temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bu tarz evet bazen yapıyorum. İçine sebzede koyurorum bazen.
Bu balık tavaları varya onlarda güzel oluyor.
Bendede biraz kansızlık cıktıda.

Et yemediğimde yeşil mercimek falan yiyorum. Yoğurt ara öğün olarak tüketiyorum yanında başka bir şey yemiyorum etin ki kalsiyum falan demiri öldürmesin. Kıymayı da köfte şeklinde tüketiyorum ama çok almıyor midem kıymayı. Eti daha rahat tüketiyorum. Bazen ete karabiber sumak pul biberde atıyorum hep aynı lezzet olmuyor. Bi şekilde yiyoruz ama düzelme gösterdi benim bu kadar sık tüketmem daha sanırım.

Merhabalar sıkma canını yalnız değilsin güzelim bende senin gibiyim ancak tuvalette aklıma geliyor boş zaman ancak o zaman buluyorum sanırım:):) o zaman canım oğlum canım annem diyorum o kadar:):):) ilk oğlumdada o kadar iletişim kurmamıştım. Ama oğlum anne delisi:):) dert etme. Doğduktan sonra iletişim daha önemli.

bende sizin gibi konuşmuyorum çok az konuşuyorum ,daha çok elim karnımda seviyorum :)

Kızlar ya 27. haftaya girdim bugün ama son 3 gündür hareketleri çok ağırlaştı ara sıra güçlü tekme vuruyor ama gecen hafta ile arasında çok fark var ,sürekli kıpırdamıyor daha ağır hareket ediyor .artık yeri daralmaya başladığı için mi bu kadar ağırlaştı bilmiyorum.Sizde nasıl durumlar 27. haftaya girenler

Bende sendenim. Unutuyorum. Nerdeyse konuşmuyorum. Arada fısır fısır konuşuyorum oda çok nadir. Ben bari konuşamıyorum klasik müzik açıyım diyip dinletiyorum. nasıl olsa doğunca sizin kalp atışınızla bilr huzur bulacağını bilmelisiniz. Sizin göğüsünüzde rahatlıklıyacak ve sizin kokunuzu istiyecek.9 ay karnınızda sizin kalp sesinizi duydu. Korkmayın koyarsınız göğsünüze alırsınız kucağınıza asıl iletişim sevgi bence. Sıcaklık. O yüzden hiç strese sokmayın kendinizi.

Günaydın kızlar bugün hastahaneye gidiceğim bana dua edin. Fetal ekokardiyoloji çekilecek.bebeğimin kalbinde bir sorun görülmüştü detaylı taramada.ama kesin birşey yoktu.1 haftadır bu günü bekliyorum. İnşallah birşey çıkmaz.

Günaydın hanimlar..
Keçiboynuzu özü kullanan arkadaşlar gerçekten faydasını görüyor mu acaba ?
Bir de bu özün yanında yine de demir ilacı içiyor musunuz? Doktor önerisi ile mi başladınız.?
bende içiyorum kan hapıda içiyorum daha iyiyim ama haftaya test yaptırıcam o zaman görücez sonucu
inşallah cıkmıcak allahın izniyle

Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Oh ayrasın kuzucuğa. Darısıda bana düzelme inşallah

Güzel haberlerle dönersin inşallah.

normal yada sezerya doğum olma ihtimalleri hangi haftadan itibaren konuşuluyor doktorla.. benim doktorum henüz bu konuda hiç bişey söylemedi.. bende daha erkendir heralde ondan dememiştir diye düşündüğümden hiç sormadım yazılanlarıda okuyunca merak ettim.. normal istiyorum bende ama bakalım doktor ne dicek..

bende 27 deyim :) aynı şeyi bende düşünmeye başladım.. eskisi gibi çok kıpır kıpır değil ama yer değiştirdiğini bile seyredebilcek kadar güçlü artık hareketleri.. endişelenme yerleri daraldı artık..

Bana ayrıntılı ultrasonda söylenmisti normal gözüktügu canım

nasılsınız kızlar ancak okudum yazıları doğum ücretleri çok fazla imiş bizim burda ne kadar tam emin değilim ama normal 1300 sezeryan 1400 diye hatırılıyorum diğer hastane daha da uygun hatta.

Bana ayrıntılı ultrasonda söylenmisti normal gözüktügu canım

ozaman 29 unda gittiğimde sormamda sakınca yoktur heralde:) bazen doktor daha erken çok bunları konuşmak için filan dicek diye biçok sorumu erteliyorum gittiğimde sorayım bari

nasılsınız kızlar ancak okudum yazıları doğum ücretleri çok fazla imiş bizim burda ne kadar tam emin değilim ama normal 1300 sezeryan 1400 diye hatırılıyorum diğer hastane daha da uygun hatta.

bende daha hiç sormadım araştırmadım doğum fiyatlarını ama burdada 3000leri bulmaz.. burdada uygun ücretler..allah yardımcınız olsun cidden ciddi meblağlar

Banada doğum normalmi değilmi söyleyen olmadı ama doğum ücretini öğrendim. 2300 normal 2800 dü sanırım yada 2500 sezeryan doruk çekirgede.
Doruk yıldırımda 1300 normal demişti arkadaş. 1800 sezeryan diye duydum.

evet yer değiştirince cok net anlıyorum ama sürekli kımıl kımıl halini arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…