temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de sadece aksamlari hissediyorum canim hareketlerini. Iyice azaldi tedirgin oluyorum. Keske kipir kipir hiç durmasa da icimiz rahat olsa. Doktor muayenede sorun gormedi insallah normaldir bu durum.

Ben de sadece aksamlari hissediyorum canim hareketlerini. Iyice azaldi tedirgin oluyorum. Keske kipir kipir hiç durmasa da icimiz rahat olsa. Doktor muayenede sorun gormedi insallah normaldir bu durum.
çocuktan çocuğada değişiyor benim ilk bebeğim çok hareketli değildi karnımda hatta nst ye girerken felan tatlı yiyordum genede çok hareket etmiyordu . doktorum muayenelerde günde 10 kere tekme atıyormu diye soruyor bana bende daha fazla diyorum. demekki 10 kez felan tekme atarsa normal sayılabilir

benimki hala çok hareketli canım yaa sürekli bir hareket halinde sağdan soldan tepinip duruyor :) özellikle sandalyede geriye doğru yaslanınca ayaklarımı da uzatınca başlıyor hareketlenmeye :)
Ya sorma canım benim de öyle. Bütün gün oturuyorum acaba sıkışıyor mu napıyor çocuğum arada iteliyor beni geriye yaslanıp ayağımı uzatınca başlıyo gerinmeye

Öyle yapcam biraz daha dinleyeyim de,sağol canım :)

Dime ama hep oynasalar :) bende daha 1 hafta olmadı gideli herşey normaldi ama sanırım büyüyorlar ondan .

güzel haberlerle gelirsin inşallah...
Benim dr um bi sorun görmemesine rağmen Fetal ekokardiyografi çektirmemi istedi. Neden acaba?
İnşallah hayırlısıyla sorun çıkmaz. S
Çektirdinmi peki.belki söylememiştir stres yapma gerilme diye.benimki demiştiki bu makinelerde tam belli olmaz ondan gönderiyorum. Yani asla net göremeyiz diye. Belkide ondam göndermişti.Yada özele yönlendirdiyse anlaşması var diye göndermiş olabilir. Özel muayenehane 300 tl dedi bana. Ama benim doktorum sağolsun devlet hastahenesi için yazı yazdı bende gittim devletten aldım randevuyu Benimkide çok büyük bir sorun değil aslında. Kalpte şuan her bebekte olan bir delik var doğuma kadar kapanıyor. O daha genişmiş ondan yani. Seninde sorun yoktur inşallah.

Dr.um Ayrıntılıda herşeyin normal olduğunu ama %85 anomaliyi bertaraf ettiğini söyledi. yine de Fetal ekokardiyografi istedi . neden acaba? herşey normalken gerek yok diyor çevremdekiler? Kafam karıştı ???

inşallah cnm. ben ısrarla sordum bişey mi var diye yok dedi. özele gönderdi. 250 tl dediler. benim de aklıma anlaşma geldi ama dr söyleyince içim de rahat etmiyor. gideceğim sanırım??

inşallah cnm. ben ısrarla sordum bişey mi var diye yok dedi. özele gönderdi. 250 tl dediler. benim de aklıma anlaşma geldi ama dr söyleyince içim de rahat etmiyor. gideceğim sanırım??
Devlettede var. Ozaman git deki devlete için kağıt yazsın.madem gerekli. Kandırıyor resmen. Ben sana diyim.

Kızlar ben oda dizaynı konusunda çok gidip geliyorum. yatakta artık kesinleştim ama dolap kousunda şu iki dizayn arasında kaldım. fikrinizi söyler misiniz? bu arada 1 yaşına kadar benim odada kalacağını düşünebiliriz istediğim şey ayaklandıktan sonra kendisi gidip dağıtsa da seçip giyebilsin bu yüzden ikili yanyana olan modele daha yakınım. Renkleri gri olacak.

Baştaki daha güzelmiş canım.

ilkinde çocuk daha çok benimser kendi kıyafetlerini seçebilir ama ikincide daha düzenli ve kullanışlı olur sanki

Ya sorma canım benim de öyle. Bütün gün oturuyorum acaba sıkışıyor mu napıyor çocuğum arada iteliyor beni geriye yaslanıp ayağımı uzatınca başlıyo gerinmeye

aynen bende tüm gün hareketsizim masa başı saatlerce oturuyorum ve artık onun rahat edemediğini farkediyorum ve dediğin gibi itelemeler filan.. eve gidip ayaklarımı uzatıp yattığımda onunda yer değiştirmeleri başlıyor..

İlk attıgın resim daha güzel. Bölmeli olması gerek diye düşünüyorum ben.

bende merak içinde bekliyorum nezaman dicek doktor diye.. en azından ihtimalleri değerlendirirmiydi filan düşünüyordum.. daha zamanımız çok o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…