temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yapısal olduğundan ne demek canım bana denetiriz dedi ama başka bişey demedi

Karın kaslarım müsait değilmiiş canım ilki için de sen normal yapamazsın zaten sancın gelmez senin dedi. ki ilkinde o doktorda değildim. Evet haklıydı hiç sancı olmadı bende. Benim yapım normal doğuma müsait değilmiş öyle dedi.

En son yaptırdınız kan testlerinde hgb değeriniz kac cikmisti kizlaaarr??
hgb 12.3 çıkmıştı normal dedi doktorum fakat ferritin değerim düşük çıkmış 6 çıkmış 10 un altında olduğu için demir depoların boş dedi o yüzden kan hapını günde iki kere kullan dedi ama ben hala 1 kullanıyorum birde benim d vitamin değerim düşük çıktı güneşlenmek gerekiyormuş hergün 10-15 dk birde sağlık ocağının verdiği monovit d3 var onu kullan dedi günde 9 damla . d vitamin değerini yükseltmek için

Haklısın canım küçücükler benim makine de dokuz kilo kaybolup gider içinde :) file aldım ben kolay olsun diye yıkaması sermesi çoraplarını eldiven bere falan koyarım rahat olur diye düşünüyorum. Peki kurutma konusunda ne düşünüyorsun? Makinede kurutmamın zararı olur mu? Dışarı çok toz cadde üstünde evim. İçerde de sağlıksız diyorlar. Makinede kurutayım diyorum ama?

Valla 5 kilolukta bile ben doldurmamıştım şimdi benim de 7 kilo hepten boş olacak bebek kıyafeti yıkama programı da var neyse ki kurutma konusunda benim sıkıntım olmadı 9.katta oturuyorum Adana'da malum astığımda 1 saat sonra kurumuş alıyorum. Makinede kurutmadım burda gerekte duymadım almaya. Çamaşır asma teli alıp iç kısımda kurutabilirsin. Ya da odanın kapısını falan açıp orda kurutabilirsin. Ama makinenin de sakıncalı olduğunu sanmıyorum

hımm doktor önceden bunları tespit edebiliyor muymuş sancının gelip gelemeyeceğini ilk defa duyuyorum cnm . facebookta ssvd gurupları var bende onları takip ediyorum . hayırlısı bakalım . en önemlisi anne ve bebeğin sağlıklı olması

Valla öyle söyledi canım. 7 yıl geçti aradan benim. Onun için öncesinde eğitim alman gerekli dedi hatta. Ikınamazsın bilee dedi hatta.

Kizlar deterjan olarak hangi markayi oneriyorsunuz? Kiyafetleri simdiden yikayayim diyorum da. Annem sabun tozuyla yikayalim dedi benim kucukken alerjim varmis deterjana, kiyafetlerimi hep oyle yikamis. Ben de mi oyle yapsam bilemedim.
bende sabun tozuyla başlamayı düşünüyorum canım dalin,hacı şakir kullanabilirsin. bunların sıvı halde olanları da var

Günaydın hanimlar..
Keçiboynuzu özü kullanan arkadaşlar gerçekten faydasını görüyor mu acaba ?
Bir de bu özün yanında yine de demir ilacı içiyor musunuz? Doktor önerisi ile mi başladınız.?

Benim de var o program ama 95 derecede yıkıyor kıyafetler hep otuzda yıkayın dedi alırken. Kaçla yıkıycaz biz?
Ay ne çok soru sordum

Valla öyle söyledi canım. 7 yıl geçti aradan benim. Onun için öncesinde eğitim alman gerekli dedi hatta. Ikınamazsın bilee dedi hatta.
benimde aradan 7 yıl geçti ama eğitim almam gerekiyormu diye ben kendim sordum doktora bişey yapmam gerekiyor mu diye gerek yok dedi ssvd guruplarında da eğitim almadan doğuranlar var herkes eğitim alarak mı normal doğum yapıyor sanki :) senin doktorun biraz fazla detaycı sanırım canım ya . her doktor risk almak istemiyor sonuçta 1000 de 3 rüptür olasılığı var . hayırlısı olsun ne diyelim benimde son haftalarda belli olcak anlaşılan

reflüden, mide yanmasından çok huzursuzum.
bu öğlen uykumdan ağzıma ekşi gelerek uyandım ve yemek borumu öyle bir tahriş etmiş ki 10 dk. kesintisiz öksürdüm, gerçekten boğuluyordum sandım
Maalesef bende öyleyim ölüyorum sanıyorum öksürmekten o yüzden artık 2 yastıkla yatıyorum çok şükür reflüm durdu. Gaviscon veriyor drlar direniyorum. Ama arkadaşımın doktoruda içmesen daha zararlı demiş. Baharatı, kızartma, mayalı yiyecekleri ayda bir tüketiyorum

Benim de var o program ama 95 derecede yıkıyor kıyafetler hep otuzda yıkayın dedi alırken. Kaçla yıkıycaz biz?
Ay ne çok soru sordum

95 miiiiiiii bendeki 50de yıkıyor.. Ama 40a atarım ya da 30 kir durumuna göre sidikli falan olursa 40 ya da 50..içine tenk koruyucu mendil de attık mı renkler de karışmaz

BIZIM HASTANEDE NORMAL DOGUM 2000 SEZERYAN 2250 DIYE KONUSTUK DOKTOR SGK ILE ANLASMALI OLDUGUNDAN BU FIYATLAR. ANLASMALI DEGILSE DAHA YUKSEK OLUYOR. BIZE DE UYGUN GELDI.
Sgk anlaşması olsada bazı hataneler maşallah aşırı pahalılar.

Ben yeni değiştim canım daha gitmedim bile cuma gidicem ilk defa
hadi hayırlısı o halde.
Belki bende değişirim ilerleyen günlerde.

Sağol canım.. Bu ay kırmızı ete yüklendim. Gün aşırı tükettim düzene bindi şükür :)
Kırmızı eti nasıl tüketiyosun.
Kıyma olarak daha cok tüketmeye meyilliyim ben. Sade parca et bana agır geliyor.

Bende Aliagaliyim ama ankarada yasiyorum :)
ooo
Geliyomusun buralara. Evlenipmi?taşındın ankaraya

Ay bendede var aynen.
Bi kaç kez günaydın falan dedim ama gerisini yapamadım bende

Detaycı evet canım. Kilodan dolayı da o yanaşmaz zaten normal doğuma. Ay en azından gün belli olur.. Napalım :)

KarKralicesi canım eti ince ince dilimliyorum hafif tuz ve sıvı yağ tencereye atıp arkalı önlü pişiriyorum yanına da bol soğanlı salata daha doğrusu soğan salatası öyle yiyorum bazen o halde lavaşa sarıyorum.

Bu tarz evet bazen yapıyorum. İçine sebzede koyurorum bazen.
Bu balık tavaları varya onlarda güzel oluyor.
Bendede biraz kansızlık cıktıda.

diet veriyorlar diye bil,iyorum ,dikkat ederseniz yediklerinize şeker riski ortadan kalıyor diye biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…