- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.661
Arkadaşların fiyatları gerçekten çok makulmuş.Genel olarak fiyatlarını birbirine cok yakın.
Benimki en uçuk sanırım
Ben hamileliğimin başında doğum sigortası yaptırmıştım . Muayineler, tetkitler, tahliller ve doğum dahil 4.500tlArkadaşların fiyatları gerçekten çok makulmuş.
İzmir'de gittiğim özel hastanede doğum ücreti olarak 3,000 Tl alıyorlar.Normal ya da sezeryan fark etmiyor.
Ücrete oda süslemesi ve fotoğrafçı dahil olduğunu belirttiler. Suit oda farkının da bedeli 300 Tl dir.
Aynen canım bizimde özel sağlık sigortamız var.Ben hamileliğimin başında doğum sigortası yaptırmıştım . Muayineler, tetkitler, tahliller ve doğum dahil 4.500tl
Benim doktorum da her seferinde yüz diyor ama bir turlu gidemedim. Kendi basima ayagim kayar duserim diye korkuyorum, sen git de deneyimlerini aktar canim :) bel agrilarim artik dayanilmaz oldu ben de gitsem iyi olacak ama bi cesaret lazim :)Canım havuzla da konuştum hamileler için uygun dedi. Ama bilmiyorum artık. Spor da yapmam lazım doktor da sorun olmaz yüzmen daha iyi git diyince niyetlendim bakalım. İnşallah sorun olmaz.
Kesinlikle öyle. Burdaki hastane özel hastane konforunda ve temizliğinde gerçekten. Doktorum da cok iyi.Ona rağmen kararsızlık çok yaşadım. Büyük bir şehirde olsam hiç düşünmezdim ama sırf hastane için başka şehre gitmek her kontrolde oraya taşınmak da zor geldi. Annem de boşver diyince bole kaldı. Hayirlisi artık inşallah sorunsuz bir doğum geçiririz hepimiz. Biz de isim olarak Ahu kesin ikinci isim net değil. Ya Ahu olucak ya da Ahu BerraKucuk yerlerde devlet hastaneleri biraz daha sakin oluyor. Bir sorun oldugunda küvez imkanida ozelden daha iyi oluyor.
Ama buyuk sehirlerde maalesef cok hasta oluyor doktorun hasta ile ilgilenme zamani bile toplamda 1-2 dk yi anca buluyor.. bu kadar cok kalabalik olan yerinde cok hijyenik olmasini beklemiyorum.
Annen hakli canim :) Ahu ismide guzelmis. Adiyla yasasin fistik :))Kesinlikle öyle. Burdaki hastane özel hastane konforunda ve temizliğinde gerçekten. Doktorum da cok iyi.Ona rağmen kararsızlık çok yaşadım. Büyük bir şehirde olsam hiç düşünmezdim ama sırf hastane için başka şehre gitmek her kontrolde oraya taşınmak da zor geldi. Annem de boşver diyince bole kaldı. Hayirlisi artık inşallah sorunsuz bir doğum geçiririz hepimiz. Biz de isim olarak Ahu kesin ikinci isim net değil. Ya Ahu olucak ya da Ahu Berra
Bence pelin ismi çok hoş canım :) pelin bitkiyse çınar da ağaç sonuçtabelki fikir olur nehir derin inci elif ela isimlerini çok beğeniyorum ben. :)
Bulmak zor olunca bize oyle geliyor sanirimBence kulaga hos geliyor guzel bir isim. Pelin diye tatli bir arkadasim var o yuzden seviyorum sanirim bu ismi :) kizim olsaydi helen, pelin, derin gibi bi isim düşünüyordum ben de, kiz ismi alternatifi daha cok sanki. Ben ogluma isim bulamıyorum bir turlu. Dogumdan sonra ebe koyucak bu gidisle eskiden oldugu gibi
Okdar ilgiliki yani saat kac olursa olsun doguma bile o giriyomuş normal doguma ve cok ilgili necati çelik devlet hastanesi mustafa taşcimi ne ismi ben gitmedimde gidenler cok iyi diyor ona git haa bu arada bu doktor cok yogunmus oyuzden randevunu erkenden alirsin ona gore ben orda olsam o doktora giderdim.Canım musta
Canım Mustafa bey dediğin hangi hastanede bende Gölcüge gidiyorum doktora . Nasıl doktor memnun kaldın mi
İnşallah bende de öyle olurdediğiniz teşhiş "plasenta previa".
bu durum bende de vardı (ki benim doğum hayırlısıyla temmuz başı bekleniyor-sizinkinden yaklaşık 2 ay önce) ve o zamanlason aylarda yukarı doğru çıktı. Şu an normal pozisyonda.
Yani henüz telaş yapmak için çok erken. Bende yavaş yavaş da olsa yukarı çıktı plasenta. Lütfen şimdiden telaş yapmayın :)
İnşallah benimde çekilir yaBenimde asagidaydi ayrintilı zamanı canım ama cekildi bile yukari merak etme cekilir.her gittiginde sor doktora ne durumda diye.
Canim doktor iyi dediyse iyidir :)slm kızlar bugun ayrıntılı ultrasyona gittim
adet tarihine gore 20+3 haftalık hamileyim
bugun ultrasyonda cıkan 21+4 haftalık hamileyim
tüm degerler 21+4 ve 21+5 gosterdi ultrasyon tarihinde
ortalama olarak da 21+4 dedi doktor
her şey allaha şükür normal çıktı
bebek boyu :25,2 cm
kilo :442 gram
sizce degerler nasıl ?
Canim doktor iyi dediyse iyidir :)
Hamilelik takvimin mi yanlis orada 23. Hafta icinde gozukuyorsun da ?
Ben de söylenisi kibar olan isimleri seviyorum kızlarda. Kiz kiz gelsin istiyorum kulaga.Incı de çok sevdiğim isimlerden biri. Incı nazan Beril yasemin banu düşündüğüm diğer isimlerdi benim denehir ve elif cok var etrafimda cnm ama inci ismi aklimda. Elayi dusunmrmistim olabilir.
Derin i de seviyorum ama onu da esim istemedi. Tesekkur ederim destegin icin .. isin icinden cikacak gibi degilim bu isim konusunda
Kesinlikle öyle. Burdaki hastane özel hastane konforunda ve temizliğinde gerçekten. Doktorum da cok iyi.Ona rağmen kararsızlık çok yaşadım. Büyük bir şehirde olsam hiç düşünmezdim ama sırf hastane için başka şehre gitmek her kontrolde oraya taşınmak da zor geldi. Annem de boşver diyince bole kaldı. Hayirlisi artık inşallah sorunsuz bir doğum geçiririz hepimiz. Biz de isim olarak Ahu kesin ikinci isim net değil. Ya Ahu olucak ya da Ahu Berra
canım ben sezeryan yapıcam mecburen ilki sezeryandı .ama manisada dogum yapma ihtimalim cok yuksek ve inan hala burda hangi doktora gidecegime karar veremedim. normal dogum yapsam zaten devleti de tercih edebilirdim de sezeryanda özeller hijyen acısından ve ilgi olarak daha iyiler.özelde sezeryan rahatlıgı var .kısmet bakalım canım .Okdar ilgiliki yani saat kac olursa olsun doguma bile o giriyomuş normal doguma ve cok ilgili necati çelik devlet hastanesi mustafa taşcimi ne ismi ben gitmedimde gidenler cok iyi diyor ona git haa bu arada bu doktor cok yogunmus oyuzden randevunu erkenden alirsin ona gore ben orda olsam o doktora giderdim.
Sancini bile serviste cekiyormussun ve istedigin herkez yanina giriyomus servisteki odalar tek kisilikmis sukadar imkan ozellerde bile yok yani bence sansli oraya gidenler.
Ben varım canım pko ve hasimato tiroidi varkızlar aranızda pko olup hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?