- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.361
yapısal olduğundan ne demek canım bana denetiriz dedi ama başka bişey demedi
hgb 12.3 çıkmıştı normal dedi doktorum fakat ferritin değerim düşük çıkmış 6 çıkmış 10 un altında olduğu için demir depoların boş dedi o yüzden kan hapını günde iki kere kullan dedi ama ben hala 1 kullanıyorumEn son yaptırdınız kan testlerinde hgb değeriniz kac cikmisti kizlaaarr??
Haklısın canım küçücükler benim makine de dokuz kilo kaybolup gider içinde :) file aldım ben kolay olsun diye yıkaması sermesi çoraplarını eldiven bere falan koyarım rahat olur diye düşünüyorum. Peki kurutma konusunda ne düşünüyorsun? Makinede kurutmamın zararı olur mu? Dışarı çok toz cadde üstünde evim. İçerde de sağlıksız diyorlar. Makinede kurutayım diyorum ama?yok canım çok koymuyorsun zaten makineyi doldurmuyor eşyaları :) ben sabun tozunu da 1 çorba kaşığı koyardım deterjanı da kapağın yarısı kadar büyüyünce azcık fazlalaşmaya başlıyor çamaşırları
Haklısın canım küçücükler benim makine de dokuz kilo kaybolup gider içinde :) file aldım ben kolay olsun diye yıkaması sermesi çoraplarını eldiven bere falan koyarım rahat olur diye düşünüyorum. Peki kurutma konusunda ne düşünüyorsun? Makinede kurutmamın zararı olur mu? Dışarı çok toz cadde üstünde evim. İçerde de sağlıksız diyorlar. Makinede kurutayım diyorum ama?
hımm doktor önceden bunları tespit edebiliyor muymuş sancının gelip gelemeyeceğini ilk defa duyuyorum cnm . facebookta ssvd gurupları var bende onları takip ediyorum . hayırlısı bakalım . en önemlisi anne ve bebeğin sağlıklı olmasıKarın kaslarım müsait değilmiiş canım ilki için de sen normal yapamazsın zaten sancın gelmez senin dedi. ki ilkinde o doktorda değildim. Evet haklıydı hiç sancı olmadı bende. Benim yapım normal doğuma müsait değilmiş öyle dedi.
hımm doktor önceden bunları tespit edebiliyor muymuş sancının gelip gelemeyeceğini ilk defa duyuyorum cnm . facebookta ssvd gurupları var bende onları takip ediyorum . hayırlısı bakalım . en önemlisi anne ve bebeğin sağlıklı olması
bende sabun tozuyla başlamayı düşünüyorum canım dalin,hacı şakir kullanabilirsin. bunların sıvı halde olanları da varKizlar deterjan olarak hangi markayi oneriyorsunuz? Kiyafetleri simdiden yikayayim diyorum da. Annem sabun tozuyla yikayalim dedi benim kucukken alerjim varmis deterjana, kiyafetlerimi hep oyle yikamis. Ben de mi oyle yapsam bilemedim.
Benim de var o program ama 95 derecede yıkıyorValla 5 kilolukta bile ben doldurmamıştımşimdi benim de 7 kilo hepten boş olacak bebek kıyafeti yıkama programı da var neyse ki kurutma konusunda benim sıkıntım olmadı 9.katta oturuyorum Adana'da malum astığımda 1 saat sonra kurumuş alıyorum. Makinede kurutmadım burda gerekte duymadım almaya. Çamaşır asma teli alıp iç kısımda kurutabilirsin. Ya da odanın kapısını falan açıp orda kurutabilirsin. Ama makinenin de sakıncalı olduğunu sanmıyorum
benimde aradan 7 yıl geçti ama eğitim almam gerekiyormu diye ben kendim sordum doktora bişey yapmam gerekiyor mu diye gerek yok dedi ssvd guruplarında da eğitim almadan doğuranlar var herkes eğitim alarak mı normal doğum yapıyor sanki :) senin doktorun biraz fazla detaycı sanırım canım ya . her doktor risk almak istemiyor sonuçta 1000 de 3 rüptür olasılığı var . hayırlısı olsun ne diyelim benimde son haftalarda belli olcak anlaşılanValla öyle söyledi canım. 7 yıl geçti aradan benim. Onun için öncesinde eğitim alman gerekli dedi hatta. Ikınamazsın bilee dedi hatta.
Maalesef bende öyleyim ölüyorum sanıyorum öksürmekten o yüzden artık 2 yastıkla yatıyorum çok şükür reflüm durdu. Gaviscon veriyor drlar direniyorum. Ama arkadaşımın doktoruda içmesen daha zararlı demiş. Baharatı, kızartma, mayalı yiyecekleri ayda bir tüketiyorumreflüden, mide yanmasından çok huzursuzum.
bu öğlen uykumdan ağzıma ekşi gelerek uyandım ve yemek borumu öyle bir tahriş etmiş ki 10 dk. kesintisiz öksürdüm, gerçekten boğuluyordum sandım
Benim de var o program ama 95 derecede yıkıyorkıyafetler hep otuzda yıkayın dedi alırken. Kaçla yıkıycaz biz?
Ay ne çok soru sordum
Teşekkür ederim canım bir konuda daha aydınlandım.95 miiiiiiiibendeki 50de yıkıyor.. Ama 40a atarım ya da 30 kir durumuna göre sidikli falan olursa 40 ya da 50..içine tenk koruyucu mendil de attık mı renkler de karışmaz
Sgk anlaşması olsada bazı hataneler maşallah aşırı pahalılar.BIZIM HASTANEDE NORMAL DOGUM 2000 SEZERYAN 2250 DIYE KONUSTUK DOKTOR SGK ILE ANLASMALI OLDUGUNDAN BU FIYATLAR. ANLASMALI DEGILSE DAHA YUKSEK OLUYOR. BIZE DE UYGUN GELDI.
hadi hayırlısı o halde.Ben yeni değiştim canım daha gitmedim bile cuma gidicem ilk defa
Kırmızı eti nasıl tüketiyosun.Sağol canım.. Bu ay kırmızı ete yüklendim. Gün aşırı tükettim düzene bindi şükür :)
oooBende Aliagaliyim ama ankarada yasiyorum :)
Ay bendede var aynen.günaydın kızlar, yaa hep forumlarda deniliyor ya bebeğinizle konuşun, iletişim kurun vs. ben bu konuda pek iyi değilim. öyle oturup dakikalarca konuşamıyorum. oğluşum benim, canım deyip arada göbeğimi okşuyorum o kadar. sizce bunun eksikliğini hissediyo mudur? bütün gün işte yoğun bir gün geçiriyorum, akşamları desen yorgun halde eve gidip yemek, spor vs derken akşam 10'da cup yatağa. günlerim hep böyle geçiyor. onu ihmal ettiğimi düşündükçe üzülüyorum.
benimde aradan 7 yıl geçti ama eğitim almam gerekiyormu diye ben kendim sordum doktora bişey yapmam gerekiyor mu diye gerek yok dedi ssvd guruplarında da eğitim almadan doğuranlar var herkes eğitim alarak mı normal doğum yapıyor sanki :) senin doktorun biraz fazla detaycı sanırım canım ya . her doktor risk almak istemiyor sonuçta 1000 de 3 rüptür olasılığı var . hayırlısı olsun ne diyelim benimde son haftalarda belli olcak anlaşılan
Teşekkür ederim canım bir konuda daha aydınlandım.
Bu tarz evet bazen yapıyorum. İçine sebzede koyurorum bazen.KarKralicesi canım eti ince ince dilimliyorum hafif tuz ve sıvı yağ tencereye atıp arkalı önlü pişiriyorum yanına da bol soğanlı salata daha doğrusu soğan salatası öyle yiyorum bazen o halde lavaşa sarıyorum.
diet veriyorlar diye bil,iyorum ,dikkat ederseniz yediklerinize şeker riski ortadan kalıyor diye biliyorum .Ben de hayatımda bir kez bile serum almamış biri olarak fazlasıyla korkuyorum sezaryenden. Hep normal olsun diye dua ediyorum ama geçen şeker yüklemesi yapıldı bana. Açlık kan şekerim normal ama ilk ve ikinci saatte alınan değerler baya yüksek çıktı. Bu durumda olunca normal doğum yapılıyor değil mi. Bilen var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?