temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim de bacaklarımın iç kısmında çatlak vardı biraz kırmızı şimdi çoğaldı bacaklarıma kilo almadığım halde kırmızı kırmızı şerit oldu resmen inşallah geçer
Canım çatlak kremini bacaklarına da sür. Benim kremin içinde öyle yazıyordu ama ben sürmedim. Çatlak olacak gibi anlattığına göre.

ben günde 3-4 tane yiyorum malum kabızlık sorunu.. gün kurusu işe yaramıyo ben de, o nedenle hurmaya başlamıştım.
hurmanın kabızlığa iyi geldiğini bilmiyodum bilmeden kendime ne güzel iyilik etmişim bende çok kabızlık yaşıyodum ilk aylarda çünkü

Merhaba İzmirde hangi hastane canım bende İzmirdeyim Çınarlıda yapacağım inşallah arkadaşım 1 ay önce yaptı 1.800 sezeryana. Daha var diye konuşmadım ama zamlanmazsa bu fiyat.
Merhaba tatlım,bir İzmirli görmek ne güzel:))
Özel Tınaztepe Hastanesi içindi verdiğim bilgiler,doktorum Aylin Barbaros orada beni takip ediyor.
Sen kime,nereye gidiyorsun?

Canım çatlak kremini bacaklarına da sür. Benim kremin içinde öyle yazıyordu ama ben sürmedim. Çatlak olacak gibi anlattığına göre.
Catlak kremi hiç kullanmadım arada banyonsomrasi bebek yağı sürüyorum tüm vücuda henüz göbekte tık yok ama olacak gibi böyle giderse

Doktorumun çalıştıgı hastanelrden biri Çınarlı hastanesi 3,500tl dedi fiyatı.
Herşey dahil demişti.

Merhaba İzmirde hangi hastane canım bende İzmirdeyim Çınarlıda yapacağım inşallah arkadaşım 1 ay önce yaptı 1.800 sezeryana. Daha var diye konuşmadım ama zamlanmazsa bu fiyat.
bizim doktor kendi ücretinden dolayı demekki 3,500tl dedi

Kızlar günaydın.
Benim bacaklarımda mor mor varisler oluşmaya başlamış. Kılcal damarlar öbek öbek mor böyle. Neden oluyor anlamadım? Geçer mi acaba bunlar da yoksa kalıcı mı?
Canim benim de olustu varisler ayni dedigin gibi ve ağrıyor simdiden, ben geçmiyor diye okumustum. Ayakta cok kalmamaya calisiyorum sen de dikkat et. Ben zaten varise yatkindim insallah cogalmaz.

konakta hangi doktora gidiyorusnuz ,bende bu ay sevilay hanıma gitmeye düşünüyorum

evet abla
Canım akademı hastanesi de bu gölcuk konakla aynı fiyatları bilgin olsun orada da nuri bey çok iyi bir doktor
evet canım biliyorum çok yakın bi arkadaşımı normal doğum yaptırdı yakın zamanda.ben aile konakta numan bey,ahmet beye gittim.ahmet bey detaylı için eray beye yönlendirdi.artık doktor değiştirmeyi istemiyorum ya aile konak numan bey ya medikal eray beye kesin karar kılıcam.ufak problem görmüştü eray bey detaylı ultrasonda o nedenle onamı gitsem diye karar veremedim sonradan bişey olursa pişman olmak istemiyorum.ama çok pahalı olmasıda beni bi düşündürüyor.fikirde verirseniz sevinirim kızlar.aslında genel olarak kararsız değilimdir ama bu çocuk beni şimdiden pinpirikli yapmaya başladı:)

evet ablamda erayda yapmıştı gerçekten herşeyi görüyor adam böbrek normal görünüyor ama doğunca hemen baktırın ufak bi problem olabiir demişti çocuk doğdu gerçektende geçici süreli böbrek problemi oldu.ayrıca tüp bebek konusundada uzman il dışından bile gelenler oluyor

Kızlar günaydın.
Benim bacaklarımda mor mor varisler oluşmaya başlamış. Kılcal damarlar öbek öbek mor böyle. Neden oluyor anlamadım? Geçer mi acaba bunlar da yoksa kalıcı mı?
Canim hamilelikte oluyormus o bana ilk muayenemde söylemişti doktorum eğer çıkarsa varis çorabı falan kullandirtiriz demişti. Benimde çıktı bu aralar gidince soylicem doktoruma

Canim
Kızlar günaydın.
Varis gibi oluyor heralde gebelikte yük bindiği için canım bende de az oldu bu sefer ama kalıcı sanırım geçmez .zararı yok ya bebişler dogsunda halledilmeyecek şey degil

Canım o doktora git demem için Eray beyi tanımam lazım ama Ahmet için iyi şeyler duydum ve normal doğuma olumlu bakıyormuş .bazı doktorlar direk sezeryanci normal dusunuosan .imkan varken 2 katı fazla para vermene ne gerek var aile konakta konforlu bir hastane. Bide izmit konakta erkan beyi çok ovuyorlar onu da deneyebilirsin giden arkadalarım var çok memnunlar

kızlar benimde sol bacağımda ağrı vardı hafif kramp şeklinde . doktoruma aradım osteocare içmemi önerdi magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım . bu hapın içinde kalsiyum ve d vitamini de var

Ben il dışından geldim ayrıntılı için profesör perinatolog gerçekten uzman bi göz bana da sadece plasenta ön duvara yerleşik takip önerdi doktorum da bişey demedi şimdiye kadar yeni doktora geçiyorum bakalım o ne diyecek bu duruma

Canim hamilelikte oluyormus o bana ilk muayenemde söylemişti doktorum eğer çıkarsa varis çorabı falan kullandirtiriz demişti. Benimde çıktı bu aralar gidince soylicem doktoruma
Ben de söyleyim bari haftaya kontrolüm var. Sağol canım. I ImaginaryLife canım sen de paylaş istersen doktorunla.

Catlak kremi hiç kullanmadım arada banyonsomrasi bebek yağı sürüyorum tüm vücuda henüz göbekte tık yok ama olacak gibi böyle giderse
Canım bence krem kullanmıyorsan da yağını düzenli sür. Sonra bir anda çatlaklar oluşur. Şahsen benim cildim acaip kuruyor hiçbişey sürmediğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…