirmek için varızCok sagol canim yardimlarin icin.. Allah razi olsun insallah hepimiz saglikla kavusucaz bebislerimize.. Stres yapmıyorum pek aslinda tedbirimi aldiktan sonra tevekkül ediyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bu sefer guzel sonuclar alicam ben de inanıyorum
Benim kasılmalar da çok fazla 3 hafta oluçak doktora gitmeyeli aslında 15er gün arayla devlet ve özele gitmek lazım ayda 1 çağırıyorlar ya canım. Aslında kadın doğum hastanesi bana yürüme 1 dakka üşeniyorum yaO agri cok kotu ben azcik yurusem mabf oluyorum adim atamiyorum dinlenince bagira bagira esim yardim ediyor.
Bol tekmeli bir sabaha uyanmis bulunmaktayim :))Günaydın herkese bol tekmeli bi günümüz olsun :)
Bende sonradan aci cektigim icin yuruyuse korkar oldumBenim kasılmalar da çok fazla 3 hafta oluçak doktora gitmeyeli aslında 15er gün arayla devlet ve özele gitmek lazım ayda 1 çağırıyorlar ya canım. Aslında kadın doğum hastanesi bana yürüme 1 dakka üşeniyorum ya
Canım deneyimsizlikten soruyorum bebek deterjanlarının kokusuz olanı makbul değil mi? Bir arkadaşım demişti bana deeerjanı yumuşatıcıyı kokusu güzel olanı seçme kokusuz olması daha önemli diye.
Daha öğrenecek çok şeyim var desene :) ben olsam iyice temizlensin diye kürekle koyardımSabun tozu lekeleri çıkarmada yeterli gelmiyor 4 aylık ek gıdaya geçince sabun tozu olmadı. Kokusuz olması evet ama zaten o kadar az koyuyorsun ki yoğun koku olmuyor. Yumuşatıcı koymuyorum ve ek durulama yaptırıyorum. Üstünde yazan ölçüyü hiç koymadım mesela ben.
yapısal olduğundan ne demek canım bana denetiriz dedi ama başka bişey demediİstemiştimmama doktorum yapısal olduğundan normal yapamazsın dedi..
Daha öğrenecek çok şeyim var desene :) ben olsam iyice temizlensin diye kürekle koyardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?