temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ne yaptın ? Şeker yuklemesi nasıldı ? Bi de bebisin kilosu boyu ne kadar olmuş ? Bende benimki ne kadar oldu merak ediyorum ondan soruyorum tatlım .

Haha güzel bi deneyim olcak .ben basladim bile paytakpaytak yurumeye.vay be taaa lekelenmeleri konusuyoduk napcaz diye tedirginlikler simdi kocaman oldular masallah.duygulandim bak.saglikla zamaninda gelsinler insallah
Hatta puregestan kullanmayanimiz yok gibiydi aramizda hey gidi beee aylari devirdik cok sukur bu gunleri gosteren rabbime :)

bizim salon çok kalabalık, havuzun temizliğine güvenemiyorum. eşim de mikrop kaparsın diyor. aslında yüzme tüm sporlardan daha etkili bebeğimiz için bizim için. sen temizliğinden eminsen ne mutlu sana.

Canım ne yaptın ? Şeker yuklemesi nasıldı ? Bi de bebisin kilosu boyu ne kadar olmuş ? Bende benimki ne kadar oldu merak ediyorum ondan soruyorum tatlım .
Canim seker yuklemem de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür, 1. Saat yüksek çıkmıştı ama 2. Saatimde normale döndü, doktorda sende yatkınlık var şeker yok ama çok yüklenmediğin sürece şekere birşey olmaz dedi. Bebeğin boyunu hatırlamıyorum desem duyamadım bi ara gülüştük ettik falan kaçırdım sanırım kilosu da 720 gram, tam ideal ölçülerinde şuan gayet iyi herşeyi dedi :)

izmitte özel hastanelerde doğum çok pahalı medikal park 3500 - 5000 arası değişiyor.doktor muayeneleri de 130-310 arası.gölcükte aile konak var özel hastane olarak. orası biraz daha uygun muayene 80 doğumda 1500-2000 arası.medikal doktorları genel olarak çok iyi ama iş gerçekten ticarete döndü artık.sorunlu gebeliği olanlar imkanları varsa tabiki paraya kıyıp medikal e gidebilir bence.Eray bey mükemmel bi doktor.biraz soğuk ama çok güven veriyor.bence göremeyeceği bir problem olması imkansız

Eray beye ben de ayrıntılı için gitmiştim ultrasonu karnıma koymasıyla aynı saniyede Evet bu bir kız bebek dedi gerçekten çok iyi tekrar tekrar kontrol etti herşeyi iki kez bakıp ölçüp raporladi ancak çok pahalı tabi ben de doğumu Sakarya konakta yapmayı düşünüyorum 1600 tl olmuş sanırım ayrıca ağrısız normal doğum için de +250 tl imiş tabi içinde oda süsleme ve albüm de var bence çok iyi fiyat olarak

Merhaba İzmirde hangi hastane canım bende İzmirdeyim Çınarlıda yapacağım inşallah arkadaşım 1 ay önce yaptı 1.800 sezeryana. Daha var diye konuşmadım ama zamlanmazsa bu fiyat.

İnşallah benimde çekilir ya tam rahme yakın benim plasenta sizin de öyle miydi? Teşhiş ne zaman koyuldu ve ne zaman çekildiğini öğrendiniz acaba? Ben çok üzülüyorum çünkü
20.haftada ayrıntılıya girdigimde doktor rahim uzantılı plasenta dedi rahime cok yakın dedi.rahimini kapatmamis ama yakın demisti.23 haftada kendi doktoruma gitmistim kontrole baktı cekilmis bile yukarı bi sıkıntı yok dedi.sonra hep takip etti zaten sag uste cekilmis.uzulme canim takip ettir ben her gittigimde soruyorum.dogum zamanina kadar genelde cekiliyomus zaten.

Canım akademı hastanesi de bu gölcuk konakla aynı fiyatları bilgin olsun orada da nuri bey çok iyi bir doktor

Ilk saatiniz kaç çıktı acaba bide kaç gr yükleme yapıldı

biri beni durdursun ev tipi ana kucağımızı da aldık hayırlı uğurlu olsun :) kızlar bu arada benim karnım sanki çok büyüdü ya yarın doktora sorucam. Normal mi bilmiyorum :/

kızlar bende bacak kasıntıısı basladı resmen derilerim soyuluyor kasıntısı olan var mı ? karaciger enzimlerinden dolayı diye korkmaya basladım safrayla da alakalı olabiliyormus
bende de olmuştu ama dizimin alt kısmında yağım ayakın yerde enzimlerim temiz çıktı alerset yazmıştı doktor ama kullanmadım geçti yavaş yavaş şu an yok

Kızlar günaydın.
Benim bacaklarımda mor mor varisler oluşmaya başlamış. Kılcal damarlar öbek öbek mor böyle. Neden oluyor anlamadım? Geçer mi acaba bunlar da yoksa kalıcı mı?

Kızlar günaydın.
Benim bacaklarımda mor mor varisler oluşmaya başlamış. Kılcal damarlar öbek öbek mor böyle. Neden oluyor anlamadım? Geçer mi acaba bunlar da yoksa kalıcı mı?
Benim de bacaklarımın iç kısmında çatlak vardı biraz kırmızı şimdi çoğaldı bacaklarıma kilo almadığım halde kırmızı kırmızı şerit oldu resmen inşallah geçer

ben bi başladımmı durduramıyorum esasen :d çok seviyorum.. ilk başlar için sakıncasımı varmış :/ ben ilk baştan beri hep tükettim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…