- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.421
Ben de sadece aksamlari hissediyorum canim hareketlerini. Iyice azaldi tedirgin oluyorum. Keske kipir kipir hiç durmasa da icimiz rahat olsa. Doktor muayenede sorun gormedi insallah normaldir bu durum.Kızlar ya 27. haftaya girdim bugün ama son 3 gündür hareketleri çok ağırlaştı ara sıra güçlü tekme vuruyor ama gecen hafta ile arasında çok fark var ,sürekli kıpırdamıyor daha ağır hareket ediyor .artık yeri daralmaya başladığı için mi bu kadar ağırlaştı bilmiyorum.Sizde nasıl durumlar 27. haftaya girenler
çocuktan çocuğada değişiyor benim ilk bebeğim çok hareketli değildi karnımda hatta nst ye girerken felan tatlı yiyordum genede çok hareket etmiyordu . doktorum muayenelerde günde 10 kere tekme atıyormu diye soruyor bana bende daha fazla diyorum. demekki 10 kez felan tekme atarsa normal sayılabilirBen de sadece aksamlari hissediyorum canim hareketlerini. Iyice azaldi tedirgin oluyorum. Keske kipir kipir hiç durmasa da icimiz rahat olsa. Doktor muayenede sorun gormedi insallah normaldir bu durum.
Ya sorma canım benim de öyle. Bütün gün oturuyorum acaba sıkışıyor mu napıyor çocuğum arada iteliyor benibenimki hala çok hareketli canım yaa sürekli bir hareket halinde sağdan soldan tepinip duruyor :) özellikle sandalyede geriye doğru yaslanınca ayaklarımı da uzatınca başlıyor hareketlenmeye :)
Öyle yapcam biraz daha dinleyeyim de,sağol canım :)Büyüyor ya ondan bak benimkide daha fazla alanı olduginda daha harektluydo şimdi daha güçlü tekmeliyor ama azalıyor tabi hareketleri. Sen uyuduğunda kesin bebisin uyanıyor emin ol buna sen hisettmiyorsun o yüzden .ama yine de sen bir doktora git istersen emin olman açısından canim
Dime ama hep oynasalar :) bende daha 1 hafta olmadı gideli herşey normaldi ama sanırım büyüyorlar ondan .Ben de sadece aksamlari hissediyorum canim hareketlerini. Iyice azaldi tedirgin oluyorum. Keske kipir kipir hiç durmasa da icimiz rahat olsa. Doktor muayenede sorun gormedi insallah normaldir bu durum.
İnşallah hayırlısıyla sorun çıkmaz. Sgüzel haberlerle gelirsin inşallah...
Benim dr um bi sorun görmemesine rağmen Fetal ekokardiyografi çektirmemi istedi. Neden acaba?
inşallah cnm. ben ısrarla sordum bişey mi var diye yok dedi. özele gönderdi. 250 tl dediler. benim de aklıma anlaşma geldi ama dr söyleyince içim de rahat etmiyor. gideceğim sanırım??İnşallah hayırlısıyla sorun çıkmaz. S
Çektirdinmi peki.belki söylememiştir stres yapma gerilme diye.benimki demiştiki bu makinelerde tam belli olmaz ondan gönderiyorum. Yani asla net göremeyiz diye. Belkide ondam göndermişti.Yada özele yönlendirdiyse anlaşması var diye göndermiş olabilir. Özel muayenehane 300 tl dedi bana. Ama benim doktorum sağolsun devlet hastahenesi için yazı yazdı bende gittim devletten aldım randevuyu Benimkide çok büyük bir sorun değil aslında. Kalpte şuan her bebekte olan bir delik var doğuma kadar kapanıyor. O daha genişmiş ondan yani. Seninde sorun yoktur inşallah.
Devlettede var. Ozaman git deki devlete için kağıt yazsın.madem gerekli. Kandırıyor resmen. Ben sana diyim.inşallah cnm. ben ısrarla sordum bişey mi var diye yok dedi. özele gönderdi. 250 tl dediler. benim de aklıma anlaşma geldi ama dr söyleyince içim de rahat etmiyor. gideceğim sanırım??
3500tl kız benimkide. en pahalı benim sanırımEn pahalı benim heralde 3000 dediler ya,ama doktorumdanda cok memnunum oyuzden el mahkum
Baştaki daha güzelmiş canım.Kızlar ben oda dizaynı konusunda çok gidip geliyorum. yatakta artık kesinleştim ama dolap kousunda şu iki dizayn arasında kaldım. fikrinizi söyler misiniz? bu arada 1 yaşına kadar benim odada kalacağını düşünebiliriz istediğim şey ayaklandıktan sonra kendisi gidip dağıtsa da seçip giyebilsin bu yüzden ikili yanyana olan modele daha yakınım. Renkleri gri olacak.
Eki Görüntüle 1983977 Eki Görüntüle 1983978
ilkinde çocuk daha çok benimser kendi kıyafetlerini seçebilir ama ikincide daha düzenli ve kullanışlı olur sankiKızlar ben oda dizaynı konusunda çok gidip geliyorum. yatakta artık kesinleştim ama dolap kousunda şu iki dizayn arasında kaldım. fikrinizi söyler misiniz? bu arada 1 yaşına kadar benim odada kalacağını düşünebiliriz istediğim şey ayaklandıktan sonra kendisi gidip dağıtsa da seçip giyebilsin bu yüzden ikili yanyana olan modele daha yakınım. Renkleri gri olacak.
Ya sorma canım benim de öyle. Bütün gün oturuyorum acaba sıkışıyor mu napıyor çocuğum arada iteliyor benigeriye yaslanıp ayağımı uzatınca başlıyo gerinmeye
aynı kararsızlıktayım canım =)ilkinde çocuk daha çok benimser kendi kıyafetlerini seçebilir ama ikincide daha düzenli ve kullanışlı olur sanki
İlk attıgın resim daha güzel. Bölmeli olması gerek diye düşünüyorum ben.Kızlar ben oda dizaynı konusunda çok gidip geliyorum. yatakta artık kesinleştim ama dolap kousunda şu iki dizayn arasında kaldım. fikrinizi söyler misiniz? bu arada 1 yaşına kadar benim odada kalacağını düşünebiliriz istediğim şey ayaklandıktan sonra kendisi gidip dağıtsa da seçip giyebilsin bu yüzden ikili yanyana olan modele daha yakınım. Renkleri gri olacak.
son haftalarda belli oluyor cnm 36 dan sonra doğumu beklemeye başlıyorsun sezeryan durumu yoksa. çünkü sezeryande 38 -39 . haftalarda gün verip alıyorlar. son haftalarda bebeğin kafasının aşağıya dönmesi ve doğum pozisyonunu alması gerekiyor normal doğum için. ayrıca bebişin kilosuda önemli. 4 kg ı geçerse normal doğum zor olur diyorlar. ayrıca bebeğin kafasına kordon dolanmışmı suyu azalmışmı diye kontrol ediyorlar son haftalarda. eğer bir risk yoksa 40. hatta 42.haftaya kadar bekleyenler var. ama doktorlar 40. haftadan sonra çok beklemeye yanaşmıyorlar . kısacası doktorun seni yönlendirecek
aynı kararsızlıktayım canım =)ilkinde çocuk daha çok benimser kendi kıyafetlerini seçebilir ama ikincide daha düzenli ve kullanışlı olur sanki
sizinki hangi hastane ve doktor,hangi ilde3500tl kız benimkide. en pahalı benim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?