temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İzmit konakta temel beyde arkadaşım riskli
İzmit konakta temel beyde arkadaşım riskli gebelikte yedi aylık doğum yaptı ondan da çok memnun canım

Canım bence krem kullanmıyorsan da yağını düzenli sür. Sonra bir anda çatlaklar oluşur. Şahsen benim cildim acaip kuruyor hiçbişey sürmediğimde.
Kuzenim yağlı pehlivan gurescisi gibi gezdi sekiz aya kadar hiçbişey yoktu son ay harita oldu ki kilo da almadı top gibi göbeği çıktı sadece benim şimdiden onun dogumundaki gibi cildim kuru ama olacaksa olacak diye dusunenlerdenim

Birazdan ilk defa ona gidicem ben de :) daha önce adatipa gidiyodum
Adatıpa gittim ben beyhekime de gitim ama sanki sezaryan yanlısı gibi geldiler bana birde doktorların tahlilleri testleri bizde yap diye ısrarcı konuşmaları beni biraz paraya daha önem verdiklerini düşündürttü.birde 36 . haftada bir arkadasımı suni sancı ile doğuma almak istemeleri daha da uzaklaştırdı.Kız haftasında az sancı ile doğum yaptı :) bana görüşlerini bildir sevilay hanımla ilgili bekliyorum :)

Kız kardeşimle ben sevilay hanıma gidiyoruz canm. Mecburi durumlar dışında ilk yönlendirmesi normal doğum oldu hep. Tahlilleri detaylıları falan hep devlete yönlendirdi, sadece sonuçları gösterin yeter dedi, kardeşim şuan 34 te bebişi dönmemiş henüz, olurda dönmezse sezeryan olabilirsin dedi, bizde hangi haftda yaptığını sorduk haliyle 39 hafta bitip 40 a girdiği sıralarda yapıyomuş terslik olmayanları, ve bebeğin kordonunu hemen kesmeyen dr lardan sevilay hanım. Plesentadan kan akışına bi müddet daha devam edilmesine izin veriyo. Anlayacağın ilgili anlayışlı ve gayette tecrübeli bi dr.

Ahhh harika bir rastlantı
Sen bu durumda

Ahh ne güzel bir rastlantı
Tınaztepedemi takip ediyor?Doğumu nerede ve nasıl düşünüyorsun?
Evet tinaztepede takip ediyor canım.valla ben cok memnunum oyuzden tinaztepede yapicam normal dogum istiyorum rabbim nasip ederse biraz pahali ama cok alistim güvende var.hani sirf fiyat icin degistirmek istemem ilk bastan beri ona gidiyorum.

kızlar bebişlerimizin aldığımız yeni kıyafetlerini neyle yıkamalıyız öneri varmı marka deterjan yumuşatıcı falan? kafamda deli sorular

kızlar bebişlerimizin aldığımız yeni kıyafetlerini neyle yıkamalıyız öneri varmı marka deterjan yumuşatıcı falan? kafamda deli sorular
Ben dun yikadim canim, arastirmalarim sonucunda dalan roxy sabun tozu aldim tamamen bitkiselmis, yumusatici kullanmadim, zaten benim bile alerjim var yumusaticiya, bebis daha hassas olucak hic gerek yok dedim :)

Tamam canım genel olarak güzel yorumlar duydum etraftan sosyal medyadan da sıcak geldi tavrı hayırlısı bakalım

nasıl ya boğazımda kalıyordu şuan hurma yiyorum. ne zararı varmış ki?
Kasılmalara katkısı oluyor bildiğim ve doğumu kolaylaştırıyor ama ben günde 2 tane yiyorum şuanda da vitamin deposu çünkü hem de tatlı isteğini azaltıyor abartılmadığı sürece sorun olmaz eğer riskli bir durumun yoksa

Hastanene ve doktoruna güvendiysen sana en yakın yer mantıklı gibi geliyor. Bunu söylerken etrafımdaki tecrübeli annelerin fikrini alarak söylüyorum canım yoksa ben de çok kararsızdım. İçine nasıl sinecekse o şekilde yap Allah yardımcımız olsun :)

Ben dun yikadim canim, arastirmalarim sonucunda dalan roxy sabun tozu aldim tamamen bitkiselmis, yumusatici kullanmadim, zaten benim bile alerjim var yumusaticiya, bebis daha hassas olucak hic gerek yok dedim :)
yumuşatıcı konusunda haklısın gerçekten , ama bu sabun tozu kafamı karıştırıyo, toz şeklinde kalabiliyomuş sıvı halleri satılıyo sanırım acaba bunlar daha mı mantıklı diye düşünüyorum, sende kaldı mı koyu renkler üstünde toz tabakası

Selam canım
Gebelik haftamız aynı nasıl gidiyor gebeligin ?
Benim karnım iyice çıktı yavaş yavaş ağırlaşıyorum artık..şeker yüklemesi yaptin mi ?
Canim ben cok hareketli biriyim ve bu 3. Hamileligim hic birinde agirlasmadim :) karnim bence belirgi ama herkes biz seni en fala 4 aylik sanirdik diyorlar. Cogu kisi anlamiyor zaten hamile oldugumu :) seker yuklemesi henuz olmadi. 2 hafta sonra doktora gidicem muhtemelen o zaman isteyebilir.

İnşallah benimde çekilir çok üzüldüm çünkü önemli olan sağlık tabiki yavrucuğuma bişey olmasın da gerisi önemli değil

kızlar benimde sol bacağımda ağrı vardı hafif kramp şeklinde . doktoruma aradım osteocare içmemi önerdi magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım . bu hapın içinde kalsiyum ve d vitamini de var
ben de osteocare kullanıyorum canım ve şimdiye kadar ara verdiğim dönem hariç ( 15-20 gün bittiği için alamamıştım) bir problem yaşamadım.

Arkadaşlar ayrıntılı ultrason sonrasında doktorum bana (gynaferon)Demir ilacı verdi aç karna yazdı eczacı ama yan etkilerini yaşadım midemi bozdu sizde de böyle sorunlar oldu mu acaba ? Birde dün başladım daha ilaca ama dün tetanoz aşımı da oldum acaba ondan mı etkilendim onu da bilemedim doğrusu bana bi yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…