- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.381
Bu tarz evet bazen yapıyorum. İçine sebzede koyurorum bazen.
Bu balık tavaları varya onlarda güzel oluyor.
Bendede biraz kansızlık cıktıda.
Merhabalar sıkma canını yalnız değilsin güzelim bende senin gibiyim ancak tuvalette aklıma geliyor boş zaman ancak o zaman buluyorum sanırım:):) o zaman canım oğlum canım annem diyorum o kadar:):):) ilk oğlumdada o kadar iletişim kurmamıştım. Ama oğlum anne delisi:):) dert etme. Doğduktan sonra iletişim daha önemli.günaydın kızlar, yaa hep forumlarda deniliyor ya bebeğinizle konuşun, iletişim kurun vs. ben bu konuda pek iyi değilim. öyle oturup dakikalarca konuşamıyorum. oğluşum benim, canım deyip arada göbeğimi okşuyorum o kadar. sizce bunun eksikliğini hissediyo mudur? bütün gün işte yoğun bir gün geçiriyorum, akşamları desen yorgun halde eve gidip yemek, spor vs derken akşam 10'da cup yatağa. günlerim hep böyle geçiyor. onu ihmal ettiğimi düşündükçe üzülüyorum.
Merhabalar sıkma canını yalnız değilsin güzelim bende senin gibiyim ancak tuvalette aklıma geliyor boş zaman ancak o zaman buluyorum sanırım:):) o zaman canım oğlum canım annem diyorum o kadar:):):) ilk oğlumdada o kadar iletişim kurmamıştım. Ama oğlum anne delisi:):) dert etme. Doğduktan sonra iletişim daha önemli.
Bende sendenim. Unutuyorum. Nerdeyse konuşmuyorum. Arada fısır fısır konuşuyorum oda çok nadir. Ben bari konuşamıyorum klasik müzik açıyım diyip dinletiyorum. nasıl olsa doğunca sizin kalp atışınızla bilr huzur bulacağını bilmelisiniz. Sizin göğüsünüzde rahatlıklıyacak ve sizin kokunuzu istiyecek.9 ay karnınızda sizin kalp sesinizi duydu. Korkmayın koyarsınız göğsünüze alırsınız kucağınıza asıl iletişim sevgi bence. Sıcaklık. O yüzden hiç strese sokmayın kendinizi.günaydın kızlar, yaa hep forumlarda deniliyor ya bebeğinizle konuşun, iletişim kurun vs. ben bu konuda pek iyi değilim. öyle oturup dakikalarca konuşamıyorum. oğluşum benim, canım deyip arada göbeğimi okşuyorum o kadar. sizce bunun eksikliğini hissediyo mudur? bütün gün işte yoğun bir gün geçiriyorum, akşamları desen yorgun halde eve gidip yemek, spor vs derken akşam 10'da cup yatağa. günlerim hep böyle geçiyor. onu ihmal ettiğimi düşündükçe üzülüyorum.
bende içiyorum kan hapıda içiyorum daha iyiyim ama haftaya test yaptırıcam o zaman görücez sonucuGünaydın hanimlar..
Keçiboynuzu özü kullanan arkadaşlar gerçekten faydasını görüyor mu acaba ?
Bir de bu özün yanında yine de demir ilacı içiyor musunuz? Doktor önerisi ile mi başladınız.?
inşallah cıkmıcak allahın izniyleGünaydın kızlar bugün hastahaneye gidiceğim bana dua edin. Fetal ekokardiyoloji çekilecek.bebeğimin kalbinde bir sorun görülmüştü detaylı taramada.ama kesin birşey yoktu.1 haftadır bu günü bekliyorum. İnşallah birşey çıkmaz.
Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerle dönersin inşallahGünaydın kızlar bugün hastahaneye gidiceğim bana dua edin. Fetal ekokardiyoloji çekilecek.bebeğimin kalbinde bir sorun görülmüştü detaylı taramada.ama kesin birşey yoktu.1 haftadır bu günü bekliyorum. İnşallah birşey çıkmaz.
Günaydın kızlar bugün hastahaneye gidiceğim bana dua edin. Fetal ekokardiyoloji çekilecek.bebeğimin kalbinde bir sorun görülmüştü detaylı taramada.ama kesin birşey yoktu.1 haftadır bu günü bekliyorum. İnşallah birşey çıkmaz.
Amin inşallahAllah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerle dönersin inşallah
Oh ayrasın kuzucuğa. Darısıda bana düzelme inşallahEt yemediğimde yeşil mercimek falan yiyorum. Yoğurt ara öğün olarak tüketiyorum yanında başka bir şey yemiyorum etin ki kalsiyum falan demiri öldürmesin. Kıymayı da köfte şeklinde tüketiyorum ama çok almıyor midem kıymayı. Eti daha rahat tüketiyorum. Bazen ete karabiber sumak pul biberde atıyorum hep aynı lezzet olmuyor. Bi şekilde yiyoruz ama düzelme gösterdi benim bu kadar sık tüketmem daha sanırım.
Güzel haberlerle dönersin inşallah.Günaydın kızlar bugün hastahaneye gidiceğim bana dua edin. Fetal ekokardiyoloji çekilecek.bebeğimin kalbinde bir sorun görülmüştü detaylı taramada.ama kesin birşey yoktu.1 haftadır bu günü bekliyorum. İnşallah birşey çıkmaz.
Karın kaslarım müsait değilmiiş canım ilki için de sen normal yapamazsın zaten sancın gelmez senin dedi. ki ilkinde o doktorda değildim. Evet haklıydı hiç sancı olmadı bende. Benim yapım normal doğuma müsait değilmiş öyle dedi.
canım bende de oluyor hatta bu hafta daha çok hissediyorum normalmı acaba arttığını hissediyorum çünkü bildiğin ıslaklığı hissediyorum.Kizlar ya sizinde akıntınız varmı benim cok oluyo bide bazen su gibi geliyor korkuyorum
Kızlar ya 27. haftaya girdim bugün ama son 3 gündür hareketleri çok ağırlaştı ara sıra güçlü tekme vuruyor ama gecen hafta ile arasında çok fark var ,sürekli kıpırdamıyor daha ağır hareket ediyor .artık yeri daralmaya başladığı için mi bu kadar ağırlaştı bilmiyorum.Sizde nasıl durumlar 27. haftaya girenler
Bana ayrıntılı ultrasonda söylenmisti normal gözüktügu canımnormal yada sezerya doğum olma ihtimalleri hangi haftadan itibaren konuşuluyor doktorla.. benim doktorum henüz bu konuda hiç bişey söylemedi.. bende daha erkendir heralde ondan dememiştir diye düşündüğümden hiç sormadım yazılanlarıda okuyunca merak ettim.. normal istiyorum bende ama bakalım doktor ne dicek..
Bana ayrıntılı ultrasonda söylenmisti normal gözüktügu canım
nasılsınız kızlar ancak okudum yazıları doğum ücretleri çok fazla imiş bizim burda ne kadar tam emin değilim ama normal 1300 sezeryan 1400 diye hatırılıyorum diğer hastane daha da uygun hatta.
evet yer değiştirince cok net anlıyorum ama sürekli kımıl kımıl halini arıyorumbende 27 deyim :) aynı şeyi bende düşünmeye başladım.. eskisi gibi çok kıpır kıpır değil ama yer değiştirdiğini bile seyredebilcek kadar güçlü artık hareketleri.. endişelenme yerleri daraldı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?