temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Genel olarak fiyatlarını birbirine cok yakın.
Benimki en uçuk sanırım
Arkadaşların fiyatları gerçekten çok makulmuş.
İzmir'de gittiğim özel hastanede doğum ücreti olarak 3,000 Tl alıyorlar.Normal ya da sezeryan fark etmiyor.
Ücrete oda süslemesi ve fotoğrafçı dahil olduğunu belirttiler. Suit oda farkının da bedeli 300 Tl dir.

Ben hamileliğimin başında doğum sigortası yaptırmıştım . Muayineler, tetkitler, tahliller ve doğum dahil 4.500tl

Canım havuzla da konuştum hamileler için uygun dedi. Ama bilmiyorum artık. Spor da yapmam lazım doktor da sorun olmaz yüzmen daha iyi git diyince niyetlendim bakalım. İnşallah sorun olmaz.
Benim doktorum da her seferinde yüz diyor ama bir turlu gidemedim. Kendi basima ayagim kayar duserim diye korkuyorum, sen git de deneyimlerini aktar canim :) bel agrilarim artik dayanilmaz oldu ben de gitsem iyi olacak ama bi cesaret lazim :)

Kesinlikle öyle. Burdaki hastane özel hastane konforunda ve temizliğinde gerçekten. Doktorum da cok iyi.Ona rağmen kararsızlık çok yaşadım. Büyük bir şehirde olsam hiç düşünmezdim ama sırf hastane için başka şehre gitmek her kontrolde oraya taşınmak da zor geldi. Annem de boşver diyince bole kaldı. Hayirlisi artık inşallah sorunsuz bir doğum geçiririz hepimiz. Biz de isim olarak Ahu kesin ikinci isim net değil. Ya Ahu olucak ya da Ahu Berra

Kızlar selam. Havuzdan geldim ve kesinlikle imkanı olan herkese tavsiye ediyorum biraz yoruldum ama fazlasıyla değdi. Hem vücuduma çok iyi geldi hem de gerginliğimi aldı su. Doktorların tavsiye ettiği kadar varmış. Ben biraz yüzdüm biraz su da yürüdüm biraz egzersiz yaptım çok eğlendik oğlumla sudan çıktım arada dinlenip tekrar girdim. Sudan çıktıkça tekmeler havada uçuştu çok iyi geldi bize bu iş

Annen hakli canim :) Ahu ismide guzelmis. Adiyla yasasin fistik :))

Bence pelin ismi çok hoş canım :) pelin bitkiyse çınar da ağaç sonuçta belki fikir olur nehir derin inci elif ela isimlerini çok beğeniyorum ben. :)
nehir ve elif cok var etrafimda cnm ama inci ismi aklimda. Elayi dusunmrmistim olabilir.
Derin i de seviyorum ama onu da esim istemedi. Tesekkur ederim destegin icin .. isin icinden cikacak gibi degilim bu isim konusunda

Bulmak zor olunca bize oyle geliyor sanirim bana da erkek de secenek cok geliyor... kaan, çinar, burak, eymen, yağiz, doruk sevdigim isimler arasinda

slm kızlar bugun ayrıntılı ultrasyona gittim

adet tarihine gore 20+3 haftalık hamileyim
bugun ultrasyonda cıkan 21+4 haftalık hamileyim

tüm degerler 21+4 ve 21+5 gosterdi ultrasyon tarihinde
ortalama olarak da 21+4 dedi doktor

her şey allaha şükür normal çıktı

bebek boyu :25,2 cm
kilo :442 gram

sizce degerler nasıl ?

Canım musta

Canım Mustafa bey dediğin hangi hastanede bende Gölcüge gidiyorum doktora . Nasıl doktor memnun kaldın mi
Okdar ilgiliki yani saat kac olursa olsun doguma bile o giriyomuş normal doguma ve cok ilgili necati çelik devlet hastanesi mustafa taşcimi ne ismi ben gitmedimde gidenler cok iyi diyor ona git haa bu arada bu doktor cok yogunmus oyuzden randevunu erkenden alirsin ona gore ben orda olsam o doktora giderdim.
Sancini bile serviste cekiyormussun ve istedigin herkez yanina giriyomus servisteki odalar tek kisilikmis sukadar imkan ozellerde bile yok yani bence sansli oraya gidenler.

İnşallah bende de öyle olur size teşhiş ne zaman koyuldu ve kaç ay sonra düzeldi

Benimde asagidaydi ayrintilı zamanı canım ama cekildi bile yukari merak etme cekilir.her gittiginde sor doktora ne durumda diye.
İnşallah benimde çekilir ya tam rahme yakın benim plasenta sizin de öyle miydi? Teşhiş ne zaman koyuldu ve ne zaman çekildiğini öğrendiniz acaba? Ben çok üzülüyorum çünkü

Canim doktor iyi dediyse iyidir :)
Hamilelik takvimin mi yanlis orada 23. Hafta icinde gozukuyorsun da ?

Canim doktor iyi dediyse iyidir :)
Hamilelik takvimin mi yanlis orada 23. Hafta icinde gozukuyorsun da ?

Selam canım
Gebelik haftamız aynı nasıl gidiyor gebeligin ?
Benim karnım iyice çıktı yavaş yavaş ağırlaşıyorum artık..şeker yüklemesi yaptin mi ?

nehir ve elif cok var etrafimda cnm ama inci ismi aklimda. Elayi dusunmrmistim olabilir.
Derin i de seviyorum ama onu da esim istemedi. Tesekkur ederim destegin icin .. isin icinden cikacak gibi degilim bu isim konusunda
Ben de söylenisi kibar olan isimleri seviyorum kızlarda. Kiz kiz gelsin istiyorum kulaga.Incı de çok sevdiğim isimlerden biri. Incı nazan Beril yasemin banu düşündüğüm diğer isimlerdi benim de

canım sanırım seninle aynı durumdayım.Ben de küçük ilçede yaşıyorum ve bulunduğum ilçede 1 tane küçük bi özel hastane var bir de devlet hastanesi.İlde ise güzel 2 tane özel hastane ve kadın doğum hastanesi var. Ama dediğin gibi muayeneleri buardaki özel hastae ve deevlet hastanesine karışık gittim.Doğuma ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım il büyük oradaki kadın doğum hastnesi veya özelde yap diyor diğer yanım ise burdaki hastaneye alıştım ve ısındım burda yap diyo çok kararsızım bilmiyorum ne yapacağımı. il merkezi 40 dakika sürüyo özel aracımızla o da caydırıcı olmuyor değil

canım ben sezeryan yapıcam mecburen ilki sezeryandı .ama manisada dogum yapma ihtimalim cok yuksek ve inan hala burda hangi doktora gidecegime karar veremedim. normal dogum yapsam zaten devleti de tercih edebilirdim de sezeryanda özeller hijyen acısından ve ilgi olarak daha iyiler.özelde sezeryan rahatlıgı var .kısmet bakalım canım .

kızlar bende bacak kasıntıısı basladı resmen derilerim soyuluyor kasıntısı olan var mı ? karaciger enzimlerinden dolayı diye korkmaya basladım safrayla da alakalı olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…