- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.681
Ben varim canımkızlar aranızda pko olup hamile kalan varmı
Canım ne yaptın ? Şeker yuklemesi nasıldı ? Bi de bebisin kilosu boyu ne kadar olmuş ? Bende benimki ne kadar oldu merak ediyorum ondan soruyorum tatlım .Hayırlı sabahlar arkadaşlar, benimde bugün kontrolüm ve şeker yüklemem var, kızceğizimi görücem 1 ay oldu son görüşümden bu yana büyümüş serpilmiştir artıkYarın da tetenozumun 2. Dozu var.Arkadaşlar benim kız baya hareketli sizinkiler nasıl, tabiri caizse beni dürtmediği an yok, oturuşumdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, genel de bağdaş kurup oturuyorum oda habire itip kakıyo
Hatta puregestan kullanmayanimiz yok gibiydi aramizda hey gidi beee aylari devirdik cok sukur bu gunleri gosteren rabbime :)Haha güzel bi deneyim olcak .ben basladim bile paytakpaytak yurumeye.vay be taaa lekelenmeleri konusuyoduk napcaz diye tedirginlikler simdi kocaman oldular masallah.duygulandim bak.saglikla zamaninda gelsinler insallah
bizim salon çok kalabalık, havuzun temizliğine güvenemiyorum. eşim de mikrop kaparsın diyor. aslında yüzme tüm sporlardan daha etkili bebeğimiz için bizim için. sen temizliğinden eminsen ne mutlu sana.Kızlar selam. Havuzdan geldim ve kesinlikle imkanı olan herkese tavsiye ediyorum biraz yoruldum ama fazlasıyla değdi. Hem vücuduma çok iyi geldi hem de gerginliğimi aldı su. Doktorların tavsiye ettiği kadar varmış. Ben biraz yüzdüm biraz su da yürüdüm biraz egzersiz yaptım çok eğlendik oğlumlasudan çıktım arada dinlenip tekrar girdim. Sudan çıktıkça tekmeler havada uçuştu çok iyi geldi bize bu iş
Canim seker yuklemem de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür, 1. Saat yüksek çıkmıştı ama 2. Saatimde normale döndü, doktorda sende yatkınlık var şeker yok ama çok yüklenmediğin sürece şekere birşey olmaz dedi. Bebeğin boyunu hatırlamıyorum desem duyamadım bi ara gülüştük ettik falan kaçırdım sanırım kilosu da 720 gram, tam ideal ölçülerinde şuan gayet iyi herşeyi dedi :)Canım ne yaptın ? Şeker yuklemesi nasıldı ? Bi de bebisin kilosu boyu ne kadar olmuş ? Bende benimki ne kadar oldu merak ediyorum ondan soruyorum tatlım .
Eray beye ben de ayrıntılı için gitmiştim ultrasonu karnıma koymasıyla aynı saniyede Evet bu bir kız bebek dedi gerçekten çok iyi tekrar tekrar kontrol etti herşeyi iki kez bakıp ölçüp raporladi ancak çok pahalı tabi ben de doğumu Sakarya konakta yapmayı düşünüyorum 1600 tl olmuş sanırım ayrıca ağrısız normal doğum için de +250 tl imiş tabi içinde oda süsleme ve albüm de var bence çok iyi fiyat olarakizmitte özel hastanelerde doğum çok pahalı medikal park 3500 - 5000 arası değişiyor.doktor muayeneleri de 130-310 arası.gölcükte aile konak var özel hastane olarak. orası biraz daha uygun muayene 80 doğumda 1500-2000 arası.medikal doktorları genel olarak çok iyi ama iş gerçekten ticarete döndü artık.sorunlu gebeliği olanlar imkanları varsa tabiki paraya kıyıp medikal e gidebilir bence.Eray bey mükemmel bi doktor.biraz soğuk ama çok güven veriyor.bence göremeyeceği bir problem olması imkansız
Merhaba İzmirde hangi hastane canım bende İzmirdeyim Çınarlıda yapacağım inşallah arkadaşım 1 ay önce yaptı 1.800 sezeryana. Daha var diye konuşmadım ama zamlanmazsa bu fiyat.Arkadaşların fiyatları gerçekten çok makulmuş.
İzmir'de gittiğim özel hastanede doğum ücreti olarak 3,000 Tl alıyorlar.Normal ya da sezeryan fark etmiyor.
Ücrete oda süslemesi ve fotoğrafçı dahil olduğunu belirttiler. Suit oda farkının da bedeli 300 Tl dir.
20.haftada ayrıntılıya girdigimde doktor rahim uzantılı plasenta dedi rahime cok yakın dedi.rahimini kapatmamis ama yakın demisti.23 haftada kendi doktoruma gitmistim kontrole baktı cekilmis bile yukarı bi sıkıntı yok dedi.sonra hep takip etti zaten sag uste cekilmis.uzulme canim takip ettir ben her gittigimde soruyorum.dogum zamanina kadar genelde cekiliyomus zaten.İnşallah benimde çekilir yatam rahme yakın benim plasenta sizin de öyle miydi? Teşhiş ne zaman koyuldu ve ne zaman çekildiğini öğrendiniz acaba? Ben çok üzülüyorum çünkü
Yaa dimi yaa.cok sükür canım aminnnn.saglikla zamaninda insallahhhHatta puregestan kullanmayanimiz yok gibiydi aramizda hey gidi beee aylari devirdik cok sukur bu gunleri gosteren rabbime :)
Canım akademı hastanesi de bu gölcuk konakla aynı fiyatları bilgin olsun orada da nuri bey çok iyi bir doktorizmitte özel hastanelerde doğum çok pahalı medikal park 3500 - 5000 arası değişiyor.doktor muayeneleri de 130-310 arası.gölcükte aile konak var özel hastane olarak. orası biraz daha uygun muayene 80 doğumda 1500-2000 arası.medikal doktorları genel olarak çok iyi ama iş gerçekten ticarete döndü artık.sorunlu gebeliği olanlar imkanları varsa tabiki paraya kıyıp medikal e gidebilir bence.Eray bey mükemmel bi doktor.biraz soğuk ama çok güven veriyor.bence göremeyeceği bir problem olması imkansız
Ilk saatiniz kaç çıktı acaba bide kaç gr yükleme yapıldıCanim seker yuklemem de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür, 1. Saat yüksek çıkmıştı ama 2. Saatimde normale döndü, doktorda sende yatkınlık var şeker yok ama çok yüklenmediğin sürece şekere birşey olmaz dedi. Bebeğin boyunu hatırlamıyorum desem duyamadım bi ara gülüştük ettik falan kaçırdım sanırım kilosu da 720 gram, tam ideal ölçülerinde şuan gayet iyi herşeyi dedi :)
yasemin olsun benim ismim severim adımı :)Ben de söylenisi kibar olan isimleri seviyorum kızlarda. Kiz kiz gelsin istiyorum kulaga.Incı de çok sevdiğim isimlerden biri. Incı nazan Beril yasemin banu düşündüğüm diğer isimlerdi benim de
bende de olmuştu ama dizimin alt kısmında yağım ayakın yerde enzimlerim temiz çıktı alerset yazmıştı doktor ama kullanmadım geçti yavaş yavaş şu an yokkızlar bende bacak kasıntıısı basladı resmen derilerim soyuluyor kasıntısı olan var mı ? karaciger enzimlerinden dolayı diye korkmaya basladım safrayla da alakalı olabiliyormus
Benim de bacaklarımın iç kısmında çatlak vardı biraz kırmızı şimdi çoğaldı bacaklarıma kilo almadığım halde kırmızı kırmızı şerit oldu resmen inşallah geçerKızlar günaydın.
Benim bacaklarımda mor mor varisler oluşmaya başlamış. Kılcal damarlar öbek öbek mor böyle. Neden oluyor anlamadım? Geçer mi acaba bunlar da yoksa kalıcı mı?
kızlar hurma yiyen var mı aranızda.
bende not almıştım son ay hurma tüketimi için bakım biraz kimi son zamanlar diyo kimi ilk zamanlardan itibaren tüketilmesinde bir problem olmaz diyo kafam karıştı o yüzden şimdeden ara öğüne hurma mı koysam acaba.
bende sezeryandan daha çok korkuyorum çok doğrumuş gibi:) ama inşallah normal doğum olur normal olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?